Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A country full of aliens

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
A country full of aliens 2011.09.26 12:10:54
 2001. szeptember 11. Ma van a tiz éves évforduló, tiz év, de amerika nem felejt. Nem felejti az áldozatokat, nem felejti a hősöket. Én sem felejtem el azt a napot. Pár éve éltem itt. Akkortól lettem talán amerikai. Onnantól éreztem meg mi az, hogy amerikainak lenni. Akkor…..
A country full of aliens 2011.09.21 02:38:24
@Büszke_troll:
Kezdem kavarni a szavakat, lassan elfelejtek magyarul, angolul meg sosem tanulok meg anyanyelvi szinten. Itt fogok állni és csak makogni fogok mint a majmok. Teljes visszafejlodés...
Én csak egy helyre/nek tartozom és az ido teltével, ahogyan egyre tobbet ismerek meg saját hagyománainkról, kultúránkról, szokásainkról, egyre jobban kedvelem és kovetem. Ebben semmi gorcsosség nincsen.
Én azért a zászlólengetéses korszakon már túl vagyok, bár annak is meg van a maga helye és ideje.
Én itt Angliában nagyon sok mindent tanultam. Az angoloktól megtanultam mosolyogni, pozitívan gondolkodni. A bevándorló nemzetektol (arabok, afrikaiak, kínaiak, lengyelek stb.) az osszefogást, osszetartozást, hagyományok szigorú ápolását látom, segítik egymást ahol tudják. Talán ezek a dolgok amik terén mi picit le vagyunk maradva. Szóval én kívánok minden "amerikás" magyarnak sok sikert és boldogságot az élethez.
Minden szerviz trükközik, de nem mindegy, hogy mennyire. Laci ausztriai nyaralása rögtön az indulásnál, Mosonmagyaróvárnál félbeszakadt. A helyi Ford márkaszervizben azt mondták, nem csak a fűtőcső, hanem a vízpumpa is meghalt. Ezt szerencsére nem hitte el, úgyhogy hazaérve…..
A country full of aliens 2011.09.19 18:57:04
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
Már tudhatnak valamit, amit mi még nem, mert alapból 240 forintos árfolyamon váltják az eurót a Mekiben. Ennél csak az jobb, hogy egyáltalán nem tudnak visszaadni, azaz az 1,04 eurós szendvincs 2 euróba kerül:Azzal az érdekességgel kapcsolatban írok, hogy a MC Donald's …..
András nem fogott gyanút, amikor "fél méterig vízálló" fejkamerát vásárolt. Természetesen a tengerparton az első hullámnál elpusztult. Azóta lassan 3 hónapja tart a küzdelem a szervizzel, akik még a kamerában maradt memóriakártyát is benyelték:Idén márciusban egy…..
A country full of aliens 2011.09.09 13:13:30
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
Lehet hihetetlenul hangzik, de elég problematikus egy kézzel motorozni.
A country full of aliens 2011.09.09 13:20:02
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
Nem olvastad el a posztot, ugye?:)
Nem érdekes...
Dóri viszontagságos barcelonai utazásának története eljutott a Volán illetékeseihez, akik a román partner szisztematikus tagadása ellenére visszautalta a jegyeik árát: Nagyjából egy hónapja írtam nektek a Budapest-Barcelona Eurolines-járattal kapcsolatos élményeinkről. Még…..
A country full of aliens 2011.09.09 12:44:49
@Horváth Lajos: @cicmen:
Ráadásul az ukrán narancsok belsejét, vidéki feketemunkások vájják ki, majd ópiumszármazékkal toltik tele. \miután ezzel végeztek, felpakolják a narancsot és elbújnak mogé, hogy spanyolba feketemunkásként narancsot szedjenek, amit majd ukrajnába exportálnak. Ilyen egy igazi perpétum mobile.:)
Tamás barátnőjének fogcsikorgató élményben volt része, amikor feketeribizlis darabok helyett a képen látható tűzőgépkapocsra harapott rá. Terrortámadás? Augusztus 30-án Pécsett vásároltam egy tábla "BOCI Étcsokoládé feketeribizlis darabokkal" -t. Ennek az…..
A country full of aliens 2011.09.07 15:07:19
A country full of aliens 2011.09.07 15:41:09
Editék nem elég türelmes vendégek, mert két éven belül már másodszor hagyták ott 10 perc hiábavaló várakozás után a Szeremley pincészet pincérnőjét, aki elfelejtett kimenni hozzájuk, miután kiderült, hogy "csak" inni akarnak.Egy igen csak felháborító esetet…..
A country full of aliens 2011.09.07 14:34:30
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
A country full of aliens 2011.09.06 14:40:32
@ColT:
Na ez az igazi országimázs!.:) Jó kis vendégcsalogató módszer ez.:)

@Sün‼:
Azé`gondolom egy az okmányok kozé csúztatott 10ezressel elintézheto a dolog.:)
A country full of aliens 2011.09.06 16:05:34
@Csigorin: Az igaz.:)
"te hogy bizonyitod hogy hat honapnal korabban erkeztel?"-Egy okmányok kozé csúsztatott 10ezressel, vagy egyszeruen nem szólalok meg magyarul. Mondjuk ezt az utobbit mindig is ki akartam próbálni, kíváncsi lennék mi lenne a reakció. Hívnak egy tolmácsot...vagy inkább gumibotozás.:)
A country full of aliens 2011.09.07 11:34:43
@Szumi:

" Új haza, új élet, új szív."
Ezt gondolom a népszabadságban olvastad.:)
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
Kamilla szomorúan vette tudomásul, amikor törölték Prágából hazafelé tartó esti járatát, és csak másnap reggel indulhatott. Megírta az Orangewaysnek, akik 2 hónap alatt arra nem vették a fáradtságot, hogy a jegy árát visszaadják:Egy június végi szombat reggel utaztam…..
A country full of aliens 2011.09.02 16:39:23
@igazságos:

A piros (mű?)bőrülésen én is megrökönyödtem.:)
A country full of aliens 2011.09.02 16:48:41
@hagyma:
Igaz, arról fogalmam sincs, hogy Prága mennyi órába telik busszal, sot, még azt sem tudom megmondani, hogy a Pozsonyi út milyen hosszú volt mert egy elbuvolo lánnyal utaztam ki, aki mellett repult az ido.:)
Tobb mint 10 óra Prágába az út? Azt én sem vállalnám be busszal.
A country full of aliens 2011.09.02 16:50:54
@hagyma:
Ámerikába nem próbáltál már stoppolni?:)
Örömmel tudatjuk, hogy megoldódott a múlt héten megjelent E.ON-os probléma, vagyishogy nem lehet online 0-ás mérőállást lejelenteni. Mostantól lehet: A rajtatok keresztül történő panasz meghallgatást nyert, megírtam nekik újra a problémát 30-án, és ma érkezett a válasz:…..
A country full of aliens 2011.09.02 12:53:05
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
A country full of aliens 2011.08.31 18:32:41
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
A country full of aliens 2011.08.31 12:35:15
@Horváth Lajos: @estrella negra:
Pontosabban legurulni.
A pincérno még segít is kezdo lenduletet adni egy seggen rúgás formájában, nagy anyázások kozepette. Mármint gondolom a posztoló valahogy így képzeli el.:)
Ajánlom a posztolónak az én jól bevált taktikámat, azaz a pincérnok fenekét, mellét lesni a szájuk helyett, elkerulvén az ilyen kellemetlen szituációkat.:)
hagyma Feleség Kentuckyból 2011.08.21 22:51:00
/Marynek, harmadik házassági évfordulónkra, bár úgy sem érti/ - Van férjed?- Nincs.- Barátod?- Nincs.- Van kedved eljönni egy vacsorára?- Mikor?- Mikor- mikor, ma este.- OK. Hat óra körül végzek, hol gondolod?- Itt várlak hatkor a BBC-nél, azután valahol a…..
A country full of aliens 2011.08.30 12:46:02
A country full of aliens 2011.08.30 16:41:57
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Sándor lányának gépét a Generali vitte szervizbe, azóta a számítógépről ellentmondásos hírek érkeznek, visszaadni azonban nem akarják a tulajnak a hibás kütyüt. Naiv ügyfél a biztosító hosszúra nyúló kezét sejti a dologban.Két hónappal ezelőtt lányom számítógépe…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Naiv ügyfél örülhetne, hogy vannak még rendes helyek, ahol megfogják helyette a legyeket. Milyen jók lesznek majd, ha elfogynak a patkányok!Mellékeltem egy képet a reggelimről - tizedmilliméteren múlt, hogy a lény (teteme) megmenekült. A perecet egy Reál üzletben vettem: nem…..
A country full of aliens 2011.08.26 14:30:52
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
A country full of aliens 2011.08.25 19:23:46
@Shinjuku:

Hát nem megeloztél?:)
Nekem is ez ugrott be egybol.:)
Megjött a válasz a Toshibától Balázs garancia problémájára: Tisztelt Homár! A fenti című posztjukra reagálok az alábbiakban. Alapvetően két dolgot kell különválasztani. A Toshiba az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban ún. EMEA garanciával értékesíti…..
A country full of aliens 2011.08.24 17:54:11