Regisztráció Blogot indítok
Adatok
where's the cat, where's the craddle

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a linken tekinthetők meg az év legviccesebb televíziós reklámjai, tessék szavazni rájuk, és megnézni, hogy a sportszeletes rasta gyereken túl is van világ a reklámok világában...
where's the cat, where's the craddle 2006.12.02 22:32:31
én is tudok is aranyosat..

www.bbdo.de/de/home/news/2005/dr__oetker___und_alles.popup.flash.Par.0001.html?w=390&h=397

ráadásul a srác tisztára olyan benne mint bogád úr, főleg, amikor megharapja az ajkát.. háháhá
Gondolom, nem kell túl sokat magyaráznom, hogy blogokból könyvet csinálni miért értelmetlen, önellentmondó tevékenység, népiesen: fából vaskarika. A netes naplókra jellemző közvetlenség, interaktivitás, folytatólagosság mind kivész, és a szövegek – legjobb esetben -…..
Csáp Géza Ősmagyar nyálgép 2006.11.22 15:21:00
Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a…..
where's the cat, where's the craddle 2006.11.29 22:07:32
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Köztudott, hogy a szolid és zárkózott, főleg a pulcsis-szemüveges kissrácok gyakran a legnagyobb perverz disznók titokban, teljesen elvadult fajtalankodásokat töltenek le a netről, miközben romantikus szerelmet élreznek mondjuk a tanítónőjük iránt. Ezt a fajta lelki vívódást, a…..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
where's the cat, where's the craddle 2006.11.28 00:06:52
Madafaka · cracatau.hu 2006.11.25. 11:21:10

"Mindamellett az LLL könyvek borítói egytől egyig a fosadék benyomását ébresztik bennem én meg adok a külcsínre, úgyhogy el se olvasom. Ez a remekmű se lóg ki a sorból, az az idétlen kígyó alaposan elbassza a produktumot szal valahol érthető LA problémája, hogy az ő remekművéből ilyen fost gányoltak össze. ellenben jobban járna ha kussolna, hisz akkor nem derülne ki, hogy köze van hozzá... ha meg megkérték volna és engedélyt ad rá akkor meg egyenesen meg lennék rökönyödve."

ja, szóról szóra..
w Hitler a Holdon 2006.11.18 16:31:00
A Silbervogel terve, és a többi futurisztikus német álom ismeretében nem túl meglepő, hogy egyes embertársaink szerint  -         – Hitler él;-         – Hitler a Holdon…..
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..
Ha már a férfiakat összegyűjtöttük, legyenek egy csokorban a nők is. Mert a magyar asszonyok és lányok bizony különösen sokat törődnek külsőjükkel, és a sok csinosítás és fésülködés bizony meg is látszik. A hülyén kopaszodáson kívül ennek megfelelően fel is…..
comment:com Gőz és cigaretta 2006.10.28 12:18:00
Ha szombat van, akkor esni kell. Vagy ha nem, akkor meg hideg van. Esetleg tüntetnek odakint. A lényeg: maradjunk otthon, és nézzük meg a Kávé és Cigarettát 21:50-től a Duna Televízión. Igy Pop, Tom Waits, Bill Murray és Kate Blanchett Jim Jarmusch rövidfilmjeiben, amiket több mint…..
where's the cat, where's the craddle 2006.10.29 15:15:20
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
Persze mindenki a zavargásokat nézi, esetleg a Herkulest az RTL Klubon, de azért körülnéztünk, hogy mit is hagyunk ki a tömegoszlatás miatt. A Tv2-n a Fő a káosz című vígjáték ment volna, de helyett ugyanez megy, csak Budapestről. Az HBO-n éppen a Bosszú és újrakezdés megy, az…..
where's the cat, where's the craddle 2006.10.23 22:35:28
Önt is elkeseríti a kezdő költők sorsa? Hogy mennyire nehéz ma Magyarországon rímfaragásból megélni? Pedig van megoldás. A miskolci illetőségű Irodalmi Rádió számos hasznos szolgáltatása – fénykép-digitalizálás, lektorálás - mellett egy bizonyos „MP…..
where's the cat, where's the craddle 2006.10.09 22:55:21
Amellett, hogy A Metamor Szent Könyve rettentően szövevényes regény, farkasemberekkel, rókanőkkel, drogozó orosz titkos ügynökökkel, olajbiznisszel és buddhista bölcseletekkel, nem kell bután néznünk, ha egy bulin valami tudálékos Pelevin-szakértővel akadnánk…..
where's the cat, where's the craddle 2006.10.09 20:15:11
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
where's the cat, where's the craddle 2006.09.15 21:43:12