Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe246

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este már pedzegettem, hogy máma valami szpesöl cuccal rukkolok majd elő: kéremalássan, IKEA tudósító blogger lettem reggel 7-től 8-ig, ráadásul egyetlenként - exkluzíve -  a magyarországi blogok közül, ami nagy szám. Nem? De. Hogy ez mit is jelentett pontosan?  …..
Joe246 2011.08.29 11:06:27
Annyira imadom az ilyen jo akaratu embereket, akik tudnak orulni masok oromenek, es nem irigykedve rogton nem azt keresik, hogy nekik ez miert szar... Kicsit lehangolo. Tagadhatatlan, gonosz gazdasagi erdekek vannak amogott hogy csak oda epitenek ikea-t ahol a potencialis vasarlo kozonseg behozza a koltsegeket 10 even belul. Van ahol ehhez eleg 300 000 fo is(mas orszagokban), van ahol 2 millio kell. A megmondo fikazo embereknek meg csak annyit, igy altalaban, hogy lehet fikazni a karton asztalt, de csinalj olcsobban funkcionalisan hasznalhato cuccot, ami meg ki is nez valahogy. A butorok 70 szazaleka amugy fabol keszul, ami egy szinttel feljebbi ar kategoria, de legalabb nem csak egy cel reteget celoz be a ceg. Mielott a zoldek kender nadrag susogasatol hangos rohammal tamadnanak a masik oldalrol, azt is elmondanam, hogy sajat erdo gazdalkodasokbol van a fa, es az egyet kivagsz-ketot ulltetsz szabalyt kotelezoen betartatjak. ezert van annyi nyir butor, mert az no a leggyorsabban. Egy szo mint szaz, nyilvan nem tokeletes ceg, de meg minidg az egyik legkorrektebb, es altalaban azok szidjak akik nem ertik, irigyek, vagy, hogy ne csapjunk at nagyon vulgarba...egyszeruek. Es ez a blog post nem is errol szolt, hanem egy marketing fogasrol, a bloggernek gratula, az off topicolo rinyaloknak meg csak annyi, hogy nem lenne egyszerubb egyszer valaminek a jo oldalat nezni, nem rogton mindenbe belekotni? A stresszmentes élet egész jo, az onhergelo kotekedoknek tudom ajanlani:) Na pacsi(aki tul személyesnek veszi, annak jo napot)
Felhívott ma az egyik munkatársam, aki a pesti irodánkban dolgozik, és az iránt érdeklődött, hogy mennyi pénzből lehet kijönni egy hónapban, ha az ember Bécsben él. Egy haverjának ajánlottak valami állást kint, neki kellett az információ. Mivel a keresőkifejezésekből arra…..