Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alice Page

57 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrült izgalmakkal fűszerezett kilencedik epizódot tudhatunk magunk mögött, de a mostani sem ígérkezik éppen rossznak… Kezdve rögtön azzal, hogy Vincent tétován toporogva töpreng azon, hogy ugyan mihez kezdjen szíve halódó választottjával annak mellkaslövése után. Evan…..
A „hibátlan neologizmus”-díjas címmel ellátott epizód Cat és Heather koszorúslány-ruhapróbájával indul. Szerencsére elfeledhetjük a korábbi részek egyikében megcsodált zöld hányadékot (bár azért mindenkinek ráégett a belső merevlemezre), hiszen a lányok egy földig…..
Cat nem viseli jól a Vincenttől való eltiltást, bár azért próbálkozik – kezdetnek egy dupla randit abszolvál Tess-szel és két jóképű tűzoltóval. Villognak a fények, hidegek a sörök, mosolygósak a fiúk, de hősnőnk búval cifrázott ábrázatából világos: nincs még túl az…..
Ott hagytuk el, hogy hiába a nagy összebékülés, Vincent mégis vérbe fagyba ébred az éjszaka közepén, és nem a sajátjába. Eközben mit sem sejtő egyetemisták pettingelnek egy alfadeltagammaomega házibuli keretében, de a parkban fekvő szétmarcangolt holttest látványától azonnal…..
Bár a tv2 aljas módon eltávolította műsoráról az elmebeteg önfeláldozásnak és böszme mártíromságnak méltó emléket állító hőseposzunkat, azonban továbbra is küldetésemnek érzem, hogy bármely kis létszámú olvasóközönséget hitelesen tájékoztassak a fejleményekről.…..
Soha jobb kezdést az ágyon sóhajtozva sixpacket villantó Vincent látványánál. Nem tud aludni a szentem, jobbra-balra dobálja magát, majd letol néhány fekvőt, de megzavart lelke még így sem talál nyugodalmat. JT-t is fellármázza, együtt indulnak fejtisztító sétára.…..
Vincent mit sem sejtve szokásos nyáresti kóricálását végzi, amikor újra szagot fog, amely egy konténerhez vezeti. Nem, nem Marika néni harmadik adag odaégett tepertős pogácsája vonzotta oda barátunkat, hanem egy, a konténerben igen petyhüdten heverésző srác. Több sem kell…..
A szokottnál rövidebb intró után egy mélygarázsban az egyik kollégájától éppen elbúcsúzó Brian Hanson bíró halálra gázolásával indulunk. Az autóban ülő nem viccel, mert oda-vissza áthajt szegény mókuson, akiről később kiderül, hogy Joe, a Vezír kedves barátja, együtt…..
Az év bulijának címét vesztére rosszul felíró, lengén öltözött lány igencsak meglepődik, amikor a klubnak hitt ház tetejéről elsőbbségadás nélkül érkező híres balerina, Gemma Parker majdnem agyoncsapja. De mielőtt lehetne igazán izgulni, meghallgatjuk az intrót Cat és…..
Őshazájában már a második évaddal fut a CW 2012-ben indult produkciója, a Szépség és a szörnyeteg, nálunk két hete rajtolt az első. Ennek kapcsán pedig lehetőségünk van egy új hogyvolt beindítására, vágjunk is a közepébe! Adott egy elég hófehérkésen kinéző (ja, nem…..
A briteket igazi karótnyelt népségnek tartják sokan, mert kábé hetente kiveri náluk a biztosítékot egy-egy szexisebb (szexistább? rád bízom…) szpot vagy print. Heti rendes felháborodásuk tárgya Keira Knightley és a Chanel Coco Madmoiselle illatának reklámfilmje – legalábbis…..
Bár Kevin bugyután döbbent ábrázata ráégett a retinákra az előző rész végén, azért megmutatják nekünk még egyszer. Mégsem lát ilyet minden nap az egyszeri ember! Lorenzónak pont annyi esélye van helyretenni Tinát, mint annak, hogy a bankkártyája keretétől egy hónapra…..
A harmadik műszak óvodás kislányok és daduskáik sípos-dobos-nádihegedűs anyák-napi műsorára emlékeztet ahhoz a hősies, összehangolt akcióhoz képest, amelyet Árnyasfalva fegyveres testületének elit osztaga prezentált az Ámor presszó-hadműveletként elhíresült kettős…..
ADmission Kate világa 2013.02.21 07:00:00
Kifejezetten örülök, hogy az eredeti, angol nyelvű verzióját találtam meg a Dove Colour Radiance sampon reklámjának. A szpot tavaly nyári, de itthon csak a közelmúltban debütált. A főszereplője Kate, egy vak lány – hozzá hasonló emberekkel reklámozni ma már nem megy…..
Sok bába közt elvész a gyerek, szokták volt mondani, bár nehezen tudom vizualizálni, amint tényleg köddé válik egy csecsemő, csak azért, mert sokan állnak körülötte. De mindegy. Valter valami hasonlót abszolvált – annyian akarták segíteni, meggátolni, megfigyelni, lekövetni,…..
ADmission Premier plán keksszel 2013.02.14 09:30:00
Kicsit mindenki hőse akar lenni a Provident új reklámfilmjében, melyet az Okego-val közösen jegyez. A kezdőjelenet-sorozatban életképeket láthatunk, van itt minden, amit akarsz: apu, anyu, nagypapa, bébi, kiskutya-kismacska, focimeccs, boldog család, munkásember. Közös pont az, hogy…..
Alice Page 2013.02.18 12:15:58
@fuszulykavirág: szerintem csak azt akarták, hogy borzongjon a nép egy kicsit, mert úgy még nagyobb a katarzis :)
Alice Page 2013.02.18 15:03:04
@will: ezzel nem tudok és nem is akarok vitába szállni, az elemzés kereteit pedig bőven meg is haladja a(z amúgy fontos) téma, ezért tettem egy utalást a szövegben és írtam le az utolsó mondatot. de ha megpróbáljuk függetleníteni magunkat a konkrét cégtől, és csak "termékről", "reklámozóról" és "reklámról" beszélünk (ez a mi műfajunk), akkor továbbra is úgy gondolom, hogy a célt teljesíti, és ilyen szemmel egy élvezhető szpotot látunk - a hangsúly az Okego kreatív munkájának elemzésén és a "termék" pozicionálásán van, személy szerint nem mennék bele semmi olyanba, amihez még ennyire sem értek.
ADmission Héj, makaréna! 2013.02.18 12:29:41
Mára egy kedveset hozok, az új Auris Hybrid reklámját. Tudjuk, azt, ahol egy diktátor éppen az új szabályokat ismerteti, úgymint: mától kezdve csak és kizárólag a macarena dallamaira lehet bulizni, romantikázni, himnuszolni, vagy akár temetni, otthonunkba csak lámákat fogadhatunk…..
Alice Page 2013.02.18 14:33:04
@pavor nocturnus: a te (a történet szempontjából abszolút reális) befejezésedet és a reklám üzenetét ötvözve arra következtetek, hogy a kocsi annyira jó, hogy még ezt is megéri vállalni érte. megnézném:)
A kis Blanka pár részen belül a második szabadulóművészi előadására készül, tehetsége kibontakoztatásának nem jelenthetnek akadályt holmi erkélyek és zsinórok. Előbb az örök szüzesség, most meg a prostitúció gondolata teszi halaszthatatlanná a helyváltoztatást. Ennél…..
Remélem, Rómeónak van érvényes társadalombiztosítása, különben feltételezhetően elszenvedett agyrázkódása sokba kerülhet az ő kedves Pádréjának. A harcos Bodzás klán igen csúnyán felsült a még harcosabb negyvenkilós ügyféllel szemben, de várjuk ki a végét, ugye. A…..
A Pöttyös és termékei olyan hungarikumok, amelyek fogyasztásához kizárólag magyar embereknek van gusztusa. Ez tény. Nagyszámú külföldi ismerőseim szinte mindegyikével etettem már klasszikus Túró Rudit. A tukmálás örve alatt valójában jól megtervezett és egzakt…..
A szokásosnál is nagyobb izgalmakra éhezve vártam a csütörtök estét, hiszen az eddigiek alapján borítékolható volt néhány új szerelmi szál, eltitkolt gyermek vagy biztosítási csalás napvilágra kerülése. Mert, mint tudjuk, ez a sorozat a valódi életet hozza közelebb hozzánk,…..
Förtelmes öt nap volt… Azt hinnéd, hogy a havas lankák majd’ kétezer méteres magasságaiban nem kínoz majd a bánat, mert lefoglal az életedért való ádáz harc (tudod, az, amiről a Dalban a pirosan villogó fiú énekelt), de ez nincs így. Egész egyszerűen nem érdekel már semmi,…..
A Coca Cola, a CAA ügynökség és a Scott-tesók, Ridley és Tony olyat alkotott nekünk évkezdésre, ami feledtetni képes még az igencsak elszabott karácsonyi óriástélapós förtelmet is. Sajnos Tony Scott nem érhette meg a sikerét, azonban az alkotás minden bizonnyal túléli a…..
Tövig rágtam az összes körmömet izgalmamban – vajon mit hoz a mai epizód? Szökést? Ármányt? Új melót? Egy kiadós családon belüli verést? Vagy egy egészen más perspektívából fotózott utcai látképet? Akármelyiket is, alig várom, hogy tovább követhessem kedvenc…..
Koppintások márpedig vannak. Néhol szándékos, máshol véletlen, de mindig szemet szúr. Nem történt ez másképp a kertévé reklámarzenáljának egyik, most futó gyöngyszemével sem. Ki ne emlékezne a Sony Bravia csodaszépen kivitelezett szpotjára, még 2005-ből? Mostanáig…..