Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jikka

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Photo by Gregus Máté  Hiszek abban, hogy bevonzhatunk dolgokat, és hogy az álmaink teljesülhetnek, ha igazán hiszünk bennük. Nekem úgy kezdődött a történetem a FREYWILLE-vel, hogy több évvel ezelőtt megpillantottam ezeket gyönyörű ékszereket egy óriás plakáton és azon a…..
Egy kis fekete hölgyemény nyávogására lettünk figyelmesek ma reggel az iroda parkolójában. Mivel láthatólag éhes és rémült volt, magunkhoz vettük és most az iroda terét tölti meg segélykérő szavaival. Igaz sokan vagyunk, de jelen esetben senki nem tudja elvállalni, hogy a…..
Antibaby naplója Blogajánló 2013.08.18 11:30:13
Isolde bejegyzése nagyon jó, ki is emelem ide, mert szerintem minden szülőnek el kellene olvasnia. Nevettem sokat, hol a megfogalmazáson, hol magamon. A rácsvédős résznél meg eszembe jutott Kishangleany, ugyanis a múltkor épp vele jött szóba a rácsvédő kérdése. Mi nem tettünk…..
jikka 2013.08.20 23:49:36
@kicsinap: ööö, ezek szerint mostanában a hason altatás a rossz módszer? amikor én szültem (utoljára 12 évvel ezelőtt), akkor a háton altatás volt üldözendő, merthogy a gyerek bukik, és belefullad.
Ritát már évek óta ismerjük. Kreativitása és fantáziája határtalan. És az a szuper a tervezőben, hogy egyediek, de ezzel együtt hordhatóak a ruhái és persze a táskái is. És nem "kopipészt" az ascendense. Természetesen, kell a darabjaihoz merészség, de ki akar a szőnyeg alatt…..
Az én hibám, ha nem eszi meg a répát. Az én hibám, ha a körmét viszont rágja. Az én hibám, ha felesel, és az én hibám, ha nagy a szája.   Az én hibám, ha fáj a hasa. Az én hibám, ha olykor büszke. Az én hibám, ha a baletthoz nem elég domború a…..
jikka 2013.06.22 19:44:56
wow
Hallottál már az az Aglaja című filmről? Ha nem, akkor ezután sokat fogsz még, remélhetőleg. Ezt ugyanis Deák Krisztinának az RTL Klubbal közös alkotása, egy anya és lánya érdekes kapcsolatáról szól. És most összesen öt díjat is kapott! A Monte-carlói Televíziós…..
jikka 2013.06.15 21:13:20
Nesze!szer Hajas szépség 2013.06.08 09:25:33
Csak frizurák, semmi más. Dominick Pucciarello hajstylist és Yumi Lee sminkművész Marianának és Dayananak készített szépséges frizurákat.  Inspirációnak nem rossz. Lehet, hogy mi ma sütünk egyet?            ..
Mint ahogy arról már mi is hírt adtunk ujjongás közepette, Bruno Mars a The Moonshine Jungle Tour keretein belül november 7-én Budapesten ad koncertet! De még mielőtt az USA-ban kezdetét venné a turné, Brunot az április GQ címlapján láthatjuk. A honolului énekes még csak a…..
jikka 2013.03.20 21:34:26
@beautyka: hétvégre perfekt leszek brunóból :-)
Az élet néha egy legkiesebb helyen tartogat nekünk valamit. Erről is szól a film. Hogy lehet, hogy pont a világ végének tűnő objektumban van a megoldás. Egy fúrótorony is lehet a mindenség. Az első óra picit lassú, de hidd el, megéri, ha megnézed. És nem a remek színészi…..
jikka 2013.03.17 15:15:24
  Michelle Obama, szinte egészen pontosan egy évvel ezelőtt szerepelt élete első Vogue (USA március) címlapján, ami úgy tűnik lassan tradícióvá válik. A magazin ismét felkérte az Egyesült Államok First Lady-jét, akit újfent Annie Leibovitz fotózott. Kedvenc képünk…..
jikka 2013.03.14 23:23:02
Gyerekkorától az önmegvalósítás érdekelte. 25 évesen már főszerkesztő helyettes (Nők lapja), később főszerkesztő az ELLE magazinnál. A napokban jelenik, jelent meg ötödik könyve, és nemrég igent mondott a számára tökéletes férfinak. Mégis azt vallja: sikeres és…..
Sugar Shop fanatikusok kötelező olvasmánya lehet.... Édes kötelességünknek teszünk eleget, amikor erről a könyvről mesélünk nektek. Az elején leszögeznénk, hogy az alkotót, Horváth Esztert (Cukit) nagyon kedveljük és tiszteljük. Szerintünk példa annak az ő értéke, amit…..
Nesze!szer Ronda - de jó: kaviár! 2012.10.21 15:21:47
Nem szépítjük a dolgot, szerintünk ez az utóbbi idők egyik legrondább képe, amit kaptunk. Igazán kreatívak akartak lenni, de nem kellett volna. Mondhatjuk azon formában is: nem a mi ízlésünk mert tényleg nem. A cucc maga egyébként jó, nagyon jó. Tehát, a belbecsre figyeljünk. A…..
  Csak az nem emlékszik a filmre, aki nem látta. A Fargo mindenkiben mély nyomokat hagyott. Nem lehetett csak úgy elmenni mellette, hogy beültünk, megnéztük, aztán semmi extra... A hatásos nem kifejezés erre a mozira... Most úgy tűnik, tévés sorozat lesz belőle.…..
  Mint tudjátok, mindig imádjuk, ha valami magyar szépséget fedezünk fel. Büszkék vagyunk arra, hogy milyen ügyes és kreatív dolgok készülnek hazánkban és igyekszünk támogatni is azt, ami értékes. Így bukkantunk rá Faludi Gabriellára, akinek egy kis csoda műhelye van…..
  ITT tudtunk már arról írni, hogy Harangvölgyi Anna fiatal kozmetikus újdonságot fejlesztett ki az arcra. (Sophia is annyira csodálkozik, milyen fantasztikus a hatása - na jó, ez csak vicc volt!) És most megérkezett az AncsiAging folytatás, nem csak arcápoló szérum van…..
   Kati kicsit késik a találkánkról, amit annyira nem bánunk, ugyanis ez idő alatt a Lush kollégái minden létező terméket bemutatnak nekünk, sőt ki is próbálhatjuk őket. Aztán egyszer csak hatalmas slunggal megérkezik a cégvezetőnő, aki egy gyors kézmosás, és…..
  Azt kell mondjuk, jó fej ez a Beyoncé-Jay-Z házaspár. Nem nagy pénzekért adták el Ivy lányuk első képeit (alig múlt egy hónapos), egész egyszerűen az énekesnő saját közösségi oldalán osztotta meg a képeket. Mutatjuk a kicsit, és egészen biztosnak érezzük, hogy…..
  A Harper's Baazar (UK) decemberi címlapján, öt "veterán" szupermodell, Yasmin le Bon, Helena Christensen, Cindy Crawdord, Naomi Campbell és Eva Herzigova (hupsz, Eva igazából még nincs is 40...) pózol. Elnézve a képet... hát, úgy tűnik, hogy egy-egy húszast…..
 Ha álltál már egy nagy táblát (nem közlekedési) szorongatva, miközben a könnyeiddel küzdöttél és mondtad magadban: ez a szemét nem érdemelt meg! - akkor tudod, miről beszélünk. A szakítás utáni állapotról. Arról, hogy van egy dolog, ami egész egyszerűen jár nekünk.…..
  Egy film, amit már nagyon várunk. Az Egy nap című könyv egész egyszerűen lebilincselő volt. Csajos, de nem picsás. Nem véletlenül lett bestseller. Őszintén szólva volt, hogy patakokban folytak a könnyeink olvasás közben. Minden évben ugyanannak a napnak, július…..
  Margaux Lange ugyanolyan kislány volt, mint a többi. Szerette a babákat. Barbie típusát is. Olyan nagyon, hogy ez a dolog keményen be is csípődött neki. Felnőttként sem jött le erről a szokásáról. Dizájnerként a szuper baba melleiből, karjaiból, cipőiből gyárt…..
jikka 2011.08.23 21:15:55
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
jikka 2011.08.20 14:34:47
 A Sephora hálózat bemutatta az idei tincs trendeket a nyárra. Abban egész biztosak lehetünk, hogy a kihúzott, teljesen egyenes-fejre lapulós haj az idei strand szezonban nem hódít, viszont a hullámok és göndör fürtök annál jobban. Sőt, feldobhatod színes kis betoldásokkal is…..
Minden, ami... Erről-arról 2011.05.23 21:20:00
Medve elutazott, dolgozik, én pedig egyedül vagyok itthon a gyerekkel meg a kutyával. Ha egy kicsivel értelmesebben fogalmaztam volna, akkor mindjárt úgy is írhattam volna, hogy hármasban vagyunk itthon, a szék negyedik lába most épp dolgozik, és nem, ebben az esetben nem jobb a…..