Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mgyl

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
mgyl 2020.03.17 17:42:11
@apro_marosan_petergabor: Ezt ha viccnek veszem, jó, de máris 7,5 milliárd ember él a Földön! Sok ez vagy kevés? Ökológusokat kell megkérdezni!
A Homárra kerülésre váró panaszleveleket nézve hosszú lesz a karácsonyi szériában rosszul teljesítő webshopok listája, de hasznos. A tanulságokat mindenki vonja le maga. Rögtön itt a konkrétan 11 féle terméket árusító Szuperstore.com, ami már azt sem tudja eldönteni, hogy…..
mgyl 2015.10.21 13:06:21
@hobbitroll: a készülék nekem nem erre kell. Bármilyen modernebb autóval észre sem veszed és már 60 fölött vagy. Ha egy ÁBC stb. automata ajtaja radarral működik hallható a radarjel és automatikusan ránézel a sebességmérőre és leveszed. Szóval ez egy pedagógiai eszköz. Persze az a jobb példa, ha rendőrségi jel vetődik rád, akkor beletaposol a fékbe, 50% az esélyed, hogy megúszod. Én legalább 8 éve használom és ez a tapasztalat. Az árát már rég visszahozta.
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
mgyl 2014.02.16 18:15:46
@belga6: Annyira okos vagy, hogy elsül a fejed! Nézz utána ponosan, hogy mi is az a cappella!
Egyébként véletlenül egy próbájukon ott voltam,
És ugyanaz hallatszott egy szobában akusztikusan, mint a tévében.
Tehát nem hallottál a szájdobolásról (beatbox), és ha ez a basszussal együtt szó,l tök olyan, mintha
egy alap szólna. De az írásod egyben jó kritika is, mert az éneklést és a szájjal csinált kíséretet olyan magas színvonalon csinálják, hogy te úgy hallottad, hogy alap volt a hátterben. Nem volt alap! Mindent szájjal ill.
Hangszálakkal csináltak! Neked és a cikkírónak úzenem, hogy nézzetek meg egy koncertjüket, ha már ennyire "zeneértők" vagytok! Persze van két fületek, valamit hallotok, oszt jónapot! Hozzáértés?
Miért nem kérdeztek meg egy igazi zenészt, mielőtt firkáltok össze-vissza?
A dal egyébként tényleg nem világbajnok, de elmegy (nem is ők ítrák). Az előadást meg nem ponozzák.
Tényleg, utánanézett már ez a sok kommentelő, hogy mostanában mit neveznek dalnak? Legalább annyit kéne tudni, hogy nem pop, nem sláger és nem diszkó, meg nem is jazz.