Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanálwarrior

0 bejegyzést írt és 987 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerkedjetek meg Adam Butcherrel. Brit, 27 éves, filmrendező-forgatókönyvíró, és hobbiból 11 éves kora óta készítget játékokat. Éppen most fejezte be legújabb játékát, a Tobias and the Dark Sceptres című platformert. Tizenhárom év után. (Aki kíváncsi rá, itt le it…..
kanálwarrior 2014.06.25 16:15:55
A következő szomorú és megdöbbentő fotósorozatot Emilio Morenatti fotós készítette olyan iszlám nőkről, akiket férjük, más családtagjuk vagy kikosarazott udvarlójuk bántalmazott vagy éppen savval csúnyította el arcát. Irum Saeed 30 éves. Egy fiú  leöntötte savval,…..
kanálwarrior 2014.03.29 14:13:53
@sundokaan: Nem tudom mi a gyűlöletkeltés néhány fénykép leközlésén...
Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak…..
Na, B-Birdnek sikerült olyan játékot feladnia a Játékvadászat rovatnak, amit eddig még senki nem talált ki, itt lehet tovább próbálkozni. Addig is jön az újabb segítségkérés, ezúttal Tamástól, aki szintén egy régi játéktermi gépet akar megtalálni: Én is felbuzdultam,…..
kanálwarrior 2014.02.09 19:59:13
@zooltek: Nekem is az ugrott be, mondjuk a zene talán nem kifejezetten metál, de...
Hogy ez mekkora játék volt!
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
kanálwarrior 2014.01.01 14:28:47
@sixx: Köszönöm! Már azt hittem hogy egyedül én vagyok így ezzel. Jó, Hajdú gigagyökér, de az oldal üzemeltetői se sokkal jobbak, csak még nímandok is mellé.
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Ne is tegyünk mást, csak gondoljunk bele az egész pszichéjébe: minden előzetes értesítés nélkül, hajnalban becsönget négy rendőr, a Nemzeti Nyomozóiroda négy nyomozója és házkutatást foganatosít. Te meg csak állsz hülyén, és nem érted az egész helyzetet. És utána meg is…..
kanálwarrior 2013.12.20 00:25:48
@putris72: Ha kamu, akkor miért kellett a rendőrséget, az ügyészséget, a médiát, és nem mellesleg a teljes fidesz frakciót mozgósítani ellene?
A Blikk mai, kissé PR-szagú cikkéből a következő dolgok derültek ki, legalábbis számomra: Keresztes Ildikó 49 éves Keresztes Ildikó válogatott tornász volt Keresztes Ildikó szerepelni fog a hétvégi X-Faktorokban Keresztes Ildikó reggelente figyelmetlen, nem keni a kezét…..
Már korábban is előfordult, hogy sugárszennyezett víz került az óceánba, a sérült fukusimai atomerőmű területéről. Most viszont úgy néz ki, hogy az összeset beleengednék. Egyesen az óceánba. Ha esetleg lemaradtál volna, a reaktorok, és az elhasznált fűtőelemek folyamatos…..
kanálwarrior 2013.12.06 22:24:52
@lost hope: De igen, figyelembe veszik, ezzel együtt is jobb. Talán beszélgess azokkal a környezetvédőkkel akik egy-egy tankerhajó balesete után 3 hónapig fogkefével próbálnak sirályokat tisztára sikálni. Vagy azzal a jómunkásemberrel akit beszopattak a napelemesek a megújuló és biztonságos energiájukkal, csak azt felejtették el mondani hogy a napelem élettartama jó esetben 10 év, és veszélyes hulladéknak számít.
Hé spoilernácik, ehhez mit szóltok? Az Entertainment Weekly szerint 99 százalék, hogy Brian kutya már december 15-én visszatér a Family Guyba, és utána ott is marad. Íme a ráutaló jelek, amikből a szemfüles amerikai újságírók levonták a következtetést: ott van a neve a…..
„Családvédő mozgalom” buzdít kirekesztésre a horvátoknál – a MOL-botrány után újabb kísérteties hasonlóság országaink között: most éppen a melegek jogait csorbítják, a következő lépés a kisebbségek lehetnek. Nem ezt vártuk egy frissen csatlakozott Európai Uniós…..
kanálwarrior 2013.12.03 13:02:56
@monddazigazatmar: Nem, de ez teljesen lényegtelen. A kérdés hogy támogattad vagy nem?
Egyébként a szerbek az például már az, de nem lep meg hogy úgy vitatkozol hogy nem olvastad a cikket.
kanálwarrior 2013.12.03 13:23:38
@monddazigazatmar: Tehát szerinted nem attól lesz valami deokratikus hogy demokratikus úton fogadják-e el, hanem hogy neked tetszik-e? Így már világos, köszönöm. Mondjuk ezek szerint nem nagyon érted a demokráciát.
kanálwarrior 2013.12.03 13:32:30
@monddazigazatmar: Mi nem demokratikus a szlovák nyelvtörvényben?
2013. november 29-én tartották Budapesten a 269life Hungary szervezésében a "Fur Free Friday"-t, azaz szőrmementes pénteket. Az esemény nemcsak a magyar fővárosban került megrendezésre, hanem világszerte közel 200 helyszínen vonultak/vonulnak ki állatvédők napokban az utcára, hogy…..
kanálwarrior 2013.12.01 19:47:20
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
"Az állati eredetű termékek jók és szükségesek."

Azért ismerd el, amikor ezt a mondatot leírtad, te sem kifejezetten a szőrmebundára gondoltál.
Egy fiatalember vese transzplantációra vár 3 éve, sajnos eddig csak egy lehetséges alkalom volt, hogy transzplantációra kerüljön sor, de nem kapta meg a vesét. Kedves Praxisblog,     Ez a történet velünk történt meg...És minden szava igaz. Sajnos így trükköznek…..
kanálwarrior 2013.11.22 18:02:40
@mojoking77: Stílus alatt azt érted hogy ők tudnak írni az anyanyelvükön? Mert ha igen, akkor abban azért van valami.
Az államok ahelyett, hogy a zöldenergiát támogatnák, két kézzel öntik a pénzt a fosszilis energiaiparba. Kit érdekel itt a környezetvédelem? Sorozatban dőlnek a meleg- és hidegrekordok, évszázados áradás a Dunán, aszály és özönvízszerű esőzések, április eleji hóesés,…..
kanálwarrior 2013.11.10 14:05:09
@Sir Galahad: Erről tudnál valami könnyen emészthető forrást linkelni? Mert én legutóbb azt hallottam hogy ez ma már nem kérdés. Mindig utáa akartam nézni magam is, de arra nincs időm sajnos hogy elmélyedjek a szakirodalomban.
kanálwarrior 2013.11.10 18:55:38
@Sir Galahad: Nem. Azért kérdezlek, mert úgy látszik te olvasottabb vagy a témában.
Lehet, hogy unalmas mindig a BKV angolságain és egyéb marketingakcióin szórakozni, de erre tényleg nem találtunk szavakat: a népligeti metróállomáson egy kis papirosra a következők vannak felírva ékes külföldiséggel (a kép kicsit homályos, de sajnos csak nemokos telefonnal…..
kanálwarrior 2013.11.01 13:23:42
@bambanő: Bocsánat, de egy orvos aki nem tud angolul az hogy olvassa a szakirodalmat? Miből tanullt az egyetem alatt? Gondolod hogy van aki mindn nyelvre lefordítgatja egész tudományok teljes irodalmát? Van egy rossz hírem: az nem orvos. Ha nem tud angolul, biztosra veheted hogy nincs diplomája. Csak szólok.
kanálwarrior 2013.11.01 13:46:14
@monddazigazatmar: És ha valami pont nem szerepel a könyveiben annak hol néz utána? Az látszik hogy te távolról sem láttál egyetemet, de hidd el, van aki igen. Hiába megy az oktatás az anyanyelveden, angolul muszáj tudni ha el akarsz végezni egy egyetemet. Túl gyorsan fejlődik a tudomány, bárki bármilyen gyorsan fordít az angol nyelvű irodalom akkor is nagyságrendekkel nagyobb mréetű marad, stb.
kanálwarrior 2013.11.01 13:48:52
@tff: Egy szakdolgozatot hogy készítesz el? Csak magyar nyelvű cikkek alapján? Ne viccelj! Neked sincs diplomád, igaz? Angol nyelvtudás nélkül azt nem lehet megszerezni, maximum csak (paradox módon) turizmus és vendéglátás, vagy valami hasonló kamu szakon. Ott nem kell szakirodalmat olvasni (mert nincs neki).
1000 leütés Az abortusz ellen 2013.10.19 11:00:18
Alább a művi terhességmegszakítás kapcsán azt az álláspontot igyekszem kifejteni, hogy az alapesetben erkölcsileg védhetetlen -- nem azt, hogy jogilag nem kellene védeni. Az erkölcs és a jog eltérő szempontjai ebben a nagyon nehéz kérdésben nagyon élesen mutatkoznak meg: mivel…..
kanálwarrior 2013.10.20 01:12:39
@Bambano: Hogy szaporodik egy kar?
kanálwarrior 2013.10.20 01:49:13
@Bálint Anna: Nem ez a lényeg. Hogyha az abortusz gyilkosság, akkor nemi erőszak esetén, vagy az anya életét veszélyeztető terhesség esetén is az. Tehát vagy minden esetben engedjük, vagy minden esetben tiltjuk az abortuszt. Más lehetőség nem létezhet.
kanálwarrior 2013.10.20 13:18:45
@Bepp0: Á, ezt hagyjad, túl erős érv. Már vagy 10-szer felhozták, de még senki nem mert megpróbálni válszolni rá.
Amikor a tavalyi AIDS világnap előtt írt egyik blogbejegyzésemben a HIV-vel élőket hátrányosan megkülönböztető, illetve a járványt a büntetőjog eszközeivel megfékezni próbáló országokról írtam, még azt mondhattam, hogy a magyarországi helyzet eddig kedvezően alakult; volt ugyan néhány HIV fertőzés…..
kanálwarrior 2013.10.17 22:26:03
@Vipera01: Jó életed lehet, irigyellek. De inkább csak a kurva anyád.
5 órára fogdába zártak egy rokkantnyugdíjast, mert az érvényes bérletén el volt mosodva a pecsét: Néhány megállóval úticélja előtt BKK ellenőrök szálltak fel a járműre, és utasunktól is kérték a menetjegyet illetve a bérletet. A 61 éves nő elővette a tárcáját, és…..
kanálwarrior 2013.10.17 20:42:53
@citzen: Nyugi, a bedrogozott és/vagy haver és/vagy felfegyverzett szkinhed is ingyen utazik. Igazából ez elég szép dolog, ha belegondolsz. Ahogy az... öhm... a plebs (és akkor most politikailag korrekt voltam, azt hiszem) bőrszínre való tekintet nélkül összefog az őket etető többségi (vagy mégse?) társadalom ellen.
Egy új tanulmány szerint a tévénézőket taszítja, ha a tévésorozatok túl fehérnek mutatják Los Angelest. A UCLA felmérése szerint minél több latinó és fekete karakter látható a tévében, annál nagyobb nézettségre számíthat az adott sorozat - hiszen a valóságban a város…..
kanálwarrior 2013.10.12 19:38:51
@Az igazi Trebics: Persze, mint ahogy mi, magyarok is főleg olyan sorozatokat nézünk amiben magyarok vannak. Ezért volt a Marslakók kasszasiker.
Nem kellenek titkosszolgálati eszközök ahhoz, hogy pusztán digitális eszközeink használatából, a térfigyelő kamerák adataiból, vásárlásainkból és úgy általában a mindennapos életünkből könnyen leprofilozhatóak legyünk. Az ifiles rövid animációs filmje azt meséli el,…..
kanálwarrior 2013.10.06 20:22:31
@ColT: "Fúúúú. Csak az a kérdés, érdekel-e bárkit az ember semmi kis élete annyira, hogy leprofilozzák :)"

Na igen, de ettől szerintem csak még viccesebb az egész. Az egész világ az NSA-tól retteg, miközben bele sem gondol abba hogy mi mindent árul el magáról az egész internetnek, önként, sőt néha kéretlenül.
Szerdán szívinfarktust kapott a Fradi védője, Akeem Adams. Egy héttel ezelőtt még az ősi rivális Újpest jobbszélsőjével küzdött a pályán, most pedig az életéért harcol. Több életmentő műtéten is átesett, jelenleg gépek tartják életben. Az élet és a halál mezsgyéjén…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
kanálwarrior 2013.09.27 14:50:21
@Benoke2: Hol ismerte el? Mutasd már meg légyszíves. Egyébként meg ha nem hiszünk a mainstreamnek, meg a kormányoknak, akkor hogy van az hogy most mégis hiszünk? Mi van ha pont EBBEN hazudnak?
kanálwarrior 2013.09.27 15:22:18
@Benedek_Úr: Azért vicces hogy ezt mondod, mert sok ember meg van róla győződve hogy a dohányzás káros hatása nem bizonyított.
kanálwarrior 2013.09.27 17:44:26
@fran7: Azért az iskolában megkísérelnek elmondnai egyet s mást. Kár hogy olyan kevesen figyelnek.
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
kanálwarrior 2013.09.27 13:29:00
@kallodo: Ezzel teljesen egyetértek. Oké hogy nyelvvizsga kell a diplomához, de alapvető pénzügyi, marketing, túlélési, és hegesztői ismeretek miért nem? Azok nem hasznosak? A középfokú nyelvvizsga még nem jelenti hogy bármiféle szakmában használható nyelvtudásos lenne, és fordítva, lehet hogy képes vagy angol nyelven matematikai cikkeket írni/olvasni, anélkül hogy akár csak elképzelésed lenne arról hogy hogyan néz ki angolban a mólt idő. A kettőnek semmi köze egymáshoz.