Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asani

35 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
töltöttem az elmúlt 3 hetet, ez is közre játszott abban, hogy nem voltam... Tudnék mesélni jót is és rosszat is, de mivel ma jöttem haza, még kérek egy kis időt...Nem vagyok százas!!!!..
Sok minden történt, mióta elmentem, de most újra itt és írok gőzerővel. Vannak az ismerőseim közül jónéhányan, akik tudom, hogy olvassák a blogom. Hülye voltam, hogy megadtam nekik a címét, az ismeretlenség homályában kellett volna tartani, de már megtörtént. Sokakat…..
egyre nagyobb az olvasottságom. Lehet, hogy ezt is a csúcson kéne abbahagyni? Nem lesz ilyen szerencsétek, jövök vissza idővel.....
és soká fogok. Elnézést kérek mindenkitől, de most nem megy. Még nem... Hamarosan írok és talán happy endről számolok be...
Egy rákos lány naplója Cigaretta 2008.02.04 09:01:43
Nagy fába vágom a fejszém a mai nappal. Úgy döntöttem, lerakom a cigit. Hetek, sőt évek óta készülök rá, de nem húzhatom tovább. Volt már eddig több próbálkozásom, 3-4 napnál tovább sosem bírtam.15 éves korom óta intenzíven dohányzom, nem keveset, és nem gyenge…..
Egy rákos lány naplója Malakó 2008.02.02 10:31:37
Miután a kutyus hozzánk került, piszkos volt, és iszonyú büdös. Én még nem mertem volna bevágni a kádba egy fürdetésre, ezért kutyakozmetikus mellett döntöttünk. Egyik délután kellett odavinni és mire kihoztam rá sem ismertem.... Annyira szép lett. Gondoltam megjutalmazom egy…..
Az előző bejegyzésemhez csak annyit, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy lépjek. Nem állok a saját utamba és újra boldog leszek... Ma jött el annak a napja, hogy felejsek. Valakik bekerültek a szívemben egy kis fiókba és lelakatoltam... Nem akarom többet kinyitni őket... De nem…..
mindig ezt szoktam mondani... De azt hiszem ez nem igaz bizonyos értelemben! Van valaki az életemben, akivel nagyon régen "ismerjük" egymást. A neten ismerkedtünk meg majd egy éve és azóta mondhatni, hogy napi kapcsolatban vagyunk. Tudjuk egymás előéletét, rigolyáit, jó és…..
Most egy kicsit szeretnék mással foglalkozni nem a szerelemmel és a betegségemmel, hisz azért vannak más dolgok is az életemben. (Bármilyen hihetetlen az előzőekből ítélve...)Amikor a férjemmel összeköltöztünk, volt egy ún. fizető parkolónk, amit üzemeltettünk. Ekkor jött az…..
Először is szeretnék elnézést kérni, hogy itt válaszolok neked, de úgy éreztem, a kommentedre adott válaszom a többieket is érdekelheti, akik szintén rendszeresen olvassák a blogom.Először is köszönöm bíztató szavaid, nagyon jól estek. Szabi volt az egyetlen férfi az…..
Annyiszor elhatároztam, hogy leülök és írok, de nem megy. Rengeteg mondanivalóm, érzésem lenne, amit szeretnék megosztani veletek, de nem tudom szavakba önteni. Írnék a karácsonyról, a magányos szilveszterről, a netes barátságokról, de nem tudom eldönteni mi az, ami érdekes…..
Vannak pillanatok, amiért érdemes élni. Ma volt egy pár ilyenben részem... A lányommal korcsolyázni voltunk. Amilyen nehezen indultam neki, olyan jól sikerült. Rettegtem tőle, hogy elesek a jégen, és eltöröm a csontjaimat, de nem mertem neki mondani. Felvettük a nyúlcipőt és…..
Egy rákos lány naplója Ünnepek 2007.12.22 23:28:00
Drága Olvasóim!Nagyon Boldog, Békés karácsonyt kívánok mindannyiotoknak, kívánom, hogy Jézuska minden álmotokat váltsa valóra! Karácsonyi csengő Csingilingi, cseng a csengő, Száll a szánkó, mint a felhő, Csaknem elszakad a gyeplő, Csingilingi, cseng a csengő. Égi…..
Ma értesítettek, hogy a lányomat felvették az új iskolába, január 7-től már oda jár. Gondolom mondanom sem kell, milyen nagy a boldogság. Amikor meghallotta sírva fakadt örömében és azóta is azt mondogatja: Anya, de jó! Sikerült!!!Ez a nap is olyan volt, amiért érdemes…..
Drága Olvasóim!Nem akartam még ma sem írni, csak beugrottam megnézni a statisztikát, mégis hányan olvasnak. Megdöbbenve tapasztaltam, nemhogy fogyóban lenne a számuk, egyre többen vannak, így kötelességemnek érzem, hogy írjak.Már nem is tudom, hogy hol is hagytam legutóbb abba.…..
Elnézést kérek mindenkitől, hogy hosszabb időre eltűntem. Most is épp csak benéztem, mert a rendszeres olvasók miatt lelkiismeret furdalásom volt. Nem írok semmit egyelőre, jó okom van rá... Van egy pár dolog, amit el kell rendeznem az életemben ismét, és majd utána. De utána…..
Drága Olvasóim!Most megint jó ideig nem voltam... bocs mindenkitől.Egyre eseménydúsabbak a napjaim. Ami a lányomat illeti, vadul dolgozom az iskolaváltáson. A múlt héten voltam bennt a kiszemelt suliban nyílt napon. Meg kell, hogy mondjam, én még ilyet életemben nem láttam... Kedves…..
asani 2007.11.29 00:46:24
Tegnap este levágattam a hajam, ma pedig megvolt az első bemutatkozásom a helyi közértben az új parókámmal... Úgy éreztem, mindenki engem néz, holott állítólag nem látszik rajta, hogy paróka. Nagyon szar volt. Most egy darabig azt hiszem csak az éj leple alatt fogok közlekedni...Ma…..
Drága Olvasóim!Mint már mondtam, ezt a névtelenséget és arctalanságot nem szeretem, ezért úgy döntöttem, hogy képekkel felfedem a kilétem. Hát ez lennék én és a lányom......
Drága Olvasóim!Az elmúlt napokban igencsak elhanyagoltalak titeket, ezért elnézést kérek. Tudom, hogy egyre többen vannak, akik várnák a bejegyzéseim és rendszeresen olvasnának, de elég sűrű volt az életem mostanában.Ami a legfontosabb, hogy pénteken megkaptam az első…..
Egy rákos lány naplója picurAnyu 2007.11.04 23:27:24
Drága Olvasóim!Több napja mostmár többször is megnéztem Picuranyu blogját. Meg kell hogy mondjam irígylem... Egy pár hónappal ezelőtt, amikor még a barátommal együtt voltunk, komolyan gondolkodtam rajta, hogy szülnék még. Hiába van már "nagy" lányom, a lelkemben…..
Drága Olvasóim!Érdekes volt a mai napom. Egész nap fantáziálgattam róla... Arról, hogy milyen lesz az első találkozásunk, milyen érzéseket fogunk egymásból kiváltani. Lehet-e majd köztünk valami több? Furcsa volt és izgató, ugyanakkor ellentmondásos.Estére pedig nem tudom…..
Drága Olvasóim!Elképesztő változások a neten. Én nem tudom miért, de szét akarnak szedni a férfiak. Én még ilyet életemben nem láttam... Lassan már azt sem tudom ki kicsoda és őszinte leszek, a többség nem érdekel. Vannak persze kivételek... 1-2 komolyan felcsigázott,…..
Úgy látszik, a tegnapi kiakadásom eredményre vezetett. Sokat chateltem, kameráztam egy férfival este. Ő hajlandó lenne.... bár nem tudja mi bajom. Meglett volna a lehetőség, mégis képtelen vagyok... Ebből a szempontból bennem van a hiba. Azt hiszem, mégse menne, hogy gyere d.....…..
Drága Olvasóim!Rémálom ez a netes társkeresés... Nevezzük nevén az oldalakat: freelove, lovebox.A lóbox alapban szar szerintem. Nem látod kik néznek meg, hányszor, esélyed sincs, hogy megtudd, mégis egy pillantás erejéig kik látogattak meg. Na meg ezek a kilók... Nincs mit…..