Regisztráció Blogot indítok
Adatok
level 1

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag már nincs olyan rohadt hideg, ami leginkább abból látszik, hogy nem veszik fel a hálóköntöst és a tartalék zoknit is a celebek, ja meg, hogy Sebestyén Balázs nem rinyál már úgy, mintha fürdőruhában beragadt volt a frigóba. A nap mondata Gáspár Lacié, aki pár nap…..
Végre visszatért Jani, megint volt ökörködés, jókedv, móka és kacagás. Szerintem ettől olyan igazán fasza a műsor, de korábbi kommentekből kiderült, hogy ezzel nagyjából egyedül vagyok. De a lényeg, hogy mi volt tegnap. Be lett szólva Balázsnak, hogy miért öltözött…..
Helyből berosálok, micsoda jófejség már az RTL-től, hogy elkezdte szénné szopatni a gulyásgergőféle felfuvalkodott narancsos senkiket, meg amúgy normális híradóval rukkol elő. Olyannal, amelyet mindig is kellett volna neki: bulvárfos helyett kőkemény valóság és rendszerkritika.…..
level 1 2014.06.13 21:07:26
@Larry Silverstein:

Azt röhögöm bennetek, hogy egész munkás életetekben Kádár prolijai voltatok, május 1-én az elsö sorban vonulva nyaltátok a seggét.

Ma lúzer nyuggerként meg a suttyó dzsentrire váltottatok. A seggnyalás nem maradt abba (mert ez a lényetek), csak a kommunista segg tulajdonosa változott.

Egyébként rólatok közröhej fidiótákról (te, batyu, J. László és a többi elmebeteg) mindig úgy képzelem el, hogy amikor nekiültök a klaviatúrának, akkor Bocskai dresszt húztok magatokra, kitesziktek magatok elé a Nagy-Magyaroszág térképet, majd az mp3-ban rákapcsoljátok a magyar Himnuszt. Aztán ebben a transzban röhögtettek meg minket a 25 IQ-s hozzászólásaitokkal.
level 1 2014.06.13 23:40:48
@Krisz11: "Most komolyan, a fizetett rettegőket leszámítva van aki attól retteg hogy nem lesz győzike só, maunika só, meg valóvilág?"

Attól retteg te idióta, hogy a 60-as évek rákosi Agyarországa lesz itt. A 80-as évek lepusztult pangásába és panelproli elszegényedésébe már megérkezett az ország. Orbán most a 60-as éveket céklozza meg a teljes padlás lesöpréssel, ráadásul viharos gyorsasággal.
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
level 1 2014.06.10 22:38:18
@FILTOL:

Látom egyre jobban ég a NER-jobbágy pofátok a suttyó vezéreitek miatt. És még ennél is hülyébbek vagytok, mert meg akarjátok magyarázni, hogy nem ti vagytok suttyók, hanem a rajtatok hasukat fogva röhögő nézők.
A kommentelők csúnyán összerúgták a digitális port. Ötvenegy hozzászólás érkezett a médiumok és a kommentelés megrendszabályozását értelmező bejegyzésemhez, és a véleményt nyilvánító olvasók alig néhányat pazaroltak a posztoló (csekélységem) fikázására. Egymással…..
level 1 2014.06.09 22:42:01
@Istóczy úr: "De van egy nagy gond: ma már nem ti vagytok a szalonban, hanem a nemzeti oldal"

Látjuk mindennap ahogy a magatok fajta üresfejü suttyók trappoltal be a szalonba, aztán urat játszanak.

Ne áltasd magad sok ésszel meg hasonlókkal, az történt pontosan ami egykoron Oroszországban: a túlspilázott úri osztály helyére betörtek a muzsikok.
Ezt nevezed te "nemzeti" hatalomnak? Elvtárs, ez nem nemzeti, hanem félázsiai proli.
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
level 1 2014.06.09 10:01:01
@Istóczy úr:

Ez nem személyeskedés öreg CÖFös hogy Eke TV-nyi eszed van, hanem állapot felmérés.

Egyébként hajlok arra hogy azt mondjam, hogy a Bulgárgyuri agymosottjainál a Bajjer-Csermely-Bogár lackó-Kálomista agymosottjai sokkal ostobábbb lények.

A tények makacs dolgok.
level 1 2014.06.09 10:07:57
@Istóczy úr: "egy fél országot tévedésbe tudott ejteni annak idején az antikommunista retorikával."

Mint ahogy az MSZMP tag, a nemzeti vagyont maguknak elprivatizáló Orbánék, Kövérék juttatják tévedésbe az ország másik felét (a nemzeti birka oldalt) az állandó kommunistázásaikkal?
level 1 2014.06.09 10:17:42
@Istóczy úr:

Te kis nemzeti birka, azt hiszed, hogy te gazdáid jobbak vagy mint a másik oldalé?

Szijjártó apja megúszta a kartellbotrányt

A sztrádaépítési kartellügy bírságát is meghaladó mértékű, több mint 7 milliárd forintos kényszerű fizetségre kárhoztatott versenykorlátozó piaci magatartás miatt négy vasútépítő céget nemrég a versenyhivatal. Egy ötödik vállalkozás is részt vett a kartellezésben, ám az a jogsértés feltárásában nyújtott elévülhetetlen érdemeiért cserébe mentességet kapott: a Kft.-t Szijjártó Péter kormányfői szóvivő édesapja vezeti.

"Köszönöm az érdeklődést, de ebben az ügyben nem kívánok nyilatkozni" - hárította el kérdéseinket Szijjártó István, a győri Vasútépítők Kft. ügyvezető igazgatója. Pedig a miniszterelnöki szóvivő Szijjártó Péter édesapja alighanem a kulcsfigurája a hazai versenyhivatali eljárások történetének eddigi legnagyobb összegű kartellbírságához vezető ügynek.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) június elején szabott ki rekordösszegű, összesen több mint 7 milliárd forint versenyfelügyeleti bírságot négy vasútépítő cégre. A határozat szerint a társaságok vasúti pályafelújításokra- és átépítésekre 2004-2005-ben kiírt összesen 24 milliárd forintnyi és további tervezett közbeszerzések kapcsán előzetesen megállapodtak a piac majdani felosztásáról, annak elveiről, olykor a tenderek győzteseiről is.

A "gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának megsértése" miatt így a Colas-csoporthoz tartozó Colas Zrt. 1,5 milliárd, a Swietelsky-csoporthoz tartozó Mávépcell Kft. 2,1 milliárd, a jelenleg felszámolás alatt álló MÁV MTM Rt. 178 millió, a Strabag-csoporthoz tartozó Szentesi Vasútépítő Kft. 3,4 milliárd forintot köteles fizetni. Egyetlen céget nem bírságoltak meg: a Szijjártó vezette Vasútépítőket. A GVH közlése szerint azért, mert bár ez a vállalkozás is részt vett a kartellezésben, "olyan bizonyítékokat szolgáltatott, amely elengedhetetlen volt a jogsértés feltárásához", ezért mentesült minden jogkövetkezmény alól.

A nagyszabású GVH-razzia még 2007 novemberében, egy hajnali rajtaütéssel kezdődött, melyet aztán újabbak követtek. A vizsgálat kezdetben 17 cég ellen folyt, köztük olyan nagyágyúk is voltak, mint a Hídépítő, a Hochtief, a Közgép, a Strabag vagy a Vegyépszer. Később azonban 12 vállalkozás ellen megszüntették az eljárást, mert nem volt elegendő bizonyíték ellenük a kartellezésben való részvételre - köztük a Vasútépítők Kft.-t 2003-ban részben felvásárló Wiebe-cégcsoport magyar leánya, a Wiebe Hungária ellen sem.

Valahol érthető Szijjártó István hallgatása az ügyben. Az általa vezetett "bűnbánó" Vasútépítők Kft. "vallomása" volt ugyanis az, amely lebuktatta a többi céget - méghozzá elsőként. A magyar versenyjogi törvény szerint - amely tavaly "honosította" az Európai Unióban először 1996-ban alkalmazott úgynevezett engedékenységi politika mintáját - ugyanis csak azon cégnek vagy cégvezetőnek van módja kérni a bírság teljes elengedését illetve a kartellért járó más közjogi szankciók, például a közbeszerzésből való kizárás alóli mentességet, amely illetve aki elsőként tárja fel a jogellenes magatartást és arról információt szolgáltat - elismerve eközben saját bűnösségét.

Az elsőként "jelentkező" információinak ráadásul érdeminek kell lenniük. Olyan konkrétaknak és mélységűeknek, amelyek a versenyhivatalnak jogi alapot adnak egy rajtaütésszerű vizsgálathoz - mint amilyen a 2007. novemberi razzia is volt. Egy folyosói pletykára, bizonytalan "fülesre" alapozva márpedig nem kap a GVH vizsgálati engedélyt, mert az ilyesmihez a Fővárosi Bíróság (FB) gazdasági kollégiumának jóváhagyása kell, az pedig csak megfelelő bizonyítékok megléte esetén járul hozzá a váratlan helyszíni vizsgálathoz, dokumentumok, adathordozók lemásolásához. Ilyen "megfelelő" bizonyíték lehet például a kartellező cég(ek) vezetőinek, beosztottjainak (elektronikus)levélváltása, netán feljegyzések a titkos megbeszélésekről, hangfelvételek vagy tanúnyilatkozatok.
A már lassan három hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményét elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
level 1 2014.05.24 16:08:37
@maxval a gondolkodó birca:
"Ja, ez félrement, bocs."

Ugyanmár birka, mi az hogy ez az egy?
Neked az egész életműved egy nagy félrement baromság. Azok a mindennapi egymondatos bégetéseid csak neked hiányoznak.
Senki másnak.

Orbán pont a magadfajta birkákból gyűjtött össze 2 és fél milliót. Ti egy egész nemzet vagytok!
level 1 2014.05.24 19:25:56
@maxval a gondolkodó birca:

Kösz hogy igazoltad, hogy mennyire birka vagy. Nem arról írtam, hogy te mint birka Orbánra szavazol, hanem arról, hogy a magadfajta birkákból van neki 2,5 millió.

Ma már ne eszeskedj tovább, a szokásos értelmi mélypontodat elérted.
Biztosra ment az V. kerület vezetése: mindegy, hogy ezen a hétvégén vagy a jövő héten adják át a Szabadság téri emlékművet, mert ingyenes szabadtéri bulit mindkét alkalomra szerveztek. Az más kérdés, hogy kinek lesz gyomra koncertet hallgatni a történelmi felelősséget…..
Egyre több lelkes és kevésbé lelkes híradásból értesülünk arról, hogy rövidesen több helységünkben is ünnepélyes stadionavatókra kerül sor, az elsőre már mindjárt most húsvét-hétfőn Felcsúton, Orbán Viktor miniszterelnökünk lakásának közvetlen közelében. Szerintem…..
level 1 2014.04.21 10:04:14
@Bruno:

Bocsi, az előző hsz Arthur Blochnak ment
level 1 2014.04.21 10:06:10
@egysmás:

Csak Orbán és az oligarcháinak a gazdagsága epül te épületes barom. Többek közt a tőled lehúzott megszorításokból, te anyaszomorítóan ostoba NERtárs.
level 1 2014.04.21 12:01:57
@egysmás:

Csak a magadfajta iszonyúan ostoba birka magarok számának a növeléséből teljesített jobban a Kondukátorod!
Messze megelőzve Gyurcsány eredményeit!

Ettől van újra 2/3-ad, mert van anyag elég, a primitív magyarokból.
Ha így folytatjuk a 10 millió el (nem) tartott országa leszünk. Ja, bocsánat, elfelejtettük, hogy fogy a magyar, már nem is vagyunk ennyien, szóval a 9 millió, a 8 millió, a 7 millió el (nem) tartott országa leszünk. Magyarországon a címben odavágott mondat már senkit nem ijeszt…..
level 1 2014.04.15 23:26:55
@Blogger Géza:

Na mi van, tavaszi szünet van a Barczagyurka trollképzőben, errefel rögtön erre lófrálsz?
Tisztelt MT.   Jogi segitseget esetleg hasznos tanacsot szeretnek kerni. Ferjem nemetorszagban dolgozott 2013 jul 13 ota kapot egy nemet munkaszerzodest sajat noveretol,aki mint allitja o munkaado.   A munkaszerzodest alairta a ferjem,de szolt h keri magyarul is mert nem beszel nemetul. A…..
level 1 2014.04.13 11:16:11
@delart:

A munkabér meg a bejelentett munka meg az időben átutalt szerződésbeli fizetés - az egydolog.

Az egyéni cociális adomány meg egy másik dolog.

Ha a kishülye mongolidiótának esze van, akkor tesz egy feljelentést a nővérke ellen a német Arbeitsmarkt hivatalnál, akik majd a Finanzamttal együtt lekapják a 10 körméről a nagyhülye mongolidióta nővérkét.
level 1 2014.04.13 12:05:49
@delart:

Ah, te is mongolidióta vagy?

Öcsike először is semmiféle bérelszámolási papírt nem kapott soha. Másodszor öcsike rendre késve kapta meg a fizetését. Harmadszor, amikor öcsike munkavállalói szerződésében változások álltak be, akkor - ha a munkavállaló hátrányára megy - öcsikének bele kellett volna egyeznie a változásokba.
Soroljam még a nővérke törvényszegéseit?

Ha ezekből csak egy pont igaz, akkor öcsike teljesen jogosan mondott fel rendkívüli felmondással. Ilyen esetben pedig azonnal otthagyhatja a kizsákmányolóját (dec. 8.). és nem is kellett volna december 31-ig robotolnia.

Öcsikének ha egy csöpp esze, megmondja a szintén idióta nővérkének, hogy ad neki egy napot és az összes tartozásását rendezze, vagy jelenti be az esetet a munkahivatalnál és Finanzbehördénél.

Aztán öcsike jön haza és nézi tovább VV Izát, nővérke meg marad kinn és nézi tovább Daniela Katzenbergert. Mindegyikük éli tehát tovább a megszokott színvonalát.
Kiindulásként abban nagyjából egyet érthetünk, hogy Simon Gábor és Rogán Antal ügyködése nagyjából ugyanaz a kategória, konkrétan büntetőjogi. Simon a nagy számlanyitó, a tisztázatlan pénzek őrzője, s ez a halom pénz vagy az övé vagy sem. Ha az övé, akkor ugye hunnét…..
level 1 2014.04.02 18:42:22
@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!: "A Fidesz politikusai nem lopnak. Sosem loptak, és nem is fognak."

Jó nagy hülye vagy te bohóc!

Ezek is pont akkor kezdték a lopást, amikor a kommunista Orbán meg Kövér apjuk anyjuk halálra privatizálták magukat bányákkal meg mindenfélékkel. Fidesz állami székházpénzből.

S aztán itt van neked a leghitelesebb forrás, a suttyó Bayer vezéred, aki már 1993-ban vallomást tett a fidesz maffiózókról:

Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor.
Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem.
Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek…”
Simon és Rogán. Ugyanazt követték el, mégis teljesen máshol vannak. Mi a különbség a pártlogón kívül? // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
level 1 2014.04.01 23:35:27
@maxval a gondolkodó birca:

A fidesznek pont azért nem árt semmi, lebukás mert van neki 3 millió ugyanolyan agyhalott híve, mint amekkora te vagy. Ez a réteg annyira hülye hogy még a azt se venné észre, ha fordítva ülne a bilire.
Az utóbbi napokban sok többé-kevésbé meghatározó jobboldalival beszélgettem (újságíró, főorvos, nyugdíjas vezető, aktív mérnök és tanár, stb), és azt kell mondjam, Béndek Péter beléndeket ehetett, mielőtt a jobboldali értelmiség hitványságáról értekezett. A jobboldali…..
level 1 2014.03.29 09:21:39
@Az igazi Trebics:

Nem érted ugye, hogy pont azért maradhatott meg Orbán meg Gyurtcsány mind a mai napig, mert a szavazók 80%-a nem adja a szavazatát más pártokra?
2014-ben is valszeg ez lesz bebizonyítva, hogy a magyar nép 80%-ban nem érti azt, ami nyugaton a mindennapi 1x1.
level 1 2014.03.29 09:29:41
@Dr. Morcz:

A kiinduló pontod csak a felszínen helyes de a tartalmában nem.

Ugyanis pont arról lenne szó, hogy most már nem "természetes szövetségesek" (5-on beragadt elv nélküli pártok) mennének megélhetési koalíciós partnernek a nagy párt alá, hanem olyan pártok, akik stabilan 10-20% között vannak, mert ennyi szavazójuk mindig lesz, amíg csak el nem rohasztják magukat (a la szadesz, kisgazdák, madöf).

Pro és kontra példát mindenhonnan lehetne mondani, de kétségtelen, hogy a magyar értelmiségnek és értelmesebb embereknek 2014-től végleg igényük lesz egy saját pártra. És ezek majd diktálni fogják a feltételeket egy koalíciós kormányzásban.
level 1 2014.03.29 09:34:09
@♔batyu♔: "Miért adná pld. az LMP-re?"

Azért okostóni, hogy a fidesz ne jusson még feles többséghez sem. Hanem ha még ha meg is nyeri a választást, akkor is szenvedjen kényszerkoalícióban.
Ezzel már a kormányon belül is kontroll alatt van. Ha viszont a koalíciós partnere együtt mutyizik meg hülyül vele, akkor mind a kettő repül a következő válsztáson.
Feltéve, hogy a szavazókon belüli hülyék aránya 80%-ról lejön 50%-ra.
Orbán Viktor határozottan kijelentette a parlamentben a NAV vizsgálat kapcsán hozzá intézett kérdésben:” Aki adót csalt, annak börtönben a helye!” Azóta sem tett a kormánypárt lépéseket egy vizsgálóbizottság létrehozására. Szóvivőik a kényelmes megoldás mellett…..
hacsaknem Európa monnyon le! 2013.11.30 14:28:57
Az nem lenne baj, ha Matolcsy György, az MNB felkent elnöke nem az MNB felkent elnöke lenne, és a játszótéren fenyegetné pajtásait, hogy most már jó volna elhagyni a grundot, fiúk, mert kell itt nekem a hely.  Dacára annak, hogy a közelmúltban én is teljesen hiábavalóan adtam…..
level 1 2013.12.01 11:04:27
@LallyPop:

Fidel Castro is túlélt hatvan év nyugati "hanyatlást", meg több száz imerialista politikust. Csak éppen az országát tette ezzel tönkre, meg a népét. Te meg azon nyáladzol, hogy a Birkavezéretek pont erre az útra terelt titeket. De nagy barmok vagytok ti népnemzeti idióták, de tényleg!
level 1 2013.12.01 11:13:13
@LallyPop:

Törvények, rendeletek százai vannak róla nemzeti okostojás. Meg papír az EU-tól, hogy hány tucat orbáni törvény bukott bele az EU jogrendszerébe. Na de mit értesz te ezekhez?
Esetleg majd akkor fogod felfogni hogy szart hoztál magadra, amikor majd hatalomváltás lesz és majd nem a kedvenc diktátorodtól fogod kapni a mai lófaszokat. Akkor bezzeg majd rinyálni fogsz ezerrel hogy diktatúra van. Meg majd fenygetőzni, hogy te aztán majd kivándorolsz ebből a szaról. Hát ezért vagytok ti birkák, egy centit se láttok előre, csak arra mentek, amerre terelnek titeket.
level 1 2013.12.01 11:14:16
@LallyPop:

Igen, bizonyíték volt. Leírom, mert látom a birka agysejted nem fogja ha nem írják oda, hogy az volt.
Vajon Orbán Viktornak sikerül leküzdeni azt a bizonyos 3%-ot? "A magyar újraiparosítási politika folytatását sürgette Orbán Viktor miniszterelnök annak érdekében, hogy egy-másfél éven belül Magyarország legyen az az európai uniós állam, ahol a GDP legnagyobb aránya az…..
Zoon Politikon 2014 igazi tétje 2013.10.19 21:34:50
Azt a bajai időközi választások, illetve a Magyar Szocialista Párt kongresszusa nyilvánvalóvá tette, hogy a jövő évi választásokon a győztes személye teljesen másodlagos kérdés. Ha újabb négy évre kap felhatalmazást a Fidesz, akkor a demokrácia új, amorf formája születik…..
level 1 2013.10.20 15:37:57
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: "Orbánt nem érdekli a pénz"

Hát ezen jót röhögtem. Talán nézd már meg, hogy hány hektár föld van Orbán, Lévai Anikó, meg strómanjuk Flier nevén.
Meg gondolod, hogy amikor Simicskáék futószalagon nyerik a közbeszerzéseket, akkor abból Orbánnak nem osztanak vissza?

Hát a felcsútii Maracana stadion (Orbán házától 20 méterre) vajon miből épül, ha nem pénzből? Talán a csuhások imájából?
level 1 2013.10.20 15:53:27
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Nagyon kezdő vagy te ezekben a dolgokban. A Ne mi nyerjük a legtöbbet!-ből mára Csak mi nyerjünk! lett.
Majd gondolod, hogy az jelenti a pénzéhest, ha akármelyik polituikus a kamera előtt számolgatja a neki visszaosztott pénzt?
Orbán Viktor adta meg az alaphangját a Fidesz őszi kampánysorozatának, a rezsicsökkentési fórumoknak, amikor arról beszélt, hogy a választások éve a rezsiharc éve lesz. Mondjuk, ezzel kapcsolatban senkinek nem voltak halvány kétségei sem. A rezsidémon elleni harc…..
Nem menekültünk meg a könnyektől, az X-Faktor új szériájában Keresztes Ildikó helyett Tóth Gabinál törik el a mécses - írja a Bors. A sírás dramaturgiai elemmé vált a tehetségkutató előző szériájában, Keresztes pityergése többször szerepelt a bulvárlapokban, mint a…..
Cikksorozatot tesz közzé a honlapján az MNB, mert: "fontosnak tartja, hogy a devizahitelek - mind gazdasági, mind szociális szempontból kiemelt jelentőségű - problematikájával kapcsolatban a közvéleményt megismertesse a főbb tényekkel, összefüggésekkel." A sorozat első, 21-én…..