Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fritz.teufel

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami Magyarországon a Ferencváros-Újpest, Szlovákiában a Slovan Bratislava-Spartak Trnava, az Csehországban a Sparta-Slavia. A Derby. Prágában. A vendégtáborral érkeztünk a Sparta katlanjába. Minden adott volt egy jó hangulatú mérkőzéshez: teltház, két kibékíthetetlen tábor,…..
fritz.teufel 2013.04.14 23:00:31
@Drezda 1945: kéne neked egy jó kis faszkorbács
Kétségkívül az elmúlt hét legemlékezetesebb pillanata péntek reggel volt, amikor minden érdeklődő magyar ember szeme kikerekedve nézett a CNN képernyőjére. WTF? Matolcsy György gazdasági miniszterünk feszített a kérdezőbiztossal szemben és ékes angolsággal beszélt a…..
Szétesés előtt álló euróövezettel kapcsolatban napról napra újabb és újabb régi tanulmányok látnak napvilágot. Ezek a bezzeg megmondtam irományok elég jól jelezték előre a jelenlegi válságot. 1994-ben készült egy tanulmány. Ebben azt elemzik, hogy melyik országnak éri meg…..
Gazdasági miniszterünk csodálatos nyilatkozata szerint vége a válságnak Magyarországon.  Nyilatkozta mindezt a CNN-nek.  Szerinte ugyanis a magyar gazdaság átmeneti állapotát éli, és jövőre jön a kánaán, a csoda. Richard Quest egy nagyon harcedzett riporter, sokat látott,…..
Ezek szerint legalábbis nem Magyarországon. Ramaty állapotban levő CDS miatt nem jók a kilátásaink, és a cikkben fel van sorolva az a 20 ország, ahol szintén kakik a helyzet. Mindenesetre legalább Magyarországról nem egy éneklő ÁVÓs képét rakták fel, mint a szomszédos…..
Személyes kedvenceim, a magyar gazdasági újságírók, akik ki sem látnak a fejükből annyira értenek a gazdasághoz. Na ők tegnap elsikkadtak egy fontos dolog felett. Azt ugyan mindenki megírta, hogy a Kínai Jegybank 0,25 százalékponttal csökkenti az alapkamatot, na de egy fontos…..
Vége a nyavajgásnak. Elérkezett a trendforduló ideje. Hetekig tartó emelkedés jöhet. Annak ellenére van itt az ideje az emelkedésnek,  hogy iszonyat sötétnek látszik minden. Ugyanakkor technikailag egy olyan pontnak érzem a tegnapi és a mai napot, amikor egy kb szeptemberig tartó…..
Elmondta, feltették, majd levették a saját oldaláról. De a szemfüles Business Insider megszerezte a teljes szöveget. Ebben a szövegben George Soros egy erős német dominanciájú Európáért szólal fel. Egy olyanért, ahol mindent a német precizitással döntenek el.   A szöveget…..
A magyar tőzsdei papírokat tartsuk. Most lehet hátradőlni és várni. Legalább nyár végéig. Amerikai részvényekből pedig még lehet vásárolni...
Teufel Mire elég a létminimum? 2012.06.06 18:14:00
A statisztikusok szóltak: egy ember havonta 84 ezerből tud megélni. Havonta egy kétgyerekes két felnőttes család 243 ezerből él meg úgy, hogy nem kell megalázkodnia. De mire is elég ez a pénz? Lakáshitel törlesztőrészlet: 80.000  Lakás rezsije (átlagos 3 szobás panel…..
Teufel Fordulat a tőzsdéken 2012.06.06 17:30:00
Megérkezett az elmúlt három hónapot követő apró emelkedés a tőzsdékre. Hogy meddig tart, és mekkora lesz, nem tudni, de aki most beszáll, az jól szállhat ki szeptemberben. A magyar tőzsdén nem lesz iszonyat szárnyalás, de külföldi, főleg az amerikai tőzsdéken egy két főbb…..
Teufel Bank of Amerika - vétel 2012.06.06 17:23:00
7.24-en érdemes venni. Majd szólok mikor kell eladni..
Teufel Most kell venni 2012.06.06 17:18:00
Hosszas agónia után most elindultak a tőzsdei árfolyamok. Aki most nem vesz, az szeptemberben magára vessen.   Magyar piacon venn: OTP - 3500 MOL - 17000 Amerikai piacról később adom ki az anyagot...