Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heart of adamant

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
98. nap - visszaesés után 1 nappal Úgy döntöttem, tovább írogatok, talán később lesz jelentősége, de a továbbiakban nem bántom magamat a kudarc miatt, pont elég bajom van anélkül is. Minek nehezítsem az életemet még önutálattal és szégyenérzettel is? Meg vagyok én őrülve?! (Meglegyintett a szele…..
88. nap nikotin nélkül Na tessék, erről beszélek. Még mindig január. Rééémes :) Hó közepén csinálok majd egy farsangi bulit, nagyon várom, így a tél végén nagyon mókás lesz, fel fog dobni minket. Már tavaly is csináltunk, és szeretnék hagyományt belőle. Együtt maradt egy gimis osztály-mag, úgy kb.…..
heart of adamant 2023.01.31 23:35:38
heart of adamant 2023.02.01 09:01:27
@Nyári Szél: én is, mert itt nem szoktam "levelezni", de majd belejövök. Talán itt kevesebben pofáznak bele a beszélgetésbe, mint a Blogolon. :)
Haza vitted a kölyköt. Elmész az állatorvoshoz és azt mondja, ne vidd utcára, ne vidd ki a kertből, a lakásból se menjen ki. 30 éve mondjuk folyamatosan miért rossz a tanács. Hihetetlen károkat okoz, sok későbbi bajt generál. A mi „laikus” véleményünk áll az állatorvos (szakember) tanácsaival…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
heart of adamant 2014.09.06 13:31:27
@joska61: :))))) Én ezen nevettem a legnagyobbat! :P
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
heart of adamant 2012.04.08 15:56:57
 Tibetben a kis bozontos kutyákat szerencsehozónak, béketeremtőnek tartják, és igen becses ajándéknak számítanak. A terrier nevet igaztalanul viseli ez a fajta, sokkal inkább igazi pásztorkutyáról van szó, akinek bozontos fejében az intelligencia makacs önfejűséggel…..