Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fq

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó feldolgozást készíteni egyáltalán nem könnyű. Sajátos műfaj ez, amiben lehet nagyot alkotni, csak kevesen tudják összehozni. Pedig egy tényleg jó feldolgozás saját jogon is sláger lehet, sokszor feledtetve az eredetit, ami talán nem is szólt akkorát soha. Marilyn Manson szerencsénkre zseniálisan…..
fq 2020.01.26 14:05:33
@Bellagio: én is hallgatok, stinget leszámítva, és imádom mansont. Zseniálisak a saját zenéi, és feldolgozásai is. Pedig utóbbiak gyakran gagyik szoktak lenni másoknál.
Ha szerelemről és a randizásról van szó, a legtöbb ember szemérmes, a társkereső szolgáltatásoknak mégis minél több embert el kell érniük, és új felhasználókat kell toborozniuk a sikeres működéshez. Miben speciális marketingkommunikációs szempontból egy ilyen szolgáltatás? Mely célcsoportok…..
fq 2017.02.27 14:15:25
@MutánsJane: pornó káros? Hát egyeseknek lehet hogy káros, csak úgy mint a cosmo-s hülyeségek, az irreális romantikus filmek, a divatos női filmek, és egyszerűen az, hogy ma a társkeresőkön olyan szinten válogathatnak a nők, hogy szépen lassan senki sem lesz elég jó nekik.

De a pornóra visszatérve, én férfiként elég sokat nézek, mégse fajultam el, annyira nem, hogy az pornóban orrba szájba (szerencsére eddig még csak képletesen) nyomatott análszex konkrétan taszít, olyankor beletekerek, kivágom. Ugyan ez a helyzet az erőszakos mélytorkoztatással, szadizós témákkal, dominanciás dolgokkal.
Pornóban pontosan azt szeretem amit a valóságban: csókolózást, puszilgatást, érintést, szenvedélyes szeretkezést, ahol nekem a legfontosabb, hogy a nő jól érezze magát, mert engem az izgat a legjobban.
És tényleg, ha nem nézem, hanem csinálom jó visszajelzéseket kapok szóban is, és egyéb jelekben is. (Kár hogy ettől én nem tudok elszállni, és egy a nők számára vonzóan nagy arcú "húúdeférfi"-vá válni...)
Férfi és nő, a napokban megint sokat gondolkodtam, hogy, hogyan s miként lehetne ezt az egész dolgot jól csinálni. Mik azok a dolgok, amik az elmúlt években megváltoztak, s hogyan is kell "jól viselkedni" egy nőnek. Avagy mik azok a berögződések, amin változtatni kell. Kezdem úgy érezni, hogy a…..
fq 2016.06.01 17:48:13
@Anticinderella: itt van még egy. Nagyon jó érzés ha egy nő próbálkozik, feldobja, és megkönnyíti a dolgokat. Passzív nővel tényleg olyan ismerkedni, mintha egy munka lenne, egy állásinterjú.

Egyébként ha a háttérképen te vagy, és kimaradt neked az aranyélet, akkor te nagyon bezárkózhattál (fizikailag is, akár lelkileg) :)
Több helyen olvastam már, hogy van, akit a pornó látványa elégedetlenebbé tesz önmagával vagy a partnerével, esetleg egyszerre történik mind a két hatás, ettől aztán a normális szex egyre ritkább lesz: a pornókedvelő félnek túlzottak, irreálisak az elvárásai, vagy, ha ez nincs is így, a pornót…..
fq 2016.05.19 12:08:57
@skarlát betű: az nyilván nem írja le, mert szégyelli :)

@Shoyu: a férjeddel valami komoly gond van. Én is nagyon sok pornót nézek, de ha igazi suna van a láthatáron, ész nélkül szaladok felé, kifulladásig, 30 évesen :)

Ha jól nézel ki, és jobban kívánod a szexet mint az átlagnő, akkor a férjed egy igazi hülye. A férfiak túlnyomó többsége örömmel fogadna egy ilyen nőt, mert sajnos az étvágy pont fordítva alakul általában.
fq 2016.05.19 12:58:14
@Shoyu: az nem lehet, hogy a férjed munka fedősztori mellett megcsal?
fq 2016.05.19 16:59:17
@Shoyu: most is szingli vagy, csak van egy lakótársad. Szex nélkül nincs párkapcsolat, csak együtt élés.
A pár nem találós nők pedig általában:
-elviselhetetlen személyiségűek
-vagy senki sem elég jó nekik
-maguk se tudják mit akarnak
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
fq 2016.04.27 21:30:14
@Ivonn88: az érdekes. A magyar(vagy inkább vegyes) vendégekre váró lányok erősen előnyben részesítik a telefont az írással szemben, mert szeretik hallani ki készül hozzájuk. És érthető is, telefonon sokkal többet lehet megtudni egymásról mint írásban.
fq 2016.04.27 23:15:53
@skarlát betű: azért ez erősen sarkított, ez inkább a "rohadtul művészien szuperprodukciós pornót csinálunk" típusra jellemző.

Az egyjeleneteknél annyira nincs ilyesmi.
A Nyugati Fénynek adta első interjúját Zsófi Claudia egyetemista, akire a hétfői várbeli tüntetésen figyelt fel az ország. Debütálásként rögtön Gyurcsány Ferenccel és Sándor Máriával állt közös színpadra.   Életedben először mondtál beszédet nagyközönség előtt, mégis rutinosnak tűntél. Tényleg?…..
fq 2016.04.28 16:23:55
@$pi$: gdp 1% a? Lol legalább 10%
Sokat olvasni arról, hogy a férfiak nem szeretik, sőt, egyenesen kerülik azokat a nőket, akik túlságosan önállók, magasabb pozícióban és magasabb fizetésért dolgoznak. Még akkor is, ha adott esetben a férfi is hasonló helyzetben van! Sosem gondoltam volna viszont, hogy mindezt a…..
fq 2015.05.10 14:09:08
@TGabi: írtam mik a lehetőségek ott a magyarázat az előző hozzászólásomban. Nyilván őket nem környékezte meg Brad Pitt, aztán 40 éves koruk körül jöttek rá, hogy nem is fogja :D vagy nem is akartak férjet addig vagy elviselhetetlenek. Olvasd el amire válaszolsz különösen a "vagy" szavacskákat ajánlanám figyelmedbe, ami nem "és"-t jelent, és akkor nem kell így visszakérdezned.

"Az emberek az előítéleteik miatt állnak hülyén sokmindenhez. Pl: határozott, tanult nőkért alapból nincsenek oda. " Előítéletre előítélettel? Én odavagyok az ilyenekért. Na jó ez túlzás, de nem lenne ellenemre ilyen nő sem. Amúgy is a kooperatív játszmákat szeretem :)
Akár fél évig is őrizetben tartható a menedékkérő, s ha kérelmét elutasítják, őt pedig kiutasítják Magyarországról, újabb egy évet raboskodhat. A hatóságok sokszor olyanokat is elzárnak, akiknek esélyük sincs a hazaútra. Az olasz Szenátus vizsgálata bizonyítja, a hosszas…..
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..
fq 2014.12.24 13:32:03
@Aureliano Buendía: és mi van ha nem jár deszkaóba?
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
fq 2014.06.26 15:46:49
@a vég kezdete: ezt mondták a cucilista történelemórán? A problem az, hogy pont azért szállták meg a nácik magyarországot, mert a "horthista fasizmus" csak látszatintézkedéseket tett, húzta az időt, ahelyett hogy küldte voltna a haláltáborba a "százezreket".
Barna hajú lányok Connie 2014.04.06 05:59:00
..
fq 2014.04.07 17:47:14
@etruszk: Rád is rád férne egy implant, az agyad pótlására :)

Az amúgy tudtad hogy ha megpörgeted a CD-t a füled mellett hallatszik a zene?
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
fq 2014.03.24 09:02:07
@engelbert: tudod ingyen/olcsón jobb mint fizetni ;)
Nem is értem ha olyan gazdagok miért érdekelte őket a ritkaföldfémek áremelése, és az olajárak...
Tudod miért nem érdekelt semmit a szovjet kivonulástól az usa bevonulásig? Azért mert rohadtul látszik hogy kemény dió mert nem a szovjetek az elsők akik megpróbálták... ha a szovjeteknek nem sikerült, csak az USA-nak sikerülhet, de persze nekik sem jött össze.

Gondolkodni nehéz, jobb bevenni a propagandát, és a gagyi magyarázkodást, hogy a gonosz tenoristák összeesküdtek az ártatlan USA ellen afganisztánnak, és ők megvédik a szabadságot. Hát igen nem véletlenül nyomatják ezt a szöveget mindenhol, hiszen az egyszerű ember bármit bevesz ha a TV-ben bemondják, főleg ha az "amerikai álom"-ban álmodik.
Amúgy az iraki vegyifegyvereket megtalálták már? Ja várj, mintha bevallották volna hogy az is kamu volt :D
fq 2014.03.24 16:21:19
@engelbert: Igazából te hiszel az összeesküvés elméletben hogy a gonosz terroristák összeálltak az afgán néppel, hogy megtámadják az amcsikat. Ilyen hülye összeesküvéselméletet tényleg csak egy kormány tud kitalálni hogy leplezze a szokásos, már egészen jól ismert mutyijait, és a gondolkodásra képtelen együgyű ember ilyen marhaságokat is benyal.
Azért csodálatos, hogy a keresztény, az iszlám, és a többi vallás után, páran az USA-t is vallásosan imádni tudják, így is hogy az utóbbi pár évtizedekben több buktájuk volt mint a keresztény egyháznak 2000 év alatt.
Sebastian Vettel megadta az ellenfeleinek és a szurkolóknak a várva várt kegyelemdöfést a múlt vasárnapi Indiai Nagydíjon. A nyári szünet óta veretlen németet már nyugodtan hívhatjuk négyszeres világbajnoknak és végre nem kell a hajunkat tépnünk a különböző…..
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
fq 2013.06.15 19:19:48
@Józsi bá': Te most komolyan ilyesmikről fantáziálsz hogy a kondiban molesztál egy gyúrós csávó? Bátor vagy!
Vöröshajú lányok Hailey Leigh 2013.01.27 07:45:00
..
fq 2013.01.27 17:44:50
A dolgok alapvetően oda konkludálnak, hogy a magyar jobboldal végső szervezőerejévé az antikommunizmus vált (hús-vér kommunisták/nemzetárulók nélkül), a baloldal csataüvöltésévé pedig az antirasszizmus (amihez viszont rasszistákra/nácikra nincs szükség, bár -- tul.képp…..
fq 2013.01.12 01:26:50
@fidesz = népirtó csőcselék: tudjuk, ismerünk te csak gyurcsán urat, meg azt szereted amit ma azok csinálnak akik gengszterváltás előtt a szocializmust csinálták, és aki nem úgy gondolja mint te az náczy :)
Vöröshajú lányok Ornella 2012.11.14 19:00:00
..
fq 2012.11.15 22:37:12
@Rongy Rázó: egyeseknek minden parizer mellbimbó ami nagyobb egy szúnyogcsípésnél. Tehát normál méretű mellbimbó= parizer.
A horvát csatlakozási tárgyalások résztvevőjeként bizton állíthatom, hogy Magyarországot a jelenlegi állapotában nem vennék fel az Európai Unióba, mondta Hannes Swoboda, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának vezetője, aki február 10-én Budapesten…..
 A válság, a válságadó, a gázolajáremelkedés és az áfaemelés együttes hatását élvezhette "akárki lehetek", amikor lemérte a 45 dekás Tesco Gazdaságos spenótot. Az igazán felkészült vásárló minden boltba saját zsebmérleggel érkezik, hiszen a bolti mérlegek…..
fq 2012.02.03 02:06:17
@atpijkamo: azt tudja inkább hogy a jégnek a SŰRŰSÉGE kisebb ezért úszik a vizen. A tömege ugyan akkora lesz, kivéve ha:

-lyukas és kifolyik a zacsiból
-spontán fekete lyuk keletkezik a zacsiban (ennek nem valami nagy az esélye :D )