Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stílus

61 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle A&F quarterly fotók 2010.07.28 15:30:00
Az Abercrombie & Fitch quarterly magazinjában jelentek meg ezek a provokatív fotók, melyeken a ruhák alig kapnak szerepet. A modell Justin Hopwoodot Bruce Weber fényképezte. Nektek hogy tetszik?   ..
Régen jelentkeztünk már interjúval, de ami késik, nem múlik!Ezúttal Gyémánt Balázs, az m1-en futó Stílus című divatmagazin főszerkesztője válaszolt néhány kérdésemre. A Stílus már-már egyedülálló műsornak mondható, hiszen nem csak a női, hanem a férfidivattal is…..
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
Az év utolsó Stílusában karácsonyi és szilveszteri divatpraktikák, valamint egy fergetes divatparádé Párizsból.Divatcsúcs Koppenhágában az ENSZ klímakonferencia részeként - a dán királyi hercegnével és újrahasznosított öko divatbemutatóval www.fashionsummit.tvKarácsonyi…..
Stílus divatműsor az MTV-n 113 2009.12.10 10:52:00
Szín a télben: Jackpot & Cottonfield www.jackpot.dk, www.cottonfield.dkKosztümök és elegáns női ruhák: Martha May www.marthamay.hu Németh Anikó pre-szalonbemutatója a Hajós utcában - Manier www.manier.hu  Tóth Bori szalonbemutató a Hajós utcában -…..
Stílus divatműsor az MTV-n 112 2009.11.30 00:36:00
 Szász Endre Collection by Sugarbird www.sugarbird.huGiorgio Armani divatbemutató Milánból – ősz/tél 2009-2010 www.armani.comKolorbomba – Benetton divatanyag a budapesti karácsonyi vásárban www.benetton.comLéber Barbara szalonbemutatója egy budai villában…..
OurFashion Trend - Cipzár 2009.11.28 10:58:00
A szezon egyik legmenőbb és legsokoldalúbban használható trendje a cipzár. Viselj többféle cipzáras cipőt, ruhát vagy kiegészítőt egyszerre az elképesztő hatás érdekében! Ami a legnagyobb szerencse, hogy egy kis tű, cérna és ragasztó segítségével egy óra alatt magadnak is…..
Extrém és polgárpukkasztó hazai divatvírus rosszfiúknak és merész férfiaknak, hordható, sportos pulóverek és kockás favágó ingek Spanyolországból. Cipőmánia itthon és a világ másik végén meleg színekkel, valamint a nagymama kort megért farmer Amerikából.…..
Holnap, azaz szombaton délelőtt 11:30-kor kapcsolj a m1-re, ugyanis a Stílus című divatműsorukban szó lesz a divatblogokról (és bloggerekről) és velünk (bizony, VELÜNK!) is készítettek egy rövid riportot az adáshoz.Beszélünk arról, hogy ki miről-miért ír, milyen divatblogokat…..
Kicsit beleástunk magunkat a divatblogok világába és körbenéztünk itthon és külföldön egyaránt. Azt gondolhatnátok, hogy ez csupán egy reklámanyag volt a saját blogunknak, pedig nem. Azt vettük észre, hogy az utóbbi időben a nagy cégek és tervezők is bloggereket keresnek meg,…..
 Orlando Collection - www.orlandocollection.hu 125 éves a Marks & Spencer - www.marks-and-spencer.hu  Szöszy Fashion fotózás - www.szoszyfashion.com Hírek: Új KLM egyenruha divatbemutató Amszterdamban Mart Visser, holland…..
  Pásztor Ani - www.annipastor.hu FURLA - www.furla.com Arena Plaza őszi-téli trendshow www.arenaplaza.hu/kepek-videok Komakino a London Fashion Weekről - www.blow.co.uk Hugo Boss Berlin  ..
Emporium Collection - 20 éves évforduló, egy magyar divat sikertörténet kiskosztümre és visszafogott eleganciára mai trendekkel keverve. www.emporium.huAura Collection - www.auracollection.huMarie Claire Fashion Days - Újgenerációs divattervezők a VAM Designban.…..
Zoób Kati Bécsben a Belvedere Palotában a 20-as évekre hangolvaStylewalker's Night -Divatséta Budapesten www.uniquebudapest.huIskolakezdés az ArenabanSzeptemberi lapszámok: Vogue és InStyle - www.instyle.hu..
Francia divatmárkák a VAM Designben a Marie Claire Fashion Days-en. A Pause Café mosolygós, színes bemutatója az őszi párizsi hangulatról Budapesten. www.pausecafe.fr ÜZLETLISTA:  Modellek Háza - 4400 Nyíregyháza Hősök tere 3., Panna Női Divat…..
A bécsi divathéten jártunk. Bécs trendy várossá nőtte ki magát. A design és divatélet átalakulóban van, furcsa helyi tervezők és nemzetközi designerek árasztották el a MuseumQuartier környékét az egyhetes divatmustrán. http://www.wien.info/hu   Bécs szolgálta a…..
Cottonade, Bain de Nuit - www.cottonade.com, www.baindenuit.com ÜZLETLISTA: Modellek Háza - 4400 Nyíregyháza Hősök tere 3., Panna Női Divat - 4026 Debrecen Kálvin tér 3/a., Carmen Divatház - 3525 Miskolc Széchenyi u. 105., Szeretettel Divatstúdió…..
 Critical Fashion - bicajos divatNáray Tamás szalonbemutatóŐszi divatmustra - Pepe JeansLuxury Night a Boscoloban..
A Stílus tábja a berlini divathéten járt. www.nemetorszag.travelwww.mbfashionweek.comwww.breadandbutter.com VIDEO:..
Stílus 2009.10.01 09:36:25
Oh my God! Paris Hilton Budapesten járt és megnyitott egy üzletet, a Coin department store-t. Ez nem is lenne akkora nagy durranás ha nem övezné Ms Hiltont ekkora felhajtás. Több tucat biztonsági, rengeteg szervezés, utánajárás és kívánságok teljesítése után a Stílus…..
OurFashion Sziget Style 2009.08.16 14:43:00
Hááááát, tudom, hogy még a mai napon rengetegen buliznak ott, de számomra már véget ért az idei Sziget. Aki a személyes élményekre kíváncsi, az megnézheti a Twitteremen, viszont most jöjjön egy kis divatösszefoglaló - be kell vallanom, ebben a tekintetben csalódás volt a…..
OurFashion Karsai Zita kollekciója 2009.06.22 23:44:00
Amerikai celebéknél már meszokott, sőt szinte már elvárt esemény, hogy szuper kis kollekciót hozzanak össze egyedül, esetenként pedig bevallottan egy tervező segítségével. Táncoslábú Celeb Mindenholmegjelenő Karsai Zita is úgy érezte, valami újat kell alkotnia a világban,…..
Stílus 2009.06.23 10:31:29
Hajaj, beindult a fikagép.
Karsai Zita jól döntött amikor a nevét adta ezekhez a ruhákhoz. Vajon mégis mit tervezett ő? Megmutatott néhány képet, ami tetszik neki, színeket és anyagokat válogatott, biztos beleadott egy-két egyéni gondolatot is, de ez nem erről szól. Egy "ügyes" marketinges még ügyesebb fogása ez. A ruhák nem az egyedi holmik kedvelőinek készülnek, hanem a mainstream-nek. Nekik pedig Karsai vagy Dukai, Zimány, Bódy, Horvát, stb. nevei nagyon jól csengenek. Semmivel nem rosszabbak ezek a holmik, mint más hasonló kategóriájú márkáké.

A színpad viszont borzalmas. Tutira nem volt sok pénz a bemutatóra, de akkor is... Annyi apró dologgal fel lehet dobni egy színpadot, lásd hungarocelből kivágni a márka nevét és azt tenni középre vagy szimplán kinyomtatni és oda bluetack-ezni... Bár nem tudhatjuk, hogy minek a részeként mutatta be a Sugarbird a cuccokat, úgyhogy lehet, hogy ez nem rajtuk múlt.

De megjegyzem, hogy az előző Covergirls kollekció bemutatóján is a Symbolban minden egyes oszlopon ott virított a poszter. Az tényleg amatőr volt. Ha a szervező/rendező/dekoratőr olvassa ezt, akkor egy technikai trükköt hadd áruljak el: a kamera nem látja ezt az apróbetüs papírlapot, a márkanév nem vehető ki rajta, mert annyi mindent nyomtak a poszterre. Ha csupán egy (1) felirat van valahol, azt a kamera nehezen tudja elkerülni, vagy ha mégis, legalább az összképet nem rontja.

Go Zita! Go! Vajon ki lesz a következő celebtervező?
 DIVATTERVEZŐK SZÖVETSÉGBEN Akár egy titkos, underground társaságról is lehetne szó, ahol mindenki divat- vagy öltözéktervező és a világ megváltását tűzték ki célul. Havonta találkoznak valamelyik kelet-európai állam titkos helyén, hogy erejüket…..
 DANCE WITH ME Május 14-én Ádok Zoli első ízben mutatkozik meg a nemzetközi porondon Moszkvában az Euróvíziós Dalverseny második elődöntőjén. A próbák már zajlanak, a táncosok melegítenek, sőt Náray Tamás is elkészítette a show glamour-kollekcióját. Egy belvárosi…..