Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neutrontranszmitter

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Bazi nagy cigány lagzi 2012.02.29 11:50:00
A Bazi nagy, görög lagzi című film óta nagy divatja van a lakodalmas filmeknek és műsoroknak. Ezek között nem egy egészen furcsa is van a nemzetközi mezőnyben, köztük a Channel 4 egyik érdekes műsorával, amelyben látványos cigány lakodalmakat mutatnak be félig dokumentarista,…..
neutrontranszmitter 2012.03.01 03:26:25
@Forlán:
majomagy, akkor ezek szerint az "ÍREK" királya lett Ladislav Sztojka? Mert a minap megkoronázták Angliában, és ő lett a gypsy king

www.dailymail.co.uk/news/article-2008278/Thousands-UK-travellers-crown-new-Gypsy-King-historic-ballot.html

persze ha a rokonokat védted, én megértelek, de itt most felesleges....
Ciki és igaz, nem akarnak valahogy beüzemelődni azok a sokat emlegetett mozgólépcsők a metróállomáson. Amióta az építkezés folyik, azóta kérdezik itt a blogon is kommentelőim, hogy terveztek-e egyáltalán mozgólépcsőt a metró kijáratokhoz, és azóta nyugtatgatjuk egymást,…..
Ezt is megértük: a jelenlegi Fidesz és a KDNP lépten-nyomon felbukkanó úri nosztalgiájáról már írtunk mi is, de azt mi se gondoltuk volna, hogy 2011-ben valakinek a Parlamentben jut eszébe siratni a nemességet. Dr. Varga István képviselő úrnak eszébe jutott: a hétfői, az…..
neutrontranszmitter 2011.12.09 12:55:53
@waszabi:
a hvg-s cikked 14ezres adatához add hozzá a gulágra hurcolt 900 ezer magyart, és az 56 utáni megtorlás áldozatait, és máris megkapod a kommunista rezsim működésének "szerény" melléktermékeit.
(a kétezres évek körül tért haza az utolsó gulag munkás a 45 év kényszermunka után - őszintén sajnálom, hogy nem Te robotoltál a dicső szovjetunióért ennyi ideig)

ahogy a gazdaság kapcsán is megtehetnéd ugyanezt, amikor a cikkíró és az általad méltatott 8általánossal se rendelkező prolik vezetése során, szépen eladósodott az ország. bőven a rendszerváltás előtt. valahogy mégse működött annyira a gépezet, és azoknak a proliknak a "jólétét" az utókornak (nekünk) kell megfizetni, függetlenül attól, hogy azóta még több adósságot halmoztunk fel.

ha tanultatok volna társadalomtörténetet, akkor azt is tudnátok, hogy a két vh között, és 45 után mennyi demokratikus kezdeményezés és elindult változás történt, hogy a nyugathoz hasonlóan csökkenjenek a társadalmi egyenlőtlenségek, aminek aztán a komcsi diktatúra és az ehhez "asszisztáló" prolik vettek véget.
via FB..
neutrontranszmitter 2011.12.07 09:26:34
@wilson77:

"Hanem úgy segítünk nekik, hogy többek között zoknit gyűjtünk, mert az nincsen, "hiánycikk", meg adunk egy tál levest nekik, meg olyan szállókat hozunk létre, állami és/vagy egyházi pénzből, amelyek normálisak, ahova bemennek, és segítünk nekik munkát találni, akinek nincsen; és olyan szakszolgálatot, háttérintézményeket hozunk létre, melyek segítik az egzisztenciájukat és minden önbecsülésüket elvesztő embereket"

én csak azon csodálkozom, hogy ezt a megoldást Te is, és valószínűleg a libsi értelmiség és politikus réteg is legalább 20 éve tudja. Demszky csupán csak két évtizedig lopta a napot, és amit a libsikék mindig is a zászlójukra tűznek - az empátia, az embertársainkról való gondoskodás - húsz év alatt nem sikerült megvalósítani a gyakorlatban. Pedig szociológusok százai végeztek "kutatásokat", adtak "tanácsokat", mit és hogyan kéne csinálni. Volt legalább 10 év baloldali kormányzás is, ami alatt el lehetett volna mozdulni pozitívabb irányba. Ehelyett láthatjuk az eredményt. Ez persze nem mentség arra, hogy most pénzbírságot és börtönt találtak ki az okosok, ez is rossz megoldás, DE a kritika mindenképp álszent - mert egészen mostanáig, közel húsz évig elkezdhették volna megoldani, de inkább a libsik (IS) loptak, csaltak. Pedig állítólag ők a leghumánusabb réteg a világon.

Aki meg azt hiszi hogy a csövik miatt nem megy hozzá rendőr ha baj van, az téved. A magyar rendőr egy fánkzabáló droid, ami húsz év üldögélés után nyugdíjt követel magának, és legnagyobb teljesítménye az, ha a zebra túloldalán elkap egy pirosban átsétáló embert.
neutrontranszmitter 2011.12.07 09:35:54
@Viktus:
te valóban azt hiszed, hha a rendőröket nem vezénylik ki néhány aluljárós csövihez, akkor majd elkezdenek dolgozni? hahahahahahahaha!:D

szóval egészen mostanáig kurva nagy rend és közbiztonság volt pesten, és csak most nincs idejük elkapni a rablókat meg tolvajokat ugye?:D
Cool List 2011 35. Karsay Dorottya 2011.12.06 15:00:00
Még hogy a politikai aktivizmus nem lehet kúl? Jó reggelt kívánunk, hol élnek, kedves kommentelők, Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején? Vagy talán nem tetszenek olyan bátornak lenni, mint Dorottya, aki az év legkúlabb slágerében egyenesen a középső ujját mutatta fel az…..
Subba Több barát, mint ellenség 2011.11.29 16:17:00
Meglepő tetkója van Petrovszkinak!– Sok helyen nem veszik jónéven ezeket a jelképeket. Attilának voltak és vannak is problémái miattuk – sóhajtott a békés megyei harcos edzője, Szabó Sándor (41). – Előfordult, hogy külföldi fellépésén megkérték, testet fedő…..
Az Ecstasy-ra a legtöbb ember úgy tekint, mint “diszkódrogra” – elektronikus zenére és vibráló fényekre ugrabugráló fiatalok képét társítja hozzá. Kevesen tudják, hogy az Ecstasy tabletták fő hatóanyagára, az MDMA-ra már akkor is ígéretes gyógyszerként tekintettek a pszichiáterek, mielőtt az betört…..
neutrontranszmitter 2011.11.21 14:16:51
@Sarosip:
taszoshoz méltó gondolatmenet: nincs alátámasztva az írás tudományos, hiteles forrásokkal? hát keresse meg az olvasó! Gondolom így írtál szakdolgozatot is az egyetemen, ugye? Vagy talán ismeretlen fogalom ez a számodra, az elvégzett 8 általánossal...
neutrontranszmitter 2011.11.21 14:25:30
@Sarosip:
Zsír új infókat találtam haver! Amerikai, izraeli és holland tudósok legújabb kutatásai alapján az anyatej helyett kokainnal etetett csecsemők sokkal szociálisabbak, többet nevetnek és egyáltalán nem sírnak! Feltalálták az új csodaszert, ami ráadásul tágítja is a tudatot! A csodálatos kísérletet alátámasztotta egy hamarosan világhírű videó, ahol egy apuka mesél arról, a belőtt gyermeke abbahagyta a sírást, és utána nyugodtan élvezhette a kelet európai prosti szolgáltatásait.
Eredményeik egyértelműen azt támasztják alá, hogy a kokain gyermekkorban való használata a társadalom fejlődését szolgálja. Természetesen Te is elolvashatod a kutatás további eredményeit: www.google.com
Kellemes kutatást!
http://index.hu/belfold/budapest/2011/06/24/jelzolampa-forradalom_budapesten/#commentsAha!!! Az összes hozzá szólást eltüntették!!! Mert sajnos nem a biciglis fű fa virág lobby lett többségbe a hozzá szólások között hanem a normális értelmes Autósok akik elmondták hogy nem lehet…..
„Si vis pacem, para bellum.” (Vegetius)   Angela Merkel háborús utalása nem vetett akkora hullámokat, mint gondoltam. A legtöbben ezt inkább költői túlzásként, retorikai elemként fogták fel, mint azt Babarczy Eszter írása is jól példázza. Babarczy szerint abszurd a felvetés,…..
neutrontranszmitter 2011.11.17 17:00:39
@Kandeláber:
tényleg nagyon szomorú hogy a németeknél eltettek láb alól néhány fekát, és érthetetlen miért nem sújtják szankciókkal az egész országot. persze az más kérdés, hogy ha itthon a cigányok csinálják ugyanezt, csak magyarokkal, az még kevésbé hírértékű.
A szeptemberben indult Foglald el a Wall Streetet! mozgalomhoz már nagyon sokan csatlakoztak világszerte, és csupán idő kérdése volt, hogy a kortárs művészet mikor és hogyan fog reagálni a bankok hatalma és a pénzügyi lobbi ellen. A nemzetközi utcaművész hírében…..
neutrontranszmitter 2011.11.10 01:03:49
@jtrencsenyi:
néhány válasz kedves retardált majomelvtárs:
"Hogy van az, hogy hagytátok rábeszélni magatokat a bankokban ülve a deviza hitelre, amikor annak azért komoly árfolyam kockázatai vannak?!" - Amikor a bank azt mondja, hogy forintban nem, csak devizában ad neked kölcsön, ha fejleszteni akarod a vállalkozásod, vagy a forint hitelt direkt olyan magas kamattal adják, hogy senkinek se érje meg, akkor. Illetve akkor, amikor a majomelvtárs főnökeid a médiumokon keresztül ezt elhitették szinte mindenkivel.

ill: "ha két hónapra elvesztettétek a munkátokat, akkor annyi pénzetek nem volt, hogy fizessétek a részleteket az átmeneti időszakban?" - a válság, majomelvtárs, 2008 óta tart, az barátok között is 3 év. nem két hónap.

Ettől függetlenül pusztuljon minden kretén, aki az xbox, a nyári szafari és a led tv miatt vette fel a hitelt.

ÉS ettől függetlenül dögöljenek meg azok a bankárok, akik miután állami pénzből megmentették a rohadt bankjukat ( az adófizetők pénzéből) elkezdtek sokmilliós jutalmakat osztogatni maguknak. Talán ez az, ami az utolsó csepp a pohárban. De védd a fajtád
Legkésőbb május óta tudjuk, hogy a magyar Alkotmány megsérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét azzal, hogy a gondnokság alá helyezett személyeket automatikusan megfosztja választójoguktól – és hazánk megsért vele más, ugyancsak önszántából ratifikált nemzetközi dokumentumot, jelesül az ENSZ…..
On the Spot New York: George Pataki 2011.11.05 11:23:00
New York állam egykori kormányzójával a multikultiról szóló film forgatásán beszélgetünk.  Mi változott meg szeptember 11-e óta az Egyesült Államokban? Egyértelműen egy nagyon szigorú országgá vált.  Nem gondolom így, szerintem inkább proaktívabbak lettünk és…..
Subba RIP Carlos 2011.10.21 12:02:17
Most hallom! :-( /via fb/..
neutrontranszmitter 2011.10.21 16:10:24
@biohazard:
értem, tehát elismered hogy diktátor volt (tehát a politikai ellenfeleit börtönbe zárta, kínozta, megölte)- ezt ugye miért is kéne elítélni, DE(!) "egy líbnek se kellett dolgozni" anélkül is megélt - nekem úgy tűnik, mintha ezt pozitívumként említenéd. Ez már alapból gyönyörű kádári életkép, biztos jobban éreznéd magad ott, ahol hitelből (vagy a hazád ásványkincseinek eladásából) lehet dőzsölni munka nélkül.
És ugye plusz érv, hogy mindenkinek MÁRKÁS cuccai vannak, szóval szinte érthetetlen, miért is lázongtak. Én ezek után már csak azt nem értem, miért nem álltál be kadafi honvédő csapatába tavasszal, biztos jutott volna neked pár adidas, meg nike csuka...
Subba Punisok 2011.10.08 17:30:30
neutrontranszmitter 2011.10.09 17:10:11
@partfish:
azért van két különbség van gogh és ezek között. Egy: előbbitől nem kértek/nem vettek képet, ezektől sem-mégis csinálják, méghozzá közterületen, középületen, ami nem az ő pénzükből épült és nem feltétlenül emeli az értékét a munkájuk. van gogh legalább megvette a vásznat, amire fest, ezek csak firkálnak ahol tudnak, és mindenki őket látja, ha akarja, ha nem. gondolom téged sem zavarna, ha _minden nap_ leokádnám a házfalad-kocsid-kedvenc könyved, mert szerintem az művészet, és lehet 20 év múlva ezért millókat fognak adni.
Kettő: van gogh nem csak az abc első 15 betűjéig, és a néhány szín felismeréséig jutott - sajnos a csajszikáim unos untalan ezeket a nagyon kreatív elemeket nyomatják. persze lehet nekik misztikus minden betű, mert nem értik a jelentésüket.
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
neutrontranszmitter 2011.09.05 22:12:26
@tundee:
elfelejtetted azt, hogy 2011et írunk, és származásozni már csak a zsidóknak szabad (lásd kertész, földes andrás, stb)
neutrontranszmitter 2011.09.05 22:18:27
@gomorra:

Mutasd meg hol van ebben az idézetben magyar politikai elitről? "A magyar genetikusan alattvaló. .... a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."

Pont ugyanígy magyarázták a szocik gyf elvtárs szavait is. Egy zárt körű párt rendezvényen azt mondta az elvtársaknak, hazudtak, csaltak, ellopták az ország vagyonát. Bár a szövegben sehol sem utalt rá, és a szövegkörnyezetből is egyértelműen az ellentéte derül ki, mégis azt olvashattuk mindenhol, hogy a magyar politikai elitről beszélt. a nagy lófaszt. a saját hazugságairól beszélt, ahogy most kertész is mocskolódik, hiába próbálja bárki is odavetíteni azt, ami egyértelmű, hogy nincs ott.
Subba Facebook: 100% SEXY! 2011.08.04 12:48:44
Öröm, hogy ennyire szexi politikusok vezetik az országot, mint Földi László, Cegléd fideszes polgármestere!..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..
neutrontranszmitter 2011.07.25 19:40:05
@blindeye:
"Orbánnak talán úgy kellene fogalmaznia, hogy a miniszterelnökként mondott szavait ne lehessen "elferdíteni"."

ennél nagyobb marhaságot rég olvastam, de viccnek jó volt. mindenesetre nagyon jó indexes "újságíró" lennél, már ami az érveléstechnikát illeti. még egy csipetnyi hazugság, némi gúny és cinizmus a magyar, valójában munkájukból megélő emberekkel szemben, és akár főszerkesztő is lehetsz!

(ui: csak h meg is értsd: hiába mondasz bármit, pl: Az Európai Unióban jó élni, és elkötelezettek vagyunk a fejlődés mellett. másnap ez az index, népszabadság címlapon valahogy így fog kinézni: Az Európai Unióban rossz élni, és mindent megteszünk azért, hogy az új náci birodalom építése közben elüldözzük <az amúgy végtelenül becsületes és tisztességes> balliberális felebarátainkat...)
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térről Az előző részekben áttekintettük a tér történetét a második világháborúig és utána, majd bemutattunk egy 1984-85-ös pályázatot. Most pedig az elvetélt felújítási kísérletekkel…..
neutrontranszmitter 2011.07.09 14:20:45
@TH:
kár h magyar katonák százait mészárolták le az oroszok (miután megadták magukat), és ezek után még moszkva tér volt a neve évtizedekig. tudom akinek máshol van a hazája, azt nem zavarja, de sokakat viszont igen. a cikkíró próbálkozása még szebb, kár hogy nincs minden kerületben moszkva tér, és sztálin út. de változnak az idők elvtársak... (tudom, tudom, ha megbukik orbán, újra lesznek moszkva terek, sztálin és lenin utcák is... :)