Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quack

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Unalom van. Dögunalom. Speer. Speer. Szeretlek. Nehogy elhidd. Csak annyira, mint Te engem. Olvassak? Vagy ne? Nem tudom. Olyan érzésem van, mintha tanulni kéne és ezért nincs kedvem semmihez. Lehet alszok egyet. Vagy nem. NEM TUDOOOOOOM :(Este még lehet írok egy…..
quack 2010.06.23 20:23:31
(=A sírásban is van valami gyönyörűség...) Megkönnyebülést ad.És tényleg. Nem sírok. Sírtam eleget. Most a negatív érzésekkel kapcsolatban nem érzek semmit. Örülök, hogy vége. Vége az első évemnek a felsőoktatásban. Sikeresen zártam. Az átlagom közepes lett, rontottam az…..
quack 2010.06.22 20:35:11
quack 2010.06.22 20:37:34
Üdv nektek kukacok!Elindult a blogom, tudom hogy kurvára nem fogja senki nézni, de le is szarom igazából.;>..
Az utóbbi idők legjobb fordítógépes tárgyversét küldte el nekünk Bakó István, köszönet érte. Ezt írta mellé: Ezt a "SUPER RAGASZTÓSZER"-t egy művelődési házban rendezett vásáron vettem. Gondolom Kínában követhették el ezt a fordítást, habár "Az anyag a…..
X. érthetően ki van borulva, mert napokig azért nem juthatott hozzá a külföldről rendelt csomagjához, mert a lerohadt a vámosok számítógépes rendszere. A Naiv Ügyfelet az készített ki különösen, hogy az ügyintéző abszolúte terméstes hangon közölte, hogy volt már emiatt…..
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
quack 2008.09.26 15:09:27
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
quack 2008.09.10 14:49:55
3.
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
quack 2008.09.09 13:33:53
A Homár nagy barátja a pszichedelikus reklámoknak (ha lenne tenger ideje, biztosan csinálna villodzó animgifet Lady Vakolatból), úgyhogy csak bátorítani tudja a reklámügynökségeket, engedjék szabadjára kreatívjaik fantáziáját. Ne féljenek a butaságoktól, a butaság a barátjuk!…..
quack 2008.09.05 19:45:21
Óriási hírem van, elindult az Index ingatlan-, város-, kerület-, viskó- és felhőkarcolóügyi blogja, az Urbanista. A szórakoztató lakásügyi közlönyhöz olyan ismert szakértőket sikerült leigazolnunk, mint dá, Urbán Viktor és a híresen nagy munkabírású középpályás,…..
Cserébe viszont az egész közös Magyar-Román Köztársaság(?) magyarul beszél. Legalábbis ez derül ki a Service Logistic International hómpédzsén, ahogy azt Karl Boro kiszúrta.Mit mondhatnék...? A trianoni "határ-újraértelmezés" mindenkinek másképp szúrja a szemét…..
quack 2008.08.25 12:46:26
Harmadik kör Zoli online jegyvásárlásos szotrijában (előzmények itt és itt), reményei szerint az utolsó. A MÁV Start leszögezi hogy a rendszer nem tesztrendszer, angol nyelvű visszaigazolás pedig azoknak jár, akiknek nem .hu végződésű az e-mail címe. Logikus. Tisztelt Utasunk!…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
quack 2007.09.17 18:56:22