Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barsonyszek

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnai Gordon előző heti veresegyházi fórumán jártam. Kíváncsi voltam arra, hogy a volt miniszterelnök milyen közönség előtt, milyen mondandóval készült – hogy készül „megmenteni hazánkat a Fidesztől”.  És természetesen – mint elfogulatlan kívülálló− az is…..
Mint arról már a hírekben is értesülhettünk a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség fiataljai mandátumukat követelve Bokros úrtól, lakókocsival a képviselő házához költöztek. Elmondásuk (Facebook kiírásaik, valamint a hírekben megjelenő cikkek) szerint Bokros Lajos…..
OkosPista Bokros nem indul 2014-ben 2012.11.04 16:22:30
A Hetek című nívós hetilap interjút (amit az atv.hu gyorsan címlapon hozott) közölt a 2012.10.31-i számában Bokros Lajossal, aki a beszélgetés végén megígérte, hogy lehet majd rá szavazni a 2014-ben esedékes magyar parlamenti választásokon. Persze, van, aki ennek örül. Én…..
Mi történt vasárnap? Dunaföldváron elbukott a Fidesz. Két napja mindenféle ömlengéseket olvashatunk arról, hogy bizony Dunaföldvár megmutatta, hogy összefogással (amelynek az MSZP áll az élén) le lehet győzni a Fideszt. Ez így van. Le lehet, viszont én azon kevés blogger közé…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Az LMP úgy tűnik nem váltotta be azokat a reményeket, amelyeket támogatói vártak tőle. Ez húzódik meg Gyurcsány hezitálása és mostani döntése mögött az egyéni, egyébként nem kicsi személyes ambíciókon túl. Orbán Viktor személyes „sikerének” tudhatja be Gyurcsány…..
Bársonyszék Öszöd tanulsága 2011.10.16 00:03:00
 Ha a hazudozás etalonjának tekintjük Gyurcsány öszödi beszédében elhangzott vallomásokat, akkor annak szintjét a második Orbán kormány tetteiben már többszörösen meghaladta. Ennek ellenére a közvéleménykutatások azt mutatják, hogy a Fidesz megint győzne, míg annak…..
Szijjártó Péter szerint a "felfokozott nemzetközi gazdasági hangulat" is azt bizonyítja, mekkora hiba volt az előző kormányok részéről arra ösztönözni a családokat, hogy devizában adósodjanak el. Hát, kedves Szijjártó Péter, finoman szólva ez nem így vót. Hogy csak kamuzol,…..
Balatonfüred első szabadon választott polgármestere, Simon Károly lemond díszpolgári címéről, elismerve ezzel, hogy a nyilvánosságra hozott ügynökmúltja igaz. Ez így rendben is van, az már kevésbé, hogy Doktor Bóka jelenlegi Fideszes polgármester mindeközben…..
Most végre megvalósul sok jobboldali nagy álma, baloldaliakat rugdosnak ki sorba a közmédiából. Az örömöt némileg csökkentheti, hogy az utóbbi idők közmédia káderpolitikájának köszönhetően nem is lehetne nagyon másokat. Jobboldali ugyanis csak mutatóban maradt…..
Nagy szerencse, hogy az emberek többségének itthon fogalma sincs, mire is szolgál egy országban az Alkotmánybíróság. Ha ugyanis tudná, akkor azonnal azt követelné, hogy a mostanit gyorsan zárjuk be, mert drága mulatság fenntartani valamiféle látszatnak egy ilyen…..
Az emberiség történelme megírható úgy is, mint folyamatos építkezések és folyamatos rombolások sorozata. Sokszor egyetlen ember élete is elegendő egy ilyen típusú tematizálásra, ha a kortársak számára ez még oly megdöbbentő is. Orbán Viktor sokat tett a harmadik magyar…..