Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MomLovesDiamonds

286 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az időkép próbálkozik, ijesztget minket a tél utolsó kísérleteivel, de már mindannyian érezzük, hogy nincs mese, itt a tavasz. A csípős reggelek után végre napfényben fürödhetünk, a nehéz télikabátok pedig visszakerültek a szekrényekbe, átadva helyüket az átmeneti, vagy egyenesen tavaszi könnyű…..
Micsoda? Athleisure, balletcore? Nem, nem tanultam meg kínaiul:), és nem is új koktélrecepteket hoztam, hanem az ősz két vezető divattrendjét szeretném bemutatni nektek. Kényelmesek, lazák, jól variálhatók és csinosak. Íme: Athleisure –arany középút az elegancia és a funkcionalitás között A…..
Ha idén ősszel csak egyetlen divatirányzatra figyelünk fel, nagyon valószínű, hogy az ún old money stílus lesz az. „Az elegancia mindig suttog, sosem kiabál” –tartja a mondás. Ehhez képest mondjuk idén ősszel az összes divatmagazinban, editor ajánlásban, social mediában, fast fashion boltok…..
„A fehér nem szín, a fehér maga az élet”. Jól tudjuk ezt nyáron mindannyian, hiszen ebben az évszakban a fehér minden formája és a hófehértől a törtfehéren át a tojáshéjig minden árnyalata óriási kedvenc. A színelmélet szerint a fehér a legtisztább és legtökéletesebb szín. A színek alapja és…..
Bátorság –egy szó, ami annyi mindent jelenthetne: életünk hitvallását, mindennapi mantránkat, segítséget a nehéz időkben… mégis a többéves Covid és a borzalmas háborús helyzet elkoptatta, kicsit „megfakította” a bátorság igazi értelmét. Csodás kampányával hozza vissza a bátorságba és a szépségbe…..
A tavasz szépséges meglepetése, csodás ellenpontként a Covid, bezártság, depresszió és minden utáni felszabadultságot közvetítő légies, csodás, gyönyörűséges airy style. Persze nem a Carrie Bradshaw-féle tüllszoknyára gondolok, amit legnagyobb rémületemre még ma is látok felnőtt…..
Már tavaly kezdtek ellepni mindent, de idén, különösen így kora tavasszal már szinte nincs hova menekülni előlük: mindenhol, de tényleg mindenhol szembejönnek velünk a breton csíkok. Egyszerűen imádjuk őket, abszolút alapdarabjai lettek a ruhatárunknak. Lezserek, csinosak, kényelmesek és…..
Az utóbbi években a hajdivatok és trendek majdnem annyira gyorsan jönnek-mennek körülöttünk, mint a divathetek újdonságai: ombre, balayage, margarin szín (!), esetleg blorange, fazonban pedig pixie, shag, cheugy, mullet, wolf cut, vagy éppen buterfly cut, stb. csak kapkodjuk a fejünket (hogy…..
A 2023-as tavasz-nyári kifutók főszereplője kissé ismerős lehet, a 2000-es évek elején már egyszer imádtuk: all jeans look, vagyis farmer farmerral, tetőtől talpig!  Ahogy 2001-ben Britney Spears és Justin Timberlake összehangolt „farmer-farmerral-és még több farmerral”-lookját az egész világ…..
A Pantone Intézet a borzasztó 2022-es év utáni optimista reményre építve választotta ki a 2023-as év színét, amely idén a vadonatúj Viva Magenta árnyalat lett. Nem, nem a jól ismert „egyszerű” magenta, hanem Viva Magenta.  Az (eredetileg nyomtatócég) Pantone minden évben decemberben kihirdetett…..
Találós kérdés: melyik az a divatkiegészítő, amelyik évtizedekig téli álmát aludta, maximum a nagyik szekrényében, vagy ékszerdobozában árválkodott, az utóbbi öt évben viszont (t)rendre megjelenik így ősz tájékán a legfrissebb trendek között, előlépve A szezon kiegészítőjévé? Nyilván a bross, más…..
Lendületesség és mozgalmasság „színbóluma” a hideg és meleg színárnyalat határán: a magenta és rózsaszín között valahol félúton található fukszia szín az idei ősz-tél abszolút trendgyőztese.   Még sehol nincs a sokak által várva várt Barbie-film, de a nagy divatházak már egymás után küldik…..
Mindannyian emlékszünk a kötelező olvasmányokra, rettegett verselemzésekre, kötelező versmondó versenyekre… Szerencsére felnőtt korunkra általában „kinőjük” az olvasás kötelező jellegét és megszeretjük az irodalmat, és a verseket. Valahogy így volt ezzel Szabó Erika csodaszép színésznő is, aki…..
Szerénység, barátság, vidámság, lazaság és elképesztő tehetség: nagyjából ezekkel a jelzőkkel írhatnám le VavraBencét, éspedig kb fontossági sorrendben. Gyerekkora óta tudja ő és a környezete is, hogy arany van a torkában, ám semmire nem ment volna szorgalom nélkül: tíz éves kora óta zongorázik,…..
Giga gyöngyöket a topokra! És mást nem, köszi –ez az idei nyár mottója. Egymáshoz rögzített közepes, vagy nagyobb, esetleg egyenesen óriás méretű gyöngyök alkotják ugyanis kizárólag az idei (szó szerint) legforróbb topokat: gyöngyfűző szakkörösök és kreatív hobbisok előnyben, az idei nyár top…..
Miley Cyrusban, Gordon Ramseyben, Jackie Chanben és Jordánia királynőjében egy dolog biztosan közös: mindannyian rendszeres és elkötelezett véradók. Christiano Ronaldo testén például emiatt nem található egyetlen tetoválás sem, mivel ő is lelkes véradó, varratás  után pedig kb fél évig nem ajánlott…..
Május hagyományosan az esküvők hónapja, ahol a vendégsereg csillogtathatja kreativitását, a nászajándékok választásánál. Bár a legtöbb pár már kész whishlist-tet küld kb az esküvői meghívóval együtt, mégis illik némi ötletességet és újítást vinni az ajándékozásba. De mit tegyünk, ha a nyárra minden…..
Az csak természetes, hogy ami most következik, azt  kizárólag mások elmesélései alapján tudom, semmi személyes tapasztalat:), de nyári estéken, járva a pesti és balatoni szórakozóhelyeket, open air „kocsmákat”, kávézókat stb., a lányok sminkjénél (úgy nagyjából 20 és 50 év között),  két trendet…..
„Amit az emberek csak fényes kavicsnak vélnek, abban az ékszerész felismeri a gyémántot.” Ismerjétek meg Ilyés Juli ékszereit, amelyekben gyémántok konkrétan ugyan nincsenek, ő viszont mindenben megtalálja azt az egyediséget, lehetőséget és szépséget, ami gyönyörűséges ékszereinek készítéséhez…..
Nézz ki jól a játszótéren gyerekeddel együtt, úgy, hogy a szetted praktikus, kényelmes és csinos is legyen! Természetesen magyar designerek segítenek neked ebben:   Eszka fashion Egy színes, vidám, egyedi és környezettudatos márka, vagány, bevállalósabb anyukáknak. Párducmintától a lovacskás…..
Hideg, kemény, és „elnyűhetetlen”: a betonról általában elsőként eszünkbe jutó tulajdonságok. Nem éppen egy-egy finom, nőies ékszer képe ugrik be elsőként, ha erre a kemény és „férfias” anyagra gondolunk. Manapság azonban a beton kifejezetten divatos alapanyaggá vált: készülnek belőle az építészeti…..
gatieszter Vedd magadra Budapestet! 2022.04.14 10:11:08
2022-ben ünnepelheti 15. születésnapját az ízig-vérig magyar márka, a Camou. Fehér Beatrix műalkotásszámba menő kollekciói, a ruháira szitázott jellegzetes fotókkal egyedi univerzumot teremtő Camou darabjai igazi krosszművészeti remekek. A divat, művészet és fotográfia csodás fúziója valósul meg…..
Az ország egyik legsikeresebb lányegyüttesében énekelt és magazinok címlapjain pózolt – a nagyközönség számára nagyjából ennyi, amit Gyulai Vikiből, azaz "Fresh-Vikiből" megismertek az évek alatt. Persze ennél Viki sokkal, de sokkal több: csodás anyuka, szuperkedves személyiség, aki falja a…..
Cynthi, azaz Cheikh Asaad Cynthia bár nem a divatszakmában kezdte a karrierjét, egy nagyon sikeres „civil” szakmát és az IBM cégcsoport kényelmes multivilágát örömmel hagyta el a divat kedvéért. Génjeiben hordozza a divat és a színház szeretetét: egy hibátlan ízlésű anyuka és egy színész nagypapa…..
Puskin utca 19:  gyönyörű neogótikus palotaépület, ahol nem csak lakások, irodák találhatók, de az Artista első showroomja is, mégpedig a márka 1993-as alapítása óta. Imre Katalin, Rácz Nóra és Stampf Katalin alapító designerek ragaszkodnak a helyszínhez ugyanúgy, mint az Artista legfontosabb…..