Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cr

0 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is tudsz japánul Bűn-e a cumi? 2011.08.23 18:20:00
Gyakori kínzó kérdés* babás fórumokon, hogy bűn-e a CUMI. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megmondhatom a tutit: japánul igen. Persze, ahogy már megszokhattuk, csak egyik jelentésben.Mert hát három is van neki:1.詰み  matt (sakkban)2.罪   bűn3.積み …..
Cr 2011.08.24 09:45:58
@ebedli: Durva a nevek, évszámok és a mondatszerkezetek hasonlósága...
Meg nemrég olvastam egy páréves interjút egy japán üzletemberrel (a Toyota közép-európai régiójának vezetője), aki sok időt töltött a környező országokban is, de azt mondta, hogy Magyarország az a hely, ahol valami miatt, az emberek mentalitása miatt Japánon kívül még leginkább otthon érzi magát.
Nyilván ebben a mentalitásban nincs benne a munkamorálunk, mert az a világon a legtávolabb áll a japántól :D
Az AIDS-világnap alkalmából írt posztomhoz egy Hozzá Szóló nevű olvasó olyan megjegyzést fűzött, amelyben megfogalmazott véleményével minden bizonnyal nem áll egyedül. Ezért úgy gondolom, az ezzel kapcsolatos reflexió megér egy önálló bejegyzést.Bocsánat,…..
Találtam egy vicces kérdést a gyakorikérdések.hu-n, "Szabad-e kutyával bemenni az Aréna Plázába". Úgyhogy ezen elgondolkoztam én is, ha már ugye KÖKI és ha már pláza a téma itt is. Vajon lehet-e majd kutyát vinni a KÖKI Terminálba? Szólnak érvek a dolog ellen és…..
Cr 2011.08.23 13:49:47
@wolfclaw: A fingás téged is idegesít, ha ember vagy és ott vagy a közelben, főleg zárt térben, az orrod alá. Ebből látszik, hogy te nem vagy civilizált, mifelént nem finganak az emberek egymás orra alá. Látszik, hogy hol nőttél föl....
A városban két nagy zaj van, amit hallani lehet, így a mi házunkban is, az egyik a kutyaugatás, a másik az autók zaja. Természetes, hogy ezt a kettőt emlegetem, mivel évtizedek óta ezt a kettőt hallom leginkább. Természetesen nincs állatom, amiről gondoskodni kellene, nem is volt, mivel mindig is városi voltam és ebben semmi szégyellnivalót nem látok. Abban már sokkal többet, amikor valaki a hobbija miatt tart állatot otthon, amivel az állatot is kínozza (mivel nem való lakásba egy állat, főleg nem kutya) és sok esetben a szomszédai életét is keseríti.
A kisemberezés arra volt válasz, hogy te is baromnak hívsz. Ehhez te kicsi vagy, egy kibaszott nagy senki, akit az anyja nem nevelt meg eléggé ahhoz, hogy illedelmes dolgok hagyják el a mocskos pofáját. Ez a te problémád amúgy, nem az enyém. Én a magadfajta kis senkikkel szoktam csak alpári módon beszélni, mert abból ért a magadfajta kis szutyok szőrös-kutyás proletár.
Na ne fogd vissza magad, találkozz velem, ha van kedved, aztán meglátjuk, hogy mennyire vagy bátor élőben barmozni, te kis senki. Akarod? Kívánod? Tényleg? Írj egy levelet és megmutathatod, milyen kemény vagy. Hajrá.
Cr 2011.08.23 16:08:02
@wolfclaw:
"A fingást azért említettem, mert a kutyaugatás is legalább akkora hatásfokú zavarforrás mintha valaki elfingja magát."

Neked halláskárosodásod van? Mert csak akkor tudom elképzelni, hogy ezt komolyan mondod. Vonyító, megállás nélkül ugató, éjjel is csaholó kutyát nyilván még nem láttál és nem is hallottál arról, hogy ilyen létezne, ugye? Nálunk az egész lakóközösség szívja meg azt, hogy van egykét hozzád hasonló "kutyabarát" aki azért, hogy az aszfalton meg a betonkockában lehessen társa, minket kínoz ezzel. Mit játszod a tudatlant? Tényleg a fingáshoz hasonlít az, hogy több ember, köztük gyerekek nem tudnak aludni? Te most provokálsz? Neked egyszer úgy be fogják ezért baszni a pofádat, hogy majd téged kell temetni.

"De senki nem beszélt zárt térről."

Nem vagyok senki.

"Nem is értem miből következtetsz arra, hogy én hol nőttem fel."

Nem is értem, miért következtetsz TE az én beírásom alapján bármire, hogy én hol vagyok, milyen vagyok, stb.

"Mivel gondolom olyan városban élsz ahol se metró, se villamos így valószínűleg nálatok csak ez a két zajforrás létezik hiszen se nem építenek, se nem bontanak semmit."

Az építés és bontás ideiglenes. Nem tart másfél évtizedig, mint egy rohadék kutya élete. Metró van, de tudod az a föld alatt robog, ott meg rajtad kívül más nem lakik. A villamos meg messze van tőlem. Megvan?
Szóval nyugodj bele, az autók vannak meg a szarházi emberek rohadt kis kutyái. Igen, ez a kettő zajforrás. Verheted a segged a földhöz, akkor is ez van.

"Vannak olyan kutyák, amiket lehet lakásban tartani bár tény, hogy nem ideális környezet nekik."

Ja. Lehet téged is egy méterszer egy méteres cellában tartani, bár tény, hogy nem ideális környezet.

"Ettől függetlenül ez még nem állatkínzás a szó hagyományos értelmében."

Az se, ha téged kis cellába teszünk. Kapsz enni, sőt, néha sétáltatnak is. Szóval, a szó hagyományos értelmében nem kínzás, nem lesz fizikai sérülésed. Érted...

"Ennyi erővel jelentsd fel a szomszédodat csendháborításért mert a kutyája túl nagy mértékben zavarja a nyugalmadat."

Bocs, nyugalmUNKat!
És igen, tettünk feljelentést, sajnos kevés sikerrel. Egy szomszéd már viszont mérget használt, annak több sikere volt :)

"Azért hívtalak baromnak mert baromságokat írtál."

Szerintem te írsz baromságokat.

"Annak jobban örültél volna ha szimplán lehülyézlek?"

Itt egyedül te vagy hülye, az olyan szövegeiddel, hogy a fingás olyan idegesítő, mint a több háznyi embert álmából fölverő kutyaugatás. Körberöhögnek téged apukám, annyira idióta vagy. Nézz már magadba.

"Képzeld el engem megtanítottak a kultúrált viselkedésre, ez abból is látszik, hogy én nem szajháztam le az anyádat."

Ja, te csak kutyát tartasz. A többiek, akik meg élni szeretnének, azok meg mind hülyék meg barmok. Értem én. Tényleg megtanítottak, ja

"megint csak keménykedsz, de se a tiszteletet, sem az udvarias viselkedést nem ismered. Ha én senki vagyok neked, akkor minek ugrálsz? Még a végén infarktusod lesz. Ér annyit ez az egész? Aztán a temetéseden majd kit fognak hibáztatni?"

Te keménykedsz itt, de közben röhejes vagy. Látja ezt mindenki.
Cr 2011.08.24 09:02:30
@wolfclaw: Nálad akadt el valami, srác.
A városban, főleg a belvárosban nincs értelme kutyát tartani, pont azért, amit te is írsz, mert MIVEL KUTYA, ezért ugat. Nem való közénk, fölfogod? Ez nem puszta, tanya, falu. Itt nincs keresnivalója. És ha a seggfej gazdit nem lehet megkérni, hogy kussoltassa el a kutyát (vannak módszerek, ha akarnák, megtehetnék ugyebár) akkor kénytelenek vagyunk mérgezni, hogy ne a kutya mérgezze (mivel kutya, igen) a mi életünket, hogy védekezzünk a zajártalom ellen, ami másfél évtizedig egyáltalán nem vicces. Fölfogod, hülyegyerek?
Ja, nincs 116-os lábam, ha akarod méregetheted, ha ennyire nagy szakértő vagy. Na takarodj.
Agyatlan fasz a jó kurva anyád.
Úgy tűnik, megint szexi téma lesz a Mac. Miután az iPhone és az iPad kifutotta a maga köreit, egyre érkeznek a jövő Macjeivel kapcsolatos találgatások. Már a tavalyi évtől lehet sejteni, hogy az iOS-eszközök és a Macek közelítenek egymáshoz, míg az operációs szintű…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
Cr 2011.08.23 14:05:59
@Aerius: Engem soha nem zavart, hogy ki mit tart életben, én annyit fizetek, amennyit kell maximum, a többit meg húzza le a hülyékről a cincér :D
Ezért is jó angolul beszélni a személyzetnek, egyből tudják, hogy nem kell várni a borravalót :D
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Cr 2011.08.18 13:48:20
@neoteny: Tipikus, hogy nem, hogy nem kiáltanak, de élvezik, aztán még ők tesznek feljelentést. Vajon hány zsarolási ügy létezik? Amiből aztán nem lesz semmi... :(
Cr 2011.08.22 09:52:00
@TrueY: Ja, ezekről nagyon hallgatnak a nők, még arc és név nélkül is, itt a neten. Mintha ez nem lenne, pedig rengeteg ilyen van.
De hát többek között ez vezet oda, hogy már nem is érdekel, sőt, tetszik, ha egy nőt vernek, erőszakolnak. Hadd tanulja meg, mi az élet, a rohadék. A nők a legnagyobb önsorsrontók. Én csak azt a kevés tisztességest sajnálom közülük. De ők érdekes módon ritkán is szoktak megerőszakolódni :)
Cr 2011.08.23 13:51:03
@T-5:
Igen... jól meg is kell gondolni, kivel kezd az ember, ha tisztességes, bárkire ráfogják, aztán jön pár igazságügyi szakértő, akiket simán meg lehet venni, vagy hülyére lehet venni és máris kinyírják az embert. Ez ilyen sajnos.... vigyázni kell
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
Cr 2011.08.22 09:50:12
@donna_darko: Nem, drágám, neked elérhetetlen inkább, de az tény, hogy jól hangzik :D
Cr 2011.08.22 11:16:03
@donna_darko: Tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy okos :D
Az ÜGYÉSZSÉGEN :D
Muaahahahahhaaaa :D
Szánalmas ostoba liba.
Cr 2011.08.23 08:42:56
@Lord_Valdez: Szerintem meg csak saját magát hergeli, elég szánalmas. Ügyészség, mi? Na pihenjünk már :D
Idióta szuka :D
Jasmijn Rijcken volt az a bringás, akit pár hete egy New York-i rendőr meg akart büntetni, de végül csak hazazavarta átöltözni, mert szerinte a rövid szoknyája balesetet okoz. Mármint elvonja az autóvezetők figyelmét (finom egyvelege a szexista, autóközpontú és frusztrált…..
Cr 2011.07.03 17:01:55
@GaZe: Ja, értem! A primitív bunkózás nem para, de értem, meg az idegeim miatt meg aggódsz!
Nagyon eredeti vagy :D
Cr 2011.07.03 17:29:07
@GaZe: Aha!
Szóval az belefér, ha primitív bunkónak és balkáninak bélyegez pár embert itt valaki, azt lehet! Mindezt azért, mert mi kurvának hívjuk azokat a nőket, akik kurvának öltöznek és emiatt bárki kurvának láthatja őket. Amint azt a képen is lehet látni...
Nem értem az egészet
Cr 2011.08.22 11:27:52
@T-5: Őszinte menet volt idehaza is, ribancnak hívták magukat a ribancok, emiatt azért tisztelem őket :D
Az első jelek gyanúsak voltak: a talán négy négyzetméternyi területen masszív dohányfüst volt. Vendég csak egy. Kérdeztem a reggelit, mondták, még nincs. Negyed tíz volt már. A magyarázat aztán már javított a helyzeten: azért nincs mit enni, mert még nem készült el a…..
Cr 2011.08.22 11:22:44
@Magyarósi Csaba: De azért vágysz rá, valljuk be....
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
Az alábbi történetet egy névtelenséget kérő hölgyolvasónk küldte be. Szerintem már mindenki élt át hasonlóan borzongató élményt. Sziasztok!Ez ma reggel történt velem. Névvel nem szeretném kirakni a netre… de jó lenne az emberek orra alá dörgölni, hogy merjenek…..
„Kikérte magának, hogy ne irányítsam, én pedig egy darabig győzködtem, hogy ha együtt vagyunk, akkor együtt hozunk meg döntéseket és nem arra hajtunk, hogy a másikat kínos helyzetbe hozzuk” – pár sör indítja el a lavinát, majd a lány elköltözik, mert elege van…..
Csikós kolléga a Totalcar szerkesztőségében egyszerre csak előkapta ezt az érdekes dolgot a gyermekkorából. Csíkról tudni kell, hogy ifjonti éveit a papa kiküldetéseiből fakadóan Irakban, Japánban és egyéb helyeken töltötte, ezt a szemüveget homályos emlékei szerint Irakban…..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
Cr 2011.07.06 15:11:02
@manyuska: Ezt nyilván nem gondolod komolyan.
Cr 2011.07.06 16:10:04
@halbikvera: A történet kb azzal kezdődik, hogy a főnök FÖLÍRTA.
Cr 2011.08.16 10:13:03
@vágtázó halottkém: Sajnos nincs mit tenni, ez ilyen és ahogy elnézem, még jó ideig ilyen is marad. Gerinctelen főnökök és aljas, szadista főnökök országa vagyunk.
Diákigazolvány nélkül utazni nem szép dolog, de valljuk be azért, hogy egy gyereknél erősen megállapítható, jogosan veszi -e igénybe a diákkedvezményt. Marietta mostani levelében arról mesél, hogy párjának nagyobbik gyereke egyedül utazott, de elkövette a hibát, hogy otthon…..
Cr 2011.06.30 10:34:36
@Garp: Emlékszem, a 80-as években nem szórakoztak még a kallerek és a BKV-ellenőrök a 14 éven aluliakkal. Nekem legalábbis soha nem volt velük dolgom, nem foglalkoztak velem és ez így volt normális. Most is ez lenne a normális. A gyerek az gyerek. Örülnél, ha a te gyerekeddel szórakozna egy ilyen tróger? Mit okoskodsz itt? Mit kell szórakozni gyerekekkel, te barom?
Cr 2011.08.16 10:05:13
@gerakos: Amikor gyerekről van szó, akkor ne szállítsa le, ennyi az össz, amit elvár egy átlagos és normális szülő és bárki.
Kivéve persze az idióta barmok, akik nem értik meg, hogy a gyerekek kiszolgáltatottak.
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Cr 2011.08.08 16:25:18
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: Remélem, te is elgurultál már, az élők sorából időközben
Nehezen tudom kifejezni azt az ambivalens érzést, amihez péntek este volt szerencsém. Szórakozni voltunk a társasággal, és végképp rá kellett jönnöm, hogy a buzi haverjaimmal lehet a legjobban táncolni.Sőt, mi több: nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak, mikor felismertem, hogy…..
Az újlipótvárosi Phoenix-ház (mely a másik irányból nézve rejtélyes módon Turul-ház) jókora épület. Egy egész háztömböt tesz ki, Bächer Iván pedig egy teljes cikket szánt neki egyszer a Népszabadságban. Azt írja "ez egy jó ház", pedig inkább Klapanciusznak van…..
Cr 2011.07.06 16:13:41
Öröm látni, hogy a csökken a mobiltelefonos spamek száma, mert amúgy egy társkereső szájt üzenete képes lehet társadalmi feszültségeket okozni. Leonito esetében szerencsére erről nincs szó, viszont érdemes neki is a szolgáltatójánál letiltani az emeltíjas sms fogadásának…..
Cr 2011.07.06 15:09:00
@Dönekszt sztop iz nyugati rélvély sztésön: A baj mindig csak annyi, mint a többi ilyen szemetet otthagyókkal: telítik a postaládát, ami NEM ERRE VAN.
Arra van, hogy a névvel és címmel ellátott küldemények kerüljenek bele, csak és kizárólag.
A Zugügyvéd is most találkozott a következő ítélettel, amelynek indokolása felülírja az eddig szokványos joggyakorlatot a felhasználói tartalmakkal kapcsolatban:  "Tekintettel arra, hogy az alperes által szerkesztett lap a sajtótörvényben  rögzített kritériumoknak…..
Cr 2011.07.06 11:40:13
@Szűcslaci: Ilyen az internet, ha tetszik, ha nem. A görcsös hisztis ellenkezés nem hoz semmi jót, hidd el. Bele kell nyugodni, itt lehet mindent név és arc nélkül. Ha ez komolyan oda fog vezetni, hogy majd bújkálni kell mindenkinek, netkávézókból kommentelni, mert majd jár valami (egy szaros kommentért) akkor hidd el, még rosszabb lesz.

Te okot adsz arra, hogy rosszat írjanak rólad?
Nem?
Akkor mitől is félsz?
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT! Az egyik kollégánk mindennapi…..
Cr 2011.07.04 08:39:58
@uni1002: Jelenleg még nem tart ott senkim, hogy 50 éves legyen, szerencsére. Miért? :)
Cr 2011.07.04 08:43:14
@macamuca: Jelenleg nem keresek mosogató-munkaerőt, de mindenképpen kikópipésztelem az önéletrajzodat és szükség esetén - alkalmi munkavállaló könyvvel - majd alkalmazlak, ha nincs pasi, aki eltartson és nálam meg túl sok lesz a mosatlan :)
Addig is a cégemnél szeretném megválogatni, kiket alkalmazok, ha nem para :)
Puszi :)
Cr 2011.07.05 10:42:31
@macamuca: Nincs iskolám, ahol alkalmazhatnék tanítőnőket, nincs óvodám, ahol alkalmazhatnék dadusokat, nincs kórházam, ahol alkalmazhatnék nővéreket, nincs olyan munkakör, amit nőknek szívesen fölajánlanék. Munkaadó ismerőseim rendre ráfáznak az amúgy valóban jó munkabírású nőkkel, nem a munkabírás miatt, vagy a megbízhatatlanság miatt. Mindig valami más miatt. A teherbe eső nőkről külön könyvet lehetne írni: nem én akarom írni a következő fejezetet.
A nők egyenjogúsága szempontjából Szaúd-Arábia a világ egyik legelmaradottabb országa: minden nőnek - kortól függetlenül - van egy férfi gyámja, nem szavazhatnak, nem viselhetnek politikai hivatalt. S az arab ország az egyetlen a világon, ahol nem vezethetnek autót. Gondolnátok,…..
Cr 2011.07.04 12:16:57
@Fékszárny Blog: Én nem mondom, hogy "ártatlan" népszokás, csak azt, hogy népszokás. Ahogy nálunk pl égetett szeszt árulni, inni, részegen asszonyt verni. Tudod. Ők meg ezen akadnak ki :)
Én meg azon, hogy amit írsz ("olyan munkákat vállalnának, amelyekre nem teremtettek, elhagynák hagyományos feladataikat, a házvezetés és gyermeknevelést, s szépítkezéssel és erkölcstelenséggel foglalkoznának helyette.") az konkrétan épp nálunk úgy, ahogy van, évtizedek óta épp szóról-szóra megtörténik, kukucskálj körbe. Ha neked ez tetszik, akkor tapsolj neki. Remélem, azért annyira még van demokrácia, hogy kimondhassam, nekem ez egyáltalán nem tetszik. Próbáld valahogy földolgozni.
Cr 2011.07.04 14:49:50
@Fékszárny Blog: Nem nézem le a nőket, nőként szeretném tisztelni őket és nem húspiaci áruként. Sajnálom, hogy nem jön át neked a lényeg. No, de nem akarok tovább off lenni, amúgy is lezártad velem a vitát :)
Csók
Nézzük szépen sorban, mi mindent nem szabad csinálni ezen a hétvégén, merthogy választásokat tartanak vasárnap Thaiföldön. Ritka alkalom: csendes éj szombaton Bangkokban, mert a voksolás hétvégéjét mindig alkohol tilalom övezi (szombat este 6-tól vasárnap éjfélig).…..