Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gere Mari

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszava mai számában két vidéki tudósító kapcsolódott az ügyeletes botrányhoz. Országszerte visszhangot keltett, hogy a Demokratikus Koalíció uniós kampánynyitó összejövetelén beszédet mondott Nagy Blanka, akinek a szoknyája alá fényképezett egy Pesti Srácoknál dolgozó újságíró. A mobiltelefonos…..
A mai napom arról szólt, hogy telefonokat kapkodok, cseten válaszolgatok barátaimnak, ismerőseimnek, az elmúlt 8-10 évben velem politizálóknak azon kérdéseire, hogy - Ceglédi Zoltán szavai szerint - "hogyan lökhetek ki az utcára egy végtaghiányos kisfiút", azt ajánlják kérjek mindenkitől bocsánatot…..
Az életkor csak egy szám, és ezt ki más is bizonyíthatná jobban, mint mondjuk George és Amal Clooney, Sam és Aaron Taylor-Johnson vagy éppen Harrison Ford és Calista Flockhart. Ők a bizonyítékok arra, hogy a korkülönbség nem akadálya a szerelemnek. Következzenek sztárpárok jó…..
Gere Mari 2018.05.15 11:58:31
@werecke: Meg az ocsmány pucérkodós képeik! Hányinger egy pár volt!
Még ma délután is úgy tűnt, hogy végre az MSZP-P is hajlandó tenni valamit a koordinált ellenzéki indulásért. A hírek arról szóltak, hogy 2-2 körzetben visszalépnek egymásnak az LMP és az MSZP-P jelöltjei. Ám estére kiderült: az MSZP-P egyáltalán nem gondolja komolyan. Sőt.   A Zoom.hu úgy…..
Majdhogynem könyörögve kéri, hagyják életben...
Gere Mari 2017.12.27 11:45:00
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Akkora Kádári rendszer kiszolgáló nem volt mint az Orbán család, meg a többi mszmp-s fideszes szarházi, ezért kár annyit komcsizni. Párttitkárok, KISZ titkárok besugó rohadékok voltak, jelentettek a dolgozókról, tanulókról hetente. Nagy Bandót utálom, mert a családját becsapta, egy fiatal picsát baszogatott házassága alatt, sőt egy gyereket is csinált neki. Ez nálam megbocsáthatatlan. Orbán viszont tényleg verte, lehet most is veri a feleségét, ez köztudott tény. Pofázhattok fideszes seggnyalók, bekaphatjátok Orbánék f*szát!
Magyarország legnagyobb alapterületű, műemléki védelem alatt álló ipari csarnoka, a 2009 óta üresen álló Eiffel-csarnok a közeljövőben nagy átalakuláson megy keresztül. Az 1883-1886 között, Feketeházy János tervei alapján épült egykori mozdonyszerelő műhely 2018-ra a Magyar Állami Operaház és az…..
Bejárták a világsajtót a United légitársaság repülőjéről túlfoglalás miatt lerángatott utasról készült képek és videók. De tényleg egy áldozat? Fotó: Fortepan.hu, Szent-Istvány Dezső..
A mai bejegyzésünkben arról lesz szó, hogy a YouTube-ról hogyan tudsz egy videót vagy egy zenét letölteni a számítógépedre. Ha elolvasod ezt a levelet, akkor a jövőben ha tetszik egy videoklip, egy kisfilm, vagy bármilyen videó, akkor azt videó vagy hanganyag formájában…..
Gere Mari 2017.04.06 16:28:45
Még Fürjes Balázs fejlesztésügyi mindenesnek is leesett a tantusz, hogy "lehetne egy bonyolult kérdésben is közérthetőbben kommunikálni", és bizony igaza van. Egy százmilliárdos beruházásnál vagy megarendezvénynél az lenne a minimum, hogy a tervezés, a menetrend, a költések és az eredmények mind…..
Gere Mari 2017.03.23 13:07:42
@roxxtar: Ja persze, az elmúlt években mást sem hallottunk, hogy már szinte minuszban van az infláció. Akkor miről is beszélsz???? Ja, hogy hazudtak, szokás szerint természetesen!
Szinte naponta képes átírni a jelent, a jövőt és a múltat Magyarország miniszterelnöke annak érdekében, hogy igazolja saját politikáját. Március 15-én azonban minden eddiginél tovább ment, és olyan historikus handabandába keveredett, melynek értelmét még napokig próbálják kibontani történészek,…..
Erről Szigetvári pártelnök írt a Facebookon. Egyúttal azt közölte, nem tesznek eleget a TEK kérésének, és ott lesznek csütörtök délután 6-kor a Kossuth tér és Alkotmány utca sarkán, hogy kifütyüljék az Orbán-Putyin szövetséget...
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
Gere Mari 2016.08.26 09:19:12
@Giggsy: Nem csak te fizetsz járulékot. A bruttód a vállalatnak havi 186.325 Ft-jába kerül.
A Sztárban sztár második adásában az ötvenéves Keresztes Ildikó olyat spárgázott a levegőben, hogy a fal adta a másikat, Koós Réka szétvert egy hungarocell-falat, Pál Dénes búgott, ahogy szokott, Dukai Regina műmellekkel csücsörített, Nagy Sanyi meg kimozogta magát a…..
Miután a Fidesz nyolc évnyi szocialista kormányzás után hatalomra került, sokan sok mindenre számítottak, de arra az ámokfutásra kevesen gondoltak, ami végigsöpört az elmúlt négy évben. A kétharmadtól mindenki (így a befektetők is) stabilitást és a gazdaság…..
Gere Mari 2014.03.19 08:59:04
@aleb19: Ja fideszkéknél van normális valuta és van nem normális valuta. Azt előzőeknél még válság sem volt fideszi megállapításokban. A 2013. év végi adatokat meg manipulálták, ez már azóta kiderült, tehát még abban is hazudtak. Ezért volt a hirtelen nagy emelkedés ebben az évben. Lassan már egy igaz szavuk nem lesz ezeknek a mocsadékoknak!
CBA egyik üzletében dolgozik az ismerősöm, eladó pénztárosként és az alábbi kérdésekre keresünk választ.   1.  RÉSZ   Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben.   Micsoda jelenség az, hogy a főnök tegezi a…..
Gere Mari 2013.11.21 21:22:20
@Valóraváltógép: Még annyit. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy 5-10 perc gyaloglással Interspar, Penny, CBA, Lidl, Spar üzlet van a környékünkön. Úgymond válogathatok, hol vásároljak.
Gere Mari 2013.11.21 21:47:00
@Valóraváltógép: Kaját eddig csak 2x vettem, rakott kelt, az finom volt, nem volt zsíros, hús is látszott, hogy van benne, nem csak rizs. Ez még nyitáskor volt, akkor 1 kg 800 Ft volt. Menüt én sem vennék, már csak azért sem, mert mi nem vagyunk levesesek. Főzni szoktam, mert vacsorára is főtt kaját eszünk.
Sokan vesznek kaját, nagy a választék. Zöldséges kaják, tészták, rántott, sült húsok, pörölt és még sorolhatnám.
Gere Mari 2013.11.21 22:00:20
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Mint írtam az előbb, nálunk most egy új üzlet van.
A régi koszos, borzasztó zsúfolt, drága volt akkor is és volt egy hosszú időszak, mikor már a bejáratnál megcsapott egy tömény büdös hússzag, borzasztó volt. Zöldséget vásárolni tortúra volt, mert kiválasztás után külön sorba kellett még állni megméretni, áraztatni, viszont az eladó állandóan elmászkált a helyéről. Nem igazán voltak kedvesek az eladók, a pénztárosok viszont igen.
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
A nyugdíjak reálértékének növelését továbbra sem tervezik, emelés csak az infláció mértékével lehetséges, és jövőre életbe lép a korhatáremelés első lépése – derül ki a kormány nyugdíjprognózisából. A kormány a költségvetés részeként 2017-ig elkészítette a…..
Gere Mari 2013.11.04 13:05:53
@csak egy néző: Majd akkor oszd az észt ha te is ledolgoztál 43 évet, mint én. Tisztán ledolgoztam ennyit, mindenféle más címen járó évek nélkül.
Gere Mari 2013.11.05 11:47:38
@csak egy néző: Ha te is ledolgoztál ennyit, sőt még többet, akkor szégyelld magad, hogy irigyled mástól, ha esetleg 105-110 netán 120 ezer a nyugdíja, pláne ha egyedül él. Ebből aztán marhára tud dőzsölni. Irigység fájna, sokan ordítanának!
Mintegy 50 embert gyanúsítanak bűncselekménnyel a VII. kerületben, amiért egy illegális akció keretében elfoglaltak egy üresen álló belvárosi ingatalant és ott egy szegény sorsú kilakoltatás elött áló asszony számára rendeztek gyűjtést. Az eseményt a Börtön helyett…..