Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergocske

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó, de rohadt hosszúnak várható napunk reggelén korán keltünk: kávéfőzés, pillogtatás, Gergő ismét pörög mint a ventilátor, kocsiba be ki le fel ki be fel hátra előre be az ajtón ki a csomagtartóajtón majd fel az ágyra le a földre ki be fel hátra be és igy tovább. A…..
Tanulmányi kirándulásunk következő epizódja már a francia Riviérán játszódik, kiindulópontja az a kemping, ahol a tulaj cigivel a szája sarkában viccelődik a vendégekkel, az étterem főnöke pedig együtt énekel velük az asztaloknál és hasonló bohóságok. És bár nem olcsó a…..
Egy nap tömény strandolás után úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk Velencét, amelyről számos útikönyv, cikk és útinaplós bejegyzés született már, éppen ezért nem fogom a Szent Márk teret és galambjait újfent dicsérni, meg a Sóhajok hidjának történetét elhárfázni.…..
A csodálatos spagetti után alvás majd reggel ébredés következett, amelyet kis csapatunkban Mona szokott legelőször elkövetni. Ezt úgy érzékeled, hogy a lakóautó diszkréten megmoccan, majd katt (bedugja a kávépingvint az áramba) sssssssssssssssss (vizet tölt a pingvin pocakjába)…..
A kölcsöncukros kávé után szedelőzködünk és indulás Szlovénia felé, tisztába tesszük az autót azaz leeresztjük a löttyöket, feltöltjük a tartályokat majd barátságos búcsú a nyugdijaskempingtől, amely barátságos de ingerszegény, még akkor is ha a sántakacsa néhanéha…..
Tegnap reggel hétkor indult a kéthetes klausztrofóbtúra, amikoris hétkor becsekkoltunk a királyi Vectrába, amely utazásunk egyik fontos szereplője, leirás: három liter, hat henger, szuperkényelem, állitható alsófelsőközépsőminden, sportgomb, hétkor bepöccintjük, és nem indul.…..
A tévében épp Jockey Ewing durcáskodik, Gergő leadta a téligumi megrendelőt, Manócska kitakarította a lakást, ami kábé annyit jelent mint ha elhordanád a Keopsz piramist a sarokig. Bogicáék éjjel lagziban voltak innen kb 500 kilométerre, és hamarosan indulnak hazafelé hogy aztán…..
Bár csak hétfőn reggel indulunk, ma már teljes fordulatszámon pörögtünk, ami azt jelenti hogy felváltva telefonálunk egymásnak, hogy "csipeszből hányat vegyünk?" vagy "Neutrobiprobutalináz gyógyszert azért ugye teszünk?" Hát persze. A raklap sör alá. A…..
Ez a nyaralás is úgy kezdődik, mint bármelyik más: ültünk négyen a konyhában, elpakoltuk a pizzásdobozokat, előszedtük a sarokból pislogó laptopokat, rágyújtottunk és kezdődött a fejben-nyaralás, azaz: merre menjünk idén nyáron? És jutott eszünkbe számtalan…..