Regisztráció Blogot indítok
Adatok
softcore

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lionban van egy All My Files nevű hozzáférés, ami gyakorlatilag az összes, merevlemezen lévő fájlt listázza, a találatokat pedig lehet szűkíteni. Ennek az All My Files-nak pedig van egy ikonja, ami a Dockon ugyan túl kicsire van zsugorítva, hogy közelebbről szemügyre lehessen…..
Kerékagy Bike the Strike, Budapest 2010.01.11 14:12:00
Komolyan megszívatta a budapesti utazóközönséget a BKV, azzal hogy rossz időben sztrájkol. A hideg miatt a legtöbben valószínűleg autóval próbálják majd helyettesíteni a tömegközlekedést, amitől nemcsak hogy büdösebb lesz a város, hanem idegtépő dugókat okoz. A…..
MedIQ Placebo vs gyógyszerek 2009.09.22 08:03:00
A Wired magazinban nagyon érdekes cikk jelent meg, mely a placebo érdekes, sokszor nem várt hatásával foglalkozik. Számos gyógyszerkísérletet kellett visszafújni, mivel a placebo hatékonynak bizonyult a kipróbálandó gyógyszerrel való összehasonlításban. Először is, mi az a…..
softcore 2009.09.22 09:30:43
A Gyilok-Gép Háttérinformációk 2009.02.26 19:46:00
Amióta eszemet tudom, imádtam a hangjátékokat és amióta elterjedtek, a hangoskönyveket is. Akárhányszor külföldön voltam, vettem hangoskönyveket, mert itthon vagy nem lehetett kapni, vagy messze nem olyan választékban/minőségben mint külföldön.Ezért már elég régóta…..
softcore 2009.02.27 13:37:30
Valószínűleg nem véletlen, hogy a Google az elmúlt egy évben egymás után adta ki a frissítéseket a Gmailhez. Míg a nagy (és a Gmailnél jelenleg jóval erősebb) riválisok kicsit aludtak az elmúlt évben, a Gmail kommunikációs fronton (sms-küldés, hang- és videofonálás),…..
Immár ötödik alkalommal szórakoznak a schönherzesek saját kollégiumuk szobafényeivel. Idén zene is lesz, sőt, egyben indafotósétálni is fogunk. Úgyhogy akinek van kedve nehéz témát fotózni, az pakolja be a táskájába a gépet is. Akik nem értik vagy nem tudják, hogy miről van…..
softcore 2008.09.29 19:04:01
Futóblog Neogranormon 2008.09.22 08:20:00
Csördítettem egy kis Neogranormont a zsák alá, és futottam egy óvatos kilencest. Semmi! Combtő-kopás egyelőre megoldva. Nagyszerű, bár a Neogranormon prevenciós célra egy kicsit sűrűnek tűnik, úgyhogy további intézkedésig kipróbálom a fél tubusnyi maradék Clean Tattoo…..
Azt gondoltam, soha többé nem fogom telepíteni a Google Desktopot. Elég régen leszedtem már. Meguntam, hogy esetenként homoklassú lesz tőle a gép. Fölöslegesen éli föl a laptop erőforrásait, kényelmetlen vele az élet az Asztalon, főként, ha sok egyéb alkalmazást is futtatok…..
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Bigyóblog Musthave toaster 2008.02.27 11:48:00
Amikor készen van a pirítós, ki kell venni a kenyérpirítóból. A probléma azonban, hogy ilyenkor még nagyon forró, így vagy várunk vagy valamilyen segédeszközhöz folyamodunk. Martin Zampach cseh dizájner kitalálta azt, amit már régen meg kellett volna tenni. A toaster…..
A Yahoo hétfőn hivatalosan is elutasította a Microsoft 44,6 milliárd dolláros ajánlatát. Azt írják levelükben, hogy a Microsoft 31 dolláros részvényenkénti ajánlatával alábecsülte a vállalat értékét, jövőbeli fejlődési poténcálját, a márkanevet és felhasználókat. A…..
Csak az adásidő 45 százalékában adnak magyar gyártású műsorokat, míg az RTK Klubnál tíz százalékkal jobb az arány. Igaz az RTL egy százalékpontot rontott tavalyhoz képest, míg a Tv2 négyet javított. A közszolgálati adó természetesen a maga 78 százalékával toronymagasan…..
Levették a Joostról az invite only-t, úgyhogy mostantól már tényleg mindenki letöltheti a szoftvert és részt vehet a p2p-alapú streaming tévézésben. Izgalmas, nem? Amúgy továbbra is a Ministry of Sound csatornája a legnépszerűbb tartalmuk (pedig mostmár több mint 250 adás…..
Osztály vigyázz. Szakszerűtlen helyettesítés van. Aki már korrektúrázott szkennelt, OCR-ezett szöveget, az tudja, hogy kevés lélekölőbb munka van ennél, és mindet szállítószalag mellett kell végezni. Az amerikai Carnegie Mellon egyetemen rájöttek, hogy ezt a feladatot…..