Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Wario

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben elkezdtem nyomozni valódi, lehetőleg kézműves és adalékanyagmentes szalámik után. Azaz a másik oldalról megfogalmazva: nem ipari, tartósítószerekkel teletömött szalámikat gyűjtöttem össze. * Ez nem egy igazi teszt, nem vakon zajlott és nem is teljes körű. Viszont tervezünk…..
Dobó Kata 20 éve kért egy Pepsit. Ezen a héten volt pontosan 20 éve, hogy ez a reklám megjelent. A harmincas-negyvenes-ötvenes korosztály egész biztosan emlékszik rá – írta pár hete a Nesze!szer blog. Hát hogyne emlékeznénk! Nekünk, a Kacsamesék-generációnak örökre beleégett a retinájába, ahogy a…..
Durván exkluzív tartalommal robbant Kasza Tibi új bulvárlapja, a meglehetősen nemzetközi nevet kapó Top World News. Mint kiderül, Kasza Tibi titokban vette el a menyasszonyát, ami a magyar bulvármédiában tényleg egész jó kis címlapos anyagnak számítana, ha a hírt nem az az oldal hozta volna le, amit…..
Mr.Wario 2017.11.01 16:09:11
@ComLo: Ez a "vérprofi" clickkkbait címadás két felületen működik: 1. Facebook 2. Youtube.
Egy honlapon nem működik, sőt. Kasza FB oldala nélkül ez a "híroldal" kapásból halott lenne, de hamarosan egyébként is az lesz, mert a FB egyre inkább megakadályozza/küzd az ellen, hogy a látogatók elhagyják a FB-t. Magyarul nem/alig fogja tudni átirányítani a látogatókat az oldalára.
Mr.Wario 2017.11.01 16:13:24
@Mr.Wario: Ja, és egyáltalán nem profi, sőt, külföldön kb. két éve ki is fújt a dolog, itthon pedig a legalja tolja már csak, FB/YT-n. Semmi profizmus nincs benne, pont azért népszerű, mert 8 általánossal is tudsz ilyeneket írni és kb. a hasonló színvonalon mozgó fiatalok a célközönséged (más kérdés, hogy valódi értéket nem jelentenek az ilyen követők, hiába vannak csillióan, már a reklámozók szemszögéből. Majd rájönnek erre itthon is lassan, mint ahogy ez a folyamat már lezajlott USA-ban) :)
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Mr.Wario 2017.09.13 13:04:50
@Bergyilkos Bohoc: Milyen érvekre? Költöttél magadnak egy mesét a szegény ártatlan lányról, ezek az érveid? Megnézted egyáltalán a videót? Elolvastad egyáltalán a lány Facebook oldalát és láttad, hogy ott miket és hogyan ír? Valószínűleg nem, mert akkor nem írnál hülyeségeket.

Az RTL producerei csak úgy leszólították az utcán, és ELHITETTÉK vele, hogy ő a magyar CA és milyen tehetséges. Így történt, ugye? A csaj nem is akart jelentkezni, úgy mentek el érte, igaz? Az mellékes, hogy a Facebook oldalán ő is meg a testvére is írja, hogy MINDENKI tehetségesnek találja őt a környezetükben és ezért JELENTKEZETT a műsorba. Tehát képzeld, ő már úgy ment oda, hogy tehetséges, neki már felállva tapsolt a közönsége korábban, nem ott lett vele elhitetve hogy egy szupersztár..
Mr.Wario 2017.09.13 13:15:06
@Trackers: :D Te nagyon hülye vagy :D Szerinted az RTL-t vagy a lányt mentegetni kell ebben a storyban? Szerinted most lelepleződött az RTL és gyorsan probálják menteni magukat?:D :D Amikor már komplett VV forgatókönyvek kerültek ki a netre, illetve bennfentesek mondták el, hogy mi hogy zajlik a müsoraikban, kb. 100x? Ó..szegény..
Mr.Wario 2017.09.13 13:17:53
@Trackers:
"Az RTL nevű foskupacot, csak a marhák nézik, és csak azok segédkeznek a szopatásokban, saját maguk lejáratásába."

"Hagyd őket.
Az RTL fizetett média csicskásai sikálják itt is csak a szart."

Bérgyilkos bohóc azt védi aki szerinted: "csak a marhák nézik, és csak azok segédkeznek a szopatásokban, saját maguk lejáratásába" - szóval azt, aki egy marha és a saját maga "szopatásában" és "lejáratásában" segédkezik. Majd amikor ezt szóvá teszik bohócnak, akkor megdicséred, hogy védi azt aki az RTL-nek segédkezik..mondanám, hogy tudod, mit beszélsz, de sajnos nem :D
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
A streaming piaci szereplők között a verseny egyre élesedik, mint felhasználószámban, mind bevételekben.  Minden szereplő számára ugyanis egyértelmű, hogy a végén ha nem is egy, de a jelenleginél is kevesebb szereplő maradhat csupán talpon. Az, hogy a jelenleginél nem veszik sokkal többen igénybe a…..
Még az a szerencse, hogy a királyi tévé a BBC elveinek megfelelően működik, azaz követik a brit közszolgálat négy alappillérét (tisztesség, függetlenség, érzékenység, megbízhatóság) és például betartják ezt itt lent, amikor a Junior Prima-díjak átadásáról számolnak be:  A BBC-ben a műsorkészítés…..
Épp a napokban érkezett meg a saját Chuwi Hi10 Pro táblagépem, és bár a teszt még nem jött ki, annyit megoszthatok veletek, hogy érdemes befizetni a Chuwi Win10 és Remix OS alapú eszközeire. A legjobb az ebben, hogy EU raktárból rendelve (azaz áfamentesen) is csak 42.000 forintba kerül...
Mr.Wario 2016.10.24 19:36:56
@VT Man: Én két éve vettem win 8.1-es Toshiba tabletet (hasonló felszereltséggel mint ez a kínai) 50ezerért, amit ingyen win10re lehetett frissíteni és INGYENES Office 2013 járt hozzá, amit egy db asztali gépre is lehet telepíteni, ez sem két filléres szoftver, de OEM-ként dobálja ezeket a cuccokat a Microsoft, hogy terjedjen.
Hajdú Péter felesége (még mielőtt: a magánéletükhöz semmi közünk) a tulajdonképpen nem létező Life Network nevű tévé (az Origo egyik tévéje) Ez zsír! című műsorában tűnt fel műsorvezetőként, és valljuk be, nem hagyott mély nyomot senkiben. Nagy volt rá a nadrág, nem tud természetesen és hitelesen…..
Ideje volt, a héten már 4 százalékos közönségarányt is produkáló műsort nemcsak az RTL-csoport csatornái, de a saját kábelportfóliója is verte, tegnap este pedig a Viasat az Észbontók premierjével adott nekik újabb pofont. A helyzet tarthatatlan volt, a TV2 lépett, és A szultána címmel egy török…..
Mr.Wario 2016.09.16 13:34:14
@sixx: Csak lazán kapcsolódik ide, de a TV2 portfólióba tartozó Spíler TV-t is bemutathatnátok egy cikkben. Megvették x milliárdért a Premier League jogait, ez eddig ok, az már viszont kevésbé, hogy az egész csatorna színvonala a megboldogult BP tv-el vetekszik, és ezt halál komolyan mondom.
.
A múltheti csúcsrangadót, a MU - City meccset volt szerencsém látni náluk, a fél világ erre pörgött (már a sportcsatornák persze)..és nem hittem a szememnek. Az egy dolog, hogy az "A kategóriás" bajnoksághoz sikerült a hazai piac "C kategóriás" riportereit szerződtetik, de az már egyenesen hihetetlen, hogy a stúdiójuk (bár ez a jelző eléggé hízelgő arra a valamire) mindösszesen egy az egyes darab fehér asztalkából áll, amit két oldalról támasztanak ketten, kezükben néhány db. papírlappal. Ennyi. Nemhogy díszlet nincs, de még monitorok/tv-k sincsenek, semmi..csak egy asztalka két emberrel meg három db papírlappal..eszméletlen :D
Mr.Wario 2016.09.16 21:32:31
@Xlendon: Aha, hogyne:) Akkor miért nem nézed online, ha téged csak a meccsek érdekelnek? Ez tv csatorna, itt elvárna az ember némi színvonalat, de kb. bármelyik népszerűbb hazai youtube csatorna profibb közvetítést adna, mint amire ők képesek. Ahogy más is írta, ez így ebben a formában falutv.
  Csak szánni tudom azt aki ilyen műsort néz a tv-ben. hát, a helyzet az, hogy megláttam kik vannak a műsorban és mit csinálnak, majd csendben el is kapcsoltam. ez a televíziózás legalja. és lehet áltatni magunkat azzal, hogy ezt nem kell komolyan venni, és nem kell értéket közvetítenie, de…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Mr.Wario 2016.08.29 17:19:52
@polpetti: Te most miről beszélsz?:) Nekem igazam van, ebben a dimenzióban, olvasd el újra amit írtam és értelmezd kérlek, akkor talán belátod. Ki beszél itt a műsorokról? A személyekről írtam..

A müsorokat meg kár felhozni, mert egymást másolják pro és kontra, de a TV2 csábítja át az RTL arcait és nem fordítva..az már más kérdés, hogy eddig kb. zéró sikerrel.
Mr.Wario 2016.08.30 01:12:15
@dr. Szopjatok Lee Mind: Miből szűrted le, hogy RTL-es? Mert megírja, hogy xy műsor éppen bukik a számok alapján? Ha az RTL műsora bukik azt is leírja..jaaa, hogy a TV2 szokott általában a földbe állni és ezért jobban lehet rajtuk csámcsogni? Arról már nem ő tehet..

VV8: az nem egy több milliárdos produkció, s nem is a fő csatorna húzó programja, mint ez a show. Ha okádék a műsor akkor sem akkora bukta, mint ez, ráadásul a számok alapján hozza a kb. elvártat..mondom, az nem a fő csatornán megy, ezért más ligában versenyez.

Ettől még persze maga a VV8 egy marék fekália, de egy műsor életben maradásáról a számok döntenek és amíg a legyek erre szállnak..
Egy fiatal magyar mérnökpáros egy érdekes jelenséget, a Lenz-törvényt kihasználva egy mágneses „játékot” tervezett, mely egy fémgyűrűből és a rajta nagyon lassan átlebegő mágnesgolyóból áll. A dolog nem csak játékra jó természetesen, hanem kiválóan szemlélteti az elektromágneses indukciót is. Úgy…..
Mr.Wario 2016.08.25 20:59:20
@Arcade Macho: Ja, csak teljesen más termék, de sebaj.
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
Mr.Wario 2016.08.24 10:54:45
@shawshank: "Semennyire"
Ezek szerint Te még életedben nem hallgattad őket, ami nem baj, de akkor ne legyél ennyire magabiztos nyilatkozó:)

Én sem vagyok HC fan, de csomószor hallottam már őket odaszúrni, kisvasútoznak, stadionoznak, kdnpznek, stb. Nyilván nem Kálmán Olgák, csak finoman beszólnak egyet-egyet, de az embereket nem is nagyon érdekli a HC politizálás egy szórakoztató reggeli műsorban.

És ami még a fontos: Nyalni sem nyalnak a hatalomnak..
Mr.Wario 2016.08.24 11:38:52
@shawshank: De Te mit vársz egy -még egyszer mondom- reggeli szórakoztató műsortól? Hogy elemezzék a kétes ügyeket meg a politikai helyzetet? Lehetne azt is, csak akkor a kutya nem lenne kíváncsi rájuk, meg az embereknek már így is tele van mindenük a politikával, hajnalban nem biztos, hogy ezzel akarják kezdeni a napot..

A másik: Ha már ennyire politizálni szeretnél, igaz az nagy érdem, hogy nem nyalnak mert: nyal a köztévé, nyal a köz rádió, nyalnak az újságok és nyal a "független" kereskedelmi TV2 is..Amelyik műsor meg nem nyal, az nem is nagyon tényező, már nézettségben/hallgatottságban.
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Iron Lady kockáztatott. Mielőtt Katinkaként fölment volna az olimpikonokat Rióba szállító különgépre, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kilép a Vasas-egyesületből, és saját úszóklubot alapít. Amikor megkérdezték, nem fél-e attól, hogy veszélyezteti a magyar úszók összeforrott közösségét,…..
Mr.Wario 2016.08.07 21:29:15
@ursus artos: Gondolom arra gondolsz, hogy miatta biztosan doppingol. Az meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg miatta tényleg eredményesebb lett?:) Persze, higgy csak a "neves amerikai sajtónak", akik sejtetik, hogy doppingol. Phelps amerikai. Phelps sokak szerint lehetetleneket vitt véghez, Katinkához hasonlóan. Phelps nem jelent meg az említett amerikai újságban, mint doppinggyanús egyén. Ennyit erről.
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...
Kértem nektek kedvezményt 3 Sades fejesre, hátha elragad a hév titeket, és fejest ugrotok a vásárlás örömeibe! Alább megtaláljátok a linkeket, kupon kódokat, illetve a tesztek linkjeit is...
Horváth Szilárd a Facebookon posztolta ki az alábbit: Úgy alakult, hogy nem csinálhatom tovább a Tv2-n a Falforgatók című műsort, s a tények.hu-n az időjóslást! (…) Munkát kéne találnom! Ha eszetekbe jut valaki, akit érdekelhet az önéletrajzom, keressetek (…) Az eset előzményét itt…..
Mr.Wario 2016.04.25 17:32:00
@Punetti kapitány: Nézd az érem másik felét..ebből is látszik, hogy ebbe a körforgásba csak bekerülni nehéz, aztán ide-oda vándorolnak a résztvevők. Fogadjunk, hogy most is kap majd valami melót a "médiában", lehet, hogy háttérmelósként, de média közelben marad..
Erős középkategóriás okostelefon 42.000-ért? Kínában az ilyesmi annyira hétköznapi, mint egy csésze kávé. Mondjuk aki rendszeresen olvassa a blogomat, az szerintem már szintén nem lepődik meg az ilyesmin. Ezúttal a THL ismét valami érdekes újdonságot tett le az asztalra. Erős középkategóriás…..
Csak Paul McCartney és John Lennon írt nála több listavezető slágert, több dala szerepelt a TOP10-ben, mint Madonnának, Elvis Presleynek és a Beatles-nek, ráadásul mindezt az elmúlt két évtizedben vitte véghez. Mégis, ha kimegy az utcára, a rajongók nem rohanják le autogramért.…..
Mr.Wario 2016.02.07 19:53:40
@darpa: " Az említett másik két dalszerző örökéletű, zseniális dalokat alkotott"

Ja, olyannyira, hogy az ő nevüket sem tudod, sőt, még a számok címét sem tudod, pedig azok örökéletűek. Te nem emlékszel a nevére, de sok ezren, 100 ezrem, millióan emlékeznek rá, míg a tiedre és az enyémre valószínűleg csak a családod fog. Nem kell irigykedni a tehetséges emberekre. Pont.
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Kapott mindenki, a HFPA-tól a közvetítő NBC-n át a tanszneműekig. Gervais úgy vállalta el a műsort, hogy azt mond, amit akar, és nem tett lakatot a szájára - az elmúlt három évben Amy Poehler és Tina Fey műsorvezetése alatt igencsak elszokott Hollywood attól, hogy valaki az Aranyglóbuszt anális…..
Mr.Wario 2016.01.11 10:29:14
@Adam CheapRock: Sorozat, egy évados, hogy hány rész lesz azt nem tudom, az év második felében várható. Ricky Gervais a saját Facebook oldalára szokott belőle képeket posztolni:)