Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamerasmobil

0 bejegyzést írt és 1506 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     ABC News.   Official: Chinese vaccines' effectiveness low.   Washington Post.  Effectiveness of Chinese vaccines not 'high' and needs improvement, says top health official.   Al Jazeera.    Chinese vaccines' effectiveness low, official admits.   Mandiner.     Vágó István még mindig a kínai…..
kamerasmobil 2021.04.27 17:13:36
www.globaltimes.cn/page/202104/1221833.shtml

A kinaiak annyira biznak a sajat oltasaikban hogy kozben egyuttmukodnek a BioNTech ceggel es licenszelik az o mRNS vakcinajukat meg vesznek is belole valami 100 milliot hogy elkezdjenek belole masodik-harmadik oltasokat adni.

Nalunk meg ugyanezt a szirszart probaljak beadni mindenkinek es inkabb raulnek a Pfizer keszletekre.
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
kamerasmobil 2021.04.01 09:44:28
@Vakmacska: A 40-esek szervezete hetekkel tovabb birja meg lelegeztetogepen is. Hosszabb tavon kell majd nezni az elhunytak korfajat es atlageletkorat.
:(
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
kamerasmobil 2020.12.03 22:06:46
@Bayaz: A te bolygodon is van magyarorszag es annak stabil a gazdasaga? Meselj meg!
kamerasmobil 2020.12.03 23:23:40
@Bayaz: Az atlagosnal valamivel okosabb vagy ugyan - de akkor is fideszes troll. Mit gondolsz kit tudsz meg itt atverni? A gazdaid eppen terden csusznak az EUban hogy legalabb egy minimalis tekintelyuk maradjon itthon a hiveik elott de mindenki mas atlat a szitan. Vege a nagylabon elesnek meg a fennhejazasnak es elkezdodott a lassu de biztos bukas folyamata.
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
kamerasmobil 2020.12.03 22:08:49
@Mister Gumpy: Mar honapok ota elkezdtek a pogromot...
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
kamerasmobil 2020.11.09 15:32:15
@Barkalot: Karacsony megoldhato azzal ha mindenki 8-10 napig karantenozik a csaladi osszejovetel elott. Ami azert annyira nem egyszeru.
kamerasmobil 2020.11.09 16:07:30
@kemény keleti kommentelő: Hat ha 2 hetig nem talalkozol tenyleg senkivel es nincsenek tuneteid sem akkor azert eselyesebb hogy nem vagy fertozo. Aztan aki meg biztosabbra akar menni az lehet 3 hetig is karantenban.

De nem egyszeru es nem is biztos hogy sok embernek lesz ennyi esze.
kamerasmobil 2020.11.10 09:21:34
@Pelso..: Marmint szeretnek elvegezni a vakbelmutetet. De en azt irtam hogy ha nem lettek volna a korlatozasok akkor par het mulva mar nem lett volna orvos aki kepes is lett volna annak a mutetnek az elvegzesere. Meg a fideszes jegyzo ur rokonanak a szamara sem. Na es akkor ott lett volna az hogy szepen ellene fordulnak Orbannak a sajat emberei is.

Ez lehetett az amit pentek es hetfo kozott valahogy felismert vegre ez az idiota. Hogy elo tud idezni olyan helyzetet amikor meg ez az orszag is megmozdul ellene - es joval gyorsabban mint ahogy o azt eddig gondolta volna.
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
kamerasmobil 2020.10.30 22:31:30
@Ménkűnagy Bundáskutya: Ugy erted november 6-8 kozott
kamerasmobil 2020.11.05 16:04:19
@jotunder: A hazai viszonyok kozott es az egeszsegugy varhato osszeomlasaval a 30 ezer halott meg szinte optimista becsles is. Akarmilyen morbid vagy cinikus ennek a hangzasa :(
kamerasmobil 2020.11.09 11:10:48
@Muad\\\'Dib: Halalozasokban inkabb negy het az amire ennek lathatjuk az eredmenyet. Sajnos annyi ido alatt orulhetunk ha nem megy 200 fole a napi uj halalozasok szama.

Sikerult a legrosszabb kompromisszumot megtalalni. Ez valoszinuleg egyreszt meg is lesz hosszabbitva januar kozepeig mert vakcina az meg akkor sem lesz masreszt meg igy sikerul jo nagy pofont adni a gazdasagnak is ES elszenvedni egy csomo aldozatot is.

Szeptemberben kellett volna megfogni sokkal enyhebb szigoritasokkal es akkor mostanra mar akar lazitani is lehetett volna. De ez az oostoba onfeju barom persze nem volt hajlando hinni a jarvanyugyi szakertoknek.
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
kamerasmobil 2019.10.02 14:50:57
@jotunder: Sot szerintem direkt a sajat modszerevel szivatta meg Orbant :P

A vezer ugye az elejen meg jol vegig is dicsekedte a kormanymediat es talan meg kulfoldre is elbuszkelkedett vele hogy lam segitett megszavazni Ursulat es most behajtja erte a viszontszivesseget. Meg hogy Ursula az o emberuk es nem a gonosz Weber akit meg jol meg is buktatott.
kamerasmobil 2020.09.02 21:03:32
Talan ide. Sajnos paywall mogott van.

hvg.hu/360/20200902_Lovasi_Andras_A_megerkezes

Lovasi elkepesztoen pontos irasa. Emiatt nagyon lehangolo is.
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
   "Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a…..
kamerasmobil 2020.10.10 15:34:44
@combo: Konzervativ becsles szerint is csak most 2-3 honap alatt valami 150 milliardot lophattak a lelegeztetogepeken. Meg Meszarosnak is sok evig tart ennyit ellopni.

Es ez nem csak azert bun mert loptak hanem mert most piszkosul hianyzik ez a penz az allamkasszabol. Ezert nincs mar munkahelymegtarto tamogatas meg jarulekkedvezmeny. Ezert kell most a semmibe dobni az erdemi vedekezest a gazdasag "megvedese" erdekeben.

Szoval nagyon is rossz volt az a pazarlo lelegeztetogep vasarlas. Jobb helyeken ebbol mar onmagaban is bunvad lenne es valoszinuleg letoltendo bortonbuntetes.
      Erről mintha még nem írt volna a magyar sajtó.  Trump betegségét nem tudják kezelni a fogadóirodák. Az biztos, hogy a járvány kezelése volt Trump gyenge pontja, a gazdaságpolitikája meg az erős.      Pillanatnyilag az a helyzet, hogy stabilan 7-8 százalékkal vezet a pollokban Biden, és a…..
kamerasmobil 2020.10.08 17:20:20
@velőtanya: Floridaban nagyon sulyos volt a covid jarvany
       A pandemia.hu adatai szerint április elején volt a legmagasabb a pozitív tesztek aránya Magyarországon. Ez valamivel 10 százalék alatt volt.     Nem tudom mennyi a magyar tesztelési kapacitás. Azt tudom, hogy még sohasem teszteltek napi 12000-et és mostanában előfordult hét százalék körüli…..
kamerasmobil 2020.09.23 14:50:47
@rdos: Le fog az esni. Inkabb arrol lehet szo hogy a tegnapi 6000 ugy jott ki hogy maradt meg feldolgozni valo minta. Gondolom a laborban nem 7/24-ben dolgoznak es hetvegek utan emiatt mindig van egy atmeneti visszaeses.
       Ha epidemiológus lennék, akkor kétszer gondolnám meg, hogy milyen véleményt alakítok ki nyilvánosan a járványról. Mivel nem vagyok epidemiológus, a dolog egyszerűbb, az egyetlen dolog, amiben meglehetősen biztos vagyok az az, hogy fogalmam sincs. Egyszerűen, fogalmam sincs.      Néhány…..
        Essünk túl rajta. Azt gondolom, hogy Orbán Viktor, legalábbis részben, legitim magyar nemzeti érdeket szolgál. Nemcsak a klánja érdekeit szolgálja, hanem milliók érdekében IS cselekszik. Nem tudom elmondani, hogy mennyire undorodom ettől az embertől, mennyire szégyellem, hogy egy ilyen…..
kamerasmobil 2020.09.18 23:38:46
Ket dologhoz szolnek hozza.

Par eve volt osztalytalalkozonk es az egyik lany eloadta hogy o az MNB-nel dolgozik. Sokat elarul hogy eleve szegyenkezve es mentegetozve mondta ezt el.
Nem emlekszem mindenre amit meselt, meg nem is voltak benne akkora nagy relevaciok. De a lenyege az hogy az MNB nem csak Matolcsy es az o orult latomasai. Igenis van ott egy csomo jo szakember akik igyekeznek jol vegezni a munkajukat mar amennyire a lehetosegek ezt megengedik.
Meg ott volt az az ifju titan akit nemreg basztak ki es bocsanat de nem fogom visszakeresni a nevet. Hozza lehet kapcsolni az elmult evtized rulettezos kockazatu lepeseit amiknek ironikus modon a nagy resze valahogy megis bejott. Kamatvagasok meg egyeb manoverek.
Lenyeg a lenyeg - ha valaki jot ir az MNB szakembergardajarol annak akar igaza is lehet.

A masik tema a nemet autogyarak.
Ez meg egyelore a szaksajton kivul nem kavar viharokat de az a helyzet hogy a nemet premium gyartok iszonyatos nagy bajban vannak.
Az EU mar eddig is borzaszto szigoru CO2 kibocsatasi normakat irt elo es ezen a terven most szigoritottak meg egyet. Lenyegeben 2030-ra minden autogyartonal a komplett kinalat atlagos fogyasztasa 2,5 liter benzin / 100 kilometer lehet es ha ezt tullepik akkor sulyos birsagot kell fizetni minden eladott auto utan.
A muszaki vonatkozasok meg ugy neznek ki hogy a kicsi es kompakt auto kategoriaknal ezt lenyegeben lehetetlen gazdasagosan megvalositani.
Kozben meg a gazdasagi valsag miatt az autok kereslete is megfekudt es sok ev lesz mire ujra osszekapja magat.

Tehat a gyaraknak az az egyetlen nyero strategia hogy kevesebb autot fognak gyartani de azokon sokkal magasabb haszonkulcsot kell realizalniuk. Ami azt jelenti hogy gyarakat kell bezarniuk mert jelenleg 5-10%-al magasabb a gyartasi kapacitas mint amekkora kereslet kinez a kovetkezo evtizedben.

Szoval a Mercedes Audi BMW a kovetkezo par evben be kell hogy zarjon gyarakat. Es itt az a dilemma lesz hogy ha a hazai nemet gyarakat zarjak be annak durva politikai kovetkezmenyei lehetnek - de a magyarorszagi gyarakban meg sokkal olcsobb a munkaero tehat ha ezeket zarjak be akkor meg penzugyileg jarnak rosszul.

Vagyis lenyegeben azon mulhat a jovonk hogy a nemet ipar melyik aldozatot lesz hajlando bevallalni...
       Dehogy mondtam meg. Egy szót sem értek az egészből, de azért ez nagyon vicces.        ..
kamerasmobil 2019.10.24 13:40:42
@Hálátlan Gazember: Arra gondolok hogy az a mondjuk 300 ezer ember aki valamikor korabban fidesz szavazo volt de elcsabithato... na azok 2018-ban benne voltak a fidesz 2,6 millio szavazataban?

Azert kerdezem mert ha 2022-ben ugy indulnak a fideszesek hogy mar csak kb. 2,3 millio szavazojuk van akkor ennek a 300 ezernek az otthon tartasaval is lesz egy eleg komoly ellenzeki foleny. Ha pedig meg ez a 300 ezer is elmegy akkor mar 2,9 millio ellenzeki szavazorol is lehet almodozni... :P

Egyebkent a mostani szamok inkabb azt mutatjak hogy nem nagyon volt atpartolas. Csak az ellenzek mobilizalasa volt erosebb. De inkabb legyen neked igazad majd :)
kamerasmobil 2019.10.24 15:07:52
@mafi mushkila: En biztos vagyok abban hogy nem azt akarja.

Legutobbi erdemi beszeden asszem Tusvanyosban mondott olyat hogy "nem az szamit mekkora a kutya hanem hogy milyen hangosan ugat".
Ez nagyjabol azt jelenti hogy nem az szamit hany szavazojuk lesz hanem hogy az hogyan konvertalodik orszaggyulesre. Majd addig pofozgatjak a torvenyt amig legalabb egy abszolut tobbseget nem garantal... Na es erre mondtam azt hogy ha egy 3-500 ezres kulonbseg van szavazatszamban az ellenzek javara a vegen akkor azert azt lehet hogy nem fogja tudni eladni mindenkinek.
kamerasmobil 2019.10.24 15:28:38
@mafi mushkila: Tovabbmegyek: az ellenzeknek kotelezo mindenhol egy jeloltet inditania.

Van legalabb masfel evuk kiszamolni hogy mi a jo eloszlas meg kinek mi jar meg elovalasztasokat is lehet tartani. Meg kell oldani.

A 2018-as vereseg legfobb oka az volt hogy egy ellenzeki szavazat kevesebbet ert mint egy fideszes. Fel kell hozni egyenlore barmi aron mert anelkul minden mas eredmenyt kapasbol le kell osztani ezzel az aranyparral.
    Josep Borell jövendő külügyi főképviselő miatt Szíjjártó egyszer berendelte a budapest spanyol követet.        Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből.   David Sassoli az Európa Parlament elnöke azzal támadta Tajanit, hogy az védelmezi Orbánt.…..
kamerasmobil 2019.07.10 10:48:50
kamerasmobil 2019.07.11 20:13:25
hvg.hu/itthon/20190711_Jogunk_van_tudni_mire_keszul_Brusszel

Tota W turkmenbasizik. Csak nem olvasoja a blognak es a kommenteknek? :D
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
kamerasmobil 2018.03.13 15:01:39
@velőtanya: van meg valami ami miatt ketseges hogy ez csobehuzas.
A kozjegyzoi okiraton bizonyara szerepel a megbizo neve is. De arrol egyelore kuss van...

Meg most egyebkent ha csobe huztak az ellenzeki sajot akkor mi van? Aki meg olvasojuk / tudja olvasni oket az ettol nem fog kiabrandulni egy Indexbol 444bol. Ugyanigy a megmaradt Fidesz szavazok voksai sem fognak tobbet erni. Szoval mi ertelme lenne egy ilyen cselnek?
kamerasmobil 2019.06.12 13:22:41
index.hu/belfold/2019/06/12/schmidt_maria_interju_orban_merkel_soros/

"A 'konzervatív' kifejezés nagyon nehézkes és unalmas magyarul. Mi illiberálist használunk, mert mindenki gyűlöli a liberálisokat (SZDSZ), akik kormányt alakítottak a posztkommunistákkal '94-ben. (...) a liberális szó Magyarországon az SZDSZ-t jelenti, az árulókat. (...) a liberálisoknak, akik antikommunistának mondták magukat, majd oldalt váltottak, soha nem bocsátunk meg"

Azon gondolkozom hogy eljon-e meg az en eletemben az az ido amikor ezek az emberek a megfelelo helyre kerulnek a kollektiv tudatunkban. Amikor mar mindenki belatja majd hogy ok voltak az arulok es bunozok es a megitelesuk is a valosagon fog alapulni meg az altalanos orok ervenyu erkolcsoken.
   A "Lendület"-csoportok vezetői nyílt levelet írtak az Akadémiával kapcsolatos rémisztő tervekkel kapcsolatban. Az index.hu ma már szemlézte a szöveget, de talán jobb, ha a teljes levél is megjelenik valahol. (kézzel copy-paste-oztam, a béna tördelés az én érdemem)  Itt nem a politika által…..
        "Europe always did well when Germany and Hungary closely cooperated. " (Orbán a Bildnek)       Két konkrét esetről tudunk, az egyik együttműködés 1914-ben kezdődött és 1918-ban ért véget, a másik 1941-ben kezdődött és 1945-ben fejeződött be. Ezek igen szoros együttműködések voltak,…..
kamerasmobil 2019.05.29 17:44:21
@Kettes: Jo hat az a te dolgod hogy akkor nem megerteni akarod hanem inkabb ignoralod ezt az egyebkent igenis valos problemat.

Egyebkent szerintem igenis tobbet szamit egy politikus lehetseges jovobeli cselekedeteinek felmereseben az hogy regebben mit es hogyan csinalt mint mondjuk az hogy most mit mond vagy mit fair gondolni rola.
Gyurcsany marpedig amikor hatalmon volt akkor ezert vagy azert de szarul menedzselte az orszagot es ugyanugy ragaszkodott a hatalomhoz mint most Orban. Plusz a tuntetesek. Ezek miatt szerintem teljesen jogos hogy magas az elutasitottsaga.
kamerasmobil 2019.05.29 22:57:04
Bocsanat de nem tudok mindenkinek kulon valaszolni. Tudjatok kamerasmobil es pici a billentyuzete :)

Szoval Gyurcsany hatalomhoz valo ragaszkodasa valoban nem autoriter rendszer kiepiteseben nyilvanult meg es ezt tenyleg a javara kell irni. Bar nem tudom hogy akkor itt be lehetne-e hozni a klasszikus szoveget arrol hogy kozejuk is lovethetett volna - a tunteteseken komoly seruleseket elszenvedo par emberre valo tekintettel asszem megsem teszem.

De az sajat maga altal is elismert teny hogy pontosan tudtak hogy szarban van a gazdasag. Es egyreszt eltitkoltak masreszt semmit nem tettek ellene. Mert ohh jajj egy valsagkezelo politika miatt esetleg nem valasztjak ujra.
Aztan ebbol azok lettek hogy
1. Ujravalasztas utan se tett semmit
2. Cserebe sokkal nagyobbag szivott az egesz orszag es foleg az alsobb deciliselbe tartozok mint kellett volna
3. Es meg szepen meg is agyazott a dagadtnak
+1 ja es elore is elcseszte a politikai karrierjet annak a par embernek akik egyreszt feltakaritottak utana masreszt tenyleg kepesek es keszek is lettek volna vegre valamit tenni az orszagert (elsosorban Bajnai es Oszko)

Szoval igen Gyurcsany is azonnal a hatalmat valasztotta amint femerult az a dilemma hogy hat cserebe megis mi lenne az orszaggal. Es nem is csak igy egy pillanatban hanem eveken at az egyre jobban durvulo helyzetben. Ja igen es inkabb akart bena kacsa maradni az utolso pillanatig is - kerul amibe kerul es utana a vizozon.

Szoval akiben vannak ellenerzesek azzal kapcsolatban hogy megint ez a figura lenne az alternativa azok egyaltalan nem elfogultak vagy eloiteletesek vagy a zindex meg a zujpeter mosta ki az agyukat hanem tokre racionalis alapja is lehet a velemenyuknek...
       "El kell szomorítanom Hellert. Orbán Viktor kimagasló szellemi képességekkel rendelkezik. Kevés hozzá fogható intellektus van, olyan, aki tájékozottságban, nyitottságban, műveltségben felvehetné vele a versenyt. (Schmidt Mária)"               Ha Heller Ágnes ismerné Orbánt a…..
kamerasmobil 2019.04.16 09:58:45
@fortin2: Nem annyira Orbannal nem birnak a nyugati politikusok hanem inkabb a sajat iparmagnasaikkal akiknek itt mindenfele gyarai vannak.

Azt nyilvan jol ismerte fel hogy ha kiszolgalja ezeknek az erdekeit az olcso es konnyen csukloztathato munkaerovel meg adokedvezmenyekkel meg ilyenekkel akkor tamogatni fogjak. Meg azt is jol latja hogy kozben nem lehet helyette ertelmes alternativa az orszag vezetesere ezert az ellenzeket ahol lehet nyirja.

De kozben tenyleg iszonyatos rombolast vegzett es ennek jo resze meg csak a kovetkezo evekben fog igazan kiderulni. A rezsicsokkentes miatt szetrohadt infrastrukturaban meg csak most fognak kezdodni az izgalmak az aramszunetekkel meg csotoresekkel...
    A Mandiner először lehozta, hogy felfüggesztette a FIDESZ-t a Néppárt. Majd az "Origo: Nem zárják ki és nem függesztik fel a FIDESZ-t" hírt rakták ki. Eredetileg még ebben a szövegben is ott volt Daul twittere, amiből világos, hogy felfüggesztik a FIDESZ-t. Aztán ezt is töröltették.  Az egész…..
        Nagyon úgy néz ki, hogy Manfred Webernek elege lett Orbánból.           Lehet, hogy Orbánnak súlycsoportot kell váltania. Az egyik lehetősége az, hogy elszakad a konzervatívoktól és fullba fasizálja Magyarországot. Ez nagyon kockázatos. Ha egy nap egy megerősödött francia liberális elnök…..
kamerasmobil 2019.03.08 08:11:51
@Külsős: hvg.hu/itthon/20190308_Orban_Viktor_Fidesz_radio_interju_Europai_Neppart
"Orbán: Lehet, hogy nem a Néppártban van a helyünk"

Ez lassan mar orankent valtozik. De ebbol nekem egyre kevesbe eselyes a maradas...
kamerasmobil 2019.03.08 11:21:43
@Grrr: Ez mind igaz amit irtal de ettol meg ha a Fidesz marad a Neppartban akkor emiatt Weber az a szemely lesz akinek az oleben a bepisilo merges kiskutya ul...
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
kamerasmobil 2018.04.12 18:23:55
@abcdefghijklmm: Annyiban tevedsz hogy kormanyvaltassal en szinte biztosan rosszabbul jartam volna anyagilag.

Meg en nem vagyok kepmutato hogy szavakban keresztenyseg igy meg ugy es kozben vidaman megszegek par parancsolatot.
kamerasmobil 2018.04.12 19:15:14
@abcdefghijklmm: Tok jo hogy nem velem vitatkozol hanem szalmabab ervelest valasztottal. Ezzel is szepen hozzajarulsz az elvakult kormanyparti netezokrol alkotott sztereotip kep erosodesehez.

Ha nem venned eszre en elismertem hogy az ellenzekiek valszleg adot emeltek volna akarki is kerul kormanyra... Bar valoszinuleg a jobban keresok es nem az also retegek adojat. En meg eleg jol keresek.
Örülünk, Vincent? Maposzt 2018.04.08 09:06:04
        Legyen egy ilyen poszt is. Holnap majd lesz holnapposzt. Mert lesz holnap. Nyugi.        Nincs tippem. Az nem igaz, hogy bármi történhet, de aránylag sok minden...
kamerasmobil 2018.04.11 10:05:37
@velőtanya: emlekeim szerint pont az a bizonyos Median felmeres volt az amiben kiemeltek hogy jelentosen nott a fidesz tamogatok szavazasi hajlandosaga videken a Hodmezovasarhelyi polgarmester valasztas ota. 5x%-rol valami 67-68%-ra. Tehat biztosan volt ilyen elorejelzes.

Ennek kapcsan arrol lehet esetleg vitatkozni vagy talan inkabb az a jo kifejezes hogy konteozni hogy mennyire volt valos a Median felmeres.
Az egy nagyon meredek verzio lenne ha ez megrendelesre keszult volna. Raadasul tenyleg sok minden mas alatamasztja ezt a magyarazatot a 444 videotol kezdve a szemelyes beszamolokig.
kamerasmobil 2018.04.11 11:02:17
@velőtanya: Van logika abban amit irsz. Sajnos.
Örülünk, Vincent? Holnapposzt 2018.04.09 00:33:27
       Kéretik abbahagyni az önkorbácsolást. Igen, ez az ország mától egy kicsit jobban hasonlít majd egy darab szarra, mint eddig. Erről azonban nem ti tehettek. Hanem pont ők.    ..
kamerasmobil 2018.04.11 10:23:38
@ladyPhilosophy: ehhez sajnos hulye vagyok szoval lehetne kerni valami minimalis magyarazatot?
Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen — Albert Einstein...
kamerasmobil 2018.04.05 19:59:26