Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Mamba

17 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szávay már-már szokás szerint kiesett, Federer apa lett, Nadal meggyógyult, nálunk pedig idén először megrendezik a kommunikációs és marketingszakma teniszbajnokságát. Igaz, a Grand Slamek közé még nem került be, de ráutaló jelek már vannak, kezdjük rögtön a…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Black Mamba 2009.02.26 16:10:53
Black Mamba 2009.02.26 16:24:40
Itt a blogon már ti is megnézhettetek néhányat az idei felhozatalból. A carrierbuilder őrülten vicces vagy viccesen őrült filmje, a Peta zöldségszexes reklámja és a Lexus kártyaépítős szpotja is tiszteletét tette nálunk. Arra, hogy az összes tegnap leadott reklámot bekopizzam,…..
A hazai reklámképzés színvonaláról általában eltérnek a vélemények. Vannak, akik szerint színvonaltalan és felszínes, és vannak, akik szerint pedig egyáltalán nem is létezik. Ha account oldalra készülünk, még csak-csak össze lehet csipegetni valami kis tudást, viszont…..
Black Mamba 2009.01.20 12:25:33
addict Mad Men – Megőrülök! 2008.09.16 10:00:00
Ezt a posztot most a muszáj szülte. Sokaktól hallottam, a mi cikkünk bujtotta fel őket a Mad Men című sorozat megnézésére, másrészt, ha valaki csak a magyar verziót nézi/nézte, könnyen hiheti, hogy egy idióta vagyok, hisz nincs benne semmi szeretnivaló. Hát, a Magyar 1-en…..
Az Olimpia ideje alatt sajnos nem csak a nagyszerű sportolói teljesítményektől hangos a világsajtó. Alig hogy fellibbent a fátyol a megnyitón éneklő kislánnyal kapcsolatos „kegyes” hazugságról (a showban hallható kislány nem volt elég bájos az elvtársaknak, hogy…..
Krumplit tessék! Nem először (és valószínűleg nem is utoljára) fordul elő, hogy olyan dologba botlunk, amely meghaladja üzenetdekódoló tudományunkat. Ezúttal is egy olyan képrejtvénnyel találtuk szembe magunkat, ami még egy Columbónak vagy Langdon professzornak is komoly…..
Többen jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok még több magyar vonatkozású témáról, úgyhogy igyekszünk ennek folyamatosan eleget tenni. És hogy a néha irónikus hangvétel miatt se érje szó a ház elejét, ezúttal a ti segítségeteket szeretnénk kérni. Szembetaláltuk magunkat…..
Az utóbbi idők egyik legzseniálisabb sorozata, a Mad Men első évada (Amerikában nyáron jön a második) hamarosan nálunk is képernyőre kerül a Magyar Televízió jóvoltából, mi pedig megragadjuk az alkalmat, hogy azoknak is bemutassuk, akik még nem hallottak róla, vagy hallottak, de…..
Régóta tervezem, hogy írok a hazai reklámszakma egyetlen valamire való lapjáról, a Kreatív magazinról. Ehhez jó apropót szolgáltatott most az arculatfrissítés, amin a hónap elején zavarták keresztül a lapot. Kezdjük azzal, hogy egy reklámszakmai magazint szerkeszteni nem lehet…..
A Kinder Bueno legújabb kampánya kapcsán egy hasonlóan ócska poén jutott eszembe:    - Valami van a szád szélén.   - Le van szarva.   - Ja, azt hittem, csokis.   Kinderék úgy tűnik, beszédes nevükkel (Gyerekek Jó) ellentétben már nem csak gyerekekhez…..
Tájékoztatjuk a tisztelt nagyérdeműt, hogy a Jazzy (már ez a név is!)  nyertesei intelligens emberek! És most tegye fel a kezét, akit ez érdekel. Nem utálkozni akarok, még csak nem is keseregni, hogy lám, nálunk mindig minden szar. Csak egyszerűen nem hiszem el, hogy semmi…..
A tipográfusokat eddig vagy nem érdekelték a meztelen nők vagy csak nem gondoltak rá, hogy a kellemest a hasznossal is összekössék, és csupasz női testekből alkossanak betűket. Így aztán az írás feltalálása után érthetetlenül sokáig kellett várni arra, hogy megszülessen a…..
addict Díjnyertes magyar reklám 2007.12.11 14:16:00
Méltatlanul nem esett szó a blogon a Leo Burnett ügynökség novemberi sikeréről, amelyet most lesütött szemmel, kukoricára térdepelve, egy marék hamuval a fejünkön igyekszünk jóvá tenni. Az ügynökség Samsung porszívókhoz készített outdoor kampánya ugyanis a rangos Epica…..
addict Ne lógj a BKV nyakán! 2007.12.12 09:02:00
Érdekes módon az senkinek nem jut az eszébe, hogy taxizás után kiugorjon a kocsiból és fizetés nélkül otthagyja a sofőrt. Ha viszont valaki ugyanazt a távolságot valamelyik BKV-járattal teszi meg, hajlamos azt gondolni, hogy jegy nélkül utazni bocsánatos bűn. Ha jön az ellenőr,…..
Nem kell megijedni, nem Kelemen Anna legújabb akciójáról van szó. Mindössze annyi történt, hogy eddig bírt ellenállni a BKV a hirdetőknek, na meg a kísértésnek, és eladta a zsírúj Combinók felületeit, médiának. „A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő…..
Létezik-e annál negatívabb reklám, ha valakit Bajor Imre hirdet? Na jó, mondjuk, ha Kokó tűnik fel egy szpotban Marsi Anikóval karba öltve, esetleg Gesztesi Károly szalad egy animált kétdimenziós aranyelefánt után. De még ez is semmi ahhoz képest, ha egy a politikai asszociációkat…..
Ennél hatásvadászabb posztcímet nehezen tudtam volna kitalálni, - vérszagra gyűl az éji vad - pedig egyszerűen csak három szóval tárgyilagosan leírtam azt a gerillakampányt, amelyet holland városok főutcáján szerveztek betegagyú kreatívok, kézzelfogható bizonyítékát adva…..
Az Apple alapvető reklámtaktikája évek óta az, hogy keményen odamondogat a Nagy Testvérnek, a Microsoftnak és egyáltalán az egész PC-világnak. Ez kezdetben működött is, de amióta Steve Jobsnak köszönhetően az Apple igazi keményvonalas multivá nőtte ki magát a…..
addict Antenna Digital. Ezt akarod? 2007.11.15 09:32:00
Gyerekkoromban borzasztóan szerettem a Gőgös Gúnár Gedeonban az olyan történeteket, ahol egyes szavak kis rajzokkal voltak helyettesítve. Egy kisgyereknek megterhelő még a kötőszavakat is kiolvasni, így az írók segítettek egy kicsit. Azóta alig találkoztam ilyen kedves…..
addict Ki a balek? 2007.11.14 14:11:00
James Hugh Calum Laurie, a.k.a Hugh Laurie –1959.06.11., a Brit Birodalom Lovagrendjének (Order of the British Empire) tagja, színész, komikus, író, zenész. Ki hitte volna! Fent nevezett már a ’80-as évek derekán kacagtatta az angolokat, hála (többek között) a Blackadder…..
Sokan felkapták a fejüket, amikor a konzervatívként számon tartott Wall Street Journal 1991-ben egy cikkben a meleg közösséget egyszerűen csak "álompiacnak" nevezte. Pedig ez a jelző igencsak illik a homoszexuálisok, biszexuálisok és transz-szexuálisok (gay, lesbian,…..
Attól tartok, van egy rossz hírem a termék feltalálóinak. A kifejezetten kutyák számára kifejlesztett innivaló már létezik, és úgy hívják csapvíz. Az Avery's Beverages cég marketingesei ennek ellenére töretlenül hiszenek újonnan piacra dobott termékük sikerében, amelyet az…..
addict Beckhamné a Tescóban 2007.10.27 13:51:00
Pár napja röppent fel a hír, hogy Victoria ’Posh Spice’ Beckhamet leszerződtette a Tesco. A nem kispályás csatárfeleség a gazdaságos hipermarket csapatát erősíti karácsonytól– Angliában. A Spice Girls visszatér, és a Tesco ezt meglovagolva legújabb karácsonyi…..