Regisztráció Blogot indítok
Adatok
starboard

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szeretek áttekinteni a túlpartra. Az évezredek koptató múlását tanúsító hegyek látványa megunhatatlan, ahogy az állandónak és változatlannak tűnő víz varázsa is az. Ám odaát, az északi parton lenni, s onnét kitekinteni a nagy vízre, számomra mindig különleges és…..
Tavaly ősszel még kevesen gondolták volna, hogy ilyen jól indul majd a szezon a Balaton partján. Akkor 38 centiméteres volt a vízmagasság, ami nagyjából azzal járt, hogy a part közelében Balaton helyett csak homokbuckákat láttunk. A jelenség sajnos nem egyedi, inkább trendszerű,…..
Hírmondó Alkotmány tákolmány 2013.03.13 21:03:55
Megtörtént az, ami várható volt. Káder Áder János aláírta az Alaptörvény negyedik módosítását. Ettől a pillanattól kezdve az ellenzéknek teljesen felesleges programokkal, kampányokkal küzdeni a választók kegyeiért. Önmagában 2014-ben egyik ellenzéki erőnek sem lesz meg a…..
starboard 2013.03.14 11:02:22
@Larry Silverstein:

nem kívánom neked drága testvérem, hogy egyszer olyan helyzetbe kerülj mikor eszedbe jutnak az emberi jogaid és már nincs kihez fordulnod...

de mondhatnám azt is, hogy a sarki rendőrt és az "alap" bírót sem választottad meg akiktől a mindennapi biztonságodat várod...

de ha már a megválasztott képvisdelőinket hoztad fel... összevetnéd kedvemért a FIDESZ 2010-es választási programját, s az eddigi ténykedését... kiváncsi vagyok az eredményre...

mindezt egy olyan miniszterelnökkel aki 2010-ben Lovasberényben a sajtótájékoztatón azt mondta: Ne azt nézzék amit mondok, hanem azt amit teszek... mit jelent ez magyarul??

lehet like-ni a rezsicsökkentést, a rendet +stb..., de mikor majd a rendszer összeomlása miatt már az olcsó áram, melegvíz stb nem jön a konektorból, csapból ... akkor mi lesz?

hogy példát mondjak az állami olcsó szolgáltatásra: BKV, MÁV ... ilyen lesz az állami Főtáv, ELMÜ, TIGÁZ 10 év múlva... de akkor már nem véd meg az alkotmánybíróság, hogy neked járnak az emberi körülmények...
Élménybeszámolók 2013-as tervek 2012.12.31 00:34:14
2012-es összegzés: Feketesügér: A feketékkel nem panaszkodhatok, sok szép élménnyel ajándékoztak meg az évben ! Olyannyira megkedveltették magukat velem, hogy elnyerték " az én kedvenc halam " címet... Ő miattuk vágtam bele a castingozás világába, amiért külön köszönettel…..
starboard 2013.03.13 22:07:42
Ahogy már az előzőekben is említettem, a második részben balatoni fogásaim fognak főszerepet betölteni. Ebben az írásban az eddigi balatoni pergetésem eredményeit szeretném tömören összefoglalni. Szerencsémre a Balaton környékén van egy kis nyaralónk, amely nagyban…..
Ha Gáborról van szó, igazán egy mozgalmas pillanat jut eszembe mindannyiszor: állunk a csónakban, ő pedig lehajol a kifárasztott süllőjéért. A hal csap egyet, Gábor riadtan mozdul, és ezzel a mozdulatával kecses ívben kirúgja csónakunkból a patinás Fenwick botját, ami a Balaton…..
Családok ezreit menti így meg a kormány, hogy még nagyobb legyen a jólét.               Mint azt szerkesztőségünk az Orbán-kabinet egy névtelenséget kérő bennfentesétől megtudta, jövő hét elején újabb rendkívüli kormányülésre kerül sor, melynek során…..
starboard 2012.10.03 13:19:24
@Flúgatlan:
majdnem igazad van... ellenben hol itt a jogbiztonsag?1 eve arra koteleztek az automatak uzemeltetoit, hogy ruhazzanak be szerverparkba, s az APEH onnan szedi le a forgalmi adatokat... ekkor a 25k gepbol mar csak 5-6k gep uzemelt... ja , s tizszeresere emeltek a gepek utan fizetendo adot... most ezeknek az embereknek a befekteteseit nullaztak le 2 nap alatt... s nem erdekel, hogy milyen embereknek tartod oket... ez azt mutatja, hogy holnap veled is megtortenhet vagy a munkaadoddal... s akkor majd te mesz az utcara... gondolom ekkor is tapsolni fogsz...

s kerlek , mond mar meg nekem, hogy az alkohol es dohany termekek azok miert jok? azt miert nem tiltjak be holnap? jaaa... mert ott kb 500mrd allami bevetel a tet??? szoval anyagi erdekek menten szelektalunk?

ne papoljon senki erkolcsrol ezek utan...

ami itt van az NEM JOGBIZTONSAG! s e nelkul nem beszelhetunk demokraciarol, szabadsagrol... hihetettlen, hogy vannak meg olyanok akik nem latjak a fatol az erdot
Helyszín Szemerkényi Réka miniszterelnöki főtanácsadó irodája. Jelen vannak Bali Gabriella titkárságvezető, Giró-Szász András, Győri Tibor, Havasi Bertalan, Kern Tamás, Kumin Ferenc, Miklecz Péter és Szemerkényi Réka. Győri Tibor és Miklecz Péter csak mint biodíszlet…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
A kormánynak már feltűnt, az ellenzéknek még nem, hogy rekordmértékben nem tudjuk lehívni az EU-s forrásainkat. Jó úton haladunk abba az irányba, hogy akár több száz milliárd forint uniós felzárkóztatási forintunk is örökre elússzon. A 2013-ig tartó EU-s költségvetési…..
starboard 2012.09.25 10:47:33
@zsg?:

maximalisan majdnem egyetertek... egy dolgot nem hiszek... nem fognak tudni osszerakni nagy projektet sem... alkalmatlan banda... meg az allami telefon ceget sem tudtak elinditani...
Egy remek írás jelent meg a Toronto Star című oldalon, ami egyébként Kanada legnagyobb online hírlapja. A Claudia Capos nevű szerző hosszabb időt töltött a tóparton és számos helyi jellegzetességbe beleszeretett, aminek mi itt az I love Balatonon nagyon tudunk örülni. A cikk azzal…..
Alaposan felkavarta a közhangulatot Magyarországon augusztusi posztom. Láthattuk, hallhattuk, olvashattuk: a csodálatos magyar B-közép szétfütyüli az izraeli himnuszt, mielőtt elénekelné saját nemzeti imáját. A meccs másnapján, Németh Péteren (Népszava) kívül, senki nem…..
starboard 2012.09.21 11:53:33
@Muad\\\'Dib:

bakker ez tenyleg nem meglepo... ellenben az, hogy masnap nem iteltek el kormanyzati szinten az mar igen.. foleg ugy, hogy a VEZERSZURKOLO is ott volt, tehat hallotta...

mert ezt igy illik, bar tudjuk, hogy nincs foganatja

ellenben babaszappannal jarni meccsre, az gaz....
Apád egy bűnöző, amikor lekevert egyet? Ez egy csúnyán szexista kijelentés? Miért nem anyád kevert le? Vagy a bátyádnak a nővéred? Nem mérném egy pofon súlyát családon belül és azon kívül, kapcsolatban és azon kívül. Az egyéjszakás kaland pofonja azért mégis csak…..
Tizennégy év értelmetlen huzavona végére tettek pontot hétfőn, amikor végre nekiálltak lebontani a legnagyobb, soha meg nem nyílt kínai vidámparkot. Ázsia legnagyobb szórakoztató parkjának szánták a komplexumot, az emberekben azonban a pazarlás szimbólumaként él a kínai…..
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
starboard 2012.09.18 10:27:32
@Dr. Kix:
mert valakinek a valakije, elkotelezett es lehet befolyasolni... a mai media kinalatban alig talalsz olyan musort ahol tenyleg fuggetlen velemennyel talalkozol... az ket kereskedelmi TV is egyre jobban oncenzurazza magat. kinek kell egy szokimondo autos musor, ha a hirdetes bevetelei jo reszet autos hirdetesek hozzak?

csak a jo velemeny a jo velemeny...
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Gyurcsány csinált pár vállalhatatlan gazdasági trükköt, és elismerte, hogy hazudott. Az eredmény: folyamatos tüntetések, zavargások, Gyurcsány pedig (megérdemelten) örökre pária lett a magyar politikában, próbáljon bármilyen blikkfangos akciót kitalálni azért, hogy…..