Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földiekkel játszó

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Amikor elment, a tévé előtt ültem és próbáltam figyelni az adásra, de mindig elkalandoztam. Ha most véget ér az, ami köztünk volt, akkor nem tudok ellene mit tenni” – az első megcsalást még el kéne nézni és meg kéne bocsátani, vagy azonnal kirúgni a vétkest?…..
„A drága párom magának megengedi, hogy nőkkel beszélgessen, de ha én beszélek pasikkal, akkor k*rvára kérdőre vagyok vonva, hogy ki ez, mit akar, honnan ismerem?” – mai levélírónk párja addig feszítette a húrt, hogy kapcsolatuk immár erőteljesen robog a finisbe.…..
földiekkel játszó 2011.09.06 11:06:07
Na én ezt a történetet nem nagyon szerettem volna elhinni, hiszen azért hülyének mégse nézzen. Sziasztok! az én történetemben nem velem szakítottak, inkább én szakítottam. A lényeg az, hogy egy nagyon se veled se nélküled kapcsolatot tudtam talán lezárni, két év után.…..
földiekkel játszó 2011.08.17 11:51:12
@Kham: Mi pedig egy másik ügynökségnél mindannyiótokról tudunk mindent. Például azt is, hogy a mai rúzsom színe az egyikőtöknek a hálószoba szőnyegéhez, a másikotoknak pedig a macskájához passzol.
földiekkel játszó 2011.08.18 13:56:24
@Kham: Igenis van hálószobaszőnyegetek ott az űrállomáson, max. hálószobátok nincs :) Tudom, mert itt van előttem a monitoron. Szóval nem kell itt a nagy nyilvánosság előtt védeni a mundér becsületét, ismerd be nagyfiúhoz illően azt a kárpitot! :D A bézs, az árulók és sötétben bujkáló ellenforradalmárok kiontott vérének, valamint a terepmacskának a színe pedig számomra is meglepő módon - egészen hasonlít egymáshoz.
földiekkel játszó 2011.08.18 13:57:16
@kabátnyúl: Szőnyeghez, macskához, mikor mihez ;)
„Kikérte magának, hogy ne irányítsam, én pedig egy darabig győzködtem, hogy ha együtt vagyunk, akkor együtt hozunk meg döntéseket és nem arra hajtunk, hogy a másikat kínos helyzetbe hozzuk” – pár sör indítja el a lavinát, majd a lány elköltözik, mert elege van…..
„Nem hiszem, hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire?” - Amikor a lánnyal külsőre semmi baj nincs, csak a személyes találkozón változik kukává, elég kiábrándító tud lenni.…..
földiekkel játszó 2011.08.10 12:06:21
Múlt heti posztolónk eddig rekord kommentet és rengeteg kattintást tudhat magáénak. A szerző tegnap elküldte nekünk a további fejleményeket, amiben leírja, hogyan döntött, és mennyire képes megemészteni jegyese múltját. És még egy örömhír: jelentkeztünk Goldenblogra, tessék…..
A lisszaboni Pedro Sousának köszönhető a The Village című rövid tilt-shift videó, mely egy portugál kisváros (Óbidos) mindennapjait mutatja be.   ..
 Lassan indíthatok egy terézvárosi cukiságok rovatot. A tegnapi Szív utcai óvodatábla után, most itt a Bábszínház kirakata. Nem egy fotóművészeti alkotás, meg nincs is rajta az összes tárló, de az ötlet látszik. Az uborkaszezonra nyaralni mentek a bábok és küldtek…..
„Egyszer, hazafele az utcán, úgy megcsavarta a karomat, hogy azt hittem, eltöri. Megkaptam tőle mindent, amit egy mai nő, aki kosarat ad, megkaphat: ribanc voltam, riherongy, egy fiatal kis tyúk” – mit jelent manapság egy szenvedélyes csók? Posztolónk szerint semmit,…..
  Budai Vár kupola nélkül, Közgáz és Nemzeti Múzeum vörös csillaggal, Erzsébet tér és Váci utca autókkal. Nemzeti Galéria a Kossuth téren, Technika Háza a Szabadság téren, Televízió a Szabadság-hegyen. Mindez 64 kockában. Kattints a képre, jó szórakozást! (tipp:…..
Sokáig nem tudtam túltenni magam rajta. Sokszor amikor vele álmodtam, arra ébredtem, hogy a kezéért nyúlok. Ijesztő volt.   Hogy kell egy ilyet elkezdeni? Elmesélek egy sztorit, legyen mit olvasnotok. Én akkor 18 voltam, a lány, Zsófi, 17. Szokásos sztori, egy házibuliban…..
földiekkel játszó 2011.08.01 12:25:05
@Frigyesur: Igazad van. De ha nagy a szerelem, addig nem tudsz túllépni rajta, amíg rá nem jössz (ahogy a posztoló is), hogy ez már nem ugyan az. (Road: "Megváltoztunk, nincs visszaút, hát ennyi volt.") Amíg pedig erre rá nem döbbensz, azt hiszed egy másik majd elfeledteti, pedig dehogy...
Szóval igen, kegyetlen, de sajnos törvényszerű hozzáállás.
„Megtudtam, hogy van egy másik csaj is, aki után a párom futott. Már régóta akarta és most megkapta. Őrülten féltékeny rá és állandóan vele akar lenni” – a bizalom törékeny cucc, és a hosszú póráz gyakran csak előkészíti a talajt a visszaélésre. Mai…..
Neki ott van az a lány, az a sorsa, hogy rá várjon, nekem ott van az exem. Tehát, kapcsolatban élek már két éve, mikor is érezni kezdem, hogy nem lesz így minden jó, fiatal vagyok, 19 éves, ő meg 20. Hova siessünk? Első komoly kapcsolatom volt. Közben próbáltam nyitni új…..
földiekkel játszó 2011.07.26 14:42:54
@gernika:

gernika lő - gól!
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
földiekkel játszó 2011.07.25 10:58:36
@Easyke:

Az bennem is felmerült, hogy micsoda véletlen, hogy a gyerek (és nyilván az anyjával, ugye) az új nő fölötti lakásban lakik...

Kedves posztíró, miért is mentél te szét a gyermeked anyjával? Lehet, hogy ez a beleszeretek másba-hozzáállás divat felétek?

Ha pedig vádam nem bizonyulna igaznak és csak áldozat vagy, hadd legyek vulgáris: ne légy pöcs!
„A cigiről is leszoktatott, amit nem is bánok, de amikor kijelentette, hogy a legkisebb mennyiségű alkohol is méreg, felcsattantam” – Levélírónk 1 év után ébred a hipnózisból, ugyanis pasija olyan finoman manipulálta, hogy észre sem vette, személyiségét és józan…..
Ez fájt, de úgy gondoltam, h neki egyszerűen nem a beszéd a szeretetnyelve Sziasztok! A történet elején én 22 éves múltam, a srác 25 volt. Nekem előtte nem volt komoly kapcsolatom , a srácnak nagyjából 4-5. lehettem a listán. A srác már a második egyetemet koptatta, egyiket…..
földiekkel játszó 2011.07.21 11:58:47
@michaela77:

Minden szóval egyetértek.
„Az öccse mindent megcsinált körülötte: bizarr páros volt, ha ő összegyűrte a szőnyeget, az öccse kisimította, mosott, főzött rá” - mi várható el egy pasitól a házimunka terén? Nehéz együtt élni egy olyan férfival, aki körül egész életében felmostak, ezért…..
A kép eredete számomra ismeretlen, mert az interneten sokfelé fellelhető. Space BAR  ..
földiekkel játszó 2011.07.20 15:24:20
Ha a lány átküldi neked a volt pasijának hímvesszejéről készült fotót, azonnal szakítsd meg a kontaktot vele. Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben. Ennek ellenére kellően gátlástalanok az…..
földiekkel játszó 2011.07.20 12:56:20
@Pál a postoló:

Ejnye na! Kicsit nem olvasok el mindent és megelőzöl úgy, hogy észre sem veszem? Ez a legkevésbé sem lovagias! :)
Már korábban is voltak piszkálódásai az alakommal kapcsolatban, de akkor nem foglalkoztam vele. 'The History of Rap' by Jimmy Fallon and Justin... by le_geek_cest_chic Sziasztok. Az én történetem elég egyszerű. Évekkel ezelőtt volt, hogy találkoztam az egyik barátnőmmel, aki…..
„Egy 21 éves lány még próbálkozik, tapasztal, nem feltétlenül akar tartós kapcsolatot. Ennek van egy veszedelmes fajtája is, aki azt hiszi magáról, hogy nem könnyűvérű” – örök rejtély, hogy melyik találkozásból alakul ki tartós kapcsolat, és melyikből nem.…..
földiekkel játszó 2011.07.19 12:26:34
@JOKKA21:

-.-' Nem vagyok ribanc, csak megpróbáltam rávilágítani erre az égbekiáltó általánosításra.

Egyébként pedig csak azt lehet átverni, aki hagyja magát; a saját hülyeségem miatt pedig nem fogok másokat okolni.
Nem csak Olaszország, hanem valószínűleg a világ egyik legcsodálatosabb hegyvonulatai közé tartoznak a Dolomitok. Az Alpok egyik legismertebb hegycsoportja nem csak a turisták szívébe lopta be magát szépségével, hanem a téli sportok szerelmesei is előszeretettel töltik itt a…..
földiekkel játszó 2011.07.19 12:04:57
Komoly változásokat hozhat a nemrég módosított Budapesti Agglomeráció Területrendezési Tervéről (BATrT) szóló törvény. Az új törvény korlátozza az agglomerációba tartozó településeken az új lakóterületek kialakítását, azok elhelyezkedését és méreteit is, így az…..