Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adambo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wikileaksről bármilyen véleményt közzétenni kockázatos vállalkozás. Annyi érdeket megsértett már ez a szivárgó oldal, annyi tyúkszemre rálépett, de egyúttal annyi előnyt is szerzett másoknak, hogy objektív vélemény már szinte nem is létezik a tevékenységéről. A…..
 Mit is mondjak? Ez a hét nem volt kispályás a csapatmunka szempontjából. Volt itt minden… Sírás, rívás, harag, bánat és persze öröm is. Ez persze túlzás, de tény, hogy elég sok minden volt. A hét elején nagy nehezen sikerült zöldágra vergődnünk a csapattagokkal.…..
Második körben a négy gigantikus PL klub gyenge, vagy gyengébb képességű játékosaiból gyúrunk egy csapatot. Vannak posztok, ahol meg kellett erőltetni magunkat, hogy egyáltalán valaki legyen ott is, de több helyen annyira adta magát a megoldás, hogy egy másodpercig sem…..
Kialakult a legjobb nyolc mezőnye. Megvannak a párosítások. Nagyon nagy meglepetés nem történt, a mezőny kiegyensúlyozottságára jellemző, hogy mindenkinek sikerült legalább egyetlen pontot összekaparnia. Ha Léderer Ákost nem számoljuk, akinek immáron jogosan kinéz egy…..
Három csapatnak volt esélye a maximális kilenc pont begyűjtésére egy röpke hét alatt és örömmel jelenthetjük, ez senkinek nem sikerült, ami a spanyol bajnokság erejét mutatja. Végül a Barcelona szerezte a legtöbb pontot ebben a speciális, heti bajnokságban, de ez a forduló…..
Meglehetősen gólszegény forduló van mögöttünk a La Ligában, 6 csapat is szerzett gól nélkül abszolválta a 3. fordulót. Még egyszer (ígérjük, utoljára) el kell sütnünk, hogy bizony olyan érzésünk van, mintha nem is lett volna a két hónapos szünet, mert minden ugyanúgy…..