Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodzácska

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
Bodzácska 2013.02.28 08:57:59
@öszödi mém: Egyetértek :)
Pénzkérdés Kasszafúrás 2012.12.11 14:08:08
A hétvégén a kormány benyújtotta a pénztárgépeknek az adóhivatallal (NAV) való online összekötéséről szóló törvényjavaslatot. Az elektronikus-naplós pénztárgépeket 2013 második felére kell beélesíteni, így azonban kétséges, hogy a jövő évre várt 95 milliárdos…..
Bodzácska 2012.12.12 10:17:51
@kovi1970: csak egy példa: az étkezdékben ha kártyával fizetsz vagy ha áfás szlát kérsz, akkor AP-s azonosítójú nyugtát kapsz. Ha kp-ban fizetsz, akkor a közvetlen mellette álló másik gépből nyomják ki a látszólag teljesen ugyanolyan, de AP azonosító nélküli nyugtát. (Ez itt az irodaházak aljában üzemelő kajáldáknál így működik, gondolom ez máshol is bevett szokás)Szerinted az AP azonosító nélküli nyugták bekerülnek bármilyen kimutatásba? Max. kockás füzetbe :)Erre próbáltam utalni, hogy ha nem tudják mi lesz a kiadott nyugta sorsa, akkor talán több minden kerülne kimutatásra a NAV felé is.
Remélem én is mondtam valami újat :))
A Blikk mindig is tudta mi kell a népnek: csöcs, botrány és kiskutya! Az elsőt szokás szerint a címlapon találjuk néhány idióta kínrím társaságában, bentebb viszont igazi, szívszaggató celebdráma bontakozott ki régi barátsággal, nagy csalódással és egy kutyussal: a hazai…..
Permakultúra                  "Jöjj dúsan termő vad füvek közé, makktól roskadótölgyekhez, a felszántatlan föld édes gyökereihez..."  (Come among the unsown grasses bearing richly,  the oaks heavy…..
Bodzácska 2012.07.31 09:07:11
@a_tom: Baji Béla kb. 20 éve csinálja Magyarországon, az országban sokfelé tart előadásokat, könyvet is írt a témában, sőt kerteket is tervez a helyszín felmérése után... www.permakultura.hu
Vagy csak keress rá Baji Béla nevére, youtube-os videókat is találsz...
"Most raktam össze a 6. üveggel a héten, a fiúk annyira szeretik, hogy nem győzöm csinálni. Szerencsére a férjem lelkesen ment bodzát gyűjteni a töltés eldugott részeire, ahol nem éri kipufogógáz. Nagyon szeretnék egy bokrot a kert végébe, legközelebb kis ásóval…..