Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orangekiller

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ciklus első felét kitöltötte a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz. (KDNP nevű formáció csak a parlamentben létezik, népszerűsége kimutathatatlan, ezért jelzem csak Orbán Viktor pártját.) Nézzük, meddig jutottunk. Minden adat, amelyet közlök, nyilvános és…..
Orangekiller 2012.05.29 22:42:56
@Tivadar főkancellár:
800 ezer szavazója maradt a fidesznek, ezzel bajos lesz választást nyerni úgy hogy a vezírnek hullik a támogatottsága mint az őszi légy - reméljük a pártja is megy utána a süllyesztőbe
A Lajos által is favorizált LMP-t kihagytad a sorból !!!!
Orangekiller 2012.05.29 22:52:59
@lajos0:
"A 2003 novemberi kamatemelés a szocik teljes támogatásával történt, és a szusz annyira lett belőlük kinyomva, hogy 2006-ban újrázni tudtak. Persze, hogy ebből mennyi köszönhető a Fidesz ostobaságának azon lehet vitázni."

Ez komoly hogy a szocik és járai azonos véleményen voltak ?
Orangekiller 2012.05.29 23:08:38
@lajos0:
"Mellesleg remekül el lehet lenni egyébként kereskedelmi bankok nélkül is, sőt szerintem nagy fellélegzés következne a gazdaságra a kezdeti káosz után, ha eltakarodnának.
Csak ez a mítosz is valami érthetetlen okból tartja magát még kicsit, hogy a 0 értéket előállító kereskedelmi bankok nélkül mindenki éhen halna."

Láttam egy elemzést ahol mínusz 2700 forintos célár jött ki az OTP re !!! Gondolom Csányiéknál lesz nagy riadalom ha bezárnák a boltot és állam bácsi mindent visz
Kereskedelmi Bankok nélkül ? érdekes gondolat folytassa kérem - Hogyan oldaná meg a megtakarítók felől a tőkeáramlást a hitel felvevők felé? Vagy megtakarításra sem lenne szükség?
Megint beszólt Kövér László, akire kis híján azt a feladatot szabta Orbán, hogy testesítse meg a nemzet egységét. Most megint úgy látja, szégyen, hogy az MSZP ott ül az országgyűlésben.Ezek szerint szégyen lenne 2010-ben közel egymillió ember akarata? Ennyien szavaztak ugyanis…..
Orangekiller 2012.04.24 10:28:30
@lajos0:
Mi a véleményed a portfolio.hu oldalon
megjelent összesítőről:

"A kamatkiadások 2012 márciusában 90,2 milliárd forintot tettek ki, 36,7 milliárd forinttal többet, mint az előző év megfelelő időszakában, a kamatbevételek pedig 11,2 milliárd forintos szintet értek el, 6,3 milliárddal többet az előző évinél. A nettó kamatkiadások (79 milliárd forint) összességében 30,4 milliárd forinttal lettek magasabbak, mint az előző évben - fogalmaz a tárca."

A Fidesz szabadságharca mostanra napi 1 milliárd forint plusz kamatkiadásba kerül az országnak !!!!! - ez már az én véleményem
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
Egymásnak estek Orbán gazdasági tótumfaktumai. Két hiteltelen figura a Fidesz világából. Matolcsy, akit Antall József a taxisblokád után zavart el, majd 2001-ben - világgazdasági konjunktúra idején - ereszkedő pályára állította a gazdaságot. Ugyanez a Matolcsy - persze a saját…..
Orangekiller 2012.01.22 08:40:27
@lajos0:
Szerencsém volt látni a tegnapi fideszes felvonulást - és megerősített abban hogy minden magyar állampapírt el kell adni.
Viktor dugja fel magànak !!!
Itt szándékosan akkora államcsőd
lesz hogy kő kövön nem marad.
Légyszíves ne gyere azzal hogy a görögöknél meg máshol is
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
Kettőt aludva 2012 első tüntetésére, ma mindenki azt találgatja,egymásra talál-e a parlamenten belüli demokratikus ellenzék (MSZP, DK, LMP) a Házon kívüli demokratikus, az orbánváltásban ugyancsak érdekelt erőkkel.Szerintem az események gyorsulására lehet számítani. Nem…..
Gréczyblog Orbán, a bukott 2011.12.31 07:20:00
A kör bezárult. Orbán Viktor megbukott. Nincs már senki, aki segíthetne rajta. Ha felteszi a kezét és azt mondja, mindent én kúrtam el, ne hari, magyarok, már akkor is vége van. Ki hinné el az újabb köpönyegforgatást? Ahova viszont elindult, ott nincs semmi, csak hullaszag.Orbán…..
Gréczyblog Fidesz-EKA 1-0? 2011.12.30 08:56:00
Úgy fest, lépést téveszt a demokratikus ellenzék, ha úgy tetszik, a Gyorskocsi utcai koalíció. Január 2-a a ciklus eddigi legfontosabb ellenzéki mozzanata lehetett volna, de a ziccer valószínűleg kimarad.Ahelyett, hogy a demokratikus ellenzéki pártok vezetői összefogódzkodva…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Vége a hisztinek: Orbán Viktor politikai, gazdasági és kommunikációs szmpontból is megbukott. Évtizedes hazudozásai után most koppan a medence alján. Így jár az az ember, aki minden reformra azt mondta, hogy nemzethalál: a tandíj is, a vizitdíj is, a kórházi napidíj is. Meg az…..
Orangekiller 2011.11.26 23:37:40
@lajos0:

A részvény stimmel , de átadásnál be kellett őket értékelni és akkori árfolyamon annyi volt
A DKJ és kötvénynél meg azt látom hogy annyival 1400-al csökkent az államadósság
De mondhatnék ide részvény hasonlatot is mikor egy társaság akvizíció nélkül cash ben ülve inkább saját részvényeit veszi vissza és vonja be
Orangekiller 2011.11.26 23:42:17
@leponex:

citrompótlőlám, már a szép szőke svéd nyugdíjmodell hallatán is mily éktelen vircsaft tört ki ...

A manyup rendszert meg épp addig csiszolgatták, amennyire csak lehetett :))

Amúgy természetesen igazad van, AZT a 3000 MRD lyukat kell betömködni, amit a manyup okozott.
Meg előtte a Feri. Tudod, melyik ...
- Hogyne tudnám amelyik a tiédbe veri
És ha az a rövidlátó Eu nagyképűen nem hajtja el a Zorbánt, akkor még az se biztos, hogy így szüntetik meg, lehetett volna a 2011 márciusi lengyel mintára is ...
Attól, hogy NEM ENGEDJÜK a hiányt 7% -ra, attól az még ott van. Érdekes, azt a 3%-os kritériumot alig tartotta be az Eu-ban.-)
- a 2013 as magyar hiányra nagyon kíváncsi vagyok
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
Orangekiller 2011.11.10 17:46:49
@egerészölyv:
Ha ha ha
2/3 birtokában "csodálatos" dolgok készülnek hazánkban - igaz pöcsfej ?
A fidesz trutymó a legjobb példa hogyan kell élni ezen abszolút többséggel.
Remélem az utánuk jövők még a szart is kipaszírozzák belőlük ja és belőled is :-)

Ui. Édesanyád a szalonka - tudod
Orangekiller 2011.11.10 18:01:35
@egerészölyv:
Hidd el óriási elégedettséggel tölt el hogy adósság finanszírozásában csak azok a csúnya imperialista spekulánsok maradtak e honba. És nem sokára ők is indulnak forrótőke gyanánt más célpontok felé, ekkor Orbán vezénylő tábornoknak már nem marad más mint mehet térdelni IMF elé - deep throat
Orangekiller 2011.11.10 18:14:40
@nu pagagyí:
Véleményem szerint a fidesz trutymó nem másfél hanem 15 éve a bokros csomag elutasítása óta épül persze most csúcsosodik és elég látványos.
Tisztelt elnök úr, kedves Attila!Napok óta gondolkodtam azon, megírjam-e ezt a levelet. Tipródásom oka az volt, hogy úgy érzem, rossz irányba vezeted a Magyar Szocialista Pártot, de nem tudtam eldönteni: ártok-e vagy használok, ha ezt a dolgozatot közzéteszem. Végül úgy…..
Orangekiller 2011.10.19 14:08:44
Gratulálunk faszkalap Orbán!

www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/37-zentuccio/513-a-vilagra-megiscsak-nagy-fellendules-var

Mindazonáltal külön szót érdemel Magyarország. Konkrét és őszinte leszek: a térségben, az egyedüli ország, amelytől a Standard Chartered Bank eltanácsolja az ügyfeleket, a hozzánk forduló és az általunk felkeresett ázsiai, thai, kínai, indiai, indonéz, valamint európai, főként angol-szász befektetőket.  Ezt pedig az egész térségben kivételesnek számító politikai bizonytalansággal magyarázzuk partnereinknek. Bármennyire is világos, hogy hibákat követtek el a bankok, pénzügyi intézmények és persze a politikusok az általános és konkrétan a magyarországi adósságprobléma előidézésével, az elmúlt év magyarországi intézkedései - legutóbb a polgárok devizaadósságainak végtörlesztésére vonatkozó törvénykezés, azt megelőzően a méreteiben, mélységeiben példátlan válságadók kiszabása –  egy kimondottan befektető-ellenes környezet kialakulását sejtetik. A nagy szereplők gyengítése magával hozza a kicsikét is és egyáltalán nem látni a folyamat végét.
Orangekiller 2011.10.19 23:10:46
@Fell Bandi:
Azért remélem hogy te elmondod az indiai üzletembereknek hogy Magyarországon a bankoknak mekkora brutális különadót kell fizetni
Továbbá hogyan nyírja szét a sajáttőkéjüket a végtörlesztés !!! De kérlek ne hagyd ki a chipsadót és a távközlési különadót sem, ja és az élelmiszerláncokról se feledkezz meg, különösen a fos CBA 0%-os adójáról. Végül ne feledd közölni hogy a gyöngyösi fidesz hogyan szopatta szét és üldözte el Gyöngyösről a tervezett indiai gumigyárat
Orangekiller 2011.10.19 23:17:25
@Fell Bandi:
Mint indiai honfitársak biztosan átérzik majd hogy mekkora barmok ha ide idióta landba befektetnek!!! Ja és azt is üzenem hogy 2012 től a kötelező gépjármű felelősség biztosításuk után 30% os baleseti adót is fizessenek !!!
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Gréczyblog A GDP és Sukoró 2011.08.17 06:33:00
24 óra sem telt el a két hír között: Polt Péter, a Fidesz volt képviselőjelöltje meg kívánja gyanúsítani a Fidesz elnökének legnagyobb - és egyetlen - politikai ellenfelét. Ehhez átküldött a már nem annyira Tisztelt Ház mentelmi bizottságának egy aktacsomót, intézkedjen…..
Orangekiller 2011.08.17 19:46:28
@zpinyty:
Te én is nyugodt vagyok , a Fidesz megy a levesbe - én már a szivaromat is megvettem erre az alkalomra :-) és veszek hozzá egy jó villányit is Az elmúlt 16 évért megérdemlitek fideszes Gazemberek!!
Orangekiller 2011.08.17 23:07:22
@zpinyty:
Perszeeee
A tartós tejre a fideszes kormánynak szüksége lesz - börtönben jól jöhet
mert a fideszes pribékeket 24 évre fogjuk elszámoltatni!! Az Polt pot vezette pártkatonai ügyészséget természetesen elzavarjuk és Független Ügyészség lesz külön osztállyal
amely csak a fidesz bűneit vizsgálja !!!
Még mindig a szocikon rágódsz 15 hónapja már nincsenek hatalomban és kormányzásukért megkapták bűntetésüket 20% alatt vannak - lehet belőlük még egy jó konstruktiv ellenzék
De belőletek - a rendszerváltó pártoknak menni kell már csak ti vagytok hátra
Gréczyblog Hol az angol Balsai? 2011.08.14 07:51:00
Kerestem a hazai sajtóban az olyan címeket, hogy Rendőrterror Angliában, de sehol sem találtam. Pedig ha valahol, ott aztán elszaladt az államadósság, és ott amúgy sem minden fenékig tejfel - csak nálunk, tavaly április óta. Azt sem értem, hogy senki nem írta le a brit rendőrség…..
Orangekiller 2011.08.15 00:27:10
@Fell Bandi:
Fututi pizda mati - majd megnézed mit jelent
Természetesen a svájci úthenger neked is kijár,
Kérhetsz jegyet az első sorba :-)
Hogy szakadt volna anyádba a fejed mikor kijöttél!!!
Orangekiller 2011.08.15 00:33:38
@czjanos:
Emlékszel a riporter kérdéseire vagy monológjára?
- Ez már forradalom? - elég vicces így 5 év távlatából. A fideszes csürhe akart forradalmat - hahaha
Orangekiller 2011.08.15 00:45:00
@Feketecsuklya: és manipul
Ti is mentek a levesbe :-)
Az idő sajnos már nem nektek dolgozik - tudom nehéz felfogni
Jövőre már mindenért a Fidesz lesz a hibás !!!
És még ezek nem zsidóznak hahaha
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
Orangekiller 2011.05.27 12:24:36
@jobbcsapott:
Te jobboldali "bögre" ( köcsög )
Húzz már innen el az MNO -ra, Demokratára, Kuruncinfóra, mert a hozzászólásaid ott értőbb műveltebb fülekre találna.