Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kr1sz

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ezelőtt F. Scott Fitzgerald 1925-ben íródott könyvének, A nagy Gatsby 2013-as filmes feldolgozását tekintettem meg. A teremből való távozást követően egy megfoghatatlan, bénító ürességet éreztem, amely végül lépésről-lépésre mutatta meg számomra legmélyebb…..
A harmadik blogomat indítom el. Sosem tudtam, hogy mit szeretnék a blogolástól. Az előző naplóm neve akár egy hatásvadász hollywoodi film címe is lehetett volna. Minden egyes nap gondolatok százai fogannak meg a fejemben, össze-vissza hánykolódom és keresem azt az utat amelyre…..
Bándy Kata, Szita Bence. Két különböző generáció és életút, mégis van bennük valami közös. Mindkettejük személyes tragédiája a szenzációhajhász úthenger útjában állt. Ma, Magyarországon, az emberek mindennél jobban szeretnek a másik életével, szeretőjével és…..
Lám, milyen az élet. Alig néhány órával az első mondataim megírása után, az én drága barátnőm jóvoltából, lehetőségem adódott arra, hogy részt vegyek a Café Budapest által szervezett Jazz Maraton pénteki felvonásán amelynek a patinás hazai jazz klub, a BJC adott otthont.…..
Régóta gondolkozom egy blog indításán. Úgy gondolom, hogy minden ember számára fontos, hogy véleményét és gondolatait megoszthassa másokkal. Fontos, hogy lelkünk megszabaduljon olykor a súlyos terhektől, illetve, hogy közösségeket frissen, működőképesen életben tartson. Az…..
Akik hétvégén is kénytelenek kirándulni a KÖKI labirintusban, azok lezárt állomással és ízléstelen sárga, narancssárga plakátokkal találkoznak, metróval nemigen. A sárga plakátok már régóta kint vannak, az olvasható rajtuk, hogy hétvégenként és esténként…..