Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bishop1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fotót Rolling töltötte fel az Indafotó Urbanista-gyűjteményébe - kösz!..
Bishop1 2014.04.15 14:04:32
@efes: A kevés, magasan elhelyezett ablak szvsz nem erre utal.
KODIAK Good bye old friend 2014.04.11 14:06:20
Sajnos a Microsoft Intellimouse 1.1a-t már sehol nem lehet kapni. E-bayen rendelhet az ember 10 ezerért, de ha jól sejtem (igaz erről nem találtam a neten infót) a Microsoft beszüntette a gyártását. Én 2001 óta ezt az egeret használtam. 13(!) éve. Volt egy kis kitérő amikor vettem…..
Bishop1 2014.04.11 16:00:08
@_kodiak_: Hasonló okok miatt porosodik nálam is :) Vicces momentum hogy nagyon sok kipróbált nagyon drága egér után végül egy 4ezres noname ami bevált. Nem játszom, grafikai szerkesztésekhez használom napi átlag 15 órát.
Combat Gear Blog Infantry Bergen 2012.03.09 08:00:00
A 90 mintájú málhazsák a málha övekkel együtt fejlődött. Az ’58 mintájú málhához rendszeresített zsák nem látta el megfelelően a feladatát, ezért a katonák elkezdtek civil zsákokat használni, majd ezek hamar felbukkantak a hadseregnél is, és később elkészült a…..
Bishop1 2012.04.14 15:47:04
Jó néhány agyonhasznált komolyabb és kevésbé komoly hátizsák után a legjobb zsáknak tartom amit valaha használtam. Primitív, de épp ettől jó.
Legnagyobb hátránya a cikkben is említett alsó nyitási lehetőség és egy belső elválasztó hiánya, második pótolható de a nyitást a kis külső zseb miatt még nem tudtam kiötletelni hogy lehetne megvalósítani. Yoke-al szerintem kényelmesen viselhető a két kis zseb.
Valaki tudja mi a funkciója a hátrészen alul a két visszavarrt hevedernek? Extra derékpárnázást rögzítene?
Háta valóban nem szellőzik ellenben számomra érhetetlen okból kényelmesebb mint l egy deuter air contact...
Belső merevítés nélkül kb használhatatlan.
Varrások hipererősek, simán elbír egy embert felfüggesztve, teszteltem.
Rohadt sok cucc elfér benne de okosan és rutinosan kell pakolni bele, ha nem szokta még meg az ember indulás előtt érdemes többször ki és visszapakolni.
Nekem annyira bevált hogy magashegyi túrázni és mászni is ezt használom, ilyenkor rohadt jól tud jönni az elején lévő két felszereléstartó hevedersor.
Varrások minősége miatt nagyfalon húzózsáknak is használható.
3-4 napi cucc a hegymászó felszereléssel és kötéllel együtt is elfér benne(rajta).
Derékpánt tényleg elég primitív lett, kis extra párna elférne benne, illetve megázástól a hát és vállpántok "töltése" igen csak megkeményedik (végleg) de még így is nagyon kényelmes.
Homemade mellpánt feltétlen kell rá.
Ja és ami a cikkből kimaradt, rögzíthető rajta az összes Briteknél rendszeresített ivózsák, akár az oldalsó zsebek helyén, vagy alatta, de az elejére is fel lehet rakni, bár ez megnehezíti a kis zsebhez való hozzáférést.
Tetejére a levarrt pántokba rakva egy gumipók igen praktikus tud lenni.
Mondjuk ennek inkább alkati okai lehetnek de nekem a rendszeresített chestrig-gel elég kényelmetlen volt mert annak is párnázott a válla és a kettő már alighanem túl sok volt.
Bishop1 2012.04.14 15:49:00
@Bishop1: ami kimaradt, hogy könnyen megszívathatja magát vele az ember mert csak pakol és pakol, de aztán cipelni is győzni kell :)