Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burbion

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen látták előre, hogy három izraeli fiatal elrablása és kivégzése egy újabb fegyveres összecsapáshoz vezet Izrael és a gázai övezetet uralma alatt tartó Hamasz, valamint kisebb terrorszervezetek között. Az elemzők meggyőződése szerint egyik félnek sem állt érdekében a…..
  Gyurcsány Ferenc újra az ellenzéki fedélzeten, mi több, lassan a hajóhídon, a kormányosi és kapitányi posztok felé kapaszkodva. Lassan, megfontoltan, türelmesen. Megtanult várni. Hiszen lassan öt éve lesz, hogy dicstelen epizódok közepette lemondott a miniszterelnökségről,…..
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
burbion 2014.01.19 22:12:02
@tölgyes: Tudtommal már jövőre el akarják kezdeni a beruházást. Ismerve a fideszes kapzsiságot, nem hiszem, hogy sok mindent hagynának az utódoknak.
burbion 2014.01.19 22:23:09
@tölgyes: Lehet, hogy először terveznek és utána betonoznak, de a generálkivitelezői munkát már az építkezés előtt oda szokták ítélni. Ha már megnyerte a Közgép a munkát, utána már nyugodtan terveztethet, kivitelezhet.
burbion 2014.01.19 22:30:41
@tölgyes: Hogy lehetne egy Közgépes szerződés semmis:)? Ez a maffiaállam lényege. Úgy hozzák a törvényeket, ahogy a gazdasági maffia fütyül. Így persze minden törvényes:)
- jelentette be Gyurcsány Ferenc, miután Bajnai hátrébb, Mesterházy előrébb lépett, és újra tárgyalnak az ún. baloldali összefogásról, amiben már a DK is szerepet kaphat. A hír hallatára Gyurcsány megszakítja külföldi nyaralását, és hazajön. Ennek nyilván örülnek a…..
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
burbion 2013.02.11 22:16:41
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Attól, hogy a Fideszes mantrákát és papagájkommandós dumát nyomod Bajnairól, az még nem lesz igaz!
Számomra igenis hiteles! Amikor ő tárgyalt az ország nevében, akkor nem kellett szégyenkeznünk. Idehozta a Mercedes-t, új Audi és Opel beruházást, ez számít, nem a szájhősködés amit zsebdiktátor előad.
Nem, ezúttal tényleg nincs gúny a címben, teljesen komolyan gondolom, amit írok. Sok hibája van a Fidesznek, de hogy egy téren minden eddig látottnál jobb az a párt, az nem kérdés. Itt van például ez, amit most a felsőoktatásban ámokfutnak. Lehet itt csűrni-csavarni a szavakat, de…..
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
(Bár szabály, hogy ugyanarról a filmről, könyvről, stb., két írást nem közlünk, a Doktor ellenkritikáját (amely korábbi, pozitív Skyfall-recenziónkkal megy szembe), úgy érzem, hiba lett volna megtagadni olvasóinktól. A cikk egyben a Zárt osztály elnevezésű sorozatunk első…..