Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nookedli

0 bejegyzést írt és 677 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oroszország már a Krím-félsziget 2014-es illegális annektálása és az Ukrajna elleni katonai agresszió óta folyamatos, összehangolt, államilag irányított dezinformációs kampányt folytat a közvélemény befolyásolására. Az Oroszország és Ukrajna viszonyáról, az ukrán és orosz politikáról szóló valótlan…..
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..
„Az elítéltet rám bízták egy olyam döntés után, amit én nem változtathatok meg. Ez egy férfi vagy nő, akiről az egyház mondja, némi kegyességet érdemel.” - Albert Pierrepoint A tiszta halál Albert Pierrepoint huszonöt éves pályafutásának legnagyobb szakmai megpróbáltatását 1941. december 10-én…..
1919. február 21-én Kun Bélát és több más kommunista vezetőt letartóztattak, mivel az aznapra hirdetett munkásmegmozdulás lövöldözésbe torkollott és ebben négy rendőr életét vesztette. Másnap reggel mintegy hatszáz rendőr rohanta meg a Gyűjtőfogházat, ahol Kun Bélát és társait tartották fogva...
A második világháború kezdetét Lengyelország 1939-es német lerohanásához szokták kötni a történészek. Ekkor az Adolf Hitler vezette náci Németország hadserege (Wehrmacht) váratlanul megtámadta keleti szomszédját, hogy a "Lebensraum" szellemében bekebelezze az alsóbbrendűnek tartott lengyelek…..
nookedli 2020.05.31 08:30:27
@Wildhunt: A palesztinok is tanulhatnak tőlük a zsidó agresszió elleni védelemben. Megjegyzem, az a föld palesztin föld és ők a honvédők, míg a zsidók a betolakodók. Mégis már lassan kiirtják az összes palesztint a zsidók.
Deborah Feldman (1986) a világ közepén, New Yorkban, egyszersmind teljes izolációban, a metropolisz Williamsburg nevű városrészében nőtt fel. Brooklynnak ezt a negyedét csak az East River és 2-3 kilométer választja el a lüktető Manhattantől. A 200.000 lakó fele ultraortodox zsidó. Párhuzamos…..
nookedli 2020.04.09 08:27:02
@gyalogbaka: A zsidók mind aberráltak több ezer éves belterjességük és több ezer éve elavult szemet-szemért felfogásuk miatt. A talmudjuk tele van olyan dolgokkal, amit 2 ezer éve is elítéltek. A zsidókat több tucatszor el akarták törölni a föld színéről, mert mindenkor csak ártottak cselekedeteikkel a világnak. Mindennek oka van, annak is, hogy ki akarták irtani a zsidókat mindig. Ne a mostani agymosással foglalkozzunk, hogy szegény zsidókat mindenki bántja, hanem keressük ennek az okát és ez nem az előítélet, hanem az utóítélet, következtetés, önvédelem.
Ez is érdekes, ezek szerint Hitlert Isten küldte, azaz a jó oldalt képviselte. „Hitler Isten küldötte volt. Rajta keresztül büntette a zsidókat, mert letértek a helyes útról. Azért jött, hogy megtisztítson minket, hogy az asszimilálódott zsidókat eltüntesse a Föld színéről. Azokat, akik azt hitték, úgy élhetnek, mint bárki más, a kiválasztottságukat lemoshatják magukról. Miattuk bűnhődtünk mindannyian.” Én azt gondolom, hogy a zsidók ha megváltoznának, de nem fognak, akkor sem tudnák már most sem azt a sok pusztítást rendbe tenni, kompenzálni amit tettek. Még akkor sem, ha minden zsidó a világon rabszolgaként szolgálná a nem zsidókat, akkor sem tudnák jóvá tenni több ezer év pusztítását, népek kiirtását, gazdaságok tönkretételét és ezzel több millió ember elpusztítását. Palesztinokat is irtják a mai napig, a média elsikálja, az iszlamistákat, a palesztinokat állítják be rossznak. Izraelben semmi keresnivalójuk, ez is tény, de érdekel valakit? Messze van tőlünk... Ugye? De a zsidó fenyegetés itt van, köztünk élnek, nem tudunk róla, de napi szinten dézsmálják adónkat, tesznek érte, hogy rosszabbul éljünk.
nookedli 2020.04.09 08:29:51
@chrisred: "Olyan, mintha egy magyar a trianoni szerződés aláírását és a csonka Magyarország elfogadását a magyarság elleni bűnnek tekintené." - ez így van! Ez az! trianon és izrael létrejötte szorosan összefügg.
Évtizedeken keresztül elvárta a magyar pártállam - előbb Rákosi Mátyás, majd Kádár János vezetésével - hogy megünnepeljük minden év áprilisának negyedik napját, mert a "hősies" vörös hadsereg ezen napon "szabadította fel" hazánkat a nácik uralma alól. A "felszabadulás ünnepe", ahogyan  akkoriban…..
nookedli 2020.04.07 11:27:35
@nemecsekerno_007: A németek nem bántották a magyarokat. Akiket meg a Dunába lőttek, mind hazaáruló volt. A táborokba meg muszáj volt elvinni a munkára képeseket, mert a frontra nem vihették azokat és a munkába állításukkal tudták segíteni a honvédők tevékenységét. Azt is tudni kell, hogy más világ volt. Most mindenki rinyál a munkatáborok miatt, de a 2. világháború előtt évtizedekkel az oroszok már működtettek ilyen táborokat és a háború után is voltak táborok. Tudom, belénk erőszakolják, hogy a zsidók munkatáborban eltöltött ideje mindennél szörnyűbb.
Magyarországon a jórészt kimaradt polgári fejlődés, illetve a vidéki zsidóság elpusztításával, a németek kitelepítésével és a bolsevizmussal a vékony polgári réteget (és mentalitást is) megsemmisítő politika miatt összetorlódott és egymásba épült a posztfeudális, személyiségi függőségen…..
A Harmadik Birodalom fennállása idején néha az egyetlen dolog mely feldolgozhatóvá tette a valóságot, az a nevetés volt. ..
Nemcsak a lakosok számát, de a hasznos háziállatokat és a hülyéket is összeírták az első hivatalos népszámláláson. HIvatalnok - forrás: Fortepan/Hirschler András ..
Egyike az általánosan ismert szokásoknak, hogy nem szoktunk embereket számolni. Legalábbis nem számokkal, hogy „egy-kettő-három”. Ha arra van szükség, hogy létszámot vegyünk az emberekről jellemzően egy zsoltárverset szoktunk használni 1, mely eredeti héberben 10 szóból áll, így könnyedén számba…..
nookedli 2020.01.27 13:54:43
@gabiiii: Csak ha csalással, hazugsággal akarnak pénzt kicsikarni, akkor számolják meg még akár magukat is ezek. Nekem semmi bajom nem lenne a zsidókkal, sőt vannak zsidó ismerőseim is, de rájuk nem jellemző ez az aljasság, amit a zsidók műveltek amióta léteznek.
nookedli 2020.01.27 13:58:00
@Én vagyok az, aki nem jó.: Megitták a vérszerződés alkalmával a vérüket, nem maradt benne... A zsidó semmivel nem jobb az iszlamistáknál, muszlimoknál, ugyanolyan barbár szokásaik vannak, csak jobb a marketingjük. orbán kormánya is ugyanaz mint gyurcsányé, csal, lop, hazudik, csak nekik is jobb a marketingjük, jobban hazudnak, mint a zsidók, akik a világ legnagyobb hazudozói. Ja, bocsánat, nem is hazudnak, hiszen amit egy zsidó állít az szent. Ők minket nem is tekintenek embernek, csak marhának, szolgának, emiatt nem tartják tiszteletben a véleményüket, a zsidó hazugsága többet ér nekik. Le van írva a talmudban.
nookedli 2020.01.27 14:02:57
@Én vagyok az, aki nem jó.: Jézus körülmetélése hazugság, Lukács maga is zsidó volt, mendemondákat talált ki, ha egyáltalán az az írás igaz. Mint tudjuk az első nikaiai zsinaton összehívták a keresztény vezetőket, megbeszélték, mi legyen az új vallás irányzata és a rabbik megírták. A zsidókat minden korban ki akarták irtani amiatt, amit tettek, ahogy viselkedtek eltartóiakkal. Nem a reakció a lényeg, hanem ami kiváltotta. Mi váltotta ki az állítólagos holokausztot az emberekben? Miért nem kedvelték, miért tartottak az emberek a zsidóktól amióta mózes létrehozta, kitalálta? Maga a zsidók története tele van hazugságokkal, más népek történetét lopták el.
napszemüveg Loewe - 2020. 2020.01.27 08:07:15
      Bármennyire meglepő (nekem az volt), a Loewe, mármint a divatház spanyol márka. Még az 1886-ban trónra lépett spanyol király, XIII. Alfonz adott hivatalos udvari beszállítói címet  Enrique Loewe Hintonnak, akinek akkor már 40 éves volt a cége. Ennek fényében viszont az furcsa egy kicsit,…..
Hol is kezdjem? Hát jó lenne, ha sehol se kéne. Ha szépíthetnék, hazudhatnék, elhallgathatnék. De hát pont ezek miatt vagyok itt. Mert most, vagy soha. Ha most nem ugrok ki ebből, akkor soha. Mert ki kell. Egy hajszálon függ az egész életem, a házasságom, az, hogy szóba áll-e velem még életem…..
nookedli 2020.01.17 08:31:09
@Örömhernyó: Az a gond a szexszel, ha egy nővel vagy sokáig, unalmas, kell a válozatosság, más kinézetű, illatú punci, mert unalmas nagyon mindig ugyanaz, meg a nő kinézete is nagyon fontos, legalábbis nekem. Én 40 felett is inkább a 20 éves lányokhoz vonzódom, maximum 30, ugyanez a pornóvideókban is. Áttekerek 100 videón, míg megtalálom azt, amit meg tudok nézni, de az sem biztos, hogy elég jó. Nagyon régóta nézek pornót, több mint 20 éve, szerintem már kezdek ráunni, legalábbis remélem. Én is azt látom, hogy a kapcsolataimnak nem használt a pornó nézése, de mégis valamiért nagyobb örömet okozott a pornó, mint a hosszabb kapcsolatok. Azt érzem, maga a szex egy nővel, kb. 3 alkalommal izgalmas. A pornóban az is érdekes, ha van egy lány, pl. a feleséged unokahuga, aki egy fiatal szexbomba csaj és a családi összejövetleken finoman flörtölget veled, vagy miniszoknyában a kanapén a lábát tárogatja veled szemben, hát akkor kell a pornóban hasonló csajt keresni és kiverni, mint rámenni a csajra, ez rövid távon megmenti a házasságot. Tudom mindenki más, van aki nem változik , mint én sem bizonyos dolgokban, a fiatal hamvas lányokról nem tudok leszokni, de 40 felett szánalmas lehet, ha ezeket a lányokat kergetném. Mi marad? A pornó, vagy az önmegtartás. A recskázás megvonásával kapcsolatosan attól féltem mindig, hogy hererákot kapok a bent rekedt spermától. Olvastam valahol, hogy egészséges, ha gyakran kiürül. Persze, ha valaki gyereket akar, akkor jobb, ha kb. 3 napig gyűjti az anyagot. Azt én is tudom, hogy abba kellene hagyni a pornózást és recskázást. 40 elmúltam, elváltam, korombeli nők nem izgatnak. Nehéz ez.
nookedli 2020.01.17 08:36:44
@Torokhang: Pornóra kiverem egymás után 3-szor óránként, nővel nem bírnám ezt a tempót fizikailag. Mármint nem a nemi szervemmel, hanem has, hát, karizommal. Egyébként meg sokszor a nőknek nincs kedvük a szexhez, mikor a férfinak órákig áll és őrülten kívánják a nőt, vagy menzesz alatt rá sem tud nézni a nő a férfira, orál szóba sem jön. Volt ilyen nekem, megpróbáltam pornó nélkül átvészelni, nem állt le a farkam, folyamatosan állt, szörnyű így megpróbálni az alvást, lehetetlen. Nekem olyan kapcsolataim voltak, ahol nem tolerálták a maszturbálást a nők. Sőt, volt olyan nő, mikor kis egyedüllétre vágytam, rámrontott, hogy biztos pornót nézek. Na, ez mindennek az alja volt. Mert volt, mikor tényleg. :)
nookedli 2020.01.17 08:45:38
@szánmonoxid: Ez a kóstold meg a saját spermád egy hülyeség. Én mondjuk nem vagyok orálmániás a nő részéről. Imádok örömet okozni, nyalakodni, de a szopást csak előjátékként szeretem, ha a nő csinálja nekem. Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők többsége nem szereti a spermát a szájában. Ha mégis belemegy, én nem kérek nyelves puszit. Nekem az is furcsa, hogy a saját női nedvüket lenyalják, mert ezt gyakran megteszik kérés, zokszó nélkül. A pornó mellett mondanék még egy érvet, bár én is szívesen abbahagynám. A pornóban olyan lányokkal fantáziálhatsz, akik soha rád nem néznének, soha meg nem kaphatsz, de a pornón keresztül mégis. Viszont nyilván maga az egész pornóipar a függőségre épül és akik kitalálták, egyrészt meggazdagodtak rajta, másrészt saját perverzióikat kiélték a pornóban. Sok kapcsolatban, illetve sok nőnél nem megengedett a nő részéről a beleélvezés, pedig annál nagyobb élvezet nincs. A pornóban ezt is lehet illuzionálni. Mondjuk nekem volt egy pár olyan élményem szerencsére, amit pornóban is néztem, aztán az életben is megvalósult, lehet a pornó nézésének köszönhetően. Pl. volt egy 20 éves néger csaj isteni modell testtel, szép közepes álló cicivel és beleélveztem egy egyéjszakás kalandon, igaz ő nem ezt várta, volt is hiszti, mert volt barátja. :) Én mikor elváltunk, röhögtem az egészen és nagyon boldog voltam. Én is megéltem pár dolgot...
Mint minden eldöntendő kérdéstől, a fentitől is azt várjuk, hogy vagy egyértelmű „igen”, vagy egyértelmű „nem” legyen rá a helyes válasz. Gyanúm szerint sokan mégis azt a választ adnák erre a kérdésre, hogy „attól függ”. Sőt, még arra is hajlanék, hogy nekik adjak igazat. De mitől is függ…..
nookedli 2020.01.16 08:51:12
@Belzebubo: Nincs olyan, hogy homofób. Azért mert valakinek más a véleménye, még nem gyűlöli a buzikat, csak nem ért egyet! Tudomásul kéne venni és elfogadni, ha már elfogadásról papolnak folyton a deviánsok. Én elfogadom a devianciáját a buziknak, de nem értek vele egyet. Ha zárt falak közt csinálják és nem teszik közzé, tőlem azt csinálnak amit akarnak, míg kárt nem tesznek másban. De a deviancia ilyesfajta hirdetése káros a nemzet egészére. Meg kell nézni más országokat, ahol már előrehaladottabb ez a rossz irány, mindenhol debilek az állampolgárok.
nookedli 2020.01.16 08:56:26
@Gunsmoke: Tipikusan kiforgatják mindig a buzulás mellett kampányolók a történelmet. Az, hogy a közösség nevelte a gyereket, nem azt jelenti, hogy csak a férfiak, vagy csak a nők és ez olyasfajta nevelést jelent, mint az iskola, de ennél több volt, a közösségbe való beilleszkedést, szokásokat tanulta meg a gyermek, például azt, hogy nő és férfi egy pár és tovább kell adnia kiváló genetikáját a túlélés miatt. A deviánsok elutasítása nem egyenlő a gyűlölettel, ezt is mindig szándékosan összekeverik a buzik. A cigánybűnözést, vagy a pedofíliát is elutasítom, de ettől nem vagyok pedofób vagy cigányfób, csak van agyam és szemem, látom és érzékelem, felfogom, hogy mi helyes és mi nem. Mi az ami a társadalom hasznára van és mi a kárára. Jézust szokták még emlegetni a homokosok, hogy ő is az elfogadásról beszélt, kiforgatják a buzik Jézus szavait. Azt is mondta, engedjétek hozzám a gyeremekeket. De ezt sem kell pedofíliára felhasználni! A buzik deviánsak, betegek agyilag, identitászavaruk van.
Nagy politikai vihart kavart az elmúlt pár napban, hogy a 22 éves joghallgató Rácz Zsófia ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár lesz azután, hogy a posztot eddig betöltő Illés Boglárkát a Fidelitas elnökévé választották. A jobboldali kurzus egyöntetű hivalkodásba…..
nookedli 2019.12.06 15:22:47
@midnightcoder2: Semmit nem fog csinálni munka címán, csak felveszi a nagy pénzt ez is, csókos, mint mindenki az összes hivatalban a zsidesz alatt, de mszp alatt ugyanez volt. Csak párttagok tölthetnek be tisztséget. Bizonyára valakinek a szeretője. Bárki komolyan veszi, hogy 22 évesen, tapasztalatlanul el tudja végezni a feladatát! Kezdje el alúlról a munkát és majd 10 év munkatapasztalattal betöltheti a pozíciót!
nookedli 2019.12.06 15:33:22
@body_andras: Nem irigyek szerintem, hanem dühösek. Igen, abszurdisztánban élünk, a legek országában. A legnagyobb korrupció, a legkisebb IQ-val rendelkező ember a leggazdagabb, elég, hogy ci.ány vagy zs.dó, már kapja a pénzt. Magyar értékek földbe tiporva, külhoniak lesz.rva. Ugyanaz a zsidesz slepp, mint a maszoposok, csak jobban hazudnak.
Mi van? Magyar volt-e Muagerisz? 2019.10.20 15:18:26
Manapság meglehetősen egységes álláspont, hogy a kutrigur Muagerisz király neve kapcsolatban áll a magyar népnévvel, gyakorlatilag az első írásos említése annak a szónak, amiből a népnév lett. Ezt az állítást mindenki vagy evidenciaként kezeli, vagy ha az elképzelés származásáról, indoklásáról van…..
nookedli 2019.10.21 08:53:22
@MAXVAL bircaman közíró: Nem ismerek olasz szót, amelyben gyét ejtenek. A dzs is magyar sajátosság. A magyar egyedi név. Nem véletlenül nincs sehol máshol hozzá hasonló és összetett. A többi nép és nyelve sokkal egyszerűbb, primitívebb. A magyar ősibb és sokkal nagyobb kultúrával rendelkezik, mint bármelyik nép a világon. Csak azt gondoljátok már végig, hogy az elmúlt néhány száz évben micsoda elmagyartalanítás ment. Mennyire küzdöttek jelenlegi szomzéd országaink mindegyike és a cionisták, hogy a magyarságot eltüntessék, mert féltek tőlünk. A magyar volt a leghazafiasabb nép a világon az 1900-as évek 40-es évek közepéig, míg ránk nem telepedtek a cionista-bolsevik népirtók. Már Kun-kohn béláék is irtották a magyarok magyarságtudatát. A rákohnsi félék folytatták és a mai napig csinálják a megkezdett munkát gyurcsány és orbánfélék.
Nem is gondolná az ember, hogy hány naponta használt kifejezés bír jiddis eredettel, köztük rengeteg olyan, amely nélkül nemcsak szegényebb lenne a magyar nyelv, de komoly űr tátongana helyükön.  Korábban már írtam a ladinoról, erről a jiddisnél kevésbé ismert judeo-spanyol nyelvről, melyet a…..