Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiberAll

1 bejegyzést írt és 1000 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George Reeves (1914-1959) amerikai színész legismertebb szerepe a Superman volt a nagysikerű ’50-es évekbeli tévésorozatban, a Superman kalandjaiban. Reeves halálát egy pisztolylövés okozta 45 éves korában. Bár az ügyet hivatalosan öngyilkosságként zárták le, azonban számos tisztázatlan és furcsa…..
Palm Beach, vagy Aspen nevét mindenki ismeri, a szupergazdagok kedvenc helyeiről van szó. No de mi a helyzet például Scarsdale-lel vagy Rolling Hills-szel? Róluk ki hallott már? Pedig ezekben lakik az amerikai 1 százalék, ezek azok a városok, ahová csak a leggazdagabbak költöznek.…..
Komoly gondjai vannak a Wizznek a debreceni bázissal, legalábbis egyértelműen ezt jelzi, hogy alig egy hónappal Brüsszel-alsó után, pár napja kikerült a menetrendből Malmö is. Most már ugyanannyi bukott útvonala van a Wizznek a második számú magyar repterén, mint ahány meg tudott maradni. Ez pedig…..
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
Az első évad világraszóló sikere után óriási elvárások voltak a True Detective második szezonjával pláne azok után, hogy a fontosabb szerepekre olyan neveket sikerült szerződtetni, mint Rachel McAdams, Colin Farrell, Vince Vaughn vagy Taylor Kitsch. Aztán hamar kiderült, hogy a második évad kész…..
Bár a betyárvilágnak ekkorra már rég bealkonyult, az Alföld az 1930-as években sem volt mentes a brutális és rejtélyes bűnügyektől. Ezek közül az egyik legfurcsább a Steinherz Rudolf-ügy, amely a hazai mellett a külföldi sajtó figyelmét is felkeltette. Ez nem is csoda, hiszen az eset minden további…..
A német rendőrség egy házkutatás során több második világháborús fegyver mellett egy tankra is rábukkant egy heikendorfi villa pincéjében. A harckocsi mellett többek között egy torpedót és egy légvédelmi ágyút is találtak a helyszínen. Az észak-németországi településre…..
A Galaxy S6 (meg persze tesója, az Edge) jött, láttuk és győzött - legalábbis annyiban, hogy lényegében mindenki odavan érte, és a hírek szerint az eladások is jól alakulnak (vagy mégsem? ez majd év végére eldől).   A kellemes (bár kissé ismerős) külsejű és kiváló…..
LiberAll 2015.06.17 12:08:48
@pneumónia: A windows phone-ról annyit, hogy a google meg a samsungi bárkit orálisan kielégítene, ha olyan stabil "bughalmazt" tudna gyártani, mint amit a Microsoft a WP-vel letett az asztalra... ha ez így meg tovább a google-nek vége, nem véletlen, hogy a Samsung már kínjában inkább a windows felé kacsingat.
Érdekes módon ott nem kell 1-2-3 giga ram, hogy a kezelőfelület akadás és fagyás mentes legyen, ahogy az Apple-nek se, na miért is?
Nem titok, hogy a Bistorant az utóbbi időben az egyik kedvenc helyünk lett Bandival, ezért eldöntöttük, hogy egy átfogó tesztet tartunk, melynek keretében mindent megkóstolunk, ami a street food vonalába tartozik, azután megírjuk a tapasztalatainkat, hogy megkönnyítsük…..
"Férfiak, akik harcművészeknek képzelik magukat, és egymás a golyóit egyre súlyosabb tárgyakkal gyilkolják." Igen, ez a here-kungfu pont olyan egyszerűnek, és nevetségesnek hangzik, mint amilyen a valóságban. VIDEÓ Forrás: YouTube, that's..
Nem filmtrükk, ez történik amikor egy színpad nem bírja el 80 ember súlyát. A felvétel a hatmilliós lakosú Bijieben készült szombaton Guizhou tartományban Kínában a helyi rendőrség kórusának próbáján. Haláleset nem történt, a 8 súlyos sérültet kórházba szállítottak.…..
Vagy csak botrányka, mert végül is hamar megoldódott, de az eset jól példázza, hogy milyen gondok lehetnek a fizetős modokkal. De kezdjük az elején. A modok (vagyis játékok mindenféle rajongói módosítgatásai, olykor egészen lenyűgöző, sok munkával készült hozzáadott…..
Konsztantyin Szivkov nyugalmazott vezérkari tiszt egészen meglepő módon rendezné Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló konfliktust. A geopolitikai stratéga a VPK című orosz hadászati szaklapban egy esetleges Yellowstone-ra irányuló atomcsapásról tett javaslatot.…..
LiberAll 2015.04.08 15:16:39
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Jah, vagy az asztal alá. Amúgy írtam én azt, hogy egy közvetlen csapást túl lehet élni, tudod nem mindenki BP-n él ám, mondjuk én biztos, hogy párologva távoznék a fizikai világból tekintve, hogy a kecskeméti raptér nincsen messze, de ha nem vagy ott, amikor potyog az áldás simán túl lehet élni, akár ott is ha van metro vagy jó mély mélygarázs....
LiberAll 2015.04.08 15:17:42
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Amúgy Hirosima, meg Nagaszaki köszönik szépen egészen jól elvannak.... :P
LiberAll 2015.04.08 15:23:00
@porthosz: A politikusainknak biztosan, azon szerintem a folyékony láva sem ejtene égési sebet :P
David Duchovny és Gillian Anderson egyelőre csak tárgyal a Fox tévés részlegével arról, hogy 2 újabb évadot forgatnak a kultikus ufós-konteós-hétszörnyés sorozatukhoz, az X-aktákhoz, évadonként kevesebb, mint 10 epizóddal, írja a Movieweb. A Daily Mail szerint két, egyenként 6…..
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Egy kedves kis élményt szeretnék…..
Oké, ez most bevallottan egy komolykodó poszt lesz. Ritka, úgyhogy viseljétek el, vagy még inkább: szóljatok hozzá. Az Origo Hírek régóta ezerrel nyomul a kattintásokért, a tetszikekért és a megosztásokért a Facebookon. Nem jobbak a többi lájkkurvánál, beleértve bennünket, a…..
Az Izsáki út bal oldalán (a Rudolf laktanyával szemközt) a két, 1897-ben épült egyemeletes csapatkórházi épület mellett a 20. század elején emelték az Erzsébet (pót) laktanyát, melyet Erzsébet királyné tiszteletére neveztek el, és amely név később, a második világháború…..
Sexy Asian Girls Amara 2014.11.27 09:11:01
..
LiberAll 2015.01.02 11:13:42
@nemszólokmégegyszer: Nem, csak elfogytak a szexi ázsiai csajok, most már csak a rondák jönnek :P