Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gotama

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hittük, hogy a Gréczy Zsolt-féle vídiázást  - "Amikor néhány napja azt írtam, az országnak és a baloldalnak Gyurcsány Ferencre van szüksége, ez ma hatványozottan igaz. Egy vidia keménységű pártelnökre"í - egyszerűen képtelenség überelni, egy…..
Mister Rokonszenv nagy utat járt be: a nagy pofozkodóból, a ravasz fiúból, a rosszfiúból, vadnyugat hőséből lett fineszes, mindenkit megértő, minden problémát megoldó Don Matteo. És ez a szerep, az a szerep egyaránt jól áll neki.Megvallom nem sokat tudtam róla – túl, ami a…..
B-oldal G.I. Joe Generáció 2009.03.25 07:20:00
Lesz G.I. Joe film? Mi van?! Lesz. Először azt hittem, valami komolytalankodás, de nem. Itt kérem egy - korunk legdrágább effektjeivel, számítógépes grafikájával és pár neves hollywoodi színésszel felturbózott - akciófilmről beszélünk. A trailer sokat mondjuk nem sejtet,…..
Tegnap az Olympique és a  - Milant már korábban alázó - Werder is bemasírozott a nyolc közé a második számú európai kupában. Ma este további hat csapat teheti ezt meg. Az ukrán házimeccs lassan véget ér, a Huszti nélküli Zenit már csak egy gólra van és a Sahtar is…..
Az Inter és a Juve egészen jól vette a BL-kiesés okozta traumát, a Roma már kevésbé, és a Milan sem azért hányta kardélre a Sienát, mert nem tettek magasról az UEFA-kupára. A rómaiakat pont az a Sampdoria tartóztatta fel egy döntetlen erejéig, melyben élete legkulturáltabb…..
A nyolcaddöntők második felvonásában az angol Inter madridi futballgyilkossága ugyanúgy borítékolható, mint az olasz testvércsapat labdarúgásra csak halvány nyomokban emlékeztető merénylete a kiváló partnernek bizonyuló Manchester ellen. Mégis ez lesz a forduló rangadója, mert…..
A FIDESZ úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban sikerrel bevezetett megfélemlítő hatású "három csapás" törvény majd itthon is egy csapásra megoldja majd a bűnözés problémáját.De szokás szerint már megint nem gondolták végig a dolgot. Magam is járok az utcán és…..
Sokáig csak Dél-Amerikában üvöltöttek a meccseket közvetítők, aztán rájöttek Olaszországban is, hogy ezzel még több embert lehet odaragasztani a tévékhez. Talán ez az út, amelyiken Raffaele Auriemma, Carlo Zampa, Roberto Scarpini, Carlo Pellegatti végigmasírozott és…..
„Bevallom, én nem tudom olyan világosan látni a tervezettség és a jóság jeleit körülöttünk, mint ahogy mások látják, vagy mint ahogy én szeretném látni. Számomra úgy tűnik, túl sok szenvedés van a világban. Fel nem foghatom, miért alkotta volna egy jóságos és…..
... legalábbis az APEH 1% felajánlások szerint.   A friss APEH kimutatás szerint 1138 fő ajánlotta az egyháznak az 1%-át a 2007-es adóbevallásában. Ebben még nincs benne az Anonymous hatása! Emlékeztetőül az előző évek adatai: 2002:  840 fő 2003:…..
Ez itten kérem szépen egy összeharangozó. Vagy befoglaló, ahogy jobban tetszik. A 15. forduló eseményei mellett már a 16. fordulóról is szót ejtünk, előbbiben ugyanis kifejezetten izgalmas dolgok történtek, utóbbiban pedig kifejezetten izgalmas dolgok fognak történni (mégsem…..
Ritkán látható véletlenek sorozatát produkálta a hétvége. Az egész Európán végigsöprő nagycsapatokritkánnyernek vírus Angliában szedte a legtöbb áldozatát. A tabella első öt helyezettje összesen szerzett négy pontot és egy nyamvadt gólt sem tudott bepréselni. A többi…..
A darwinizmus nem csupán a kereszténységnek jelentett és jelent kihívást, hanem az összes többi világvallásnak is. A hinduizmus világvallás, tehát nekik is. A Dawkins kontra kereszténység, kreacionisták kontra többiek purparlék mellett talán az is érdekes egy picit, hogy ők…..
A nap poénja:   Szcientológia: Az ember története - 2007-es, keményfedeles kiadás                                           Bevezetés a Szcientológia etikába - 2007-es,…..
Helyreállt a rend a Serie A-ban, a két legjobb csapat azonos pontszámmal vezet, mögöttük azonban akkora mozgolódás támadt, mint amikor a liftben fingik valaki egy öblöset. Az Inter leszerencsétlenkedte magát a dobogóról, melyre a sírból immár végleges előkászálódott Milan…..
Két hete beindult a nagyüzem a Serie A-ban, most már zsinórban jönnek a rangadók, egymást érik az életről, s halálról döntő derbik. A hétközi játéknapon például egymásnak feszül a jelenleg legjobb formában lévő csapat (Fiorentina) és a legjobb formáját még keresgélő,…..
Gotama 2008.10.29 21:22:16
Gotama 2008.10.29 21:42:24
Az olasz élcsapatok közül egyedül a Gilardino disznólkodása által felfűtött lila szerelvény hasított büszkén a Serie A pályáin, a többiek közül ketten gyalázatos teljesítményt nyújtva győztek, mások elveszítették az első helyüket, megint mások pedig már azt sem tudják,…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Gotama 2008.10.25 12:51:06
Gotama 2008.10.25 12:52:40
Ha csak az eredmény számítana akkor senki sem nézne meccset. Ez az ars poetica adta az ötletet, hogy megemlékezzek egy óriási csapat, óriási meccséről. Szeretnék visszaadni valamit (habár mind emlékszünk rá) a 80-as, 90-es évek focijából egy szenzációs mérkőzés által. És…..
Megmérettetett a héten az olasz futball, és bizony a nemzetközi porondon több esetben is meglehetősen könnyűnek találtatott. A BL-ben a Juventus, az Inter és a Fiorentina szerencsétlenkedett egy sort (a Roma buksijára nyomnunk kell egy barackot, és – egyelőre ceruzával –…..
Gotama 2008.10.04 16:48:18
Gotama 2008.10.05 16:38:59
Anorthoszisz-Panathinaikosz rangadó a BL-ben Ciprus függetlenségi ünnepének napján, újabb román pontszerzés, idegenben győző Roma és kiegyensúlyozott Atletico - ennél szürreálisabb játéknap is ritkán van. Közben a spanyolok szép csöndben átlépnek Európán, az angolok pedig…..
Természetesen a Derby della Madonnina foglal majd el jelentős helyet a hétvégi beharangozóban, de aki azt a rettenetes hibát fontolgatja elkövetni, hogy a vasárnap esti programmal letudja a hétvégi forduló olaszfoci adagját, az lemarad például a Sampdoria-Juventus meccsről, ahol…..
Miután a Nagy Kelet-Európai Síkság csapatai mindössze egyetlen pontra voltak jók szerdán nyugati ellenfeleikkel szemben, a Kispoulsen felteszi bennünk a kérdést: jó lesz ennek a vonalnak a további erősítése a BL-ben? A 2012-es EB rendezése valószínűleg ezzel az opcióval volt egy…..
Gotama 2008.09.18 22:52:20
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Van két ország, "A" és "B". A kultúrájuk, gyökereik, intézményeik eléggé hasonlóak, hasonló nyelvet beszélnek, és keményen összetartó katonai szövetségesek."A" országban nem mindenhol, de az ország elég nagy részén bárki pisztolyt vagy sörétes…..