Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irógép

0 bejegyzést írt és 1417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két dolog szokott mostanában rendre eszembe jutni, mikor a földárverések eredményeiről olvasok. 1: L. Simon polihisztor úr örökbecsűje: „nem kötelező kurvának állni, de ha annak álltál, akkor dugjál: hajtsd a pénzt”. Ők pedig dugnak és hajtják a pénzt. L. Simonék is megnyerték amit meg tudtak,…..
irógép 2016.01.12 08:59:15
Azért a lengyelek mekkora arcok már.
Mi is kiálltunk az Eu-val szemben keményen szerencsére, de ilyen címlapot azért nem tettünk egy újságra sem!:)

www.origo.hu/nagyvilag/20160111-eldurvult-a-varso-es-brusszel-kozotti-vita.html
Nagyon nagy!!
RESPECT!!!
Na, meg ott az ellenzék egy része is kiáll az országáért, ha támadják, nem úgy, mint az itthoni szánalmas ellenzék (egyéb jelzőket nem is írok, mert minek is). Ez is nagy különbség persze!
Juncker és Schulz bohócot és Merkel Muttit minél hamarabb távolítja el az Európa maga felől, annál nagyobbak a túl élés esélyei. A saját országukat épp tönkre vágják (bár azért bízom a németekben, azok sem idióták, hogy sokáig nézzék karba tett kézzel, amit az országból csinálnak ezek az idióták)
Szerencsére egyre több ország kezd ébredezni.
Segélykilátás - mondják a miskolci Hermann gimi tanárai, mi a fasz folyik itt?! - kérdezzük mi szülők a levél tartalmát olvasva: „Miért sírnak már megint a pedagógusok?!” – kérdezik sokan, „Állandóan fizetésemelést kapnak, ráadásul alig dolgoznak, délben mindennap otthon vannak!” – sajnos a…..
irógép 2016.01.08 08:19:12
@Gábris szomszéd:

Ez még igazabb rész!!

Igen, már mondtam: a nyugati sajtó és ezen belül leginkább a német sajtó nagyobb véleményterrort tart fenn, mint annak idején a Harmadik Birodalom vagy a kommunista NDK sajtója fenntartott. Ezt a sajtót – tisztelet a kivételnek! – a legsötétebb gazemberek irányítják és írják, a legsötétebb gazember politikusok elvárásai szerint. És ezt az összjátékot már meg sem kell beszélniük. Pontosan tudja minden szereplő, mi a dolga, s hogy mikor milyen, soha ki nem mondott és le nem írt elvárásnak kell megfelelnie.

Így és ezért lehetett négy napig eltitkolni a németek előtt, hogy mi történt szilveszter éjjelén Kölnben és más német városokban. Úgy sikerült négy napig fenntartani a hallgatás falát, hogy egy ezer fős hiénabanda inzultálta a nőket, kettőt meg is erőszakoltak, és több mint száz sértett tett feljelentést a rendőrségen! Ha ezt el tudták hallgatni négy napig, képzeljük csak el, mi minden nem derül ki sohasem, ha magányos hiénákról és áldozataikról van szó. Még belegondolni is iszonytató. És ne felejtsük el: amikor Kövér László kifejtette azon ÓHAJÁT, miszerint szeretné, ha a lányai unokákat szülnének neki, illetve Kovács Ákos arról beszélt, hogy a női princípium mégiscsak az anyaság, nos, ez huszonnégy óra alatt bejárta a világot, és liberális meg balos tetvek fuldokoltak a felháborodástól idehaza is, meg egész Európában is. Ehhez képest szerdán, amikor azért már a ZDF is bocsánatot kért a kussolásért, a Népszabadság a lap tizenötödik oldalán foglalkozik az üggyel, méghozzá a BŰNÖZÉS ÚJ DIMENZIÓJA címmel. A Népszava pedig a lap utolsó oldalára dugta a hírt, és alá mindjárt odabiggyesztette a New York Times orbitális hazugságát, miszerint egy magyar börtönben eszméletlenre vertek egy migráns nőt.

Így működnek ezek. Mindenhol.
irógép 2016.01.08 08:52:07
@Gábris szomszéd:

Annyiból nagyon is belpolitika, hogy Fabius és a többi ballibbant is, természetesen szidta Orbánt, mert félelmet kelt és lezárja a határokat.
Na, most akkor ezektől a nőktől megkérdezhetik a ballibantok, hogy felesleges félelemkeltés volt-e?????
És milyen elmebeteg világ már, hogy erre azt mondják, a nők járjanak csoportokban távolságot tartva!!?
Jaa,így kezdődik a nagy együtt élés??? Nagyon durva.....
És már amúgy eddig is rengeteg konfliktus volt és támadás, amikről természetesen nem a ballib médiából, de lehetett értesülni.

De szép lassan lehull a lepel egész Európában arról a végtelenül sötét ballib véleményterroról, ami tényleg a legsötétebb időket idézi. És amiről itthon már egy ideje tudunk.
Na, persze épp ezért van nálunk diktatúra, mert hát nem csak a ballibantaké már az egész sajtó és vélemény alkotás...
Szerencsére....
Azanyádpicsáját!  Mit képzelsz te, he?!?!?! Csak így, ukmukfakk? Felmondani egy szponzori szerződést? Egy világnézet miatt? A világ legnagyobb magyar Nemzeti Előadóval? Hát ki a kurvaanyád vagy te köcsög, hogy így válogatsz? Mi a véres gecit képzelsz magadról idegen tőke…..
irógép 2015.12.18 09:00:54
Hát szerintem übergáz, az, amilyen véleménydiktatúrát folytathat a balilib oldal az EU-ban. Meg is látszik az eredménye.
Itthon nagyon picsignak a ballibek, mert sokáig itthon is 99%-ban az ő véleményük ömlött mindenhonnan.
Most meg a nem ballib agymenésben hívőknek is lehet véleményük. Na , ez persze diktatúra!!
Mert tudjuk demokrácia ott van, ahol a ballibbantok mondják meg a frankót, és akkor van diktatúra, ha valaki nem az ő agymanéseiket fogadja el.
Nyugat Európában jól látszik a nagyszerű ballib gondolkodás eredménye meg nálunk is sajnos.
Fogy a népesség, egyre több a széthullott család.
És, hogy miért végtelenül gyenge és értelmetlen a ballib agymenés??
Mert Ákost nem támogatja egy német cég tovább, mert a hagyományos családi modellben hisz, miközben millió számra importálják az EU-ba gazdasági és egyéb érdekből azokat, akik mai napig nulla jogot nem adnak a nőknek, de még meg is köveztetik őket sok országban.
Na ezért gusztustalan trágya ez a ballib EU.
Olyan szinten álszent és hazug, hogy nem igaz.
DE!!! Ez az egyik vetülete a dolgoknak.
De az álszentségre sokkal jobban rámutat, a balliberális oldal nagyon kevés értékelhető figurájának egyike Hajós Andris.
Príma levelet kanyarított, amivel teljesen egyet tudok érteni. és akkor egy részlet ebből:

"Szerintem nem tiszta a közvélemény előtt, hogy Önök most Ákosban, a támogatott művészben, vagy Ákosban a reklámfelületben csalódtak? Ha kötekednék, kérdezhetném, hogy a szólás szabadsága szerinti magánvéleményétől miért is lenne rosszabb reklámfelület egy művész? Kérdezhetném, hogy amennyiben emberileg lett vállalhatatlan, akkor miért csak most?!"
A pé cé ideje lejárt! - mondotta tegnap Kedves Vezetőnk miután megtanácskozta vitrinárpáddal és pasatónival, hogy ezt mondani lesz a legcélszerűbb. Meg'há ugye Európa süket és vak, mer' ő felismerte a bajot már rég és meg is mondta a felismerési pillanatban izibe. De Őrája nem…..
Viktorkám, köszbazmeg, erre már tényleg akkora szükségünk volt, mint egyszervolt jóbarátnak a földárverésre! Nem  elég az arcunkba tolt néphülyítő plakátkampány, el kellett hozni a migráns - kvótavitát egész az ajtónkig. Fotó: rosszkifogas.tumblr.com Tegnap délután…..
Abszolút többséget szerzett a török választásokon Viktorunk egyik ÚJ Legjobb Barátja, Erdogan. A győzelemhez két apróság kellett neki: - A radikálisoknak megmutatni, hogy ott nem karaktergyilkossággal bombázzák a kisebbségeket, hanem harci repülővel. - Nem ellenmédiát…..
irógép 2015.11.03 15:00:59
magyarhirlap.hu/cikk/39388/Azamerikaidiplomaciaeloakarja_irnimasoknakhogyanviselkedjenek

Csak, ha valakit érdekel egy másik vélemény is Amerikából:)
És igen Amerika meg az egész elkényelmesedett nyugat, amelyik tényleg vélemény diktatúrát folytat nagyon durván, nagyon meg fogja szívni, ha nagyon gyorsan nem ébred fel!
Varánusz Amerika újra támad 2015.10.29 09:20:53
Vártam, hogy reggelre kelve vezető hír lesz, hogy Mr. Ananászháré kirángatta az ágyból Colleen Bellt, becitálta a külügybe, hogy elmondhassa mennyire nem értünk egyet azzal amit összehordott. De semmi. Pedig Petya a szomszéd államok prominenseit egy rosszalló…..
irógép 2015.10.29 13:37:43
Fabius!!

Sz. Péter nagyon jól mindent elmondott válaszában.
Ezeket szajkózzák évek óta a ballib ellenfelek, és ezeket már rég lejátszottuk az EU-val.
Nagyon unalmas és lerágott csont volt ez, ami már egy pár soros válasznál nem is ér többet.
Az USA-nak valamit csak kellett lépnie, most, hogy mindenki kezdi egy az egyben most már meglépni azokat, amikért pár hónapja még egy átkozott fasiszta ország voltunk.
És szerencsére Közép-Európa is jól összezár, ami így már nagyon nem egy elhanyagolható tényező.
És USA eu-s seggnyalóinak nagyon kezd kiállni a rúdja szerencsére.
De hát addig tolták ezt az eszetlen menekült kérdést és addig hazudtak róla az irányított médiájukban, míg magukból csináltak hülyét.
Mert ez a menekült dolog nem olyan, mikor pár éve lehetett bármit hazudni Magyarországról, úgy se tudta senki mi van itt.
Ezt mindenki érzi most már, és kezd összeállni nekik a kép.
Úgyhogy a szőke ciklon megkapta az ukázt be kell szólni!
Ami nagyon elcsépeltre sikeredett.
Az egészben az az érdekes, hogy Sz. Péter nyíltan kimondta, hogy tudjuk nagyon jól, hogy az Amerikának az a célja, hogy minket elöntsenek a menekültek.
Na ez odabassz, hogy valaki az EU-ból nyíltan kimerte mondani végre!! Ebben is mi vagyunk az elsők.
Azon viszont jót röhögök, hogy a dilettáns szánalmas magyar ballibbant oldalnak, úgy kellett ez a beszólás mint egy falat száraz kenyér az éhező embernek.
De hát maguknak csinálták! Pontosan lehetett tudni, hogy a menekülteket nem szabad hagyni korlátlanul jönni! Látszik nyugat-európai példákon, hogy nem épülnek be, viszont egész város részek lesznek veszély zónák.
De csak azért is tolták, hogy ne hogy már Viktornak legyen igaza, még ha az ország beledöglik is!
Viszont az ország nagy része élet képes, nem véletlenül bírunk lenni ezer éve itt!
Úgyhogy Orbánnak is igaza lett, a ballibbantok meg még lejeb süllyedtek a hiteltelenség tengerében.
És el tudom képzelni, hogy egy HVG-ben meg indexen milyen szörnyű látni, hogy hiba hazudtak reggeltől estig az emberek nem hülyék, és tudják, hogy nem lehet agyatlanul magunkra szabadítani egy teljesen más civilizációt!
Aki csak a 8 áltot kijárta megtanulta ezt töriből.
És végre Euróba ébredni kezd, itthon meg végképp nem kér a nagyon nagy többség a balliab faszkodásiból.
Úgyhogy nagyon nagyon kellett nekik, hogy végre valaki szóljon máááá be ide!!
Hát itt tart a ballib oldal....
Nincs könnyű dolga Kovács Zoltán kormányszóvivőnek mostanság, szerintem még álmában is interjút ad annyian érdeklődnek a dolgaink felől. Alig magyarázza el az  Al Jazeerának, hogy a magyar kormány amúgy lájkolja Jézus tanításait, így dehogy fújta le a gyerekeket is…..
Kiülésezte magát az EU. Eredmények vannak legfeljebb Vezérünk szomorú: se a görög határvédelmi egységek létrehozását, se a gyodáját nem támogatja az Unió. Százezermillió veszély ide, átdübörgő menekültáradat oda, csak nem akarnak kontinens szerte elismert hőst faragni a…..
irógép 2015.09.25 08:18:47
A EU tényleg hülye!!!!!!
És te is Fabiusz meg a balliberális ellenzék egy része annyira kis stílű idióta, hogy minden alkalommal hatalmas győzelmet ünnepeltek, ha valami nem úgy történik, amit Orbán elgondolt!
Na, ezért a pitiáner és rövidlátó magatartásotokért nem fogtok a kormányzás közelében sem kerülni!
Orbán kurva jól meg mondta valamelyik német újságnak, ő a politikáját nem egy selfi elkészítésének időtartamáig gondolja, hanem hosszútávon gondolkozik.
És mit is látunk?? Már aki látni akar?
Hogy bár továbbra is mindenki minket és Orbánt ekézi , sokszor egyszerűen hazugságokkal, szépen csendben egyre több olyan dolgot vesznek át a minket kritizáló országok, amiért Orbán a gonosz.
És ez a folyamat csak folytatódni fog!
Mert a Merkeli mindenki jöhet politika mér hetek óta megbukott, és úgy próbálnak visszatáncolni belőle, hogy öröm nézni.
És egész Európa fel fog lassan ébredni. Mert a ballib média Európa szerte tele tudta hazudni az emberek fejét egy ideig, csak hogy ahogy egyre több migráns jön mindenki kezdi a saját bőrén érezni, hogy ezek bizony nagyon más emberek, mint mi, és nagyon szarnak Euróba libbantságára.
Úgyhogy a gonosz Orbánnak egyre jobban igaza lesz. És az ember ismerőseitől és nem ballib média forrásokból pontosan tudja a többi európainak is kezd tele lenni a töke ae EU vezetőinek faszkodásaival.
És hát ezek a drága jó "békés" asszonyaikat verő, gyerekeiket maguk elé tartó migránsok egyre több bajt fognak okozni!! Sokkal nagyobbat, mint a menekültet nem elgáncsoló Petra! Úgyhogy lehet még pár hónapot talán még hazudozni, aztán már mindenhol világos lesz a kotta.
Persze ettől még Orbán és a kormány marad a gonosz, efelől nincsenek kétségeim...
a Zsidó állam közben meg tűzparancsot adott a kőhajigálásra... no commnet:)
Varánusz Orbán, te tróger! 2015.09.16 10:04:49
Aszongya ez a Ponta, hogy te, Viktorunk semmivel nem vagy különb Szíria vagy Líbia vezetőinél. Tudom, tudom, téged mindig bántanak meg amúgy is, egy román okvetetlenkedését égre emelt tekintettel és lemondó sóhajjal illik kezelni. Ám ha azt vesszük, hogy legfrissebb…..
irógép 2015.09.17 11:47:49
@Secnir:

Én értem amit írsz, de azért arra ugye emlékszel, hogy két hete hétvégén, mikor Merkel bejelentette, hogy mindenkit befogadnak és nincs felső határ, egyszerűen kitörtek a menekültek és megindultak!!!
Ne, hogy már hogy mi legyünk hibásak a németek hülyeségei miatt!!!!
És most te is és mindenki olyan okos!!
Az Eu-tól a kormány az elmúlt hónapokban többször kért segítséget!! Nem kapott!! Illetve kaptunk 8 millió eurót azt pá!!
A hazai ballib oldalról meg annyit, hogy még két hónapja is azt hangoztatták, hogy nincs is menekült válság, csak Orbán kreálta!! Na , ennyit a ballib oldalról!! Hazudtak csak, hogy Orbánt szidják, most meg persze Orbán mindent rosszul csinál!
Pedig mondom a ballib oldal szerint nincs is menekült ügy, már amennyiben hinni lehetne nekik egy szavukat is...:)

Ja amúgy lemondott a német menekültügyi miniszter olvastad??
Pedig picit nagyobb és gazdagabb ország! Azt még sem tudták megoldani.
Az egész helyzet két hete eszkalálódott, mikor Merkel bejelentett, hogy korlátlanul befogadnak! Akkor törtek ki a menekültek, akkor kezdődött a Germany! Germany!!
Na, most az már mindennek az alja, hogy a hatalmas Németország vezetőjének felelőtlen szavaiért is a kormány a felelős!!!
irógép 2015.09.17 15:49:05
@Gábris szomszéd:
Nagyon durva, hogy a Horvátok egy napig nem bírták azt, amit mi heteken át tartottunk!!
És ugy ők is szájaltak, hogy ők nem alkalmaznak semmi olyasmit, mint a magyarok!
Európa lassan tényleg felébred az Orbánozás helyett???????
A Washington Post magyar gyülölői most mit írnak holnap, meg a többi hazug ballibant média???
Ebből látszik, hogy a magyar kormány nagyon helyesen felkészült szerencsére.
Az mszp meg kushadjon el, mert szerintük két hónapja még nem is volt menekült válság!

Ja és ez még csak a kezdet.... lassan a libbantok is meglátják majd
irógép 2015.09.17 15:59:15
@Gábris szomszéd:

A szír polgárháborút is Orbán robbantotta ki, ő utaztatta a menekülteket, és ő nyomja be őket Németországba is! Egyszerűen mindent Orbán csinál , ami rossz.
Ez a nagyszerű Ámerike és Nyugat-Európa pedig olyan jól csinálna mindent...
Tényleg már csak röhögni lehet a libbantokon!
Illetve sajnos nem lehet nevetni, mert az egész kontinens sorsával szórakoznak az álszent szarságaikkal.
Új napra ébredtünk mi, és a hozzánk/rajtunk keresztül menekülők is. Időszámítás-indító Orbán szerint lesznek akik bajba kerülnek, és a Nemzeti Látnoknak pár óra alatt beigazolódott jóslata. - Az első kerítésátvágók máris megérdemelt büntetésük felé tartanak, -…..
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
irógép 2015.09.10 12:09:24
Még egy hete sincsen, hogy elkezdtek a menekültek igazán átáramlani nyugatra, és bár még bírják, de már most azért látszik, hogy nagy gáz lesz.
Pedig ők gazdaságilag jóval erősebbek nálunk.
De hamar rá fog jönni Európa, hogy nagyon rosszul látják a helyzetet.
Már , mint Európa azon fele, aki felelőtlenül nyilatkozgat.
Bár már egyre több a finomítás, mert hamar rájönnek majd Orbán a "gonosz" nem véletlenül mondja, amit mond. Persze nem csak ő, sok más értelmes politikus is van szerencsére az Eu-ba azért.
Ez a kvóta rendszer úgy baromság, ahogy van!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyrészt mit ér 160 000 ember elosztása???
Csak az idén többen jöttek, és ez még sehol nincs, ahhoz ami tavasszal lesz!!
Másrészt ezek az emberek nem tartanak be most sem semmilyen szabályt jóformán. És , ha azt mondják nekik, te nem a Németekhez vagy Svédekhez mész, hanem maradsz itt mondjuk, na majd akkor megnézhetjük mit fognak művelni.
Már most is önjáróan azt csinálnak, amit akarnak, és ha az nem teljesül maguktól indulnak el és agresszívek lesz egy részük.
Most még a nyugati "szabad sajtó" próbálja a valóságot elhazudni, és helyette inkább Orbánt szidni meg azokat, akik nem értenek egyet ezekkel a baromságokkal.
Csak hogy pár hét és a saját bőrükön fogják érezni nyugaton is a helyzetet.
Arról nem beszélve, mikor a beszivárgott terroristák elkezdik végrehajtani, amiért jöttek!
Akkor majd pisloghat Juncker és Merkel és a többi idióta na meg Szabó Timike!!
Pár éven belül több kormány fog megbukni a menekültek miatt szerintem, csak az lesz a baj, hogy félő szélsőséges pártok fognak nagyon felerősödni.

Amúgy meg tényleg szigeteket kéne nekik adni és segíteni neki ott új életet kezdeni!
Oda menjen Timike meg Gyurcsi meg Juhász Petike , maradhatnak is ott az araszívükkel!
irógép 2015.09.11 10:16:34
@látjátok feleim szümtükkel:

Te komolyan összehasonlítod azt a pár hetet azzal, hogy Európát elárasztják?????????
Ti tényleg nem ebben a világban éltek!!
Amúgy már a németek is elismerték, már most, hogy max 10 % az akit a menekültekből hamarosan munkába lehet állítani!

De, hogy az elmebeteg és minden összehasonlítási alapot nélkülöző kérdésedre válaszoljak, nem én nekem az sem tetszett!!

De itt arról van szó, hogy ezek követelőznek , de maguk részről nem igen működnek együtt!! A kaját ruhát tonna szám dobálják szét!
Nos, én nem így viselkednék, ha menekülnék.
Ahogy az európai menekültek sem így viselkedtek.
És az 56 os menekültek sem, akik hónapokig voltak sokkal rosszabb körülmények között!
Jobb, ha magatoktól ébredtek fel, és nem akkor mikor már egész Európa lángokba fogok állni!!
Mert ez már sajnos nem is az olyan távoli jövő, ha ezt a felelőtlen politizálást folytatja a nyugat.
Azt majd akkor lehet a terror támadások után nagyon kiakadni és összegyűlni millióan, mint télen Párizsban!
De sokkal jobb lenni, inkább megelőzni.
Az a szerencse azért több a józan ember itthon is és Európában.
És még egy szigorúan magán vélemény: A Merkel Mutti szerintem két éven belül meg fog bukni!!
Lehet nem lesz igazam, ahogy a többibe sem! Ne is legyen...
De, az hogy Európában sok városban már most nem mernek bemenni a rendőrök sem a bevándorlók kerületeikbe, mert ennyire integrálódtak, az sajnos nem szép jövőt jósol!
Érdekes hévégén vagyunk túl. Egyrészt csökkent a feszültség, a menekülteket átengedték az osztrák határon, sőt, szállításukra önkéntes konvoj érkezett, másrészt eljött az ideje a kormányoldali szerecsenmosdatásnak. Mert az autópályán vonuló menekültekhez érkező…..
irógép 2015.09.09 09:00:04
Nos németek országba még alig érkezett meg pár ezer menekült, már most áll a bál!!! És ez még a menekült áradata kezdetének is a kezdete volt!!!
És már most nem tudják kezelni!!
Ja és ezek a drága jó békés menekültek, akik olyan jó fejek, csak a kormány a paraszt, már német országba is balhéznak, mert hát nem tejjel mézzel folyó világ várt ott sem rájuk!! Sőt már a németeknél már Go Sweden és go Dania az új jelszó!
És még ez semmi nem volt!
Már most látszik, hogy Merkel egy idióta, és már most alig bírják kezelni a helyzetet.
Persze a még mindig EU-s ballibes "szabad sajtó" még mindig ontja a faszságait magából, ahogy itthon is.
Csak, hogy ez most nem egy olyan kérdés , mint az infláció, amiről lehet jókat vitázni, mert az átlag ember úgy sem ért hozzá.
Ezt az emberek pontosan érzik a bőrükön.
Azt is látják, hogy ezek a menekültek egyre agresszívebbek.
Úgyhogy egy-két év is nagyon nagyon igaza lesz Orbánnak!
Mert most még elviselhető volt a helyzet, de ez csak fokozódni fog.
Bár már Németországban vagy Angliában is egyre többen Orbán pártján állnak a V4-ről nem is beszélve!
És a legelvakultabb libbantok is meg fogják tapasztalni, mekkora hülyeség lenne tényleg elkezdeni beengedni a menekülteket
És a kvóta rendszer nem megoldás!! Főleg nem ilyen mennyiségű menekültnél, és főleg ilyen agresszíveknél, akik maguk akarják eldönteni, hogy hova akarnak menni.
És egyre több embernek nyílik ki a szeme, mert tapasztalja a dolgokat.
irógép 2015.09.09 09:24:31
@guma:

Hogyan tegyen eleget??
Eleget tesz a szabályok szigorításával!! Nálunk erősebb országok nem tudják kezelni a helyzetet!
Még is persze megint Orbán a hibás!!
És nálunk hol van olyan, hogy molotovkoktél dobnak menekültekre, mint a németeknél???
A nagy nyomás ellenére szinte erőszak nélkül oldottuk meg a helyzetet.
A m ballib ellenzék meg csak és kizárólag uszít és pofázik!!
Nagyon kíváncsi lennék ők mit csinálnának?? Már pont olyan szemétdomb lenne az ország, mint a buszok, amiken utaztak a menekültek.
A menekültek nem regisztrálnak és nem működnek együtt. És nem csak itt!!
A nagy szent Németországban sem!! Azért is Orbán a felelős??
Ott ugyan úgy táborokba küldik őket, mert amúgy mit csináljanak velük?
Így most már onnét is mennének tovább!!
Európa nagyon hamar felfog ébredni álmából!
És még az értelmesebb ballibbantok is befogják igen hamar látni, az nem megoldás, amit ez az idióta Merkel beszélt, és amivel elindította a lavinát!

Amúgy az a jó megoldás, amit az a milliárdos tesz. Venni nekik szigeteket és segíteni nekik ott építkezni!
Ja és végre rendet tenni Szíria és környékén!
Varánusz Viktor, menj a picsába! 2015.09.04 08:47:16
...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni. Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen…..
irógép 2015.09.04 13:21:15
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Afrika sivatagosodik!! Nigéria pár év tized múlva pl. eléri az egy milliárd lakóst, és már most gáz van.
Lehet néhány helyen délebben vesznek földeket, hogy az ottani embereket is jól kizsákmányolják.
De pont a legsúlyosabb szegénységben élő országokban egyre rosszabb a helyzet.
És már most is rengeteg afrikai érkezik. És még ennél sokkal több fog...
irógép 2015.09.04 13:32:48
@Fabius:

Európa zsidó-keresztény kultúra.
A zsidó üldözés okaiba ne menjünk bele, mert hosszú...
A lényeg, hogy az iszlám az teljesen más, mint a zsidó-keresztény kultúra.
Tehát teljesen más egy Európán belüli zsidó vagy keresztény üldözés. Nagyon borzalmas dolgok voltak, de ezt a mi saját kultúránkon belül csináltuk (sajnos).
Hogy egy ehhez képest teljesen más kultúra elönt minket, az teljesen más tészta!!!!
De neked is azt tudom ajánlani, menjél egy egy két nagyobb nyugati városba és pontosan megláthatod.
Illetve arra vigyáz, hogy sok környéken, ha megszeretnéd nézni saját szemeddel mi a különbség a mostani helyzet és a régi helyzet között a különbség, vigyázz arra, hogy a rendőrök sem védenek már meg.
Londonba, ha az arabok és afrikaiak összevernek a kerületeikben a rendőrség nem is foglalkozik az üggyel csak annyit mondanak, ne menj arra máskor.

És igen elgurult a gyógyszer, mert nem igaz, hogy nem lehet látni, hogy a menekültek nem működnek együtt semmiben. Pont ezért a kvóta rendszer sem működne. Ők csak menni akarnak, ahova jónak látják. Csak úgy törvénytelenül papírok nélkül.
És egyszer félre lehetne tenni az Orbán fóbiát picit és az országot nézni!!
Mert most Orbánnak van nagyon igaza!!
Ha nem tartanánk be az EU-s előírásokat és tovább küldenénk őket, na akkor Schultz barátunktól mit kapnánk!!!
Én részemről mehetnének tovább azt jó napot, bíbelődjön velük az olyan jó fej Bundes Mutti.
irógép 2015.09.04 13:40:20
@fzs.1933:

Akárhány pont lenne, van is. Ha nem regisztrálnak.
A papírjaikat eldobják. Pont valamelyik nap beszéltem az egyik rendőr ismerősömmel, hogy teljesen kamu adatokat mondanak be. De még nem is figyelnek oda, mit kamuznak. Volt akinek mind a négy gyereke január elsején született egymás követő években:)))
Ezek nem működnek együtt.
Fogadjuk be őket, legyünk velük jó fejek, mehessenek ahova akarnak, de ők semmiben nem hajlandóak együtt működni.
Már most sem!!!! És ez, ahogy többen lesznek, mind többen.....
Azt majd a sok nagyon okos ballibbant csak pislog ki a fejéből, mert ezek őket is le fogják szarni, ahogy nyugaton is leszarják!!
Ja igen is, és persze meg van a 10% aki valóban beilleszkedik és tanul és dolgozik! A balliba sajtó hetek óta csak ezeket mondja. A maradék 90 % ról mélyen hallgatnak.
Most, hogy lassan több rendőr őrzi a letaposott-szétvágott gyodát, mint amennyi járőrözés közben nyitogatja a kiskaput, Németh Szilárd rezsibiztosból átvedlett párnázott Nájlon Rambó bejelentette: a honvédséget is bevetjük az agresszívok - akik egy darab rendőr egyszer…..
irógép 2015.08.28 10:17:55
Merkel azt mondta, ők befogadják az összes Szír menekültet.
Hajrá!
Igaz Berlinben már sok utcába a rendőrök nem mernek bemenni, mert a törökökkel sem bírnak.
Londonban, meg, ha egy utca nincs bekamerázva azonnal szétvernek és kirabolnak. És a rendőrségnek kapacitása sincsen foglalkozni ezekkel a dolgokkal. Annyit mondanak neked, legközelebb ne menj be mellék utcába.
Közben a németeknél mindennapossá válnak az erőszakos jelenetek... Szóval annyira jól kezelik ezek az igaz szívű nyugati hatalmak a dolgokat, hogy nem igaz.
És a ballibbant EU csak azt nem veszi észre, hogy hogy az arabok és főleg az afrikaiak nem illeszkednek be. Mert nyugaton már a harmadik generáció nő fel és csak egyre nagyobb a szakadék.
Erre persze egy index szerű totál ballibant lap lehoz egy cikket, hogy a bevándorlók jobban teljesítenek az iskolában.
Igen, kiemelik azt az 5 % ot kivételt már megint. A 95% aki még az adott ország nyelvét sem tanulja meg persze nem foglalkoznak.
És egy dolog, hogy a keresztényeket irtják, zavar ez engem mint keresztény, de ez benne van a pakliban sajnos. És egyszer eljő a világ vége úgy is.
Viszont a nagyon okos és elvileg realista ballibbantok azt nem veszik észre, hogy őket ám ugyan úgy irtani fogják.
Ja és milyen jól keveri megint Amerika a szart, és öntik el Európát menekültekkel. Az USA szarkeverései által kialakult helyzetek miatt menekülnek a legtöbben.
Az EU meg bambán rohad és diktátorozik egyet, ha valaki azt meri mondani, azért ez így nem okés.
A Németek fogadjanak meg be mindenkit, ha akarnak hajrá! Igaz már a törökökkel sem tudnak mit kezdeni, de ez legyen az ő dolguk.
És Amerika azért csinálja a maga módján zseniálisan, mert a menekültek miatt, akik 95 % egyáltalán nem integrálódni soha, egyre több országban fognak az igazi szélsőséges pártok teret nyerni, akik aztán tényleg be fognak durvulni.
És ezt csak úgy lehetne megelőzni, ha az EU villám gyorsan ébredne és tenne valamit.
De nem tesz. És nem is látom ennek reményét sajnos. Így a következő tíz évben nagyon cifra dolgok fognak jönni sajnos.
Ja és a magát felrobbantó terrorista nem fogja megkérdezni a mellette állóktól, hogy te egy jó fej balliberális vagy , aki beengedett minket?? Akkor picit odébb robbantom fel magam....
irógép 2015.08.28 11:07:28
@Eszter jött:

A bevándorlók már negyven éve érkeznek az EU-ba és nagyon jól látszik, hogy a nagyon nagy többségük egyáltalán nem illeszkedett be. Ezek kész tények, amikkel már most meg kell küzdenie a nyugatnak.
Ez nem egy kísérlet, aminek nem lehet tudni a végét, hanem már évtizedek óta jól látszik, hogy nem illeszkednek be.
A ballibbantok, persze ilyenkor felhozzák, hogy a magyarok, meg Londonba mennek. Ami megint csak hatalmas csúsztatás!! Ha egy magyar kimegy Londonba, nagyon hasonló kultúrába kerül. A legtöbb a nyelvet is tudja és nem illágálisan van kint. Londonban nem a magyarokkal van a baj, hanem az arabokkal és afrikaiakkal.
Az összes hozzád hasonló álomvilágban élő ballibbantot befizetném egy londoni, berlini vagy párizsi útra, ahol aztán bezavarnálak pár napra a bevándorlók negyedeibe. Azt utána meghallgatnám újra a valóságtól elrugaszkodott idealisztikus elméleteiteket.
Az országot meg azok adták el és vitték majdnem csődbe, akik most is tönkre tennék a bevándorlók áradatával.
Ja, amúgy a ballibant oldal szerint májusban még nem is volt menekült ügy azt is a kormány találta ki, sőt még a számokba is hazudtak.
Most meg a ballinatok szerint persze mindent ők tudnak jobban mit kéne csinálni. Annyira képmutató viselkedés ez, hogy ehhez képest Lázár maga a az egyenes gerincoszlop!
Varánusz Orbán mondja 2015.07.26 10:40:24
De minek, ha nincs a felinstallált közhelykészletben semmi új? ..
irógép 2015.07.27 15:45:40
@Eszter jött:

A Monarchiában több nép élt együtt, de nem volt multikulturális a mai értelemben.
Ha egy magyar Londonba megy ott beilleszkedik és követi a szabályokat és akár pár év alatta beilleszkedik.
Na, most egy afrikai pl. teljesen más kultúrából jön vagy egy arab. És a nagy többségük nem illeszkedik be ezt már nyugaton jól látni.
Berlinben vagy Párizsban sok kerületbe már az "ős lakosok" be sem mernek menni.
Nem az a multkikulti, hogy a hetedik kerületbe jól eldumálgat valaki holland vagy olasz diákokkal...
A bevándorlók nagy része nyugaton sem illeszkedett be, és most pl. közülük toboroz Az IÁ is.
És nyugaton egyre jobban nő az iszlám.
Már a németek vagy svédek sem bírják a menekült áradatot pedig jóval erősebb gazdaságok.
Épp olvashatod, hogy megkéselték egymást ezek a nagyon békés és ártatlan bevándorlók.
Döbbenetes, hogy a hazai ballib oldal megint a saját országa ellen megy. Amikor nyugaton már tisztán látni, ahol évtizedek óta mennek a bevándorlók, hogy nem illeszkednek be nagy részt, és egyre több bajuk van az adott országoknak velük.
És nem kell Orbánnak sem látnoknak lennie, csak elég körbenézni az EU-ban.
Viszont a ballib ellenzék még most is csak a hülye dumáját nyomja, hogy ezek ártatlan emberek, akikből majd pótoljuk az orvosokat ....stb.
Egy valamire jó, hogy megint megmutatják milyenek, most intézik el, hogy a következő választáson se legyen esélyük! Ennyi jó származik az országnak a Gyurcsiból meg Szabó Timikéből és a társaiktól, akiket úgy bezavarnék egy párizsi gettóba, egy Welcome to Paris táblával!!
Pártunk és kormányunk két dolgot nem akar különösen mostanában: népszavazást a vasárnapi nyitva tartásról - és általában bármiről - meg átláthatóságot. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy elkerülje ezeket. Még úgy is, ha ettől sokkal nagyobb hülyének látszik,…..
irógép 2015.07.21 15:38:13
@Secnir:

Hát rengeteg nőt bántalmaznak sajnos.
Csak most itt arról van szó, hogy ezen a videón semmi az égvilágon nem látszik.
Az, hogy megvertek egy lányt az meg tragikus, de mindennap megtörténik. Ezért álszenteskedés, ami folyik, ráadásul semmi bizonyíték nincs arra, hogy mi is történt valójában.
irógép 2015.07.21 15:42:25
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akkor most mindennap fognak tüntetni, mikor megvernek egy lányt?
És miért most döbbent meg ennyire a ballib oldal, azon hogy sajnos vannak olyan állatok, akik megütnek nőket?
ha egy bevándorló lesz erőszakos egy lánnyal, akkor is lesz tüntetés. vagy akkor az lesz, hogy a lány direkt beleszaladt az öklébe, hogy provokáljon?????
és, amúgy honnét lehet tudni mi történt pontosan, mert abból a videóból semmi nem derül ki....
irógép 2015.07.21 15:47:08
@Gábris szomszéd: Eörsi Mátyás, mindannak megtestesítője, amit a magyar ballib oldal az elmúlt 25 évben művelt itthon!
Az egyetlen szerencse, hogy a hatalom közelébe sem fognak kerülni megint!
Nem véletlenül nem drága semmi nekik!!
Varánusz Kösz, Habony! 2015.07.20 09:37:06
Haladunk, faszául haladunk. Már áll a Nagy Menekültrekesztő Kerítés első próbaszakasza, és megvan az első bucira vert áldozata is a migránskampánynak. Habony Árpád és Finki boldog, a Párt elégedett lehet, minden sínen van, mint József Attila, csuhajla. Hogy áldozatokkal…..
irógép 2015.07.20 15:29:27
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Merkelék is kiteszik a megtelt táblát. Ők sem tudnak bármennyit elbírni, pedig egy jóval erősebb és nagyobb ország.
És hogy integrálunk milliónyi afrikait és arabot???
És a másik baj, hogy te integrálnád őket, de ők nem fognak.
nem véletlenül van már nyugaton egyre több nagyvárosban olyan gettó már, ahova a német vagy francia be sem mer menni már.
Pont ez a nagy tévedés. te lehetsz nagyon jó fej kedves velük. én sem fogok egyet sem bántani soha!!
De ő nagy ívben fog tenni a mi kultúránkra és szokásainkra.
irógép 2015.07.20 15:32:09
@látjátok feleim szümtükkel:
Senki nem hitelesíti. de a sok gazda csak nem hazudik.
És a városban járva kelve gondolom nem halucinálom a nap mint nap megjelenő bevándorlókat.
És azért jó pár portálon nézhetsz képeket már.
És ez akkor is robbanás szintű növekedés akár csak félévhez képest. És ezt a mértéket mi indokolja? Mikor dúlt lent a polgárháború, akkor nem jöttek ennyien!
Aszongya a hírek, hogy ez a mi kedves bukott polgármesterünk és országgyűlési képviselőnk, a papcsákferi végre új, testhezálló feladatot kap: az MNB felügyelőbizottságának elnöke lesz. Hiába, az Orbán kormány nem képes kitörni a kecskére káposztát ördögi…..
irógép 2015.06.30 12:36:44
Már az EU is elismerte, azt , amit ma már csak a saját idióta ballibant ellenzékünk nem!

magyarhirlap.hu/cikk/29167/Az_EU_is_beismerte_peldatlan_nyomas_nehezedik_hazankra

Szánalmas, hogy egyre több ország ismeri el, és ad segítséget, csak a magyar ballibant ellenzék van a saját országa ellen megint!
De legalább most nagyon sok embernek felnyílt a szeme, velük kapcsolatban!
És szerencsére jó ideig a kormányzás közelébe nem kerülnek!
És újra, mert ezt nem árt elégszer a képük be vágni!!
Tíz éve még a saját magyarjai ellenes plakátokkal kampányoltak, hogy azok elveszik a munkát és a lakást! Most meg elöntetnék az országot bárkivel, csak hogy a kormány ellen tegyenek!
irógép 2015.06.30 12:42:24
@Gábris szomszéd: Az egész menekült hullám egyik fő oka, Amerika szemét viselkedése az elmúlt negyven évben!
Érdek szerint támogattak diktatúrákat, terroristákat és tömték fegyverekkel őket! Az Iszlám Állam is nagyban nekik köszönhető!
Egyik nap még ellenségük valaki, másnap már állig felfegyverzik a legvéresebb diktátort is! Ezt csinálják évtizedek óta, főleg az arab világban! Az olaj és a fegyver eladás miatt!
És akkor ők írogatnak Jelentéseket más országokról! Szégyenletes!
És a hazai ballibantok ennek az Amerikának vannak nyelvvel tövig a seggében szidva Orbánt!
Orbán egy 2 éves ovis szintjén sincsen Amerika önkényuralmához képest !
Varánusz Maffiózók a Fideszben 2015.06.26 09:27:54
Azon is szánakozva röhög az ember, mikor a nép egyszerű fideszhitű fiaitól hallja, hogy Viktor a zisten, a magyarok megmentője, a szabadságharcos, csak rossz emberek veszik körül és az összes lopás meg genyóság tőlük származik. Viktor meg nem tudja ezeket, mer'ha tudná, akkor…..
irógép 2015.06.26 11:34:44
Hallod Fabius, miért nem arról írtál, hogy mekkora sallert kapott az összes "magyar" ballibbant a mindig hőn dicsért EU-tól! Akinknek a seggébe minduig tövig van a nyelvetek, hogy mondjanak már valami rosszat rólunk!
Hogy még ők is felfogták és belátták, azt a mait a kormány mond!! Hamar felfogta az EU azt , amit a kormány mond a menekültekről, mint az itthoni ballibek! Akik még mindig ontják a hazug cikkeiket az indexen vagy HVG-be, meg ahol tudják.
Igaz a déli határon már félnek az emberek, ezt már még a Klub rádióban a nagy Bolgár ÚR műsorába is is elismerték a jobboldalinak nem nevezhető szegediek is!
Szóval míg a ballibantak még mindig a hazugságaikkal jönnek, és plakátokat rongálnak, addig az az EU, akinek fényesre nyaljátok a seggét nap, mint nap hamarabb felfogta, hogy nagy a baj!!
Ezzel bebizonyítván újfent a hazai ellenzék ballib része, hogy menyire gerinctelen és szánalmasan rövid látó!
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe Az általam sem kedvelt Bayer Zsolt tegnapi cikkét, amiben leírja, hogy két éve pl. a Népszava milyen tárgyilagosan számolt be a Görög, Spanyol vagy Bolgár kerítés felhúzásról, és arról, hogy ezt meg kellett lépniük.
De, ha a mi kormányunk teszi, bezzeg akkor!! Na ezért szánalmas a magyar ballib oldal úgy ahogy van! Tíz éve még a saját vérétől riogatták az országot, hogy majd a magyar elveszi munkánkat és így tovább, most meg napi több ezer mindenféle embert fogadnának be! Szánalmas, szánalmas, szánalmas!
És még az EU is belátta, hogy nem hiába mondja a kormány azt, amit mond, ez meg kurva nagy saller a ballib oldalnak!
Ja és gerinctelen hazug viselkedéssel még azt is elérték, hogy fél év után újra nő a kormány népszerűsége! Mert szerencsére am már az ország döntő többsége ignorálja a ballib oldal sokszor direktbe ország ellenes hazug dolgait! Ez az ország szerencséje.

És mégy egy jó pofa sztori a végére:) Az egyik volt osztálytársam, aki nagyon jól keres és él itthon nagyon úgy gondolta, hogy nem lehet itthon élni , úgyhogy mentek ki Németbe. Először Kölnbe aztán Berlinbe azt nagy gyorsan vissza ide, mert zavarta őket a sok bevándorló kint!:))))) Pedig perfekt német a gyerek:))) Na hát igen így megy ez...., hogy egy klasszikust idézzek:)
Varánusz A vasfüggöny visszatér 2015.06.18 11:17:25
Vissza a kályhához! - adta ki az ukázt Mindenórás Tábornok urunk a minap, vizsgáljuk meg mennyiért lehetne megépíteni a Vasfüggöny 2.0-át az első lebontása után 25 évvel. No, meg eljöhet még a csuhások, térdre imához! - idő is megint, csak ez a Pápa csávó is ennyit…..
irógép 2015.06.18 12:06:49
Az a baj a magyar ballibsi oldallal, azontúl, hogy folyton elfelejti miket beszélt még pár éve, hogy roppant demagóg és nagyon le van maradva.

Fabius pár napja még habzó szájjal tudatta, hogy a plakát kampány besült, ami nagyon nem igaz. A felmérésekből (még az Origon, ami aztán jobb oldali) jól látszik, hogy az emberek messze nagy többsége támogatja a kormány határozott fellépését.
A ballibsi oldal még pár éve habzó szájjal gyűlölködött a saját magyar vére ellen is, hogy ide ne merjen jönni, de bármi van Orbánnak ellent kell mondani így most jöhet mindenki bárhonnan!!
Közben egész Európa szerte szigorítanak és készülnek akár már fegyverekkel is.
A ballibsi oldal annyit még elért, hogy megint kapjon Magyarország ennyi semmit nem jelentő (röhejes) megrovást, egy olyan kérdésben, amiben sokkal több ország még keményebben lép fel már, mint mi.
Nézzünk pár plakátot az EU-ból akkor:

A brit KORMÁNY plakátjának felirata így hangzik:
„Illegálisan vagy az Egyesült Királyságban? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!”
Az osztrák KORMÁNY tavasszal így üzent egész oldalas újsághirdetésben a koszovóiaknak:
„A csempészek hazudnak! Gazdasági okokból nem jár menedékjog Ausztriában!”

A spanyol kormányzó Néppárt a következő szövegű óriásplakátokat helyezte ki a bevándorlástól leginkább sújtott tartományaiban:
„Megtisztítjuk Badalonát! A Raval nem válhat iszlám gettóvá!”
Az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) pedig így üzent, szintén óriásplakátokon:
„Vége a hamis toleranciának! A német kötelező! Nincs török tolmács! Nincs minaret!”

A svájci SVP óriásplakátja így üzen:
„Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!”
A dán szociáldemokratáké pedig így:
„Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!”

És végül hagyjuk el a beteg Európát, és látogassunk el Ausztráliába. Ott a KORMÁNY a következő szövegű óriásplakátokkal várja a bevándorlókat:
„Esélytelen, hogy Ausztrália legyen az otthonod!”

Akkor ezen országokban is tesztek majd ki az idióta plakátaitokból?????????

És végül, ennek köze nincs a korábbi vasfüggönyhöz!!! Az EU polgárok szabadon mozoghatnak, ez csak lassít egy népvándorlást!
A nehézfejű EU parlament mire valamit dönt, addigra elözönlötték Európát. Ezzel a lépéssel csak ösztökélik az EU-t a cselekvésre, ami nagyon jó! Az sem biztos megépül, és bármikor le lehet bontani.

A ballibsi oldal meg el kezd vasfüggönyözni, és már megint le van maradva két lépéssel!
És nem veszik észre, hogy szépen összerendeztek újra egy jó két harmadot! Hajrá!!!
Mondjuk az országnak ez csak jó!
A gazdasági menekültek menjenek a picsába! - ezt harsogja a kormánypárt, de elfelejti hozzátenni: csak ha tényleg egy árva buznyákuk sincs. Mer'ha van, akkor az egész más, akkor a magyar állam keményen dolgozó kis és nagyobb emberei többféle hivatalos és illegális bulival segítik…..
irógép 2015.06.09 13:55:10
@irógép: A másik nagy hatalom ámerika, ahonnét a várjátok a segítséget (ősszel meg is próbáltak mindent bevetni) , tűzparancsot adott ki a határain és Mexiko felé konkrét falat épít.
Oda is juttattok majd egy két idegengyűlölet ellenes plakátot????
irógép 2015.06.09 14:11:50
@Fabius:

Az irathamisítás persze, hogy nem jó dolog, de sok tízezer menekült évente, az meg brutális katasztrófa lesz!
Na, akkor lehet majd Szigetvárinak meg a többi libbantnak pislognia.
És ebben a dologban vagy most kemények vagyunk, vagy megint a dicső Nyugat Európa csinál belőlünk egy komplett menekült tábort pár éven belül.
És akkor aztán már késő lesz!
És azért kötlek a ballib oldalhoz, mert mindig ugyan azt fröcsögöd! Ennyi.
irógép 2015.06.09 14:15:59
@Fabius: Te ennyire idióta vagy magadtól vagy gyúrsz rá minden nap?
Nem kirekesztő ország vagyunk, ahogy próbálják hazudni megint rólunk, és megint bevetnek minden külföldi nyomást!!
hanem egy bevándorlási katasztrófát akarunk elkerülni!!
Tudod mit a hozzád hasonló összes kretént bebasznám egy Párizsi gettóba, ahol kb franciául sem tudnak már, és rendőrök sem mernek bemenni már! Bebasználak oda Szigetvárival meg a kétfaszú párttal meg az összes libbanttal egy évre, azt utána megkérdezném, hogy akkor most mond el szépen, mennyire jó az, ha agyatlanul mindenkit befogadunk.
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
irógép 2015.04.30 14:02:31
Szerintem is le kéne venni a fóliákat.
De Fabius újabb agymenésehez annyit elmondanék, hogy amerre lakom, és az nem számít kifejezetten rossz környéknek, az elmúlt tíz évben két kis boltost is késeltek halálra nappal. Nem dohánybolt, semmi fólia , hanem egy agyament gyilkos volt az oka!!!
Persze nekem akkor eszembe nem jutott azért is Gyurcsányt szidni.
De jó pár ballibsinek, már annyira elvette az eszét, hogy az a tudat, hogy úgy néz ki nem kerülhetnek újra a hatalom közelében sem, hogy már mindenért Orbán a hibás. De tényleg mindenért!
Rém szánalmas!!
Másrészt meg annyira buta vagy Fabius mint a hazát bármikor két fillérért kiárusító elvtársaid, hogy annyit nem értesz a politikához se te se a többi úgy látszik, hogy ami kemény megjegyzéseket tesz a kormány van Orbán, az már mind a jobbik elleni harc része! Mint a halálbüntetés felhozása is. Úgy se lesz belőle semmi nyilván, ezek már mind kampány dolgok. Mert már a Jobbik az ellenfél.
Az országot bármikor eladó ballibsi "ellenzék vagy mi" szerencsére már a kanyarban sincsen, és már a jobbik is egy maga lenyomja az egész brancsot.
És ennek az az oka, hogy se te, se az elvtársaid nem fogják fel, hogy a napi Orbán ellenes gyűlölködésetek már annyira unalmas, hogy azzal már max azt kb jó milliónyi megmaradt ballibsit lehet hülyíteni, akik már sírjukra is csak azt fogják felirtani, hogy életem értelme annyi volt, hogy utáltam Orbánt.
Varánusz Csá, kétharmadom, csá! 2015.02.23 09:09:06
Hogy az a megváltó kurvaélet baszná meg a mocskos pofátokat, miközben köröm nő a rongyba tekert, ótvaras pöcsötökön, hogy Lőrinc öntsön nyakon titeket egy Kamaz frissen szedett disznószarral, hogy száradjon az az orrlikatokba - mindkettőbe, gecik! - hogy levegőt is seggeteken…..
irógép 2015.02.23 21:00:11
@jaegtoer:
Tudod valahol igazad van, hiszen ezt érzed!
Orbán egy kurva jó politikus, de ez nekem is kezd már kevés lenni.
Hiszen nincsen olyan, hogy keresztény polgári haza.
Ő sem abból jött.
Én keresztény vagyok és az értékrendem teljesen más.
Sok száz kommenttel ezelőtt leírtam, hogy semmi más alternatíva nincsen.
És amíg csak a gyűlölködés megy addig nem is lesz.
irógép 2015.02.23 21:52:42
@dr. jenőke (jenőke):
elmondom.
megírtam már.
persze ez nem én vagyok, nem sikerül megközelíteni, de megfogalmaztam.
Nem fér ki egyben ezért két részletben jön.
Hiszek a szeretetben…

A szeretetben való hit erőt ad és reményt mindenkor, minden helyzetben a boldogságra, ezért ne csak gondolj a szeretetben való hitre, hanem add át neki magadat és általa: cselekedj!

Hiszek a szeretetben,
mert elfogadja, hogy minden ember más, mindenki másra vágyik, másban hisz és mást szeret,
mégis van amiben az összes ember ugyanúgy érez,
mindenki érzi, ha szomorú, vidám, fáradt, fázik, szomjas vagy éhes,
és van még egy érzés amire szükség van
ami nélkül minden sötét és borzalmas lesz,
ez a szeretet!

Hiszek a szeretetben,
mert megmutatja, hogy az életet és a mindenséget felfogni nem lehet,
abból az ember mást nem lát, csak egy szeletet,
ezért megérteni úgysem lehet,
de nem azon kell gondolkozni miért van ez,
hanem, tegyük meg ami a feladatunk és szerezzünk minél több örömet!

Hiszek a szeretetben,
mert ez a legnagyobb erő, és legfontosabb érzelem, melegséget és fényt nyújt az életben,
de a szeretet csak akkor költözik a lelkünkbe, ha nem csak gondolunk rá, hanem általa is cselekszünk,
és nap mint nap, amit tudunk a szeretet elmélyítéséért megteszünk!

Hiszek a szeretetben,
mert ha általa, és mindig a jóra törekedve cselekszünk,
annyi boldogságot és szépet megélünk,
hogy a belőlük nyert erővel gyarlóságainkkal szemben győzni tudunk!

Hiszek a szeretetben,
amely ha betölti az életünk, megmutatja a saját utunk,
erőt ad ahhoz, hogy merjük vállalni azt, akik vagyunk,
és ezáltal belső késztetésből tudunk élni,
amely segít az élet által ránk mért feladatokban görcsös erőlködés nélkül helytállni!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanítja, hogy az életben ne azt kérdezzük és kutassuk, miért épp olyanok lettünk amilyenek vagyunk,
hanem fogadjuk el amit kaptunk és azt megbecsülve,
másoknak örömet okozzunk,
mert az ez által megélt boldogság segít, hogy megértsük, miért ez a mi feladatunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy tetteinken, érzelmeinken és az élet dolgain gondolkodni túl sokat nem szabad,
hanem mindent aszerint tegyünk, ahogy azt szívünk súgja nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely figyelmeztet minket, mikor az önzőség ránk tör, és csak saját magunkra gondolunk,
hogy boldogok akkor vagyunk, ha másokért élünk, és velük mindent megosztunk!

Hiszek a szeretetben,
amely vigyáz ránk mikor bűnös gondolatok uralkodnak el rajtunk, és a gonosz feltámad bennünk,
akkor a tüzet eloltja, és megnyugvást hoz nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely mikor ránk tör a félelem, és lépni nem merünk, világosságot gyújt és megnyugtat,
megfogja kezünk és segít, hogy cselekedni merjünk!
irógép 2015.02.23 21:53:57
@dr. jenőke (jenőke):
Hiszek a szeretetben,
amely megtanítja, hogy az életben ne azt kérdezzük és kutassuk, miért épp olyanok lettünk amilyenek vagyunk,
hanem fogadjuk el amit kaptunk és azt megbecsülve,
másoknak örömet okozzunk,
mert az ez által megélt boldogság segít, hogy megértsük, miért ez a mi feladatunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy tetteinken, érzelmeinken és az élet dolgain gondolkodni túl sokat nem szabad,
hanem mindent aszerint tegyünk, ahogy azt szívünk súgja nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely figyelmeztet minket, mikor az önzőség ránk tör, és csak saját magunkra gondolunk,
hogy boldogok akkor vagyunk, ha másokért élünk, és velük mindent megosztunk!

Hiszek a szeretetben,
amely vigyáz ránk mikor bűnös gondolatok uralkodnak el rajtunk, és a gonosz feltámad bennünk,
akkor a tüzet eloltja, és megnyugvást hoz nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely mikor ránk tör a félelem, és lépni nem merünk, világosságot gyújt és megnyugtat,
megfogja kezünk és segít, hogy cselekedni merjünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy az életben mindenhez türelem kell, ahhoz is, hogy elérjük céljainkat,
és ahhoz is, hogy megértsünk másokat,
és hogy ha haragosak leszünk, bármit is csak indulataink csillapodása után tegyünk!

Hiszek a szeretetben,
melynek erejével segíteni másoknak úgy tudunk, ha a másik gondját először meghallgatjuk, hogy érezze nehéz helyzetében vele vagyunk, és segítő kezet csak ezután nyújtunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy amit a világban megélünk és megtapasztalunk, vagyis amit a világról és az emberekről gondolunk,
az mindenki számára mást jelent, és nem a mi véleményünk az egyetlen út, az igazság eldöntése nem a mi dolgunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megmutatja, hogy mindenki más, és hogy hova szánta az ég arról senki nem tehet,
ezért bárkit megítélni csak is az ő szavai és tettei alapján lehet!

Hiszek a szeretetben,
amely segít abban, hogy mindenkit olyannak fogadjunk el amilyen, el ne ítéljük semmiért, és bármi történik
érezze, hogy szeretjük és vele vagyunk!

Hiszek a szeretetben,
amely az egyetlen érzelem, ami igazi szabadságot ad nekünk, se pénz, se eszme, se ideológia szabaddá minket nem tehet,
annak csak látszatát teremthetik meg,
igazán szabadok akkor leszünk, ha a szeretet által cselekszünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megmutatja nekünk, el kell fogadnunk és megbecsülnünk mindenkit, mert az ember gyarló, de a jóság végtelen,
és az emberek között béke csak is a szeretet által terem!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanítja nekünk, hogy senki és semmi nem tökéletes, ezt el várni senkitől nem lehet, az számít, hogy mi mindent megtegyünk, hogy senkit meg ne bántsunk,
és tudjuk, boldogok nem a gondok és rossz dolgok nélkül, hanem azokkal együtt leszünk, ha a szeretet által élünk!

Hiszek a szeretetben,
amely erőt ad ahhoz, hogy mikor idegenektől vagy szeretteinktől bántást kapunk,
feléjük ne haraggal, hanem megbocsájtással forduljunk!

Hiszek a szeretetben,
amely segít elfogadni a múltat, hogy a rossz emlékeken és érzéseken túljussunk,
azoknak akik megbántottak megbocsássunk,
és arra figyeljünk, hogy a jelenben mindent megtegyünk, hogy mi mást meg ne bántsunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy mások életére, sikerére irigyek sose legyünk,
hanem azokból inkább saját magunk számára erőt merítsünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megmutatja, hogy az életben semmilyen fölösleges tárgyi, szellemi javakra és egyéb pazarlásra nincs szükségünk,
mert a szeretet minden fontos tudást és értéket megad nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy az élet kiszámíthatatlan és nem tudjuk mit hoz nekünk,
ezért szerényen, hivalkodás nélkül, az élet ajándékait megbecsülve éljünk!

Hiszek a szeretetben,
amely erőt ad ahhoz, mikor fáradtak, csüggedtek és elkeseredettek vagyunk,
akkor is megküzdjünk a gondokkal, feladatokkal, hogy elérjük azt, ami az életben a célunk!

És végül hiszek a szeretetben,
amely erőt ad ahhoz, hogy mikor nehézségeket, fájdalmakat és sérelmeket mér ránk az élet,
olyankor is meglássuk benne a szépet!