Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boyob

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orbánizmus egyetlen ellenszere a nyilvánosság, az, hogy aki csak tud, pofát nyit, lesz ami lesz. Én is visszatértem a kacsatelepről. Nem az a lényeg, hogy döngöljük földbe az összes fideszes ismerőst a facebookon - ha vannak még ilyenek, és nem dobálták ki egymást az ismeretségi körből valamelyik…..
boyob 2019.06.07 19:40:56
@rnz: N.Barbie leírta, hogy ami most tervezet, az holnap már törvény lesz.

Természetesen egyéni képviselő által benyújtott módosításban, mert így nem kell hatástanulmányt készíteni.

Te is Fidesz által fizetett bértollnok vagy?

Milyen adatbázis egyébként az amivel a te céged foglalkozik?
boyob 2019.06.07 19:43:28
@Quercus Maximus: Volt, hogy a Fideszre szavaztam, az libbantnak számít?

Soha többé, nekem ez olyan mintha a Kádár rendszer térne vissza sokkal gátlástalanabb formában, csak amíg Kádár nem lopott, addig Orbán Viktor száz milliárdokat lop el a magyar emberektől évente.
boyob 2019.06.07 19:47:54
@N. Barbie: Fidesz általi-azaz a mi pénzünkből, mert ezt is ellopta a Fidesz a magyar emberektől- fizetett bértollnokokkal vitatkozunk, ezek itt ültek egész nap jó pénzért, hogy csúsztassanak, hazudjanak, tereljenek.

Mennyit keresnek szerinted ezek az izék?
Az idiotizmus a súlyos értelmi fogyatékosság: 20-34 IQ és a legsúlyosabb értelmi fogyatékosság: 19 IQ vagy még az alatt régi neve. Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Idiotizmus Egészen elképesztő ahogy a Fidesz a családról, a társadalomról, a…..
boyob 2015.12.18 17:33:28
@valodiegyenloseget:
Megnéztem már hogy mik ezek a számok,az MSZP kormányzás 8 éve alatt egyszer sem született 94000 gyermeknél kevesebb,kétszer volt majdnem 100.000,2006-ban és 2008-ban.
A Fidesz alatt:
2010:90.335
2011:88.049
2012:90.269
2013:88.689
2014:91.500

Ezek tényleg fasza eredmények,Hajrá Fidesz,hajrá Magyaroszág!
 Annak ellenére, hogy az elmúlt 4 évben statisztikailag emelkedett a foglalkoztatottak száma Magyarországon - ne felejtsük, ez leginkább a közmunka miatt van - számos szektorban hiánycikké vált a munkaerő. Az ellentmondásos folyamatnak számos oka van, kezdve a rossz oktatási…..
boyob 2015.12.17 11:53:17
@nemecsekerno_007:
Magyarországon 2012-ben nyugdíjakra és egyéb ellátásokra összesen 3350 milliárd forintot fizettek ki, a GDP mintegy 11,8 százalékát. Éves átlagban ebből az összegből 2,89 millió fő ellátását fedezték.

Havonta tehát 279,16 milliárdot költött az állam nyugdíjkifizetésre,és így hazugság amit írtál 1500 milliárd forint.

Ha hazudsz akkor gondolom fideszes vagy?
“Csak át kellett vágnia fél világon, többnyire gyalog. Nem volt mindig fedél a feje felett, sokszor éhesen aludt el. Ha szomjas volt, keresnie kellett egy kutat, vagy ivott az csatornából. Magányos volt, pedig sokan voltak mellette. A család otthon nagyon szerette, ezért indította…..
boyob 2015.09.05 15:27:27
@ursus artos: Igen,kettőnk közül valaki nem érti a körülöttünk lévő világot.De ha ennyire kemények vagyunk néhány ezer menekülttel,hogy kifelé a menekülőkkel az országból,meg lőjjük le őket mindet egy szálig,biztosan az a jó megoldás?Kicsit emlékeztett ez Róma bukására,na meg a török megszállásra,utóbbinál ha csak simán átengedük volna a törököket a gazdag Nyugat felé akkor nem lett volna 150 évig tartó megszállás,de mi nem,mi nekiálltunk keménykedni ott is.Most hasonlatosan csinálunk,senki nem akar itt maradni,de mi keménykedünk,fenyegetőzünk egy sok százmilliós közösség előfutáraival.Ilyen nagyszerű a vezetése megint az országnak,semmi nem változik a történelemben.
Járj biciklivel, akkor piálhatsz is, és nem kell azon agyalnod, melyik útszakasz fizetős, és melyiken hasíthatsz anélkül, hogy megbüntetnének. Körülbelül így foglalható össze a kormány üzenete, melyet az új fizetős szakaszok rapid bevezetésével juttatott el az autósokhoz.…..
Úgy döntöttem, kihagyom a fecnivé degradált, nyilván nem létező korrupciós botrány körüli észosztást, elengedtem a fülem mellett, hogy a miniszterelnök úrra nyomást gyakoroltak, és kicenzúrázták azon utolsó európai lapok egyikéből, amely még kíváncsi rá, de annyira…..
Kezd kifogyni a lendület a Nemzetgazdasági Minisztériumból. Az index írta ma, hogy az Orbán-kormány nagy valószínűséggel kénytelen lesz újból módosítani a még nem is kéthetes költségvetési módosítását, amellyel a 2013-as költségvetést próbálták meg rendbeszedni.…..
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
boyob 2012.10.03 21:28:55
@Balibgeczyk:
Gyurcsányék miért is voltak olyan jók akkor???? Ha ennyire utáljátok Orbán Viktort?
Miért volt jó annyira nagyon gyurcsótány????

Ki mondta,hogy jó volt?Értem én hogy kommunikációs fogás,hogy mindig visszafelé mutogatunk és összehasonlítgatunk,de ezek akiket itt miniszterelnöknek titulálunk sajnos nem államférfiak,hanem az ország szégyenei!!!

Te mit tennél ha miniszterelnök lennél?Mert én biztosan azzal kezdeném,hogy leülnék azokkal a pártokkal egyeztetni akikre az orszég azon része szavazott aki nem rám.
Ez egy alap,enélkül soha nem lesz ebben az országban semmi,nézd meg csinált a fidesz egy alaptörvényt így kisbetűvel,azt mondták hogy ez 100 évre szól és hetente módosítgatják,ha 2014-ben a másik oldal szerez hatalmat,fogják és kidobják a szemétbe...Így akkor mi értelme volt?
Az utóbbi napokban elég nagy hülyeségeket beszél a Fidesz a 2008-as IMF megállapodásról. Persze érthető, hogy miért teszik, próbálják valahogy a várható kiadáscsökkentéseket (megszorításokat) eladni. Mik a fő fideszes üzenetek? 2008-ban nyugdíjcsökkentés és…..
A magyar kormány vezető tisztségviselői sorra mondják le részvételüket komoly szakmai fórumokon. Lassan egyáltalán nem mennek emberek közé, illetve (mit nem mondok...), csak olyan közegben nyilvánulnak meg, ahol hajbókolók hada veszi őket körül, s bizonyosan nem szembesítik…..
Orbán Viktornak vannak fontos mondatai. Olyan mondatok, amelyeknek segítségével megpróbálja egységes elbeszéléssé összefűzni kormányzása tényeit, az egyébként érthetetlen intézkedések hosszú sorát. Most, pénteken Rómában fogalmazott meg ismét iránymutató gondolatot. Sokan…..
boyob 2012.09.24 16:02:05
@Blogger Géza: Blogger Géza · bloggergeza.blog.hu 2012.09.24. 15:29:57
@idelle: 120 ezerrel dolgoznak most többen, mint 2 éve. És nem a közmunkások miatt.

Válasz erre :
Részlet a KSH-tól:A versenyszféra legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozásainál 1 millió 813 ezer fő volt az alkalmazásban állók
száma, 33,0 ezer fővel kevesebb, mint az előző év azonos időszakában. A költségvetési szférában 745 ezren
dolgoztak (12,0 ezer fővel többen az egy évvel korábbinál), közülük átlagosan 83 ezren közfoglalkoztatás
keretében. A közszféra átlagkeresetének szintjét is befolyásoló teljes munkaidős közfoglalkoztatottak létszáma
2012 első hét hónapjában több mint négyszerese volt (átlagosan 65,9 ezer fő) a 2011 azonos időszakinak. A megfigyelt
nonprofit szervezeteknél 105 ezer fő állt alkalmazásban. Összességében a nemzetgazdaságban az 5 fő feletti
vállalkozásokban, a költségvetési szférában (a közfoglalkoztatottakkal együtt) és a megfigyelt nonprofit szervezeteknél
2 millió 663 ezer fő állt alkalmazásban, 20,4 ezer fővel kevesebb, mint egy évvel korábban.

Miért 2010-hez viszonyítasz te fizetett Fidesz bértollnok?2010-ben még éreztette hatását a Bajnai-Oszkó féle gazdaságpolitika,azóta csak a romok vannak meg a víziók,de az a lényeg hogy te megkapd a havi 1 millió nettót ezért a hazugságokért,igaz?
Ez a munkád,hogy mondj ezeken a blogokon jó nagy hazugságokat ahogy a gazdáid csinálják szenrebbenés nélkül...
Gratulálok!
Mint ahogy reggel óta lehetett sejteni: a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott követeléslista nem létezik, ez csupán egy ajánlás az IMF részéről, nem követelés vagy deklaráció, csak olyan intézkedések, amelyeket az IMF évek óta javasol, de nem feltételei a tárgyalásnak.…..
boyob 2012.09.06 21:25:59
@MikeBoy: Nyugalom,a fidesz trollok akik ezért a kommentelgetésekért fizetést kapnak pont ezért provokálnak,hogy alpári stílus felé menjen el az egész blog.

Az én információm szerint Blogger Géza,Ándi meg a hasonlóak bruttó 800.000 és 1,5 millió forintot kapnak havonta ezért a szennyözönért amit nap mint nap ránk zúdítanak.
Örülünk, Vincent? Shareware 2012.09.05 13:04:45
"Az új miniszterelnök, annak a kormánynak a miniszterelnöke, aki a szabad Magyarország történetében elsőként kerül hatalomra választási felhatalmazás nélkül, éppen Szent Mihály napján lépett hivatalba. Szent György napján, kihajtáskor,mindenki lehet pásztor, de Szent…..
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
boyob 2012.09.01 13:06:00
@MACISAJT: hogy a fenébe vagy képes erre az ocsmányságra,hogy pénzért trollkodsz?

Már vagy 3 blogon jártam ma és ugyanazokat a "véleményeket" teszed be mindenhová,ezek gondolom nem a saját véleményed,kérdés hogy mikor kaptad meg ezeket a "véleményeket"?
Csütörtökön vagy pénteken?
Mert a balhé az most tört ki...

Hogy csinálod,nyitva van egyszerre 10 blog és a "véleményedet" amit áktüldtek neked azt egy word-ből másolod ki?

Gondolom sok 100 "véleményed" van...
boyob 2012.09.01 13:57:59
@MACISAJT: hogy a fenébe vagy képes erre az ocsmányságra,hogy pénzért trollkodsz?

Már vagy 3 blogon jártam ma és ugyanazokat a "véleményeket" teszed be mindenhová,ezek gondolom nem a saját véleményed,kérdés hogy mikor kaptad meg ezeket a "véleményeket"?
Csütörtökön vagy pénteken?
Mert a balhé az most tört ki...

Hogy csinálod,nyitva van egyszerre 10 blog és a "véleményedet" amit áktüldtek neked azt egy word-ből másolod ki?

Gondolom sok 100 "véleményed" van...
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
boyob 2012.09.01 08:37:55
@roki: Fél-Ázsiában mások a szokások,az egész olyan mint egy kocsmai verekedés ahol a 2 verekedő egy azeri és egy örmény üti egymást és megvannak mind2 félnek a támogatói.
Na,ebbe másztunk bele innen Kelet Európából,mindezt a kujva pénzért?

Olyan nagy dolog az az IMF pénz?Matolcsy mondta).
Amiatt nem állapodunk meg és amiatt kell az azeri pénz nekünk hogy Matolcsy és Orbán tovább folytathassa az ámokfutását?
Most szeptember 1-től jövedési adó emelés meg még néhány emelés,január elsejétől jön a csekkadó,és már most látszik hogy 500 milliárdos hiány van a jővő évi ktsgvetésben,ami 2013 áprilisára,májusára majd szeptemberre megint megszorítást jelent...

Nem látod,hogy már szinte nem tudnak mit kitalálni,hogy milyen adót vezessenek be,most legutóbb az autóknál a rendszámcserét találták ki,de hidd el lesznek még ötleteik...
A feltöltöttakkumulátorú Orbán Viktor beszédet szokatlanul tartalmas beszédet mondott a magyar külképviseletek vezetői előtt, szerdán. Onnan lehet tudni, hogy a miniszterelnök úr fel van töltve, hogy kezét egészen az arca elé emelve bőszen hadonászott abban a 10-15 másodperces…..
boyob 2012.08.22 20:49:59
@ob.szerver: Fura ezt mindig minden blogban el kell mondani,a fidesznyik trollok pedig mindig megpróbálkoznak a hazugságaikkkal és szinte mindig lelepleződnek. :)

Ahogy a viccben volt,nagy a gyanúm hogy a fidesznyik trollok copni járnak ide. :)
boyob 2012.08.22 21:00:07
@Disintegrator Rising: Ja,hogy te még mindig ebben a szekértáborosdiban vagy,jobb meg bal meg ilyenek?
Az fasza,erről szólt a 22 év és nézd meg mi a vége,minden környező országban jobban élnek lassan itt mint itt mi...

Csak akkor lesz itt valami és nem pusztulás ha az embereket képviselő pártok leülnek és 10-15 évre szóló fejlesztésekbe,átalakításokba fognak.
Akinek van esze és nincs kedve erre várni az közben tiplizik az országból mert talán ha ez a közmegegyezés megvalósul akkor onnantól 10-15 év múlva talán kicsit jobb lehet.
De még nem ültek egy asztalhoz...
Szóval a 10-15 év el sem indult. :)
Azoknak, akik eddig befőttesüvegben éltek: a fidesz be akarja... ööö, nyelvbotlás, elnézést, szóval Orbán be akarja vezetni a választópolgárok előzetes regisztrációjának az intézményét. Ezt úgy nagyjából azzal magyarázza (már ugye túl azon, hogy: kétharmad!), illetve…..
boyob 2012.08.17 15:30:35
@maroz: nagyon jó a példa bemutatásod! :)
Szerintem Petyat is megértette vagy nem. :)

Kérdeztem fideszes barátomat,hogy hogy él,hogy van?
Azt mondja jól,egyre jobban(16%-os szja segít neki havi 100.000 plusszal) és hogy ő mindennel egyetért ami az országban folyik.

Kérdezem tőle,ha jő egy új kormány,és az ezalatt a 4 év alatti szja többletét visszamenőleg 98.os különadóval sújtanák amit be kellenne fizetnie?

Öööööööö.... :)
A tegnapi után most megint olyan Véleményvezér-továbbértelmező poszt lesz ez, de megint olyan a téma. A nyugdíj-einstand különböző aspektusaival többször foglalkoztunk már, a tegnapi fejlemények azonban zárják a sztorit a kormány oldaláról, itt az idő levonni a…..
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
boyob 2012.07.31 13:14:36
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): igen,kb 80.000 ember akit érdekel a jővője,a nyugdíja,de nem biztos már hogy mindenki Magyarországon maradt és itt fog éldegélni ebből a kissebbségből.
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
boyob 2012.07.26 14:39:37
@Fájnensöl Tájmsz: A nénikéd térgyekalácsa az. :)

Egyszerűen csak felénk nem dívik az ilyen,ez a stílus a kaki,pisi,fingás kategória.

Persze tudom,hogy ott a nagyvárosban sok a perverz akik baráti társaságban csak erről beszélnek,nem irigylem őket. :)

És szólítottam már meg lányt amikor futott,de nem ilyen tré dumával. :)
boyob 2012.07.26 16:12:22
@ottomoll: ott tartunk hogy a feszes,testre tapadó ruházat miatt mondják azt néhányan hogy aki kurvának öltözik,az ne csodálkozzon ha megba.ák.

Erre írtam le az érveket,aki valamit sportol,az tudja hogy futni futóruházatban futunk,úszni úszóruházatban és síelni pedig téli ruházatban síelünk.

Az már a blogolók színvonala,hogy ezt el kell mondani nekik. :)
Az elmúlt két év bizonyította, hogy a kormányzat és a kormánypárti többség rendkívül kreatív az új adónemek megalkotásában. Azonban az újonnan bevezetett adók közül egyesek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.A legjelentősebb adó ebben a körben a…..
boyob 2012.06.14 17:56:28
@Vu, de ja vu: A magyar ember a keménységet és a megtorlást szereti,így a fekete gazdaságot 1 év alatt meg lehetne szüntetni kőkemény törvényekkel...

Adót csaltál,igen?kiderült?lebuktál?10x összege az elcsalt összegnek a büntetés,ha nem tudod befizetni,autó,lakás,ház,nyaraló elárverezés,ha nincs a neveden semmi akkor a házastárs,gyerek nevére íratott cuccok elvétele...
Feketén fizetsz az alkalmazottnak?Kiderült?Lebuktál?Na,irány a börtön és az elcsalt összeg 10x-ét fizesd be,lásd mint fent...
És így tovább,ha visszaeső vagy,akkor meg állampolgár megfosztás és takarodó az országból...

De nem véletlen hogy senki nem megy a feketegazdaság ellen a politikusok közül,sőőőt!...
Tegnap szivárgott ki a Fejlesztési Minisztérium és a szakszervezeti vezetők között lezajlott beszélgetés, ahol a kormányt képviselő szakértő elmondta: szakmaiatlan munkával, a Közgépnek kijátszva végeznek felesleges vasútfelújításokat, a kormány nem tudja megoldani a MÁV…..