Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2007alex

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A migránsokkal való rémisztgetés világcsúcsát tartó magyar miniszterelnököt a valóság a legritkább esetekben sem befolyásolja. Megmutatjuk, mi marad ki a tényekről nem, csak a propagandáról tudósító kormánylapokból...
2007alex 2018.08.19 16:25:30
@LKerekes: Teljesen jól látod, de sajnos az "ellenzék" annyira idióta, hogy ők ezzel buknak mindent! Bármennyire utálják az emberek, (a nagy többség) Orbánt és a tolvaj bandáját, majdnem 100% a NEM arra, hogy ez a horda, (nincs rá jobb kifejezés) letarolja az ország bármely részét, és erőszakoljon, gyilkoljon... Ameddig ez így van, nem fogja fel az ellenzék, hogy mi a köz akarata migráns ügyben, addig senki nem fog labdába rúgni a választásokon!
Sajnos, vagy szerencsére, nézőpont kérdése!
Libsizni, komcsizni lehet, de a minősítés nagyon gáz, ha nincs mögötte értelem!
Nem azért nem tetszenek, mert libsik, vagy mert komcsik, hanem azért mert olyat akarnak, ami nekem nem tetszik!
Ezért nem akarom őket...
A fapados légitársaságok utasokat rendszeresen semmibe vevő húzásai nyomán indul kezdeményezés egy fogyasztóvédelmi csomag létrehozására, amely persze nem csak a diszkontcégekre vonatkozik majd. A cél első körben egy olyan uniós etikai kódex elfogadtatása a légitársaságokkal és repterekkel, amely…..
2007alex 2018.08.06 12:21:58
@Meister: Neked, és minden normálisan gondolkodónak ez egyértelmű!
Ám vannak a "hivatalok", ahol nem teljesen ilyen emberek ülnek. Azt nem mondom, hogy másként gondolkodnak, mert gondolkodni, csak az tud, akinek van mivel...
Most sem lennének "bántalmazva" Ryanair és társai, ha nem egy "fontos káder"
marad a reptéren jóvoltukból! (Csak ezért van a felhajtás, előtte, már százak írtak békéltető testülettől kezdve (mert kötelező a gittegylettel kezdeni!) mindenhová... Nem történt semmi!)
Amúgy pedig az általad felsoroltakon kívül, -mint utaltál is rá- még sok olyan van,
amiért -anyagi, és erkölcsi- felelősséget kellene vállalniuk, mint sok helyen a világban!
1] Feleslegesen kivett szabadság, hiszen nem nyaral, aki az ő hibájukból itthon marad!
2] Valuta átváltások, visszaváltások konverziós veszteségei. (Itthon jobban, biztonságosabban válthatunk -még- mint sok idegen helyen! Legalább tudjuk a számokat! Bankkártyánál, utólag derül ki, ha külföldön használom.)
3] Felkészülés az útra, csak olyan dolgokkal, melyek máshová nem jók, nem indokoltak...
A kellemetlenségről nem is beszélek, amit akár egy egész családnak el kell viselnie a "pénzükért cserébe", az idei év pihenése, szórakozása lett volna, amitől elütötte őket egy kritikán alul teljesítő sz..házi szolgáltató!
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába,…..
Ez egy kalapemelős poszt. Ilyet kurvára ritkán írunk, de most helyzet van. Kormányváltó hangulat, botrányt botrányra halmozó (köszi Simics), defenzívába szorult, vergődő, sőt lassan pánikba eső Fidesz. Kicsúszott a kezükből a saját sorsuk, már csak az ellenzék baszhatja el, csak ebben bízhatnak. Ez…..
A két héttel ezelőtti bugfixek után végre újdonságokat is kapunk. Várható fejlesztések Átrendezték és kibővítették a lapfülek helyi menüjét. Újdonság lesz az összes lap újratöltése opció. A mértékegység átváltó mostantól két- és háromdimenziós adatokat is felismer. (Például egy doboz…..
A hajszárítás aztán már tényleg nem valami luxus dolog, ráadásul az ember általában otthon, a lakása magányában oldja meg a dolgot, tehát még villogni sem nagyon van kinek. Na, így tévedünk mi...
Az Eximbank – mint állami cég – kintlévőségei az államadósság részét képzi - mondta ki egy uniós intézmény. Ezt még nem kenték Sorosra, pedig roppant kényelmetlenül érinti a kormányt az elbukott vita, így ugyanis búcsút mondhat az államadósság csökkenésének...
"Hallod, állj fel és takarodjál innen, a kezed-lábad eltöröm, te faszfej!"..
2007alex 2017.07.07 21:32:13
@ebella: Neked pedig a kezedet kellene beleszúrni a hátadba, ha ennyire tapló vagy!
Közzterületen, bárki, bármit fényképezhet, ha nem tiltja tábla! (Ez törvény!)
Amúgy pedig az ilyen nagy arcú fiúk, meg szokták nézni, hogy kinek a kameráját szeretnék összetörni!
Kicsit nagyobb darab, kigyúrt, az nem tárgya az erősködésüknek!
Az is törvény, hogy aki ilyen feladat ellátása közben visszaél....
Na de minek is írom, úgy sem fogod fel!
Nincs mivel!
Elmérgesedett a viszony Botka László és Gyurcsány Ferenc között. A két legnagyobb baloldali párt prominense között azóta dúl viszály, hogy Botka pár hónapja lényegében eltakarodásra szólította fel Gyurcsány Ferencet, és ezt azóta is hetente többször megismétli, amikor mikrofont dugnak az orra…..
2007alex 2017.06.09 12:26:21
@lzscartman: Csőlátásra utal, ha valaki azt gondolja, hogy az itt nyilatkozók a mértékadó átlag...
Ezeknél a hölgyeknél, uraknál, (esetleg elvtársaik is vannak) előfordulnak lényegesen kulturáltabb, intelligens, értelmes emberek. OV szimpatizánsok között is láttam már, habzó szájjal üvöltő diplomás egyedeket, akiket előtte kényszerített egy rendelettel kamarai tagdíjat fizetni a führerük, függetlenül a nyugdíjas mivoltukra, 40 év munka után... (Kell a pénz, szegények nem tudnak mást tenni, mert ellopta a Gyurcsány kormány, mondták... Mellette tudták, hogy mennyi megy stadionokra, Simicskákra, meszarosokra, Tiborcokra, kőbányákra, családtagokra, haverokra szemérmetlenül.)
Mielőtt lekommunistáznál, libsiznél, zsidóbérenceznél, stb.!
Apám disszidált ’56-ban, Angliában halt meg. Anyámat 39 évesen eltemettem gyerekként, a kommunista rendszer emberséges korházi ellátása miatt…
Nincs ember, aki nálam kevésbé kívánja őket hatalomra! Hányingerem volt, mikor GyF külföldiekkel bezárkózva a Parlamentben bulizott, ’56 évfordulóján, kint pedig kordonok védték!
Mégis, azt mondom, ennyire gyomorforgatóan aljas, tolvajbandát, még nem láttam!
Eddig Fidesz szavazó voltam, mióta van a párt, a legutóbbi választásokig! Többet soha…
Tisztelt blog!   Édesanyám kért meg, hogy küldjem el önöknek a levelét.   „Kedves olvasók!   Nagy nagy elkeseredésemben írom ezt a levelet önöknek, mert már tényleg nincs ötletem, mihez kezdjek. 53 éves múltam és több, mint egy éve vagyok munkanélküli. 32 éven át…..
2007alex 2014.05.14 11:23:14
@Kovács Ferenc 14:
Sajnos igaza van, bármennyire is kemény szavak!
A szörnyű az, ebben az egészben, -túl azon, hogy emberi sorsok, tragédiák- hogy kormányaink tesznek érte, hogy ez a válság még tovább súlyosbodjon hazánkban! Megy a rablás, minden szinten...
Stadionokat építenek 380 milliárdért két év alatt! Nem is folytatom...
Miközben az ország mutatói folyamatosan romlanak, (államadósság közel megduplázódott) saját maszek gazdaságaik többszörösére növekedtek! Több 100 milliókkal évente! (Valószínűleg összefügg!)
Olyannyira, hogy látszat vagyonnyilatkozataikat, már ők sem merik (?) valódi tartalommal megtölteni, van akinek negyedszerre sem sikerül!
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
A Mokkát azért jó nézni reggel, mert még 28,5 fél fokban (reggel hatkor ennyit mutatott a hőmérő a lakásban), akkor, amikor az ember kókadozik a melegtől, is fel tudja baszni úgy magát rajta, hogy nem kell se kévé, se energiaital, se speed, a sima idegtől úgy ébred fel az ember,…..
Szegedi Csanád politikai értelemben halott - jelentette ki egykori alelnökéről Lenhardt Balázs jobbikos képviselő a napokban. Így megy ez, ha az ember kizárólag turbó üzemmódban képes létezni. Csanci betyár turbómagyarból lett turbómagyarzsidó metamorfózisa láttán…..
A köztársasági elnök egyre biztosabban használja a levelező rendszerét, bár hibák még mostanában is előfordulnak. "Néha még most is visszaküldök véletlenül dolgokat, de összességében már biztosan használom az e-mail különböző funkcióit" - osztotta meg lapunkkal Áder…..