Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dallas (a kitiltott)

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Meglehetősen nehéz helyzetben van a TV2-nél Hajós András, aki több díjat is nyert a Dalfutár című műsorával, ami a Super TV2-n futott, közben pedig erősen kritizálta a csatorna híradóját, illetve több kormányellenes tüntetésen is felbukkant. Az ezzel kapcsolatos aggodalmairól és meglátásairól beszél…..
Dallas (a kitiltott) 2017.05.04 15:47:53
@bovorac: Értem amit mondasz, nem tudom hol dolgozol, de az ő helyzete/helyzetük azért más mint az "átlag" munkavállalóé. Ő szellemi terméket állít elő, nem annyiért mint amennyit te meg én keresünk, eléggé ismert ember, nem gondolom, hogy nem tudta volna a Dalfutárt (vagy nem tudná) máshová eladni.
A TV2-nek fontos, hogy értelmiségieket felmutasson, mondván "látjátok ők is nekünk dolgoznak, nincs itt ekkora baj", pontosan ezért nem kell pár forintért ezt a lovat alájuk adni és fel kell vállalni az értelmiségi létet. Néha azt kell mondani, h ezt már nem, köszi. Ezt hiányolom azoktól, akik a Hörcsög TV-jénél dolgoznak és úgy csinálnak, mint akiknek semmi köze az egészhez. Közpénzből lett megvéve (elvesztette közpénz jellegét), vannak fizetve, cserébe arcukat adják a Tények nevezetű legalja ganéhoz. Még az Echo TV-n sincs ilyen híradó, komolyan..
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
Dallas (a kitiltott) 2017.02.09 16:55:50
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
Én nem emlékszem, mikor volt olyan utoljára, hogy barátaim egymásra traktálnak egy sorozatot a Facebookon. A kevésbé ismert, lopakodó sorozatoknak van hagyománya (rád nézek, Breaking Bad), meg vannak olyanok is, amikre évekkel később találnak rá emberek (most pedig rád, Firefly), de hogy…..
Szalóczy Pált mindenki ismeri. Évtizedeken át az ő hangja mondta be a metrón: "Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!" Szalóczy a napokban lett 70, de nem érzi magát annyinak, viszont nagyon hiányzik neki a rádiózás, hiszen 42 évig dolgozott a Magyar Rádió…..
Ha Star Wars, akkor Ralph McQuarrie. Ritkán hallhatjuk, pedig bőven van benne igazság. A régi trilógia koncepciós rajzait készítő mester ugyanis elévülhetetlen szerepet játszott abban, hogy a Csillagok háborúja olyan legyen, mint amilyen lett. Kosztümök, maszkok, kultikus karakterek…..
Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May aláírt egy szerződést az Amazonnal arról, hogy egy új autós műsort fognak készíteni az online tartalomszolgáltatónak. A Variety brékingelt. A műsor jövőre indul, és a Top Gear volt producere, Andy Wilman fogja gyártani. Három…..
6 éve már annak, hogy Michael Mann filmet láthassunk a moziban – és bő 11 éve, hogy olyat lássunk Tőle, ami (szubjektív) tetszési indexemet meg is haladja. A Collateral óta (melynek csak a végével nem vagyok kibékülve, de amúgy egy piszok jó filmnek tartom) elvesztette a fonalat a…..
Február 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora, a Magyarul Balóval. Baló György 3 éves kihagyás után tér vissza a képernyőre. Vannak a klasszikus értelemben vett újságírói kérdések: ki, mit, mikor, hol, hogyan és miért? Azt gondolom, a híradókból meg…..
Dallas (a kitiltott) 2015.01.28 15:03:19
@campobaszo: Annyira primitív dolog Baló kinézetén gúnyolódni még mindig, csak fele annyira értenél valamihez, mint ő, egyből nem írnál ilyen gyökérségeket, te szerencsétlen.
Gyakorlatilag mióta tv létezik, vannak benne bűvészek. Ugyanúgy ahogy a mozi megjelenésével is szinte egyidőben jelentek meg a vásznon kollégáink. De nyilván csak a bűvészek egy töredéke jutott régen és jut ma is lehetőséghez ezekben a médiumokban. Így az sem új jelenség,…..
Dallas (a kitiltott) 2014.08.19 09:54:17
@Orltran: Rendben, beépített ember volt.. De hogy kerül egy működő mobil egy 0.33as üvegbe, amiből előtt öntötte ki az üditőt? Nem volt megvágva. De ezt már többször csinálta, h aprót, meg mindenféle dolgot "beletolt" egy üvegbe, aminek a szája sokkal kissebb volt. Én az ilyen fizikai képtelenségeken döbbenek le legtöbbször, nem a falon mászáson vagy a kártyatrükkökön.. Ezt a vonalat nagyon elkapta a srác és nekem abszolút professzionálisan csinálja.
Ez itt fent 11 teaser az április 15-én jelentkező Fargo-sorozatból, amit az FX mutat be, és legalább akkora kultusza lesz, mint amilyet a True Detective köré rittyentett az internet. Azért szólunk előre, nehogy valaki lemaradjon róla. A Coen-testvérek 1996-os kultfilmjének…..
Dallas (a kitiltott) 2014.03.12 14:58:08
Itt az új 24-évad első rendes előzetese. A sorozatot még mindig forgatják, a bemutató május 5, pár nappal később pedig itthon is lesz. ..
Dallas (a kitiltott) 2014.03.10 10:18:44
Itthon A törvény nevében címmel fut az HBO új nyomozós sorozata, ami már is óriási kritikuskedvenc, nem véletlenül. A törvény nevében több szempontból is egyedülálló a saját műfajában, köze nincs a Helyszínelők látványnyomozásához, de a Drót társadalomkritikus…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
A Forbes magazin bemutatta a legjobban fizetett hírességek listáját. A népszerű televíziós személyiség Oprah Winfrey áll az első helyen, aki egy év alatt 165 millió dollárt keresett. A második helyen, egy filmrendezőt találunk, méghozzá az agyatlan akciófilmek királyát,…..
Dallas (a kitiltott) 2012.08.29 23:35:31
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..