Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evana

39 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, íme, az ABC ismét csak felsorakoztatja a szitkom/komédia kínálatát őszre, a hat új sorozatából mindössze kettő dráma. Nehéz lenne így összegezni itt az elején, hogy mit is hoznak el nekünk idén, már csak azért is, mert megint csak egyik sem érdekel engem. Lehet,…..
Evana 2014.08.25 09:42:52
@doggfather: Hát látod, nálam Laurence Fishburne nem, de Karen Gillan igen is olyasvalaki, aki miatt belenézek egy új sorozatba. De hát ez mindenkinél más. (Félreértés azért ne essék, nayon kedvelem Laurence-t, csak nem vagyok ilyen fan szinten, na érted. :D)
A Forever meg eléggé sima nyomozósnak tűnik, ahol mellékszálként keresi a halhatatlanság okát. Valahogy nem villanyoz fel.
Evana 2014.08.25 14:58:38
@doggfather: Igen, pont ez az egyetlen érdekes szál benne, és nem tudom, hogy mennyire lesz hangsúlyos. Egyenlő szinten lesznek a nyomozások és ez a szál végig, vagy valamelyik hangsúlyosabb lesz és folyamatosan épít a másik szálra, amíg az nem lesz a hangsúlyos (mint Fringe-nél például). Na a lényeg, hogy majd nézem mit mondanak róla az emberek, aztán eldől, hogy esetleg belenézek vagy sem.
A CBS idén ősszel 5 új sorozattal készül, amiből négy dráma és csak egy komédia. Persze ebben semmi meglepő sincsen, a CBS-re a drámák jellemzők, szitkom/komédia hadat inkább az ABC szokott felsorakoztatni (és biztosíthatlak titeket, ez ebben az évben sincsen másképp, de majd…..
Evana 2014.08.25 09:38:16
@doggfather: Én sem értem teljesen, de azért nézem őket. :DD Jó, nem mindet. Mondjuk nálam az szinte szabály, hogy minden CSI spinoffot nézek, de az NCIS-nél csak is az anyasorozat megy, a többi nem tud érdekelni. *gondolkozik* Most hogy így belegondoltam nem is nézek szinte semmilyen nyomozós sorit a CSI-okon és NCIS-en kívül. Ja, de, nézem a Bones-t.....
Evana 2014.08.25 14:45:51
@Dr.Jones: Áh, tényleg, úristen! :DD Hogy hagyhattam azt ki?? :O Reggel volt, mással nem magyarázhatom. :DDDD Úristen. :D
Evana 2014.08.25 14:54:58
@doggfather: Én pölö minden CSI részt láttam (legalábbis ahol tartok a sorozattal, említettem egy másik posztnál, hogy ez az egyik sorozat, amiben le vagyok maradva) vagy 5x, az első 6 évad részeit még annál is többször, nagyon sokszor. Amúgy furcsa módon a CSI (és spinoffjai) az a sorozat, amit tévében nézek. Egy sorozatot sem nézek csak tévében (legfőképp egyiket sem a Gyilkos elméken kívül), de a CSI-t igen, és ezért is láttam olyan sokszor sok részt, mert folyton ismétlik őket vagy 4 különböző csatornán. És nem számít, hogy hányszor láttam egy részt, majdnem ugyanúgy le tud kötni, mintha elsőre nézném, még akkor is ha már a cold opennél beugrik, hogy ki a gyilkos. Magam sem értem teljesen, de így van. :D
Hát a CW mindössze kettő sorozattal készül, egy spinoff és egy dramedy. A Fox 2 drámával, egy szitkommal és egy dramedy-vel (szeretem ezt a szót, ne szóljál be, amiért ezt használom itt) jön az ősszel. Ahhoz képest, hogy nem olvasok képregényeket, nagyon érdekelnek a belőlük…..
Evana 2014.08.25 09:47:00
@doggfather: Igen, én is ezeket fogom bepróbálni, aztán meglátjuk. Nálam ebben nyilván, ahogy fent is írtam a Gracepoint a nyerő, ha rossz lesz, akkor is nézem, mert DT, de remélem nem lesz rossz. Ha igen, akkor még mindig ott lesz Broadchurch 2. évad. :D
Az NBC hat új sorozattal készül, 2 dráma, 1 thriller, és 3 komédia/szitkom. Kapunk itt mindenféle történetet, habár én megmondom őszintén, hogy néhány esetben nem tudom elképzelni, hogy ezt hogyan akarják kihúzni, a sztorit akár több évadra is. De lehet, hogy nincs elég…..
Evana 2014.08.24 00:37:09
@doggfather: Hát engem még az sem hoz lázba. Majd meglátom, hogy ahogy halad előre a sori, mit mondanak róla az emberek. Ha jót, akkor talán megnézem magamnak.
Itt a nyár vége és találjátok ki, hogy ki tért vissza? Igen, én, Evana visszatértem a szokásos kis sorozatos posztjaimmal (ezen poszt részletezi az ősszel visszatérő sorozatok premierdátumait) és tudjátok, hogy mit szeretnék nagyon? Seggbe rúgni az HBO-t, amiért nem képes…..
Evana 2014.08.21 14:29:10
@doggfather: Tenksz. :P :D
Én fura módon nem olyan sokat, csak asszem' 10 vagy 11, nem tudom pontosan és lusta vagyok kiszámolni. :D
Evana 2014.08.21 15:41:49
@doggfather: Fúha, gyakrabban kell errefelé járnom, ha az emberek már nem emlékeznek, hogy nálam 10 sorozat az semmi. :D És gondold el, ha bizonyos sorozatokban (Bones, CSI, TBBT, NCIS) nem lennék lemaradva pár évaddal, akkor még több lenne. :D
Az ABC nyolc új sorozatot is ad nekünk az őszre, négy drámát és négy szitkomot. Ennél többet nem is akarnék most mondani elöljáróban, mindenki megnézheti a csatorna új sorozatos kínálatát az őszre a tovább mögött. (Oké, talán csak annyit, hogy a Once Upon a Time in…..
Az NBC idén 6 új sorozattal készül az őszre, három drámával és három szitkommal. Egyetlen kérdésem, hogy a "The Michael J. Fox Show"-nak miért is ez lett címe? Mert ez én bárhonnan nézem, az a sorozat nem Michael J. Fox-ról szól, hanem a karakterről, akit játszik. Hát na de…..
A Fox öt új sorozattal készül az őszre. Kell említenem, hogy több szitkommal jönnek, mint drámával? Valószínűleg nem, de attól még így van. Kapunk lúzer apákat, akik sikeres gyerekeiken lógnak, múltba nyúló rejtélyeket, robotokat, és még katonás meg rendőrös szitkomot…..
Evana 2013.08.23 09:32:26
@doggfather: Hát nálam még ennyire sem, és csak Sleepy Hollow játszik.
Amit a CBS kínál nekünk őszre, az szitkom, szitkom és szitkom. Mindössze egy drámát vágnak hozzánk, aztán mehetünk a dolgunkra. Szitkom fronton a szingli anyától, elvált pasiktól át őrült reklámszakemberig mindent kapunk. Tényleg nem vagyok én nagy szitkom néző, de így…..
Evana 2013.08.22 16:57:46
@doggfather: Hú, ezt így hirtelen így magamtól, miközben épp más posztokat írok... ehm... egyszerűbb, ha adok néked linket, ahol elég érthetően le van írva: www.sorozatjunkie.hu/2006/06/16/alapveto-fogalmak-sitcom/ :DD
A CW idén egy spin-off és egy kösztümös sorozattal valamint egy sci-fivel kényeztet minket. Talán a kényeztet egy kicsit erős szó. Arról meg, hogy egy sci-fi mit keres a CW-n ne is beszéljünk. Ezek után meg akkor jobb is ha rögtön fejest ugrunk a dolgok közepébe. A tovább után…..
Az évnek ez a szakasza ismét elérkezett és itt most nem arra gondolok, hogy a nyárnak mindjárt vége. Hanem hogy bizony hamarosan visszatérnek az őszi sorozatok. Yay! A lenti lista tartalmazza a sorozatok új évadjainak premierdátumait, csatornákra bontva. Arra felhívnám mindenki…..
Ha emlékeim nem csalnak már a második évad kapcsán felmerült az a bizonyos a találkozás, amelyre most sor került, és amit a nézők már pedzegettek jócskán ezelőtt. Azt kell mondanom, hogy ezzel a legerőteljesebb morális drámát hozta a sorozat mióta visszajöttek a szünetről a…..
Rögtön szembemennék azon állítással, hogy ez a film sokkal realistább, földhözragadtabb, szerethetőbb és átélhetőbb, mint a Sam Raimi féle verzió. Egy frászt. Pont, hogy ez az adaptáció egy totálisan elszállt, laza kapcsokkal egybetákolt infantilis képregényhű…..
Ebben az évben az ABC négy újdonságot hoz el nekünk ősszel. Egy nem hétköznapi szitkom és három dráma gyarapítja ősztől a csatorna műsorrendjét (valamint életünket). A miket, kiket, miérteket, hogyanokat pedig a négy sorozatról, név szerint... 666 Park Avenue Last…..
Evana 2012.09.26 17:55:20
@turtundi: Aha, jó, látom, hogy mindenkinek más a kedvence, mert én meg a "Szendvicsnarráció"-t szeretem a legjobban. :D Haha :D
Nem is tudom, mit mondjak így elöljáróban. Valahogy, ha a FOX-ra gondolok, akkor nem szitkomok jutnak eszembe (persze ennek az is lehet az oka, hogy amúgy nem gyakran nézek szitkomokat), most mégis inkább ezzel készült a csatorna. A három új, őszi sorozatából kettő is a komédia…..
Evana 2012.09.02 17:47:11
@doggfather: Engem meg csak The Mindy Project... pedig Isten látja lelkem, tényleg nem vagyok szitkomos, de ez jónak tűnik. :D
Oh NBC, áldott legyen a neved, mert Eric Kripke. Igen, bizony, az isten (vagy hát legalábbis a Supernatural fanok istene, amiért 7 évvel ezelőtt elhozta a Winchester testvérek történetét :D) új sorozattal jelentkezik idén. Persze, attól, hogy Kripke, még nem 100%-osan biztos a siker,…..
A CW ismét csak a bevált (oké, ez a szó érdekes, ha a tavalyi új sorozatokat nézem a csatornán, és hogy mik éltek túl) módszerhez nyúl, és hozza a természetfelettit. Persze nem csak természetfelettit hoz, de azért lássuk be, ez valamennyire az arculatává vált a csatornának. Nem…..
Evana 2012.09.01 10:35:01
@doggfather: Ding, ding, ding! :D Eltaláltad :D
Evana 2012.09.01 11:44:25
@doggfather: Nos, eddig határozottan helyes észrevételeid voltak, de azért ennyi alapján talán még nem merném azt állítani, hogy zseni vagy, de már súrolod a határát. :D
Eww, ebben az évben a csatorna úgy döntött, hogy engem nem szeretne lenyűgözni. Vagyis hát, ahogy nézem a kínálatot, nem igazán az én ízlésemnek kedvez. Persze az én finnyásságom (istenem, de gyönyörű szó) még ne tántorítson el senkit. A CBS négy újdonsággal készült az…..
Igen, igen, újra eljött az ősz (vagy legalábbis egyenlőre a nyár vége biztosan), mindenki fellélegezhet, hogy igen kibírta, túlélte a nyári szünetet. Tudom, hogy éppen csak mindenki kihúzta valahogy az őszi sorozatok következő évadjáig, nézve minimum 43 midseason sorozatot. De…..
Evana 2012.08.31 14:33:05
@doggfather: Bizonyosan többször említettem, hogy elvetemülten nézek sorozatokat. És hát igen, innen bizony 23-t. :D Ez nekem pite, de azért tudom, hogy a "normális" xD emberek ki tudnak akadni rajtam és a sorozatmániákusságomon. :D De hát ez van :D (És akkor ezek csak a főszezonos sorozatok, a midseason sorozataimról még egy szót sem ejtettem :D, de fogok, kicsivel a midseason előtt :D haha :D)
Médiaviagra And the Winners are... 2012.01.13 12:30:00
Igen, jelentem, január 11.-én este lezajlott a People's Choice Awards díjátadó gála, amit a nagyérdemű a CBS-en nézhetett végig. Jómagam élőben livestreamen követtem a díjátadót (ez magyar idő szerint hajnali 3-kor kezdődött) és azt kell mondjam, hogy volt egy pár WTF moment.…..