Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hansan

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Az október 27-re meghirdetett szintetizátor workshopunk sok mindenben hasonlított a korábbi években rendezett bemutatóinkra, ugyanakkor egy csomó dologban merőben új megoldásokat találtunk ki. Szórakoztató műsorunk központjába két hatalmas tudású és nagyon új…..
    Korábban már boncolgattam azt a kérdést, hogy a Microsoft mennyire veszi figyelembe a zenészek igényeit a Windows operációs rendszerek fejlesztésénél. A Windos 7 némi görcsölés után, de azért egész szépen támogatja a midis eszközöket. A professzionális…..
Hangkeltés      A külső szemlélődés után az ember természetesen rohanvást bekapcsolja a Kronost, és kíváncsian elkezdi a hangzást tanulmányozni. A rohanást azonban kicsit le lehet lassítani, ugyanis a hangszer több, mint két perc alatt bootol be. Ez bizony nem…..
    Csinglingling! Ámbörök! Ébresztő! Itten van a KRONOS!     Ha az üzletünkben még nincs is, de az országban már van, és mostantól megtekinthetitek a KRONOS kiváló hazai demonstrátorának, Janca Ákosnak a bemutató anyagát. Ákos már az Oasys-be…..
       A Bitzenedéhez valamelyest hasonló témájú blogokban és fórumokon állandó téma, hogy egyik-másik szintetizátor miért úgy szól ahogy, miért olyan a menüje, mint amilyen, miért nem tud valamit, és még sorolhatnám. Szóval egy gép…..
    A múltkori bejegyzésben arról mondtam el pár gondolatot, hogy amikor egy hangszert felhasználóként vagy akár szervizesként megismerünk, akkor feltárulkozik előttünk azoknak az embereknek a gondolkodásmódja, akik megalkották. A kérdés mindig az, hogy a tervezők…..