Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audiophil

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rozi a moziban Lófaszt Ázsiának 2006.09.18 12:50:00
Az apple, Steve Jobs egykoron kalózkapitányos hevülettel megalapított kis cége, ami mára az Intel processzorokra építi a gépeit, és egyébként is elkurvult ezerrel, szóval ez a cég döntött úgy, hogy elég volt a sok keleti kalózból meg ilyesmi, és juszt sem lesz itunes…..
Rozi a moziban Áll a földön 2006.07.26 19:06:11
Szolgálati közlemény: szeretett mozis blogunk megnyerte az újblog kategóriát a Golden Blog versenyen, nagyon köszönjük a szavazatokat, meg minden. Haladunk tovább a lenini úton, töretlenül, egyenes derékkal, félmosollyal a szánk sarkában...
Igazából a Google Notebookot a del.icio.us-szal kéne keresztezni a tökéletes megoldáshoz, hogy érthető legyen, gyorsan fektessük le az ideális bookmark/snippets/notes manager alapkövetelményeit, kb. fontossági sorrendben: legyen gépfüggetlen, tehát online szolgáltatás…..
comment:com RTL Balázs egy majom 2006.05.16 00:50:00
Csak, hogy Önök is átérezhessék, milyen iszonyatosan kemény is az életünk, csak hogy tudják, a bányászok sem szenvednek annyit a szénportól, mint mi a sajtközleményektől, bemutatunk Önöknek ezúttal egyet vágatlanul, a maga iszonytató valójában. Az alábbi rövid szösszenet…..
Folytatjuk a Kiefer Sutherland cikket, botrányok jönnek, ittas randalírozás, és hasonló nyalánkságok.Klikkoljon, és merüljön el a bulvár mocsarában!Kiefer már gyerekkorától kezdve mágnesként vonzotta a bajt, ittas vezetésért nem egyszer tartóztatták le (1991-ben pl. Gary…..