Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S7evin6

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
S7evin6 2023.09.04 10:36:08
Sziasztok,

Nem szoktam kommentelni, inkabb csak olvaslak Titeket, de 27 eve vagyok Juve-drukker, igy most leirnam en is, amit gondolok.

Szerintem itt az a kerdes, hogy milyen szemszogbol tekintunk szeretett csapatunkra.

Ha azt varjuk, hogy szemet gyonyorkodteto, tamado focit fog jatszani a csapat, azt felejtsuk el.
Oke, lehet, hogy 1-1 meccsen, mint ahogy a hulla gyenge Udinese ellen ugy tunhet, hogy csoda tortent, de aztan hamar visszazokkenunk a valosagba.

Ha elfogadjuk, hogy Allegri miatt van minden, mert nem engedi kreativan jatszani a csapatot, akkor viszont ez is egy kiabrandito szezon lesz, legalabbis a jatek szinvonalat tekintve.
Lehet, hogy befutunk az elso 4 hely valamelyikere, de mi a TV elott meg fogunk szenvedni erte, hogy ezt kiszurkoljuk.

Eppen ezert en nem tudok orulni egy valoszinuleg tuti kieso Empoli elleni gyozelemnek, ha az a tegnapi jatekkal valosul meg.
Oke, nyertunk, de ennyi, amugy meg egy nezhetetlen fos volt megint.

Kozben inkabb neha atkapcsoltam a Debrecen-Kecso meccsre, mert ott tobb esely volt a szep focira legalabb hasonlito megmozdulasokra.

Igen, oke, mondhatjuk, hogy ilyen az olasz foci, agyontaktikazott meg minden, de tudjuk, hogy egy Inter/Milan/Napoli/Lazio meccs azert altalaban nem ilyen, ott legalabb megprobalnak focizni.

Nyilvan elofordulnak szar meccsek mindegyik csapatnal, de nekunk 10-bol 9 olyan, mint a tegnapi, mar ami a jatekot illeti.

Komolyan neha azt varom, hogy valamelyik Juve-jatekosnal mikor jon el az a pillanat, hogy kiszabadul belole a focizni akaro elemi oszton, hogy ‘jo baszki, en most cselezni meg tamadni fogok, aztan lesz, ami lesz, max. nem jon be’.
A tegnapi meccsen Chiesa golja volt ilyen, hogy nem maradt lent fekve a kapussal torteno utkozes utan, hanem inkabb golt akart rugni es lam, sikerult is.
(Bar amugy elotte amit muvelt a tobbi helyzetenel, fetrengett meg sirt, azt meg a TV elott ulve is kellemetlen volt nezni.)

Ami a kozeppalyat illeti, katasztrofa az egesz.
Akarmennyire is szidjuk Pogbat, mert tenyleg a csavo fizikai allapota kb. a 84 eves oregapam szintjen van, de tenyleg minden labdaerintesen latszik, hogy mennyivel jobb jatekos (es meg mennyivel jobb lehetne, ha egyszer ujra lenne ket egeszseges laba…), mint az osszes tobbi kp-nk egyutt - jo, meg Rabiot-ban neha latni azt, hogy neki ez a foglalkozasa es meg akar dolgozni azert a nem keves penzeert.

Na mindegy, nincsenek illuzioim a szezont es a jatek kepet tekintve, csak gondoltam ezt kiirom magambol. :)
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
Mint a világ szinte összes nagyvárosa, Dubaiban is komoly gondot okoz a rengeteg autó az utakon és persze az ezekkel járó hatalmas dugók. Más kérdés, hogy az erre adott egyik lehetséges válaszuk finoman szólva is érdekes. Aki élt már nagyvárosban, az pontosan tudja, milyen…..
S7evin6 2014.02.16 12:02:50
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Es akkor Te majd boldog leszel, hogy na ugye, te mar mikor megmondtad ezt? Te szerencsetlen
Még a nyitózene is vidámabb most, hogy Lófejű kielégítetten ébred a Tudjukkivel töltött éjszaka után. Előbbi nyihogásával nyitunk, teli pofával vigyorog bele Balázs arcába hajnalok hajnalán, és boldogan újságolja, milyen jót  kettyintett, amíg ő aludt finom pralinét…..