Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hababa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
 SziasztokSokan kérdezik, hogy mikor lesz az 5.rész a Doomból ( ezt úgy értem, hogy amikor feltettem a 4. részt első komment: " Mikor lesz az 5?" Még nem tudom kellenek az ötletek, és a jó játék. Remélem még a hónapban befejezem a Doom-ot.Végre kivittem a HL2-t. Tudom…..
Már párszor volt itt téma, de most már végleges! Kész a magyar szinkron a játékhoz! Hababa vezetésével (és én rövid részvételemmel) kialakították a teljes szinkront, amit itt le tudtok tölteni!Sokat dolgozott rajta, több éves munkája van ebben. Írjátok meg…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Gondolom itt még sokan emlékeznek arra a projektre, ahol amatőrök már 4 éve teljes odaadással készítik a Doom 3 magyar szinkronját. Ugyebár ebben kaptam egy kis mellékszerepet.Videóm persze törölődött youtube-nak hála, de a srácok honlapján is megtekinthető kiemelkedő…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..