Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uni.korn

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétharmados forradalmi kormányuk újabb frontot nyitott a magyar polgárok védelmében.Célkeresztbe kerültek a szlovák rendszámú gépkocsival közlekedő adócsaló, közösségellenes véglények.Ha lenne még olyan botor, álomvilágban élő honfitársunk, aki valamilyen előttünk…..
Vastagbőr Visszaszereztük! 2011.05.24 16:06:00
"Visszaszereztük a Molt, jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedd délutáni sajtótájékoztatóján. Orbán úgy fogalmazott, a magyar kormánynak ki kell állnia a magyar emberek érdekeiért, a kormány most ezt tette, a Mol stratégiai energiavállalat újra magyar kézben…..
Proszektúra A cigányok a hibásak 2011.04.23 10:58:00
Pedig olyan jól megvoltunk velük évszázadokig. Jött az öreg cigány asszony két-három purdéval a kezében, kezitcsókolommal köszönt a fiatalúrnak, ahogy illik, majd alázatosan megkérdezte, nincs-e valami fölösleges holmi a háznál. Természetesen mindig akadt valami a számukra.…..
Proszektúra Kit is loptak itt meg? 2011.05.21 17:20:00
A belügyminisztert meglopták Heves megyében, adta hírül a heol.hu.Íme, ismét egy olyan cím, amelyiknek semmi más célja nem lehet, mint az, hogy ebben a rettenetesen kiélezett „hírversenyben” a heol előnyre tegyen szert a többi médiummal szemben!Tegyük gyorsan hozzá, meg…..
Jósolni nehéz, különösen, ami a jövőt illeti. És még különösebben, ami a valutaárfolyamok jövőbeli alakulásának előrejelzését illeti. Az árfolyam-előrejelzés valami olyasmi, ami rengeteg embert érdekel, és - különösen rövid távra - nagyon rosszul teljesít.Úgy…..
Van annak hátránya is a FIDESZ számára, hogy az önkormányzati választásokon túlnyerte magát. Hát igen, az a fránya felhígulás :-)Hivatalosan felfüggesztették a Baranya megyei Vajszló fideszes polgármesterét, valamint a település jegyzőjét a csütörtöki testületi ülésen. A…..
"Nyugati zászló alatt hajózunk, de keleti szél fúj a világgazdaságban" - mondta Orbán Viktor tavaly novemberben a Máért ülésén, és kifejtette, hogy nyitni kell új irányok felé, az a jövő. (Meg az EU-ban úgyis eléggé utálnak minket.) Bár egyik új barátunk, Tonga is…..
Magyarország agrár-ipari ország - írták a tankönyvekben, és ez így is van: hazánk adottságai kiváló alapul szolgálnak egy sikerágazatnak. Ami azonban ma van, azt nem lehet szavakkal kifejezni: a mezőgazdaságunk szétverve, a boltokat ellepi a külföldi élelmiszer, és a régen nagy…..
Értem én, hogy Kína a világ vezető hatalma, de ez a rövid hír mindent elárul az MSZMP utódpártjáról:Dr. Ujhelyi István az Országgyűlés alelnöke 2011. március 25-én a Parlamentben fogadta a Kínai Országos Népi Gyűlés alelnökét, Őexc. Uyunqimg asszonyt. A megbeszélésen…..
Most megint egy olyan dolog miatt írtam meg ezt a bejegyzést, ami már rég böki a csőrömet. A Fidesz Rendőrséggel kapcsolatos politikájáról, hozzáállásáról lesz szó. Már az elején leszögezném, hogy a jelenség nem csak a mostani kormányzó pártot érinti, hanem az elődei is…..
uni.korn 2011.05.22 19:43:05
@Hang Ember: jól látod, mindegy ki van hatalmon, csak színjáték...
Hogy mekkora sz@rban van a rendőrség és milyen összefonódások vannak a háttérben, arról Posta Imre ír sokat a honlapján, nem gyenge...
Március végén figyeltem fel rá, hogy Hende Csaba honvédelmi (!) miniszter Tatára érkezett, hogy a helyi polgári körök számára a Böjte Csaba ferences szerzetes által Csíksomlyón meghirdetett Szent István-tervet népszerűsítse, és annak célkitűzéseihez támogatókat szerezzen.…..