Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QCa

6 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
Azt írja az újság... Index, Sport Géza,  2008. július 23., szerda 11:39 Moto GP-futamot rendezhet 2009-től Magyarország, jelentette be szerdán Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési- és gazdasági miniszter. A gyorsasági motoros világbajnoki verseny egy dél-Balatoni falu közelében,…..
Még kedd éjjel feltöltöttem az írásbeli beszámolómat, valamint a hosszú hétvége során elküldtem Kardkovács Zsoltnak a Rendszerterv 1.0 Beta verzióját. ..
Megtartottam a prezentációmat a csoport találkozón. Ez letölthető innen: link..
Épp dolgozom a funkcionális terven. Tudom, már a 8. hét utolsó napja van, úgyhogy ideje belehúznom. :)Mindenesetre feltöltöttem a munkaterv szerinti első részét funkcionális tervnek, vagyis a következő részeket:Feladat részletes specifikációjaA teljes rendszer célja,…..
Sándor most informált a munkatervvel kapcsolatban, hogy fel kell töltenem egy inflab.tmit.bme.hu -s ftp címre. Tehát elkészítettem az rtf fájlt, amit most fel is töltöttem, igaz kicsit késve, remélem ebből nem lesz probléma. Itt meg is lehet ezt nézni.Kicsit késik a Funkcuionális…..
Felrakom ide a blogba is a munkatervem.Itt el is érhető.A hétfői folyamán pedig már érkezik a (a 6. hét végéről a 7. hét végére, vagyis a 8. hét első napjára csúsztatott) Funkcionális terv első része...
Ez lesz a blogom, amely végigkísér Önálló laboros tevékenységem során.Hamarosan feltöltöm a munkatervet, amelyben megállapodtunk Kardkovács Zsolttal, valamint miután letisztáztam, a pontos feladatleírás is jön...
Hát megint itt tartunk. Mint autós bloggernek kötelességem kampányolni az alkoholfogyasztás ellen, bízva abban, hogy a magyar ért a figyelmeztetésből is, nem csak a büntetésből. Húsvét hétfőn ugyanis a magyarok egy része átmegy ellenállóba, dafke gerillába, akit úgysem kapnak…..
A mai közvetlen családi videó egy gyönyörű témát dolgoz fel. Rozika kiszalad a kert végébe pürézni, és közben próbálja elzavarni a rettentő jófej kamerázó unokát. Látjuk jól, hogy a jópofaság a családban generációkra visszamenőleg jelen van. Mi az unokával…..
Egy nap kétszer belefutni az ártükközős lehúzásba lehet hogy nem is olyan nehéz, egyszerűen csak annyi kell hozzá hogy egynél több boltba térjünk be egy nap alatt. Az olvasó kiáll az igazáért, közben fotókat készít, ezt már szeretjük. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
QCa 2008.03.20 16:32:24
Inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Mindig is nagy csodálói voltunk a Szentkirályi ásványvíz ügyes PR-nyomulásának. A cuccot egy ügyesen a köztudatba bedobott, amúgy ki tudja mennyit érő nemzetközi díj tette ismertté, mostanra meg akkorák lettek, hogy a legújabb kampányukat egy nemzetközi A és egy nemzetközi Q…..
QCa 2008.03.20 16:30:09
Inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Tulajdonképpen azóta kavarognak bennünk az érzések, hogy előkerült az archívumból ez a fotó. Egyrészt mélységesen elkeserítőek azok a mélységes ráncok, másrészt mivel ez egy régi - körülbelül ötéves - kép, és nem nagyon nézzük Stah Micukó egyetlen megmaradt…..
QCa 2008.03.20 16:29:08
Inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
QCa 2008.03.20 16:27:22
Inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Drága olvasók, ha igazán rendesek vagytok, összedobjátok nekünk erre a vaterás termékre a pénzt. 73 000 forintért amúgyis szinte ingyér van ez az isteni motoros jakó, pláne ha az 1996-os árfolyamon kiszámoljuk a bekerülési költséget: kb. 200 000 Ft plusz az egyedi műalkotás…..
QCa 2008.03.20 16:26:55
Inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Új MÁV blog Ferihegyi lift 2.0 2008.03.20 13:05:06
Ferihegyen a lift továbbra is bugos. Nem működik. Biztos fontos dizájnelem. Tisztelt Ügyfélszolgálat! Bizonyára már sokan jelezték Önöknek, internetes fórumokon is olvastam, de ma a saját bőrömön tapasztaltam immár harmadjára: a ferihegyi vasúti megállóban az egyik lift…..
QCa 2008.03.20 16:23:22
Inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
autózz! Falra mászunk tőletek! 2008.03.20 13:25:00
Zoltán a babakocsisok védelmére kelt, ugyanis Neo-nak kell lenni a Mátrixból, hogy a falig parkoló autó felett átvarázsolják magukat annak túloldalára. Mindemellett persze szabálytalan és bunkó stílusra vall... Bizonyítékként, hogy nem csak fővárosunkban vannak pofátlanul …..
QCa 2008.03.20 16:22:32
Ha már "autozz", akkor Forma1 is!
Gyertek a
www.virtualmanager.hu -ra. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Ilyenkor utálom, hogy nem részleteztek. Miért titkoljátok el az infót? Angyalbőrben vagy Kisváros? Más katonás sorozatra nem emlékszem, ti? Usztics Mátyásról van szó vagy Hollósi Frigyesről? Szerednyei Béle??Addig senki nem megy haza, amíg ezt ki nem derítjük. Kedves Szakítós!…..
QCa 2008.03.20 16:20:44
A sok szakítós sztori helyett inkább gyertek a www.virtualmanager.hu -ra, és szórakozzatok kicsit. Online forma1-es játék. Már ha szeretitek a Forma1-et is. Én igen! ;)
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
Az Ezermester című lap lárvakorú rajongóiként csak helyeselni tudjuk, ha az előtte meredező feladatokat a magyarság nem kizárólag nyugati importból származó csilivili gépezetekkel teljesíti, hanem marad tér a kreatív kézművességnek is. Egy olyan közszolgáltató, mint…..