Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sem Mihály

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röpke 800 milliárd Ft elköltéséről döntött ma a kormány. Ez igen. Tudunk élni. 500 milliárd a MOL-nak, 300 milliárd a MÁV-nak, ez a GDP-nek közel 2,9%-a, de mi az nekünk. Ugyan ebből az összegből jelentősen lehetett volna csökkenteni az államadóságot, ennek a pénznek a…..
Sem Mihály 2011.05.25 17:57:26
@frontop: Mindenkinek szuverén joga azt csinálni az életével, amit csak akar... de nem kötelező önként, dalolva kiállni egy olyan érdek mellett, ami nyilvánvalóan megaláz, kisemmiz, elveszi a kuporgatott vagyonod, tönkreteszi a te és a családod életét, jövőjét! Ha mégis megteszed, akkor egyszerűen idióta vagy!
Sem Mihály 2011.05.25 17:59:37
@loláb: attól tartok nem lesz ilyen pozitív a forgatókönyv, ugyanis az államérdek és az államfői érdek nem feltétlen találkozik. Inkább lesz itt jutalék visszacsorgatás különféle zsebekbe (és a MOL kvázi lefejése), minthogy az államkasszába bármi is visszacsordogáljon...
Sem Mihály 2011.05.25 18:01:06
@Alamio: a tulajdonosi érdek akkor más volt, de most sem tudható hogy jelenleg pontosan mi.
Nem azért, mert Marlboro-reklámokon cserzett baltaarcom van. Nem is azért mert zsákruhába öltözött, alacsony és hisztis feleségem van, aki magyar nők generációit szoktatta gázos "iparművészeti" zsákruhák viselésére. Nem. Van egy hülye fiam, aki azzal van…..
Sem Mihály 2011.05.25 15:55:48
@lapos a Föld: ojjjé! elváltunk a gaz oroszoktól! végre, függetlenek vagyunk!...ja hogy a gázcsap odaát maradt?!...
 A tőzsde nagyon veszélyes! Ezt már tudjuk az óta, amióta a magánnyugdíjunk veszélybe került az előző kormány tőzsdézése miatt. Hál’ Istennek a Fidesz kormány megmentette a magánnyugdíjunkat a tőzsdecápák elől! Igaz, azóta le is nyúlta, és egy jelentős részét…..
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni. A Jobbikhoz közelálló Nemzeti 1 online televízió tegnap esti híradója megemlékezett Adolf Hitler születésnapjáról. A barátságos, családias vágóképekkel illusztrált anyag a náci diktátort "német politikusként" aposztrofálta, és…..
Sem Mihály 2011.04.21 13:56:04
@panzermeyer: "
Attól, mert nem láttok ki a holokauszt köde alól, még a tények tények maradnak, és Hitler valóban helyretette weimari Németországot. "
- csak aztán elszaladt vele a ló hogy finoman fogalmazzak és utána garantált volt a nyomor a köbön :)
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Subba Faszent 2010.11.04 08:30:00
Sajnos már lezárult a licit. :-(..
Sem Mihály 2010.11.04 09:53:52
Évi 30 milliárd forintos válságadót vet ki Magyarország a nagy áruházláncokra, így valószínűleg az Auchanra is. Nyilván tiltakozni fognak, az emberek véleménye pedig megoszlik majd aszerint hol vásárolnak, vagy hová szavaznak. Pedig érdemes jobban átgondolni a piaci szerepüket…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
2001. szeptember 11-ének reggelén rendben felszállt négy repülőgép az Egyesült Államok valamely repteréről. Kettő később a New York-i World Trade Centerbe csapódott, egy a washingtoni Pentagonba, egy pedig – ismeretlen körülmények között, állítólag, mert az amerikai…..
Sem Mihály 2010.02.16 09:41:47
@Krajcs: igen, pont erre a logikára épít az, aki szerint holocaust sem volt...
Levélírónk rövid történettel illusztrálja a tanár kiszolgáltatottságát. Nem is verbális, vagy fizikai erőszakot alkalmazó tanárról van szó ebben az esetben, csupán arról, hogy nem értékelte kellőképpen a diák viccét.Üdv Ellenőrző blog!Olyan sokat olvasunk a tanárok…..
Sem Mihály 2010.02.15 21:51:13
@espadazo - Játékbolt:: annál nincs rosszabb, ha a tanuló órán unatkozik :)
Az elmúlt hónapban feltettem az oldalra egy bejegyzést, melyben egy kerületi társasház képviselő sikkasztási ügyét olvashattátok. A cikkre érkezett kommentekben sokan jeleztek hasonló eseteket  de nem ismertétek a megoldást. Egy nemrég életbe lépett társasházi törvény…..
"A magyar név megint szép leszméltó régi nagy híréhezmit rákentek a századoklemossuk a gyalázatot"Szobormosás Vol 3. címmel a Tilos Rádió szervezi 1010. február 13-án délután háromtól fél négyig a Roma Holokauszt emlékmű (IX. ker. Nehru part)…..
Sem Mihály 2010.02.11 12:12:31
@Nzoltan: és mit tehet erről az az ember, akit deportáltak, megöltek a háborúban? vagy a hozzátartozói?
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Sziasztok! Fél évvel ezelőtt kénytelen voltam munkahelyet változtatni, ugyanis a válság miatt megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Szerencsére hamar sikerült talpra állnom, és pár hetes keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy cégnél.   A munka elég nehéz volt, napi 10-12…..
Sem Mihály 2010.01.25 19:29:36
 ..
Sem Mihály 2010.01.18 12:40:28
@kenájkikit: ez vaze annnnyira szakállas és gyenge próbálkozás volt hogy nem is lehet szavakba önteni...
Sem Mihály 2010.01.18 13:21:20
@kenájkikit: a kevesebb néha több.. ez esetben is... és legalább nem a szar humorommal fárasztok mindenkit, közben meg röhögök magamon, mert azt hiszem, jópofa vagyok...
Sem Mihály 2010.01.18 14:11:19
@kenájkikit: nem kellett téged keresgélni, közszemlére tetted mekkora barom vagy.
Pártállami módszerekkel nem lehet megrendszabályozni a nyilvánosságot 2010-ben. Nem lenéző, inkább elnéző mosollyal tekintsünk mindazon próbálkozásokra, amelyek ókádárista módon, a szovjet-típusú gondolkodás mentén kívánják megrendszabályozni a nekik nem tetsző…..
"A mellékelt képen cuki Puppy kutyánk látható, amint ártatlanságát bizonygatja a képen szintén látható gödör keletkezésével kapcsolatosan" - írta nekünk Vacsa...
Sem Mihály 2009.11.13 21:05:06
@vacsa1: Ha én dög vagyok, akkor te mi vagy? Ha szerinted a beaglenek éneklő hangja van, akkor olyan botfüled van, hogy karózni lehet vele.
Sem Mihály 2009.11.13 21:05:54
@Lakásfelújító Feri: pl. úgy, ha megkeserítik az életed!
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
Egy ügyvéd kolléga küldte be az alábbi trükk ismertetését, miként lehet elhitetni egy felszámolt cégről, hogy létezik, és minden rendben van vele.Céges jogeset. A neveket ki lehetne venni belőle, de tekintettel arra, hogy közhiteles és nyilvános adatbázisból származnak talán…..
Sem Mihály 2009.10.21 21:22:39
@Mazsola66: Ez nem gógyi kérdés, hanem hogy tudatos megtévesztés van a dolog mögött, ami kétségkívül csalás.
Stefanek65 küldte nekünk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangú levelet, amelyben a Fidesz vezető oktatáspolitikusának elképzeléseiről fejti ki a véleményét. Nehéz vele nem egyetérteni:Tisztelt ellenőrző!Ezúton szeretnék beírni egy elégtelent a Fidesz…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
Béla nagyot nézett, amikor egyik nap idegenországban arra ébredt, hogy egy bankautomata megette a kártyáját. Kiderült, a CIB azonnali hatállyal felmondta a szerződését, erre az ÁSZF-pontra hivatkozva: 4.1.12.1. A bankszámlaszerződést mind az Üzletfél, mind a Bank jogosult a másik…..
Nem olyan rég volt egy sztorink szintén egy kigyulladó Suzukiról, akkor azonban nem lett olyan durva vége a dolognak, mint András levelében. Szerencsére még időben érkeztek a balesethez és nem égett bent a két csont részeg ember az autóban. Nagyjából egy éve történt: éjjel 1-2…..