Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azúrkék égbolt (törölt)

0 bejegyzést írt és 700 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian Stray Pride 2013.07.08 00:00:00
Túlestünk az idei melegfelvonuláson is. Hál' istennek – mondanám, ha nem kiáltanának ki mindjárt emiatt homofóbnak a tisztelt olvasók. De ki fognak, úgyhogy hagyjuk az ilyesfajta megjegyzéseket valamivel későbbre. A nagy problémám a következő: rohadtul nem érdekel senkinek a…..
Valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva a modern buszokon és metrókon nem lehet kinyitni az ablakokat, így az utazóközönség ki van szolgáltatva a sofőr kénye-kedvének. Így kánikulában néha akkora a hőség, hogy a törvény szerint például állatokat már nem is lehetne…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.07.08 02:23:00
Vannak olyan helyek a világon, ahol nem parlamenti fizetésért buziznak egyes politikusok mielőtt megkérik a rajongóikat, hogy ne pártjelképpel a kézben menjenek ártatlanokat verni. Uganda a világ legrosszabb helye homoszexuálisoknak, leszbikusoknak, vagy egyszerűen azoknak, akik szerint…..
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.07.07 12:41:46
@Ianas: Teljes mértékben nyugodt vagyok. Tényeket közöltem.

A többség véleményét a bűzölgő beteg sebekről a társadalom testén.
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.07.07 12:50:14
@Dr.Bio74: @Ianas: Természetesen előfordul eltérő neműek között is anális szex, de megnézhetitek annak a nőnek a végbélnyílását, amelyik folyamatosan ennek az elferdült tevékenységnek hódol. Igen hamar orvosi beavatkozásra fog szorulni.

Engem nem zavarna a beteg buzik perverzkedése, ha nem kiskorúak előtt, azok agymosásával és bevonásának kísérletével járna tevékenységük. Ha titokban a négy fal között tennék elferdült, beteg mocskukat. Legfeljebb az orvosi kezelés térítése zavar, hiszen szándékos rongálásról, testük tudatos tönkretételéről van szó. Ezért csak saját zsebükből kezeltetném őket, nem a közös kasszából.

Persze tudom, hogy szerintetek az egészséges a beteg és fordítva. :) Ettől vagytok "mások", ti szerencsétlen genetikai hulladékok.

:)))
Komoly és bizony életbevágó vita bontakozott ki a közelmúltban elfogadott földtörvény kapcsán. A polémiának, napi aktualitása mellett van elvi síkja is. Az LMP nemrégiben tett javaslatának megfelelően kérdésessé lett: áru-e a föld, vagy nem az, kivonható-e a termőfölt a…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.06.28 10:04:32
@sas70: Édesanyád is ugyanolyan árucikk, mint bármi más. Meg a családtagjaid veséje is.
Csak a megfelelő piacot kell megtalálni.
Nem kéne hagynod, hogy tovább torzuljon az egészséges piaci szellem.
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.07.06 19:36:16
@sas70: Ja, megint röfögtél valamit, selejt?
Anyádék véletlenül a kedvenc csótányukat nevelték fel a debil gyerekük helyett, látom.
Mondjuk még mindig jobban jártunk... :)
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
Miért kell támogatni adott esetben a homoszexuális házasságot? Barátaim a korrespondancia hímes mezéjén -- és különösen testvéreim az Úrban -- aggódnak a konzervatív sráfomért a hajtókámon, mert üdvözöltem a Supreme Court döntését a gay marriage szövetségi…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.06.28 09:55:26
@Mr. Rustical: Nem akarnak házasodni a beteg korcsok, hiszen percenként mást szopnának le.

Csak a nyomorék liberális zsidó lobbi nyomja az arcunkba őket, hogy bomlasszák a társadalmat, az egészséges család intézményét.
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.06.28 15:48:09
A Mandiner blogján Schmidt Mária esszében emlékezett meg Horn Gyula életéről. Ez az írás erre kíván reflektálni. A dőlt betűvel is jelzett idézetek ebből az esszéből származnak. Vajon Horn Gyula tényleg a magyar Talleyrand volt? Esetleg a nyugatos (bocsánat, zapadnyik) Kádár…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.04.19 11:04:42
@Billy01: Hehe, micsoda mélyzsidó eszmefuttatás.
Szar hazátlan frusztrált gyökérnek lenni, cérnametélt?
:)
Fa-bula R.I.P CIPŐ! ISTEN VELED! 2013.03.11 10:41:15
Megerősítem, hogy Bódi László, a Republic együttes énekese, és alapító tagja már nincs az élők közt – mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Blikknek, de még nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Tájékoztatása szerint ma délután sajtóközleményben ismertetik a…..
Fospisztollyal lövöldözik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, hatástalan nyilatkozatot ad ki, közben a szlovákiai magyar pártok mélyen kussolnak. A szlovákiai közvélemény szemében, lassan, de biztosan Vona Gábor-féle Jánosíkká válik Marian Kotleba. A magyar nacionalisták keresik…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2013.01.08 12:21:59
@Nyugodtság van!: Ez a lényeg. Semmi rasszizmus. Faji előítéletek nélkül ivartalanítani a szemetet.

Más kérdés, hogy ezáltal kihalnának a cigányok két generáció alatt. :)
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.12.04 16:01:53
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Vagy számodra egy mérnök vagy orvos szavazata ugyanannyit ér, mint a saját anyját felcsináló koszos cigányé?
Ez a te demokráciád, én szavazati jogot sem adnék bűnözőnek!
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.12.04 16:03:28
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Te ostoba barom, a görög demokráciában sem szavazhatott mindenki. Legalább a nyolc elemit elvégezhetted volna, te szerencsétlen! :)))
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.12.04 16:04:23
@félázsiai nemecsek ernő áruló: ja, két évre eltiltják, aztán szavazhat. Gratulálok, lángész! :)
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.11.18 11:46:47
@dr. Balta$ár: Jól beszélsz. Egykutya mindegyik nagy párt.
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.11.16 12:29:06
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Dehogynem. Leköpi.

A magyar amnéziás, debil nép. Luxusnyugdíjat és kártérítést fizet a gyilkosainak, jópofizik az ellenségeivel.

Még keleti étteremben is képes zabálni: index.hu/belfold/2012/11/16/nebih/

Egyél barom, legelj Bajnait!
Madonna Gangnam Style! ..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.11.15 10:04:45
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
Rogán Antal, Budapest V.  kerületének polgármesteréhez, egyben a Fidesz frakcióvezetőjéhez köthető, sokakban ellenérzést kiváltó szobor tegnap kissé módosult. Mint ismeretes, az 1920-as éveket idéző Rikkancs-szobor egy újságot tart a kezében, de nem az akkori újságok…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.10.31 15:30:43
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Zsidó imakönyv! :))) Orbán igazi arca.
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
"Akarva-akaratlanul, de mindannyian elszenvedői és részesei vagyunk a harcnak. De nemcsak a harcnak, hanem a győzelmeknek is." - írta tegnap Huth Gergely, és milyen igaza van, bár maga sem tudja mekkora hülyeség amit leírt. Elszenvedői vagyunk mi ennek a győzelemnek amit tegnap…..
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.04.17 19:16:34
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.10.27 22:29:46
@ezüstszem: Ez is a profithajhász cionisták műve. A nő alapvetően a család összetartó pillére, a gyermekek példaképe. Nem szexszimbólum és karrierista munkagép. Otthon kellene a kicsiket nevelnie a természet rendje szerint.
De így dupla haszna van a káoszban halászóknak, hiszen a családot felbomlasztják, a nőt fogyasztóvá degradálják, így könnyen döntik magányos elidegenített rabszolgasorba a médiával agymosott csőcseléket.
Önmagában is elég lenne a nyomós érvekkel alá nem támasztott, ezer sebből vérző választási feliratkozás bevezetése, de a kormánypárti képviselők fricskát adtak az egész idős korosztálynak és a mozgáskorlátozottaknak is...
Semmi nincs mi mérhető volna röhejességben ahhoz, mikor Fénylő Csillagunk nagyon akar megmondani valamit. Mert kicsit megmondani a gyávák menedéke, a pátosz nélküli értelmes beszéd meg ballib ármánykodás. Ilyenkor akkora sebességgel pörög fejében a giccspaneleket sorakoztató…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.10.09 10:51:28
@trabant: Azért még mindig kevésbé röhejesek, mint a valódi hullarabló dögkeselyűk a kék dobócsillagjukkal!

:DD
Amíg csak a választási hajlandóságot zsugorította a kormány unortodox politikája, és főleg annak gazdasági következményei, addig akár hátra is dőlhetett a Fidesz. Na de most? Persze, mérnöki és természettudományokban alap, hogy két pontra illesztett egyenesből ne vonj le…..
Azúrkék égbolt (törölt) 2012.10.08 10:59:52
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Az teszi fel a koronát az eszmefuttatásodra, hogy atomfizikusból lényegesen kevesebb van mit lumpen elemből. És a hulladék ráadásul egyre többet nyom a latba, mivel a szorgalmas ambiciózus embereket elüldözik Magyarországról. A szaporodási arányokról már nem is beszélve. Míg az értelmiség pár átlag 4 fővel gyarapodik 50 év alatt, a szemben álló réteg legalább tízszeresével.

Hová vezet ez?