Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavits

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
Ugyan jó ideig nem írtam, valahogy kimarad, de azért tartom magam.Ma kaptam egy e-mailt "Már a jókora utat megtett. Jó úton jár, ne térjen le róla." Egyébként így is gondolom - meglepő, hogy immár közel három hónapja nem dohányzom, és szerencsére tényleg egyre…..
kavits 2011.05.26 11:40:30
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
napi dolgok fiúkról 2010.04.11 14:35:00
Miután megőrültem a matektól eszembejutott valami.Olvastam 1-2 cikket, hogy csomó fiút megerőszakolnak vagy erőszakkal kényszerítenek szexre. Miért bántják őket? Mi visz valakit arra, hogy erővel vegyen rá egy fiút ilyenre?Én sosem erőszakolnék meg senkit, nem a szexért…..
Nem épül meg a kerékpárút a Külső-Szilágyi úton, határozott szerdán a Fővárosi Közgyűlés. A döntés a Kerékpáros Klub hároméves küzdelmének volt az eredménye.   Az ügyet nem ismerők számára meglepő lehet, hogy a civilszervezet egy bicikliút ellen foglalt…..
kavits 2010.03.11 20:37:01
Bár az állatkínzás egye nagyobb bűnnek számít és egyre jobban odafigyelnek rá hazánkban is (azért a leendő első ilyen magyar állatrendőrös műsor készítője szerintem még általánosba jár...), a Comedy Central egyik bedolgozója nem kíméletes - legalábbis bv beküldése…..
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
kavits 2010.03.03 19:45:26
@lolz: Akkor gondolom Novák Elődből is kettő van. A kuruc info vegytiszta Jobbik.
Napokon át gyalogoltam Buenos Airesben, bámultam az épületeket, és nem tudtam magyarázatot adni a látottakra. Argentína fővárosának házai érthetetlen stílusérzékről tanúskodtak, függetlenül attól, hogy a XIX. század burjánzó, eklektikus stílusában épültek, vagy éppen…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
kavits 2010.02.19 14:25:21
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Már meg éppen kereszténygyalázás helyzete forgott fenn/kereszténygyalázás volt folyamatban. Méghozzá a Klubrádió hullámhosszán. Bezony. Ez már csak ilyen. Címlapon hozta a Magyar Hírlap is. Mivel Klubrádiót éppen nem hallgatok, ezért reájuk támaszkodva idézem Para-Kovács…..
kavits 2010.01.22 00:12:13
@ddance:
Az előbb lecsekkoltam, elvileg semelyik adón nincs zsidó vallási műsor délelőtt, csak keresztény van mindenütt.
Biztos eljátszottál már a gondolattal, hogy mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre. A túlélést segítő dolgokon kívül lenne bármi olyan, ami olthatná a kultúrszomjadat is?   A 2006-ban átadott Holland Audiovizuális Intézet (Nederlands Instituut voor…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
A terézvárosiakat állítólag idegesíti, hogy zaj van lent az utcákon. Senki mást nem. Nos, ha megállapodást akarnak, lehet megoldás. Nekik ugyanis, ahogy ők mondják, nem konkrétan azzal van a bajuk, hogy ott van egy csomó ember, hanem azzal, hogy zajonganak.Úgyhogy javaslatom a…..
"Ez konkrétan sajnos nem az enyém, hanem csak rokona az enyémnek, de érdemes megnézni" - írta M. a képen látható cairn terrierről. A fotót viszonylag sokan és sokáig bámultuk. Többek szerint ez nem is igazi kutya, mások nem értik, mi az a dolog a hasán, mások az…..
kavits 2009.08.26 21:06:20
Llew brékingje (ha nem akarod végigkattintgatni a linkeket, csak a szöveget olvasd, a végén meg összefoglalom):Nem tudom, hogy igazán félrefordítás-e, tekintve, hogy a nemzetközi források is keverték, így lehet, hogy a blikknél csak rossz alapanyaggal dolgoztak, mindenesetre náluk…..
Gyerektrend Anya kicsi dominája 2009.08.26 18:02:00
No, kérem szépen, ez a két együttes egy luxusruhákat készítő német cég, a Tila terméke. Csak nekem rettenetesen visszatetsző, hogy úgy mondjam, bizarr a kiscsajokon ez a fénylős, domina bőrszerkó? Jó, hát a színek a pulcsin tényleg szuperek, de ez a bőr, ezt hanyagolnám…..
Ezúttal kiemelt iWiW profillal jelentkezünk. Gondolom mindannyiatoknak volt elképzelése arról, hogy miként reagál egy falka 30-50 közötti, rossz kapcsolatban (vagy abban sem) élő háziasszony, ha meglát az iwiwen egy sármos, pubysérós bőrkabátos srácot. Nos ezen a férfi…..
Annától érkeztek ezek az épp úszni tanuló kutyák, akik a gazdi szerint azóta már nagyobb biztonsággal közlekednek a vízben. Az első képet nem értjük, itt vajon leér a blöki két hátsó lába? ..
Ma már nem kérdés a konzervatív fölény a közvéleménykutatásokban, legföljebb az, hogy a szociknak a MDF-fel együtt lesz-e 1/3-uk. Nemrég kaptuk az értesítést, hogy a legnagyobb hazai társkereső oldal szépségversenyén is nyomasztó a konzervatív fölény. A hölgyről - aki…..
Ha már a császármetszésekhez kavarodtunk, úgy gondoltam folytatom és szemezgetek még kicsit a szülészet-nőgyógyászat területéről. Aktuális ez mostanában azért is, mert a pathológusok, anesztesek, radiológusok, psychiáterek után már a nőgyógyászok is pakolnak el otthonról.…..
kavits 2009.08.14 19:42:10
@VRbagoly: pedig erre sztem kicsi az esély... az első abortusz után garantáltan szakszerűbb felvilágosítást kap arról ott,hogyan kerülheti el a következő ilye esetet, mint otthon. + ha jó a kapcsolat szülő és gyerek között akkor alap, hogy elmeséli otthon is.
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
kavits 2009.08.14 19:07:21
@VirusTV: ezen mit lehet levédeni? ez úgy hangzik, mint amikor vki egyszer a kifli formáját akarta levédetni :)
A BBC leleplező dokumentumfilmje alaposan felforgatta az ebtenyésztők világát. A Pedigree Dogs Exposed-ban genetikai problémák miatt fájdalmaktól szenvedő kutyákat láthatunk. A készítők a tenyésztők fajtanemesítési törekvéseit egyenesen Hitler fajegészségtani elveihez…..
Mit tesz Hagyó Miklós a Margit hídi biciklis közlekedésért? A főpolgármester-helyettest egy számonkérő levéllel vonta be a hídra tervezett déli bringaút eltűnésének történetébe a Magyar Kerékpáros Klub vezetője. László János pénteki levelében a bringások érdekében…..