Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NikiMiki82

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divattabletta Kiló-sokk 2012.01.08 20:24:00
Egy héttel az ünnepek vége után már mindenki visszarázkódott a szokásos hétköznapok ritmusába. Ilyenkor szoktuk észrevenni a karácsonyi és szilveszteri lakomák következményeit testünkön. Ez leginkább plusz kilókként szokott megtestesülni. Ha alig volt erőnk a már a hét…..
Rengeteg oldalt lehet találni a neten, ami kedvenc diétánkkal foglalkozik. Ha erről az oldalról nézzük, nincs értelme leírni mi is ez. Aki már csinálta, az ismeri, nincs szükségük rá. Én nem vagyok olyan okos (az vagyok, de ebben a témában nagyon nem), hogy osszam az észt saját…..
NikiMiki82 2012.01.09 19:58:41
Nagyon klassz 90 napos diéta leírás! Ha a fogyókúra témában további, hasznos cikkeket kerestek, ezen az oldalon sokat találtok:

www.fogyokura.com

Van itt 90 napos diéta, de minden más fogyókúrás módszer is olvasható a böjttől a monodiétán át több száz módszerig.

Üdv.
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
moziba:be Enter the Void (2009) 2011.01.18 09:17:00
Mostanában túlsúlyban voltak a könnyed cuccok itt a blogon, úgyhogy jöjjön most egy igazi nehézfegyver, méghozzá a faszfej francia argentin Gaspar Noé rendezésében. Noét nem kell bemutani, de ha mégis, akkor ott a Visszafordíthatatlan bár inkább ne, én szóltam. Nem sok jóra számítottam az Enter the…..
A Balatont a 19. század elején kezdték el felfedezni maguknak az írók, költők, tudósok, művészek. A balatoni fürdőkultúra a 19. század második felében már virágzott: Füred, Keszthely, Almádi, Siófok a leglátogatottabb fürdőhelyekké váltak a század végére. A magyar…..